Ruotsin valtamedia aloitti kilpailun "Kuka kertoo parhaan säälitarinan jihadisteista"

Tänään vietetään PT-median isis-päivää. Ihan siksi, että Ruotsin valtamedia tipauttelee nyt jatkuvalla syötöllä juttuja isikseen lähteneistä jihadisteista, jotka ovat jääneet vangeiksi ja anoavat armoa päästäkseen takaisin “kotiin” Ruotsiin. Tällä kertaa Expressen hakee sympatiaa eräälle somalinaiselle.

22-vuotias somalinainen lähti kolme vuotta sitten Syyriaan, kalifaattiin. Tyttö lähti matkalle yhdessä puolisonsa kanssa, joka liittyi ensin Syyrian al-qaidaan. Pariskunta asui Uddevallassa ennen jihadiiin lähtöään.
Tytön mukaan pariskunnan värväsi matkalle Facebookin kautta eräs pohjois-afrikkalainen mies. He oppivat tuntemaan toisensa FB:n ja Twitterin kautta. Matka alkoi lennolla Turkkiin, josta pariskunta useiden muiden jihadistien kanssa kuljetettiin Syyriaan. Tytön mukaan molemmat halusivat Syyriaan, he luulivat, että kalifaatti olisi maanpäällinen paratiisi.
Pariskunta hääräsi ensimmäiset vuodet al-qaidassa, kunnes mies päätti vaihtaa työnantajan isikseen. Tyttö seurasi perässä viimeisillään raskaana. Sitten sattui, että mies kuoli lentopommituksessa ja tyttö jäi leskeksi juuri syntyneen lapsensa kanssa. Leskiparka sai isikseltä suolarahoja ikäänkuin leskeneläkkeenä.
Nyt tyttö alkoi suunnitella pakoa kalifaatista, koska oli muka kyllästynyt kuuntelemaan alituista tappopuhetta. Hän väittää, että ei ole itse nähnyt tappamista. Joka tapauksessa tyttö päätyi lopulta Pohjois-Syyriaan Kurdijoukkojen leireille, jossa on edelleen. Näillä leireillä säilytetään isiksestä karanneita jihadisteja.
Tyttö kertoo, että jihadiin lähtö kaduttaa. Kotiin pitäisi päästä.
– Pyydän Ruotsilta anteeksi. Olen tehnyt väärin. En tule ikinä tekemään enää mitään tällaista. Ainoa mitä haluan on päästä Ruotsiin ja antaa pojalleni turvallinen nuoruus.
Toimittaja kysyy tytöltä, että mitä hän ajattelee siitä, että monet kokevat hänet turvallisuusuhkana. Ehkä hän tekee terrori-iskun.
– He ovat vain peloissaan. Emme tule ikinä tekemään sellaista. Kun sanon niin niin se on varmaa. Poikani on vain yksivuotias. Haluan hänelle hyvän tulevaisuuden.  En halua, että hän kuulee, että hänen äitinsä on tappanut ihmisiä tai jotain sellaista. 
On selvää, että Ruotsi ottaa tytön vastaan ja lapsi otetaan huostaan. Mutta oikeastaan oikea kysymys on: Ovatko ruotsalaiset muka vastuussa tytön lapsesta? Eikö hän äitinä ole vastuussa lapsestaan?
Sitäpaitsi, tarinassa tulee selville, että tytön vanhemmat asuvat Somaliassa. Hän on asunut Ruotsin aikanaan sukulaistensa hoivissa. Mikä estää tyttöä muuttamasta Somaliaan? Mikä on jokin sellainen syy, että tyttö ei voi muuttaa Somaliaan ja antaa siellä lapselleen turvallisen nuoruuden vaan se on tehtävä juuri Ruotsissa?
Lisäksi: Tämäkin somali on otettu avosylin Ruotsiin. Hän on saanut ilmaisen koulutuksen, jonka jätti kesken ja lähti kalifaattiin islamioppiin.
Nyt ruotsalainen valtamedia kutsuu heitä “IS-svenskar” (IS-ruotsalaisiksi), jotka haluavat tulla “kotiin”. On todella kummallista miten mediat ovat aloittaneet uuden leikin, sen nimi on kuka kertoo parhaan säälitarinan “IS-ruotsalaisesta”. Kuinka he ovat syyttömiä kotirouvia, jotka synnyttivät vain lapsen kalifaatissa. Ihan kuin he ovat muka lähteneet kalifaattiin sinisilmäisinä hölmöinä. Ihan kuin se ei olisi ollut heidän vapaa valinta, jossa rauha ja länsimaiset arvot vaihdetaan kalifaatiin ja islamilaiseen sharia-lakiin.
Monikohan syyrialainen olisi halunnut antaa lapselleen turvallisen nuoruuden juuri sinne matkustaneita, tässä tapauksessa somaleita vastaan, jotka ovat tulleet katkomaan sinne vääräuskoisten päitä.
Tähän loppuun vielä Ruotsin valtamedia – Suomi – sanakirja. Media alkaa usein miedontamaan tiettyjä sanoja ja käsitteitä. Kun pitäisi puhua isis-terroristeista niin:
IS-resenär = IS-matkustaja, isis-matkustajasta saa aivan eri käsityksen kuin isis-terroristista.
IS-fru = IS-vaimo, isis-vaimokin on vähän miedompi kuin puhuttaessa kaulankatkojajihadistin lapsentekokoneesta.
IS-svensk = IS-ruotsalainen, ehkä pahin. Isis-ruotsalainen on vähän eri asia kuin isis-terroristi.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jos vaikka kuitenkin...?

Säälitarinat johtuvat Ruotsin munattomuudesta ja avuttomuudesta hoitaa asia järkevästi ja tunteilematta joten idea paluusta pitää varmuuden vuoksi myydä kansalaisille. Paras keino on sääliin, anteeksiantoon ja inhimillisyyteen vetoaminen.
Menee kuin väärä raha mummoon kuin mummoon. Ja miesmummoihinkin.

heino keppi

Ja tätä samaa paskaa tulemme kuulemaan suomalaisten suvakkien vaahtoisista suista. Sopiipa hyvin verorahoitteisen pakkoaivopesuvaltamedian tukemien puolueiden ruskeisiin kieliin, jotka nyt yrittävät lipoa jokaista äänestysikäistä toivoen, ja peläten, kuinka lyhytmuistisia ja tyhmiä ihmiset ovatkaan?

Suomalaiset on naiivin typerää sakkia

Suomalainen äänestäjä on tyhmempi ja lyhyt muistisempi kuin mitä aluksi luulisi.
Todella monet ovat sumutettavissa.

Anonymous

Kyllä näin on. Ja suomalainen on oikeastaan vielä tätäkin toteamusta tyhmempi, maailman tyhmin ja narutettavin ihminen. Sellainen ihmislaji on suomalainen äänestäjä.

Numento

ISIS-pullahalattava viel puuttus mut ehkäpä jo ensiviikolla. On ne niin ihqun lutusia.

Suvakit on sairaampia kuin voi edes kuvitella

Ei vittu. Hulluudella ei enää tunnu olevan rajoja.

Automies

– Kaikki nuo somalialaiset saisi lähettää jokaisesta länsimaasta takaisin kotimaahansa, koska siellä on syvä rauha ja uudet ostoskeskukset, poliisiasemat ja systeemit.
Siellä ei ole enää mikään hätä ollut pitkään aikaan muutenkaan.
Jokainen joka on tuollaiseen ISIS touhuun lähtenyt mukaan pitäisi eristää koko EU:n ulkopuolelle loppuiäksi, noilla ihmisillä ei ole ensinnäkään minkäänlaista käyttöä missään yhteiskunnassa ja toiseksi he ovat oman puolensa valinneet ja se puoli hävisi sodan.
Eli heidän oma ongelmansa?
Ihmetelköön siellä Pohjois-Syyriassa mihin suuntaan aavikkoa lähtee kävelemään ja raahaamaan sitä lastaan koska Ruotsiin tai minnekään muuallekaan Eurooppaan vielä toistaiseksi sivistyneeseen maanosaa ei noilla ihmisillä ole minkäänlaista tarvetta tulla.
Ruotsin valtamedian jutut ovat sen luokan paksua propagandaa ettei voisi uskoa ellei omin silmin näkisi.

Anonymous

ISIS-yhteistoimintahuoria.Väkivalta missä ja milloin tahansa noita kohtaan on itsepuolustusta.Ihan tiedoksi vaan myös teille rasmuksen finskihuorat.Jokainen teistä joka ulisee noiden ali-ihmisten puolesta sanankin on välittömästi täysin laillinen sotakohde.Jokainen.Yhdentekevää mitä mieltä punainen polpo asiasta on.

U. Kamutapsa

Ruotsalaiset on niin sekaisin, ettei tässä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Täällä Suomessakin yritetään kovasti kiriä rinnalle tai peräti ohitse. Tämän ilmiön voi nähdä vertauskuvallisena Suomi-Ruotsi-maaotteluna kohti tuhoa.

Asko Liukkonen

Näitä terroristeja ei pidä sääliä yhtään. Jos tuo haluaa kotiin, menköön Somaliaan. Jos sen lapsi saa paskan elämän, kakara voi syyttää äitiään islamin ihanuudesta.

Anonymous

Päivänselvää että nuo ei kuulu Eurooppaan vaan sinne mistä ovat tulleetkin.

rasistinen, kelvoton nazi

Täytyy sanoa, että samaan aikaan kun media hallitsee kansalaisia ylhäältä päin näillä pehmotermeillä (IS-svensk), niin Toisenlaiset Mediat bannataan (esim. Samhällsnytt) piiloon ja yritetään vaientaa lopullisesti. (Eu:n lehdistömääräykset = uutta iloista fasismia jokaiselle päivällesi).
Toisenlaiset Mediat onkin nykyisin totuusmediaa. Sen näkee kun katsoo taaksepäin ennustuksiin, jotka ovat toteutuneet ja toteutumassa verisiä yksityiskohtia myöten.
Kyllä on termit heittäneet ympäri.
Valhemediaksi uusia haukkuvat vanhat tekijät ovat itse nykyisin valhetta täynnä. Totuusmediaa yritetään edelleen vaientaa. Tilanne on absurdi kaikille muille, mutta suvakki on riemuissaan ja polkee jalkaa oikeudentunnossaan. Suvakin perustelu on tasoa “Koska mä h-a-l-u-u-n.”
Se pysäyttää lentokoneenkin vain tahdonvoimallaan, eikä sen tarvitse pelätä rangaistusta…

Anonymous

sota tai rauha aina on somalinainen paksuna.

BANEMANNEN

Ainoa mitä haluan on päästä Ruotsiin loisimaan sossurahoilla loppuelämäni. Ellei se teille sovi, vedän hihastani rasistikortin.

Muslimikikkeli

HUH, onneksi tuolla kaunottarella oli säkki päällä, muuten olisin raiskannut.

repa

Viha kasvaa eliittiä kohtaan koko ajan. Sotaa ja kostoa odotellessa.

Aappa

Suomen epäluotettava ja vapaudenvastainen valtakorruptiomedia tekee niin ikään kaikkensa laittomien mamurikollisten valkopesemiseksi. Tänäänkin MTV:n tilaama ”asiantuntija” veistelee lastenraiskausten tiimoilta, että: ”tulijat tarvitsisivat nykyistä enemmän yhteiskuntaan perehdyttämistä”.
( Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkija-vertaa-oulun-tapauksia-1970-luvun-ruotsiin-silloinkin-suuri-maahantulijoiden-virta-synnytti-seksuaalirikosten-aallon-tulijoilla-oli-kasitys-etta-pohjoismaissa-seksi-on-ikaan-kuin-vapaata/7300660#gs.7aOJ3wTh )

Mahammed

Juu siksi minä en raiskaa lapsia, sillä koulussa minut perehdyttiin yhteiskuntaan. Jep. Ilman sitä saisivat piltit kyytiä!

atlasvuorten retkeilijät

Ei vihreitä saa lehtikompostissa polttaa, jos ei linkkejä saa jakaa.

Pera Peeveli

Mutta milloin saamme IS-veteraanin? Uutta Tuntematon sotilas -elokuvaa kritisoitiin naisten ja matujen puuttumisesta rintamalta. Nyt suomalaisilla olisi loistava tilaisuus maksaa rasismista juontuvaa velkaansa ainakin matusotilaiden kohdalla.
Kun omista veteraaneistamme on aika jo lähes jättänyt voisimme asuttaa sotavammasairaalan yms. hoitopaikat IS-veteraaneilla. Niissä IS-suomalaiset IS-veteraanit voisivat rauhassa levähtää ja kerätä voimia liittyäkseen kutsun käydessä jälleen pyhään taisteluun paremman maailman puolesta. Näin meillä olisi tulevaisuudessakin veteraaneja, joiden sankaritekoja muistella. Erotuksena vanhaan olisi vain nimi. Uudet sankarimme olisivat supi IS-suomalaisia IS-veteraaneja. Suomen kansainvälinen arvostus kohenisi kun tasa-arvo voittaisi rasismin. Ja tällä vielä tienattaisiinkin: Ajatelkaa mikä määrä uusia työpaikkoja IS-veteraanien veljeskotien henkilökuntaan avautuisi!
Päättäjät hoi, kuka ottaa asian ajaakseen ettei Ruotsi ehdi ensin?

Jones

Elävältä polttamisia, hukuttamisia, kivittämisiä ja muitakin murhaamiskeinoja ovat lähi-itäläiset käyttäneet jo raamatun ajoilta lähtien. Eivät he tule niistä luopumaan. Suomessakin eräs lähi-itäläinen poltti elävältä pikkutytön ja lehdet kirjoittelivat tästä lähi-itäläisestä säälitarinoita.
Ensimmäinen Mooseksen kirja:
38:24 Noin kolmen kuukauden kuluttua ilmoitettiin Juudalle: “Sinun miniäsi Taamar on harjoittanut haureutta, ja haureudesta hän on myös tullut raskaaksi.” Juuda sanoi: “Viekää hänet poltettavaksi.”
Neljäs Mooseksen kirja:
15:36 Silloin koko seurakunta vei hänet leirin ulkopuolelle, ja he kivittivät hänet kuoliaaksi, niinkuin Herra oli Moosekselle käskyn antanut.
Viides Mooseksen kirja:
17:5 niin vie se mies tai se nainen, joka on sellaisen pahan tehnyt, porttiesi edustalle – se mies tai se nainen – ja kivitä heidät kuoliaaksi.
Joosuan kirja:
7:25 Ja Joosua sanoi: “Miksi olet syössyt meidät onnettomuuteen? Herra syöksee sinut onnettomuuteen
tänä päivänä.” Silloin koko Israel kivitti hänet kuoliaaksi. He polttivat heidät tulessa ja kivittivät heidät.
Tuomarien kirja:
15:6 Niin filistealaiset kysyivät: “Kuka tämän on tehnyt?” Vastattiin: “Simson, timnalaisen vävy, koska tämä
otti hänen vaimonsa ja antoi sen hänen sulhaspojalleen.” Niin filistealaiset menivät ja polttivat sekä vaimon
että hänen isänsä tulessa.