Seuraava pommi Euroopalle ovat isis-lapset

Seuraava pommi Länsi-Euroopalle ovat isis-lapset. Eli lapsukaiset, jotka ovat syntyneet ja varttuneet lapsuutensa Syyriassa ja muualla isis-alueilla. Mutta nyt alkavat pikkuhiljaa palata takaisin ”kotikonnuilleen” vanhempiensa mukana.

Nämä lapset ovat varttuneet tolpissa hirtettynä roikkuvien vääräuskoisten, kadun varsilla kepin nokkiin laitettujen vääräuskoisten irtopäiden ja julkisten teloitusten keskellä. Näille lapsille on aivan luonnollista kun vääräuskoinen teloitetaan. Ihan yhtä luonnollista kuin länsimaalaiselle lapselle ei ole. Länsimaalainen lapsi voisi järkyttyä kovastikin kun näkisi kotikadullaan seipään nokkaan laitettuja aivot tursottavia irtopäitä. Mutta isis-lapselle se on normaalia. Mahdollisesti jopa jännittävää. Voi tökkiä tikulla vääräuskoisen irtopään silmiä ja tutkia leikkauskohdasta valuvaa aivomassaa. Tai mitä päästä nyt valuukaan kun se leikataan ja laitetaan kepin nokkaan.
Kun jonkun Euroopan maan kansalainen on lähtenyt isikseen ja perheeseen on syntynyt lapsi jihadin aikana, niin lastahan ei ole rekisteröity siihen maahan, missä vanhemmat ovat kansalaisia. Näin ollen vaikka Ruotsissa ehkä, ehkä, haluttaisiin jollain tapaa estää jihadistien maahanpääsy, niin jos isis-terroristilla on lapsia perheessä niin mikään ei voi enää estää tällaisten henkilöiden saapumista takaisin ”kotiin”.
Tästä on jo selvät viitteet. Eri tahot ovat viitanneet YK-lapsikonventtiin ja se on mikä ohjaa jatkoa. Ruotsin uusi sisäministeri Mikael Damberg on sanonut, että vaikka osallistuminen terroriorganisaatioon tulee mahdollisesti rangaistavaksi niin:
– Lasten oikeudet ovat suunnattoman tärkeitä… Jos lapsi ja perhe tulee esimerkiksi Ruotsin lähetystöön niin silloin asia otetaan vakavasti, sillä lapsiperspektiivi on Ruotsille tärkeä.
Tällä sisäministeri tarkoitti siis jotain sellaista, että jos isis-perhe tulee johonkin lähetystöön tms niin lapsien takia perhe pääsee automaattisesti takaisin Ruotsiin.

 
Mietitäänpä vielä kerran sitä lapsen varttumista siellä isisksessä. Isä on harjoittanut murhaamista ja opettanut asiaa tietenkin lapselleen. Lapsien kanssa on harjoiteltu taistelua. Perheellä on ollut taloudessa orjia. Lapsukaiset ovat nähneet kuinka naisorjia on pidetty seksiorjina isis-sotilaiden bordelleissa ja heitä on kohdeltu kuin koirina. Lapsi on nähnyt julkisia teloituksia; katolta ihmisen heittämistä tai elävältä grillaamista.
Nämä lapset saavat nyt siis oikeuden tulla Ruotsiin. Luultavasti heidät kuitenkin otetaan huostaan isis-vanhemmilta. Mutta luuletteko, että lapsi sijoitetaan sen jälkeen kristilliseen tai ruotsalaiseen uskonnottomaan perheeseen. Ei tietenkään, lapsi sijoitetaan muslimiperheeseen. Itsestäänselvää. Nyt kysymys on vain siitä, että millaiseen muslimiperheeseen lapsi pääsee tai joutuu. Jos uskonnollisuus on perheessä suuressa asemassa meillä on valmis kaulankatkoja. Murhaaja suoraan sylissä.
Toiseksi, mitäpä muuten luulette, pärjäävätkö teidän kiltit lapsenne näiden lasten kanssa koulussa?

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Kiitos David Schwarz.

Onneton tunarimaa

Koko juttu tyrittiin jo heti alkuun kun annettiin terroristien organisoitua ja vahvistua eikä laitettu selviä kieltoja reissaamiselle. Ruotsiinhan on vasta nyt tulossa laki joka kieltää lähtemisen ja rahoittamisen.
Kaikki tehdään aina liian myöhään ja lepsusti ettei vaan kukaan ottaisi nokkiinsa. Ja kun niitä vankilapaikkojakaan ei enää ole vapaina…

Se nyt vaan on niin

Ei sitä lait olisi estäneet. Rajat kiinni on ainoa inhimmillinen käytössä oleva keino.

HÖH!

Kyllä lait estävät jos tehdään asianomaiselle selväksi että jos lähdet et pääse takaisin, kansalaisuutesi perutetaan, taikaseinäsi sulkeutuu ja olet ikuisessa bannissa joka maahan mihin yrität sisään.

Näin se on niiden kaa

Allahin käskyt voittaa mennen tullen kaiikki vääräuskoisten bännäykset ja lait.

Anonymous

eikös tämä allahi ole jo aika vanha,ei ole kertaakaan näkynyt esim.ylen.pakolaisillassa tai jälkiviisaissa, tulkin varmaan tarvitsee

Postimerkki perseeseen vaan

Eiköhän ne voi palauttaa sinne missä ovat kasvaneetkin. Kuten vanhempansakkin. Rakentakot sielä sitä uljasta uutta valtiota. Kyllä paikalliset ne ruotuun pistää ja uudelleenkoulutusleireille. Joista selviävät vain kaikkein oppivaisimmat.

Moonman

Vielä Kekkosen aikaan ymmärrettiin että yhteiskunnan edun pitää mennä yksilön etujen edelle. Nyt meillä on kansainväliset sopimukset ja ulkomaalaisten ihmisoikeudet jotka menevät kaiken edelle, ja lopputuloksena on terrorismia, raiskailua, irtopäitä ja murhaamista eikä rikollisia saa hirttää tai edes estää tulemasta maahan. Alkaa jo tuntua että kaikki oli paremmin ennen ”ihmisoikeuksia”.

Pinlaareni

Ehkä kaikki menee hyvin kun suljetaan silmät tältäkin ongelmalta, ja toivotaan hartaasti, että noista tulevaisuuden voimaroista voidaan kouluttaa vaikka huippukokkeja. Ne kun ovat varmasti saaneet syödäkseen törkeen siistii isis-safkaa.
Koska minä olen pottunokkainen kotikokki, en osaa tehdä törkeen siistii safkaa. Tekemästäni ruoasta puuttuvat ihokarvat, sperma, elävältä poltetut lentäjät, happoon elävältä dipatut ihmiset, halal-teurastetut ihmiset, kivittämällä mureutetut ihmiset ja muut eksoottiset mausteet ja ainesosat, joita vissiin tarvitaan törkeen siistiin safkaan.
Hupsu kun olen, käytän kalaa ja lihaa käsitellessäni nitriilikäsineitä, ja pystyn varmaan siitäkin syystä johtuen valmistamaan vain tavallista kotiruokaa, enkä törkeen siistii safkaa. Harmi sinänsä, koska törkeen siisti safka on varmaan törkeen siistii.

Eeva Sairanen

Niitä pikku perkeleitä ei missään nimessä Eurooppaa.

Matutuksesta maksetaan

Lapset ovat myös taloudellinen pommi: kuusilapsinen perhe saa kuukaudessa pelkkiä lapsilisiä 12000kr kruunua puhtaana käteen. Ja kun siihen laitetaan kaikki muut avustukset päälle on työssäkäymisen halu ja tarve nolla (0).
Valtio maksaa hyvin siitä että synnytetään uusia ongelmia. Mikä onkaan valtion tavoite?
unvis.it/https://www.expressen.se/ledare/malin-siwe/flerbarnstillagget-ar-ett-forklatt-vardnadsbidrag/

Minä

”… jos isis-perhe tulee johonkin lähetystöön tms niin lapsien takia perhe pääsee automaattisesti takaisin Ruotsiin…”
Lainalasten määrä saattaa olla kasvussa. Pitäisi tehdä DNA-testi, eikä uskoa kertomuksia, kuten on ollut tapana.

Anonymous

kun suvakkitäti ottaa tälläisen pikku-isis taistelijan kotona-kulttuurissa ohjelmaan niin kyllä siinä kaulan katkomiset loppuu.

Allu 🖕

”Käsi, pää, peppu ja missä on keskisormi? 🤣🤣🤣

Suvakilla on hame

Missähän mahtaa sormet vaeltaa 😀

NähtyOn

Kauan aikaa sitten jo tutkittiin islamistit jotka oli tullut turvapakanhakijoina ja ne jotka oli syntynyt uudessa maassa, nämä ”uusimaalaiset” äpärät todettiin jokaisessa tutkimuksessa vaarallisemmaksi kun vanhempansa jotka tuli läpsyinä maahan.

Yrjö Kainulainen

Lapset muodostavat pahimman turvallisuusuhkan jos ne päästetään maahan. Kukaan ei osaa lapsukaisia epäillä ja ne sulautuvat muuhun maahanmuuttaja väkeen huomaamattomaksi massaksi.Ne on eläneet sellaisen elämän ja aivopesun, että suomalaisetkaan sodan keskellä eläneet lapset ovat pyhäkolulaisia niihin verraten. Eikä niitä koskaan niistä traumoista saada millään konstilla parannnettua normaaliksi kansalaiseksi. Ne on lopunikänsä vammautuneita ajatusmaailmaltaan ja psyykkeeltään.Niistä on vaarassa tulla seuraavan sukupolven johtajia terroristisoluille. Ne herättävät ihailua vertaistensa keskuudessa ja luonnollisesti silloin he jo ovat populan johtajia jotka saavat ikäisensä mukaan mihin vaan.
Ratkaisua en tiedä minä eikä varmaan kukaan mukaan.

Joke

Tällaisia psykopaatteja sitten otetaan takaisin+ Itsen en ainakaan uskaltaisi tuollaisia ottaa adobrotiolapseksi, ties vaikka murkaavat joku yö. Länsimaat ovat inhimillisyyden kehto, näm varmaan nauravat tällaiselle keihhoukdelle, kyllähän vääräuskosien voi tappaa miten haluaa eihän sillä ole mitään ihmisarvoa, moni noista kurkunleikkausvideoiden mestajista tuntuu nauttivan tilanteesta. Siinä missä keskiajalal EUroopassa mestaajiksia valittiin henkilöt jotka eivät nauttineet työstä, etei sadistit pääseet tekemään työtä. Mutta vaikka Jihadi Johnin kaltainen henkilö videoiss käytti oiken tylsää veistä aiehuttaakseen vielä kovempaa tuskaa uhrileen, saadakseen sadistista nautintoa, ja varmasti muutkin päänleikkaajat oimivat samoin. EI tämmöisiä takaisin tule ottaa paikallien hirttotuomio on hyvä. Suomessakin ihan kotimaisia sairaita psykopaattisadisteja ei teloiteta vaan ne päästetään apauteen ennenpitkään, miksi siis näitä halutaan lisää Suomeen?

tarkkailija

kuka suomalainen äiti naittaisi 13-vuotiaan tyttärensä? IS nyyhkii isis-sannan kohtaloa ja samalla unohtaa kysyä minkä lain mukaan 13-vuotias on naitettu?

Ruotsiin

Sanna kuuluu vankilaan alaikäisen lapsensa parittamisesta ja avunannosta törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön, lapsi kuuluu terapiaan.
Mutta kumpikaan ei kuulu suomeen.
Ruotsi tuuppasi meille 30 000 turvapaikanhakijaa, eikö nyt vastavuoroisesti olisi ruotsin vuoro ottaa nuo isisnaikkoset äpärineen ruotsiin, heitä on paljon vähemmänkin.