Seuraava pommi Euroopalle ovat isis-lapset

Seuraava pommi Länsi-Euroopalle ovat isis-lapset. Eli lapsukaiset, jotka ovat syntyneet ja varttuneet lapsuutensa Syyriassa ja muualla isis-alueilla. Mutta nyt alkavat pikkuhiljaa palata takaisin ”kotikonnuilleen” vanhempiensa mukana.

Nämä lapset ovat varttuneet tolpissa hirtettynä roikkuvien vääräuskoisten, kadun varsilla kepin nokkiin laitettujen vääräuskoisten irtopäiden ja julkisten teloitusten keskellä. Näille lapsille on aivan luonnollista kun vääräuskoinen teloitetaan. Ihan yhtä luonnollista kuin länsimaalaiselle lapselle ei ole. Länsimaalainen lapsi voisi järkyttyä kovastikin kun näkisi kotikadullaan seipään nokkaan laitettuja aivot tursottavia irtopäitä. Mutta isis-lapselle se on normaalia. Mahdollisesti jopa jännittävää. Voi tökkiä tikulla vääräuskoisen irtopään silmiä ja tutkia leikkauskohdasta valuvaa aivomassaa. Tai mitä päästä nyt valuukaan kun se leikataan ja laitetaan kepin nokkaan.
Kun jonkun Euroopan maan kansalainen on lähtenyt isikseen ja perheeseen on syntynyt lapsi jihadin aikana, niin lastahan ei ole rekisteröity siihen maahan, missä vanhemmat ovat kansalaisia. Näin ollen vaikka Ruotsissa ehkä, ehkä, haluttaisiin jollain tapaa estää jihadistien maahanpääsy, niin jos isis-terroristilla on lapsia perheessä niin mikään ei voi enää estää tällaisten henkilöiden saapumista takaisin ”kotiin”.
Tästä on jo selvät viitteet. Eri tahot ovat viitanneet YK-lapsikonventtiin ja se on mikä ohjaa jatkoa. Ruotsin uusi sisäministeri Mikael Damberg on sanonut, että vaikka osallistuminen terroriorganisaatioon tulee mahdollisesti rangaistavaksi niin:
– Lasten oikeudet ovat suunnattoman tärkeitä… Jos lapsi ja perhe tulee esimerkiksi Ruotsin lähetystöön niin silloin asia otetaan vakavasti, sillä lapsiperspektiivi on Ruotsille tärkeä.
Tällä sisäministeri tarkoitti siis jotain sellaista, että jos isis-perhe tulee johonkin lähetystöön tms niin lapsien takia perhe pääsee automaattisesti takaisin Ruotsiin.

 
Mietitäänpä vielä kerran sitä lapsen varttumista siellä isisksessä. Isä on harjoittanut murhaamista ja opettanut asiaa tietenkin lapselleen. Lapsien kanssa on harjoiteltu taistelua. Perheellä on ollut taloudessa orjia. Lapsukaiset ovat nähneet kuinka naisorjia on pidetty seksiorjina isis-sotilaiden bordelleissa ja heitä on kohdeltu kuin koirina. Lapsi on nähnyt julkisia teloituksia; katolta ihmisen heittämistä tai elävältä grillaamista.
Nämä lapset saavat nyt siis oikeuden tulla Ruotsiin. Luultavasti heidät kuitenkin otetaan huostaan isis-vanhemmilta. Mutta luuletteko, että lapsi sijoitetaan sen jälkeen kristilliseen tai ruotsalaiseen uskonnottomaan perheeseen. Ei tietenkään, lapsi sijoitetaan muslimiperheeseen. Itsestäänselvää. Nyt kysymys on vain siitä, että millaiseen muslimiperheeseen lapsi pääsee tai joutuu. Jos uskonnollisuus on perheessä suuressa asemassa meillä on valmis kaulankatkoja. Murhaaja suoraan sylissä.
Toiseksi, mitäpä muuten luulette, pärjäävätkö teidän kiltit lapsenne näiden lasten kanssa koulussa?

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.