Päivän Rasmus: Rasisminvastustelijat kokevat sympatiaa isis-terroristeja kohtaan

Facebookin rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa ollaan taas koettu maailmantuskaa ja tällä kertaa osa rasisminvastustelijoista kokee sympatiaa isis-terroristeja kohtaan.

Rasisminvastustelun luonne tulee erittäin hyvin esille. Kun Atte Kaleva sanoo ”Isis-taistelijat eivät ole tervetulleita Suomeen” niin Rasmuksen aloitusketjussa tällaiset lausunnot koetaan ongelmallisiksi. Aloittajan mukaan isis-sotilaiden paluu on pelkkä maahanmuuttokysymys, eikä sellaisten asioiden pohdintaa pitäisi luovuttaa rasistien niskoille. Johtopäätökset yksipuolistuvat, mitä henkilö tällä mahtaakaan tarkoittaa.

 
Tunnettu rasisminvastustelija kertoo, että ”harhautuneita kansalaisiaan” ei saa jättää ottamatta vastaan. Harhautunut kansalainen herättää hieman hilpeyttä.

 
Sen jälkeen ehdotellaan sympaattisesti tarpeeksi pitkää terveystarkkailua, ettei tule huume- ja alkoholiongelmaa kuten monilla Suomen sotilailla oli sotien jälkeen.

 
Seuraava rasisminvastustelija painottaa isis-jihadistien ihmisoikeuksia, vaikka eivät ehkä ansatsisikaan sellaisia.

 
Ketjussa pohdittiin pitkään sellaista sivuseikkaa, että onko Atte Kaleva tutkija vai ei, rasisti vai mikä. Aivan epäoleelliseen asiaan tartuttiin, jotta itse asiaa ei tarvitsisi pohtia. Yhtä kaikki, Rasmuksen isis-sympatiat tulivat kyllä selville.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.