Päivän Rasmus: Rasisminvastustelijat kokevat sympatiaa isis-terroristeja kohtaan

Facebookin rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa ollaan taas koettu maailmantuskaa ja tällä kertaa osa rasisminvastustelijoista kokee sympatiaa isis-terroristeja kohtaan.

Rasisminvastustelun luonne tulee erittäin hyvin esille. Kun Atte Kaleva sanoo ”Isis-taistelijat eivät ole tervetulleita Suomeen” niin Rasmuksen aloitusketjussa tällaiset lausunnot koetaan ongelmallisiksi. Aloittajan mukaan isis-sotilaiden paluu on pelkkä maahanmuuttokysymys, eikä sellaisten asioiden pohdintaa pitäisi luovuttaa rasistien niskoille. Johtopäätökset yksipuolistuvat, mitä henkilö tällä mahtaakaan tarkoittaa.

 
Tunnettu rasisminvastustelija kertoo, että ”harhautuneita kansalaisiaan” ei saa jättää ottamatta vastaan. Harhautunut kansalainen herättää hieman hilpeyttä.

 
Sen jälkeen ehdotellaan sympaattisesti tarpeeksi pitkää terveystarkkailua, ettei tule huume- ja alkoholiongelmaa kuten monilla Suomen sotilailla oli sotien jälkeen.

 
Seuraava rasisminvastustelija painottaa isis-jihadistien ihmisoikeuksia, vaikka eivät ehkä ansatsisikaan sellaisia.

 
Ketjussa pohdittiin pitkään sellaista sivuseikkaa, että onko Atte Kaleva tutkija vai ei, rasisti vai mikä. Aivan epäoleelliseen asiaan tartuttiin, jotta itse asiaa ei tarvitsisi pohtia. Yhtä kaikki, Rasmuksen isis-sympatiat tulivat kyllä selville.
 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
sippo

eli kannattaako tassa nyt miettii silleen etta jos haluaa tappaa jonkun arabimaassa niin kannattaa tehda se siella ja menna suomeen valtionhotelliin turvaan. hyva suomi.hienoa esimerkkia sinne lahi-itaan. notta saammahan lisaa noita poloisia partalapsia tayttamaan nuorten tyttojemme kohdut laatugeeneilla. ihanaa. liimatukkia ja diskolapsyttelya. ja ihania peli ja ruoanlaittohetkia

Acc

Kuolemalla kotimaassaan rangaistavan rikoksen tehneen kannattaa siis tulla Suomeen. Voi ihan reilusti kertoa, että tuli murhattua läjäpäin ihmisiä kotimaassa, ja nyt siellä uhkaa kuolemanrangaistus. Ja Suomi suojelee.

Heppu Korhonen

Jos Hitler olisi tullut Suomeen olisi hänellä ollut ikuinen turvapaikka.

fatwantarkistaja

Nyt Heppu hei! Tuli sen verta väkevä vertaus, että pitäisi kirjoittaa tussilla verhoon. Suvakit ovat natseja, he haluavat viimeiseen asti suojella orpojen kiduttajaa, mein Führer! Tuosta natsifasistisemmaksi ei enää pääse.. vai pääseekö?
Ihmisoikeudet on turvattava myös niille, jotka eivät niitä ansaitse. Muslimi ei siis ole ihminen tuon yhden mielestä. Kuinka Suomessa 2019 voidaan kiistää henkilön ihmisyys pelkän uskonnon perusteella? Kuvottaa niin, että saan tuon suvakin kommentin silmistäni ainoastaan monikulttuurisella happokylvyllä (jota en kuitenkaan vapaaehtoisesti ota).
P.S. Mihinköhän villieläinlaumaan ns hyvä ihminen on kotouttamassa viatonta muslimia.

Anonymous

jos näille rasismin vastustajille näyttäysi videon kuinka vääräuskoisilta nirhataan tylsällä puukolla pää irti niin muuttuisiko mielipide,luultavasti ei on päässyt aivopesu liian pahaksi.

Nestori Lundahl

Eikös nämä rasmuslaiset vihaa natseja, ja siinä ohessa myös suomalaisia SS-miehiä?
He näkevät nuo muualle sotimaan menneet muinaiset SS-miehet kauheina hirviöinä, mutta tämän päivän ISIS-terroristit ovat heille sympatiaa ansaitsevia harhautuneita kansalaisia.
Vai olenko ihan väärässä?
Onko tuollaisessa ajattelussa joku logiikka jota en näe?

Janis Petke

Täytyykin katsoa ne Speden ”Naisen logiikka” – jaksot uudelleen, josko tuo avautuisi

Menkää Soopaliaan ja Anustaniin, siellä on kivaa 24/7 ja saatte mustaamakkaraa mennen tullen joka reikään

Miksi rasmuslaiset vihaavat Suomea ja suomalaisia? Miksi eivät muuta pois kun kaikki on niin kerrassaan rasistista ja väärin?

Hyvä kommentti ja juuri näin. Mutta itse asiassa syy miksi vastaan on se, että nimimerkkisi on vieläkin ”hyvempi”. Eli paras mitä pitkään aikaan on vastaan tullut! 😉

Valtsu

Kai ne ovat rakastuneet omaan ylivertaiseen hyvyyteensä. Että kun toinen tarjoaa ymmärrystä raiskaajille, niin toinen nokittaa siviiliteloittajalla.

Mennytmaa

Pohjimmillaan kysymys on siitä, mihin sotaan Suomi osallistuu ja kenen puolella, ruotsi on kuulemma puolensa valinnut.
Asia pitää viedä eduskunnan päätettäväksi ennen vaaleja!

Anonymous

Mun mielestä SUPOn pitäisi ottaa kaikki tuossa ryhmässä olevat 24h tarkkailuun.

jippos123

Sairaitahan noi Rasmuslaiset ovat. Pitää olla aika paljon viherpinkkiä kusta päässä jos fanittaa tai edes jollain tasolla ymmärtää noita massamurhaajia.
Pitää vaan kädet kyynärpäitä myöten ristissä toivoa, että kun heidän ihqu ISIS aloittaa murhat härmässä niin osuisivat ensimmäisten uhrien joukkoon.
SUPO:n tulisi todellakin panostaa noiden symppaajien seurantaan eikä jahdata muutamaa kilipäänatsia.
En yhtään ihmettelisi vaikka Rasmuslaiset auttaisivat päänkatkojia tai ainakin suojelisi niitä.

Olen syytön

Jos käy niin että isisterroristien mahdolliset rikokset tutkitaan maissa mistä he ovat lähteneet terroriristeilylle niin heistä tuskin kukaan joutuu vankilaan, koska on nähdäkseni mahdotonta oikeuden todistaa heidät syyllisiksi. Jos isisläinen sanoo että en minä mitään pahaa tehnyt, niin se on siinä.

fatwantarkistaja

Se on aivan sama, mitä muslimi oikeudessa sanoo, tai jättääkö sanomatta.
Itse sanoisin heti rajalla olevani isispoikien päiväkotivastaava ja hoidelleeni puoli maakuntaa… Saisin automaattina ilmaisen elämän ja kavereille kans. Vähemmästä saattaa joutua pakkopalautukseen ja sen tajutessaan jokainen pakolainen on myös ammattiraiskaaja (leikisti). Tyhminä ovat sepitelleet jonnin joutavia fantasioitaan pommituksista ja muuta roskaa.

El Comandante Cero

Lainaanpa tähän suurta Israelin arabi ajattelijaa Umayya Abu-Hannaa jonka viisaudesta Tavja tädin aikana kansamme sai nauttia täällä impivaaran hämyssää:” Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain muotoa maahanmuutto krittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa.”

Suomi FInland

Isiksen viimeisestä tukikohdasta löytyi iso läjä naisten irtopäitä roskiksesta.
Jotenkin se vaan kuitenkin on niin, että Isis- jampat ovat silti tosi ihkuja ja ne SS- miehet pahuuden ruumiillistuma.
Todellinen syyllinen Isis jamppojen tekemään päiden katkomiseen on lopulta valkoinen heteromies.

imekää rasmuslaiset sitä tissiä

Lähetään rasmuslaiset runkkaa sinne raqqaan, ei puupäitä kannata kuunnella. Vitun pellet. Terroristit saa nääntyä nälkään.

Pena

Kyllä tuosta sivustosta taitaa saada huumoria kerrakseen. Ovat täysin pihalla todellisuudesta.

Päätohtori

On käsittämätöntä että nuo saavat kulkea vapaalla jalalla.

Pena

Ei siinä ole muuta kuin suoraa seurausta siitä kun MT-palveluita on leikattu liikaa.

Allu

Miksihän tätä tunnettua norjalaista, ”harhautunutta kansalaista” pidetään vankilassa.

Allu

Sitä pohtii myös Lennart: https://youtu.be/S6Rjyrjzxcw

Reino Rapanen

”Tuossa kannattaa kysyä toisen maailman sodan jälkeen palvelleilta lääkäreiltä” Mitä tuo nyt sitten tarkoittaa? Niiltäkö lääkäreltä jotka valmistuvat lääkäriksi tänään, tai sadan vuoden kuluttua? Jokainen joka on valmistunut lääkäriksi heti sodan päättymisen jälkeen on palvellut, ja palvelee, toisen maailman sodan jälkeen. Jos tuossa tarkoitetaan niitä jotka olivat heti sodan päättymisen jälkeen, niin kannattaisi katsoa mitä vuotta nyt eletään ja toimittaa pieni laskutoimitus. Niitä lääkäreitä tuskin on enää elossa. Oli miten oli, ei ole meidän velvollisuus hyysätä ketään joka on aivan vapaaehtoisesti liittynyt murhaaja roistokoplaan. Ja se seikka, että Suomi suojelee jokaista sotarikoksista epäiltyä kaikin keinoin on kyllä noiden raukkamaisten murhaajien tiedossa. Nytkin niitä on täällä läjäpäin nauttimassa palkintona joukkomurhista, ja muista kolttosista, ansaittua palkintoa loppu elämän ilmaisena ylöspitona ja nauttimassa muutaman tonnin taskurahaa kuukausittain. Ihmisoikeuden todellakin on kunniassa Suomessa, mutta vain ulkomaalaiselle murhaaja roistolle

jippos123

Rasmuslaiset taitavat sisimmässään luottaa siihen, että heidän kuuppansa ei kolise roskiksissa kun oikein kovaa imutetaan ISIS:n piripäisiä himomurhaajia. Taitaa olla heidän osaltaan tyhjä arpa, samalla tavalla jihadisti teurastaa ne kuin muutkin.
Rasmuslaisille tiedoksi, olette ihan samanlaisia likaisia vääräuskoisia kuin nekin jotka yrittävät estää seuraavat veriorgiat.
Rasmuslaisuus tulisi julistaa mielisauraudeksi ihan kuten Islam.