Jihadistit kävivät paikkauttamassa sotavammojaan Ruotsissa

Ruotsalaisia isis-jihadisteja: Khaled Shahadeh, Yasser Sadek ja Ahmed Hassan.

Ruotsissa on tullut esille vuosien ajan useita tapauksia, joissa isikseen lähteneet jihadistit ovat käyneet paikkauttamassa haavojaan Ruotsissa ja palanneet levänneenä takaisin lahtihommiin.

Muutama vuosi sitten tuli ilmi, että kaksi örebrolaista veljestä palasivat vuonna 2015 Syyriasta takaisin Örebroon. Molemmilla oli pientä ampumahaavaa, jotka hoidettiin. Toinen veljeksistä lähti pian takaisin jihadiin, mutta kunnan sosiaalitoimi yritti pelastaa toisen veljeksen.
Nuorukaiselle annettiin ilmainen asunto ja terapiatyötä kunnan puisto-osastolta haravahommissa. Jihadi kuitenkin veti puoleensa ja toinenkin lähti takaisin Syyriaan. Sittemmin molempien kerrotaan kaatuneen rintamalla.
Lue lisää:

Örebron tuplamurhista vangittu oli aiemmin mukana kaupungin terapiaohjelmassa


 
Doku-niminen journalistien tutkiva sivu kertoo, että Ruotsissa on käynyt sairaanhoidossa useita muitakin jihadisteja. Nimeltä mainitaan 28-vuotias Khaled Shahadeh, joka palasi Syyriasta Ruotsiin vaikeiden sotavammojen kanssa. Hän sai lääkärinhoitoa Ruotsin sairaanhoidolta, jonka jälkeen parannuttuaan mies lähti takaisin Syyriaan.
Ruotsin Lääkäriliiton puheenjohtaja Thomas Linden kertoo, että Lääkäriliiton etiikan mukaan he antavat hoitoa ja lääkitystä sitä tarvitseville.
– Me emme kysele mikä ihminen on tai mitä hän on tehnyt, vaan meidän etiikkamme mukaan me annamme vain hoitoa. Muut instanssit sitten tekevät muita toimenpiteitä.
Kun Shahadeh oli saanut haavansa lääkittyä, lähti hän takaisin Syyriaan mukanaan Ruotsista otettu uusi vaimo, isiksen lapsentekokone. Nainen on synnyttänyt ainakin kaksi lasta Syyriassa.
Shahadeh on rankattu Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPO:n listalla yhdeksi vaarallisimmista henkilöistä, jos hän palaa Ruotsiin.  Shahadeh on toiminut vuosia Syyrian rintamalla. Lisäksi hän on värväri, joka levittää aktiivisesti isis-propagandaa. Mm. Ruotsiin suunnatuilla videoilla hän yrittää saada uusruotsalaisia nuorukaisia mukaan jihadiin.

Shahadeh ja Skråmo.
SÄPO:n listalla on lisäksi kolme muuta erittäin vaarallista jihadistia. Heidän arvioidaan olevan potentiaalisia iskun tekijöitä Euroopassa.
Michael Skråmo, 33. Hän on kantaruotsalainen käännynnäinen, joka radikalisoitui pahasti. Matkusti vaimonsa ja usean lapsensa kanssa Syyriaan. Rahoitti elämää isiksessä Ruotsista saamillaan lapsilisillä. On kehoittanut useilla videoilla terrori-iskuihin Ruotsia kohtaan. On ilmoittanut omaistensa välityksellä, että mieluummin kuolee kuin antautuu.
Nader el Shaya, 28. Boråsissa asunut pitkän linjan jihadisti. Lähti Syyriaan jo 2014, jonne lähti vaimonsa ja lapsensa kanssa. El Shayan kanssa Boråsista lähti Syyriaan useita muitakin nuorukaisia. SÄPO:n mukaan mies haluaa tehdä iskun myös Ruotsissa.
Mohamud Saeed Adib, 37. On todellinen sotaveteraani, jolla useita lankoja käsissä. Välikäsi ruotsalaisille jihadisteille, isiksen todellinen ”Rahikainen”. On ollut mukana Syyrian ulkopuolellekin tehdyissä iskuissa. Lähtiessää Syyriaan hän jätti ruotsalaisten veronmaksajien ruokittavaksi pienen lapsensa. Miehen nykysijainnista ei ole tarkkaa tietoa.
 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uskomatonta touhua

Jaa-a. Kun lukee että ei ole tietoa nykysijainnista niin onko tsekattu suomen ostoskeskuksista? Tai kannattaisi kysyä nergiltä. Hän tietää kaikkien 2015 tulleiden 32 000:n taustat jne. Ehkä hänellä olisi hajua.

Valtsu

On selvää, että päänkatkojärjestökin tarvitsee sidontajoukot ja lepopaikan. Se onkin sitten jotain suurempaa, että ko. toiminnot on ulkoistettu potentiaalisille pääkatkottaville! Vi gillar olika!
P.S. montahan päänkatkojaa SAint on kouluttanut?

Kiitti punavihersuvakit ja kokkareet, rkp

Ei voi kun hämmästellä tätä vallitsevaa typeryyttä. Länsi vajoo perikatoon.

Paavo Pökäle

EIKÖHÄN NE SAATAISI YLLYTETYKSI ETUKÄTEEN HARJOITTAMAAN ENSIAPUTAITOJA, JOLLOIN NIILLE KERROTTAISIIN KIRISTYSSITEEN TÄRKEYTTÄ. KIRISTYSSIDE ASETETTAISIIN KAULAN YMPÄRILLE JA SITTEN KIRISTETTÄISIIN NIIN PALJON, ETTEI PÄÄSSÄ ENÄÄ VERI KIERTÄISI.

Meidän pullahiiremme Khalevi Shahajauho

Samainen lääkäri ja sairaanhoitaja, jotka Herra Jihadistin paikkaavat ja hellästi hoitavat, saattavat myöhemmin maata verilammikossa pieninä palasina kun Herra Jihadisti tulee välillä hoitamaan Euroopan tuhoamista.
Ei tämä nyt oikein järkevältä kuullosta.

Nämä jätkät (vaikka eivät älyvälkkyjä) tietävät millaisia heikkoja tolloja suuri osa pohjoismaalaisista on

Tietenkin Ruotsin valtio maksoi senkin kun vihadisti haki uuden panopuun kotimaasta. Menikö vanha rikki vai kävikö vain muuten tylsäksi?

Mä

Meillä on yhtä typerää toimintaa Yhdenvertaisuusvaltuutettu suosittelee eduskunnalle että
Ilman oleskelulupaa oleskeleville henkilöille taattaisiin mahdollisuus asioida viranomaisen kanssa ilman pelkoa maastapoistamispäätöksen täytäntöönpanosta asioinnin seurauksena.
Sekä välttämättömästä huolenpidosta ja toimeentulosta, johon kaikilla myös ilman oleskelulupaa oleskelevilla henkilöillä on oikeus, säädettäisiin lailla.
Näin tehdään laittomasta laillinen.

Onnea-vaan

Tässä videota Britannian rikastajia Bradham nimisessä nogo-kaupungissa.
https://samnytt.se/britterna-skakade-over-invandrargangets-brutala-misshandel-och-medias-tystnad/

tarkkailija

Hyi helvetti!

tira

Eikö Ruotsissa/Suomessa lääkäreiden tarvitse ilmoittaa ampumahaavoista poliisille?

Kyllä ne suomalaisetkin

Niin. Luulen että näin pitäisi olla. Mutta. Kun jos ilmoitat, siinä täytyy miettiä työpaikkaa. Nimittäin jos teet ilmoituksen luultavasti, ei vaan todennäköisesti menetät työpaikkasi. sehän tiedetään että aivan ministeri tasolla sekä ruotsissa että suomessa, on yhteisymmärrys siitä, että skandinavia pelastetaan( lue eliitin paratiisirahat) sillä että monikulttuurisuus on ihanaa. Sillähän ei ole mitään merkitystä nyt kun paska on lävähtänyt tiskiin. Ja paska lentää tuulettimeen mutta asioita kaunistellaan tuomalla esiin uusi skandaali. Joka on valtamedian masinoima. Tyyliin JÄRKYTYS, SHOKKI, USKOMATON, USKOISITKO, JA BLAA BLAA. Sen jälkeen KATSO. Missin tissit. Kunnes isoilla lööpeillä että rinne sitä ja tätä. Orpo sitä ja tätä. Jne. Propagandaa. Samaan aikaan… ministeri julkaisee kirjan. On sillä pokka. Mahtaako kertoa sekä olla niin julkea päästäesään 32000( luku on suurempi) sekä asettamalla itsensä jihadistien sankariksi, esittämällä itsensä suomen pelastajaksi? Kuten muistamme kuvat jne miten suomen armeija määrättiin kantamaan laukkuja. Seassa oli sotarikollisia jotka olivat jääneet kiinni somen kautta kuvissa joissa kannettiin päätä sekä hymyiltiin mistä stubidokin olisi kateellinen. Kaiken kruunuksi lupaan taloni. TERVEISIN SUOMEN PÄÄMINISTERI. Ajatelkaa nyt mikä hulluus on menossa skandinaviassa. Tanskassa on nyt käsittääkseni jotain heräämistä.

Anonymous

shahaden on varmaan ollut oulussa kotona-kulttuurissa hankkeessa värväämässä tulevia jihadisteja

Keinumaan

Luultavasti. Sekä ottanut vastaan syliä. Että voi voi. Mennään leikkimään lasten kanssa. Tai että tälläisiä tyttöjä meillä. Kyllä sinä selviät mussukka. Ihana parta.

ISIS- eläke

Dagens Nyheter on yhtäkkiä kaivellut sopivasti Ruotsista esiin 15 kpl 82-101 vuotiasta vanhusta jotka saavat sotaeläkettä Saksasta joko sotilaana olemisesta tai leskeydestä, 1000- 10.000 kr kuussa (SVT teksti-TV).
Kukaties joku departementti alkaa nyt valmistella ISIS- porukan paluuta ja eläkettä. Saavathan entiset nassetkin!

Mikään ei yllätä

Tottakai. Käsittääkseni siinä ollaan aivan oikeasti tosissaan sekä suomessa että ruotsissa , että he ovat veteraaneja. En ihmettelisi jos koittaisi päivä jolloin kuningas ruotsissa tai presidentti suomessa myöntäisi kunniamerkin ansiokkaasta palveluksesta. Tai mitä minä tiedän. Ehkä niin on jo tehty.

Pena

Eikös ne tarjoa helsingissäkin ilmaisia palveluita.