Oulun "Päänkatkoja-Alin" asekuva oli Oulun Hietasaaresta

En hauaisi mitenkään pilkata oululaisia. Mutta äsken pääsi syvä pitkä huokaisu kun vanha juttu nousi esille lukijan otettua yhteyttä.

Joku saattaa muistaa turvapaikanhakija Suomeen tulleen Ali Mohammedin. Ali on ollut etusivuilla useaan otteeseen. Ensimmäisen kerran hän sai huomiota kun MV paljasti, että Ali oli päänkatkoja.
Mutta ei siinä vielä mitään. Viime talvena tuli selville, että Ali esitteli asetta suomalaisessa maisemassa. Ali asusteli Oulussa, mutta sittemmin on muuttanut tai karkoitettu takaisin kotiin. Kirjoitin asiasta vuosi sitten.
https://pt-media.org/2018/04/18/vanha-tuttu-paankatkoja-ali-mohammed-poseeraa-asekuvissa-myos-suomessa/
 
Tuolloin kyselimme missä kuva mahtaa olla otettu. Nyt on selvinnyt, että asekuva on otettu Oulun Hietasaaren Irjalan lomakeskuksessa. Tilaa ylläpitää ja vuokraa Oulun Invalidien Yhdistys ry. Paikka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Nallikarin leirintäalueesta.
Kysymys kuuluu: mikä taho on vuokrannut turvapaikanhakijamiehille kyseiset tilat ja antanut miehille aseita käyttöön? Vaihtoehtoja ei ole paljon. Joko se on SPR, Vuolle Setlementti tai joku muu vastaava taho, joka kotouttaa ja häärää turvapaikanhakijoiden kanssa. Sopii kysyä näiden tahojen toimien järkevyyttä. Vaikka kuvassaoleva ase on luultavasti ilmakivääri niin kyse ei ole yksin siitä. Kyse on asenteesta, uhma-asenteesta. Kyse on siitä, että turvapaikanhakijoiden kanssa hääräävät tahot ovat menettäneet järkensä ja lietsovat sodasta tulleiden idioottien uhmaa antamalla heille aseita. Kyse on turvallisuudesta. Tuollaiset kuvat aiheuttavat tavallisissa ihmisissä kylmiä väreitä.
Kysynkin nyt, voisiko joku päättäväinen oululainen taho selvittää kuka on tuolloin vuokrannut tilat käyttöön. Silloin selviää se taho, joka on antanut aseita turvapaikanhakijoille. Alin Facebook-päivityksen päivä on 6. lokakuuta 2017.
!!HUOM!! Invalidien yhdistyksellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, joten sinne ei kannata soitella!!

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena

Tuo asehan oli muuten ihan pelkkä ilmakivääri, joka on aikaisemmassa uutisessa mainittu malliltaan Diana 75 ilmakivääriksi. Ei noiden hankkimiseen tarvitse edes suomalainen mitään lupia. Voi vaikka jokainen itse googlettaa tuon mallin ja verrata kuvaan.

anonymous racist

Hyvähän se on jos on ymmärrystä rikastuttajan harrastuksille, mutta vastaava kuva islamkriitisestä pottunokasta nostattaisi ”raakkuvan” someraivon ja toisi ovelle poliisin hakemaan pottunokan stasin kammariin kuulusteltavaksi. Kuulustelujen aikana ehtisi sitten tuoda ”kylvökoneen” KRP:stä ja perään paikallispoliisin pösilöt ”löytämään” raskauttavia todisteita perusteeksi linnaa-putka-vankeutta tuomiolle. Toisekseen, en muista tekeekö Diana samalla tukilla eri kaliipereja, mutta vitun pahaa jälkeä se 4.5 tekee silmälle, saati sitten jos sattuu olemaan ripeämpi 6.35 raskaalla luodilla. Khatti- tai hasapäissään noilla ei kovin iso kynnys ole aloittaa sniperhippaa sinne naapurin leirintäalueelle, tuskin siellä kovin montaa oikeauskoista on grilliä soliferin vieressä virittelemässä alennuskaslereille.

K.L.

Se on juuri näin..koska ne kaksoistandardit…se tekopyhyyden määrä kun näistä arabiahabeista on kyse!

Taas äimän käkenä

Jos kuvaan olisi osunut Odinin soturi käytyään harrastamassa pilkkaan ampumista olisi tosiaan seurannut hirvittävä suvakkipöyristyminen, itku ja poru matujen vainosta, vaatimus aseiden kieltämisestä kantasuomalaisilta ja Sipiläkin olisi mennyt shokkiin.
Eikä edes pientä ripausta suvaitsemista ja ymmärtämistä olisi löytynyt saati puhetta yksittäistapauksesta ja siitä että pilkkaan ammunnalla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa ja se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja on kristityn hätähuuto suvakkivainoa ja raiskaajamuslimeja vastaan 😉
Ruotsissahan matumuslimeille järjestetään tarkka-ampujakursseja ja hoivataan ulkomaanlomilla saadut ampumahaavat kuntoon, eli motiivien epäileminen on rasismia ja he eivät ole väkivallan tekijöitä vaan väkivallan uhreja (lämmintä itkua kunnes kyynelkanavat tulehtuu…).

Paavo Pökäle

Olkoon vaikka pierukivääri, mutta sen kantaja on ihan aito muslimi, joita täällä ei tarvita minkään aseen kanssa. Ei ilman asettakaan, kun on kykynsä kauloja katkomalla näyttänyt.

Pena

Ai se on muslimin puolustelua, kun mainitsin vain aseen tyypin, että se on pelkkä ilmakivääri. Voi helvetti soikoon. Kyllä tekin voitte myös hankkia tuollaisen ihan vapaasti. Hirveä meuhkaaminen ihan tyhjästä asiasta.

Mika Turunen

Hyvä sitten tiedätkin mitä vahinkoa sillä saadaan aikaan ns oikeissa kädissä

Pena

Olen käyttänyt paljon tuollaista ilmakko lastenlelua järeämpääkin kalustoa. Että tiedän aika hyvin noiden pysäytysvoimat ja niiden erot. Saman vahingon saat vaikka kuusen oksalla kuin tuolla dianalla.

Lee Andersson

Ei yllätä jos on SPR, tuo saatanasta seuraava virsaus.

Anonymous

se taho joka selvittää tämän on junes lokka

toni lajos

Hänen maamiehille annettakoon lapio, jolla kaivaa n. 180 cm pitkän ja 50 cm leveä kuopan, syvyyttä saisi olla siinä 8 metriä, ei valiteta vaikka menisi hiukan syvemmällekin.

Anonymous

Eivät aiheuta kylmiä väreitä.Aiheuttavat perustellun aseistautumisen ja valmistautumisen välittömään ylenpalttiseen väkivaltaan kyseisiä ali-ihmisiä sekä heidän paapojiaan kohtaan jos/kun tilanne päälle iskee.

Aikki.

Aamulla Ylellä esitettiin dokumentti Banaanivaltio. Katselin ohjelmaa muutaman minuutin, tuona aikana ehdin nähdä kohdan, jossa joku mies sanoi Facebookin jakavan valeuutisia. Siis onko minussa jokin vika, kun minusta tuntuu siltä että se on valtamedia joka syytää kansalle valheita yhtenään. Luotan siis omaan arviointikykyyn, kun käyn Facebookissa tai katson valtamedian uutisia. Esim.Ylen uutisissa oli asiantuntija Aaltola, joka on niin Trump vastainen, ettei hänen asiantuntijuuteensa voi luottaa. Tämä asiantuntija jopa itki, kun Trump valittiin USA:n presidentiksi.

Paavo Pökäle

No kun tutkii YLE:n annat faktantarkistajia, seki kertoo tuosta oksenuslaitoksesta kaiken. Yle:n pakkovero pois ja tilalle vapaaehtoinen maksukanava/radio, nähdään kuinka suosittu koko jätelaitos oikein on. Jos on, niin sittenhän Ylen annat okseenuslaitoksella ei ole mitään hätää, kun idiootit maksavat sontansa minä en ja se on pääasia.

Aikki.

Asutko ulkomailla vai onko sinulla niin pienet tulot, että vältät Yle vero maksulta. Minä joudun hieman yli tonnin eläkkeestä maksamaan Yle veroa vaikka en voi sen ohjelmia hermostumatta katsoa.

Anonymous

aikki ei sinussa vikaa ole vaan se vika on nim.omaan ylessä,ei ylen ohjelmia voi katsella saamatta päänsärkyä tai verenpaineen nousua ,alkuun täytyisi laittaa varoitus:huom.ylen ohjelmat aiheuttavat pahoinvointia omilla aivoillaan ajatteleville ihmisille.

ÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖRRRHH olisin sitääää mieltä ettääää......

ÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖRRRHH-Aaltolasta varmaan löytyy USB-portti, jonka kautta lausuttavaksi määrätty nerous voidaan ladata järjestelmään, ja automatronin ohjelmoituun agendaan varsinaisesti kuulumattomien ”tutkimustietojen” julkaisumaksua varten takarako toimii kortinlukijana. Vähäisempää neroutta ilmentävien, harvemmin käytettyjen Ulkopoliittisen Instituutin lausuntoautomaattien lataus- ja maksujärjestelmät ovat todennäköisesti samankaltaiset, mutta mahdolisesti vanhanaikaisemmat (sarja/rinnakkaisportti, kolikkosyöttö etu- tai takakautta riippuen sukupuolittuneesta rakenteesta).
Huolimatta ÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖRRRHH-Aaltolassa ajoittain havaittavista jumiutumistaipumuksista, käyttöä on ilmeisesti kuitenkin tarkoitus jatkaa vielä pitkään helppokäyttöisyyden ja ilmavoimien hävitäjäkalustoakin paremman päivitettävyyden johdosta. Ja ainahan sen jumin on saanut purettua potkaisemalla perseelle, ilmeisesti.

Read my hand!

Onneksi päänkatkoja ulostettiin tai ulosti itse itsensä.

Råttanaamat

En muista että mihinkään muuhun maturyhmään olisi koskaan uhrattu niin loputtomasti aikaa, vaivaa ja rahaa kuin mitä näihin. Miksi?
https://www.nvp.se/Naringsliv–Arbete/ensamkommande-lotsas–till-jobb-i-nystartat-projekt/

Zardoz

Mistä tiedetään että tämä valehteleva sossumuslimi ei enää loisi Suomessa? Ja jos on varmaa tietoa että valehteleva sossumuslimi on tällä hetkellä Irakissa, mistä tiedetään että valehteleva sossumuslimi ei nosta tällä hetkellä Suomesta sossurahoja ja vuokraa Suomalaista kämppäänsä 15 toiselle valehtelevalle sossumuslimille? Luultavasti tämä valehteleva sossumuslimiloinen juo tällä hetkellä siideriä kämpässään Helsingin keskustassa, ja nauraa.

tapperlund

Näitä asioita saa tutkia muutkin kuin Taju ja Junes. Onneksi meillä on kanava onka kasvua me itse voimme tukea ja kehittää. Aletaan harrastamaan aihetta oikeesti, siitä se osaaminen alkaa – jopa itselläni vaikka laiska oonkin.

Mika Turunen

Minulla tavis työttömällä ei ole varaa vaikka haluisin niin kantaa 1000E ilmakivääriä/ ampua. Hyvä harrustus uskon..