Alan Salehzadeh: Oulun raiskaukset poliittinen salajuoni

Alan Salehzadeh on uussuomalainen Iranista Suomeen muuttanut turvapaikanahakija. Hänen kerrotaan olevan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija.

Salehzadeh kirjoittaa Iltalehden blogissaan otsikolla “Mikä mättää Oulussa”, että raiskaus ei kuulu yhteenkään kulttuuriin ja uskontoon. Niin ikään hän kertoo, että on pötyä, että Lähi-idästä tulleet miehet eivät ymmärtäisi raiskauksen olevan väärin. Sen lisäksi hän väittää, että raiskaajat teloitetaan Lähi-idässä välittömästi.
Vai niin. Ensinnäkin yhdessäkään Lähi-idän maassa raiskaajia ei teloiteta. Ei välittömästi eikä jälkikäteeen. Sharia-lain mukaan raiskauksella, tai muulla naiseen kohdistuneella väkivallan teolla pitää olla neljä miespuolista silminnäkijää ennenkuin oikeus ylipäätään ottaa asian käsittelyyn. Toisin sanoen raiskaus-tapauksella pitää olla neljä miespuolista sivustaseuraajaa, jotta teko saataisiin oikeuteeen.
Salehzadeh on useassa yhteydessä yrittänyt väittää, että raiskaajia teloitettaisiin. Esimerkiksi Saudi-Arabiasta on vaikka kuinka paljon erilaisia esimerkkejä, joissa länsimainen nainen on tehnyt rikosilmoituksen raiskauksesta, mutta joutunut itse vankilaan asian takia.
Pari vuotta sitten eräs brittiläinen nainen raiskattiin Arabiemiraateissa Dubaissa. Nainen teki asiasta ilmoituksen, ja hänet vangittiin. Naista nimittäin epäiltiin nyt avioliiton ulkopuolisesta seksisuhteesta. 2016 hollantilainen 22-vuotias nainen tuomittiin sakkoihin avioliiton ulkopuolisesta seksistä sen jälkeen kun hän teki rikosilmoituksen raiskauksesta. Tapahtumapaikka niin ikään Dubai. 2013 tuomittiin norjalainen nainen 16 kuukauden vankeuteen sen jälkeen kun hän oli tehnyt rikosilmoituksen raiskauksesta. Tuomio tuli esiaviollisesta seksistä. Nainen pääsi diplomaattisten neuvottelujen jälkeen suorittamaan vankeutta Norjaan. Ei tarvi varmaan sanoa, että raiskaajaa ei tässäkään tapauksessa teloitettu. Arabiemiraatit sentään muka tunnetaan “sivistyneenä” islamilaisena valtiona ja turistimaana.
Ylläolevissa tapauksissa raiskattu oli ei-muslimi, länsimaalainen nainen. He tekivät rikosilmoituksia naiviuttaan. Mutta kuka oikeasti kuvittelee, että islamilaisessa maailmassa elävät naiset uskaltaisivat tehdä rikosilmoituksia raiskauksesta? He eivät uskalla kulkea julkisilla paikoilla edes ilman säkkiä. Jossain heti todella takapajuisissa maissa, kuten Afganistanissa, Jemenissä tai Somaliassa rikosilmoitus raiskauksesta on varma tapa saada itselleen kivityskuolema oman suvun miesten toimesta.
Salehzadeh väittää niin ikään, että lähi-itäläiset tietäisivät raiskauksen olevan väärä teko. Voi olla, tämä koskee kuitenkin vain hunnutettua naista. Mutta valkoihoinen vääräuskoinen nainen on lähi-itätaustaisille miehille aivan vapaata riistaa. Miehet kehuskelevat raiskauksilla toisilleen eivätkä koe teosta minkään valtakunnan huonoa omatuntoa. Tutustukaapa heihin. Minä tiedän mistä puhun, sillä olen Tukholmassa asuessani vuosien ajan kuullut kymmeniä kertoja kuinka kolmansista maista tulleet miehet ovat jopa minulle kehuskelleet kuinka ovat raiskanneet. Yksi kertoi ylpeänä miten oli pannut sammunutta ruotsalaista naista.
Seuraavaksi Salehzadeh menee vielä pidemmälle.
Hän nimittäin ottaa käyttöön “rasmus-argumentin” ja väittää, että Oulun raiskaukset ovat rasistien salajuoni!
Salehzadeh kertoo, että suomalainen nainen on ensin tutustunut kolmannesta maailmasta tulleeseen mieheen. Myöhemmin nainen sitten alkaa väittämään, että on tullut raiskatuksi.
Salajuonikuvio jatkuu. Alamaailma laittaa naisen syötiksi. Sen jälkeen otetaan oikeus omiin käsiin ja aletaan toteuttamaan omia unelmia ja mustamaalataan toisia ihmisiä, jotta saadaan vaaleissa ääniä. Salehzadeh tarkoittaa siis, että Oulun raiskaukset ovat pelkkää vaalimainontaa. Lopuksi Salehzadeh kertoo, että jopa poliisi saattaa olla mukana tässä katalassa salajuonessa. He antavat nimettömiä lausuntoja medialle mustamaalatakseen kehitysmaista tulleita miehiä, saadakseen itse ääniä vaaleissa.
Aika hurjaa. Ja aika loogista. Yksi Oulun raiskauksen uhreista, 14-vuotias tyttö, teki jopa itsemurhan tehostaakseen tekaistua raiskausväitettä ja kerätäkseen ääniä jollekin puolueelle. Salehzadeh ei sentään ääneen mainitse perussuomalaisia tai asyliä.
Alan Salehzadeh, opettele uimaan!

Subscribe
Notify of
guest
59 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Tuota eikös tää salasala ole itsensä sahtivaarin löydös? Muistelen, mikä cmi tai jotin konfliktin raktaisua tai aiheuttamista?

Suomi Finland

Salehzadeh ei suoranaisesti väitä, että oululaiset lavastaisivat raiskauksia, vaan kertoo, että sellaista tehtiin hänen mukaansa Iranissa. Vihjailua tuo tietysti on.
Lieneekö Rotherhamissakin rasistit lavastaneet kaiken ja syyttömät pulmuset istuvat nyt vuosikymmeniä linnassa? Ikäänkuin olisi mahdotonta, että kehitysmaalaiset raiskaavat… ja syyttömiä tuomittaisiin jatkuvasti eri oikeusasteissa?
Mutta eikö poliisikin ole todennut, että Oulu ei ole raiskaustilastojen suhteen mitenkään poikkeuksellinen?
Eli jos kehitysmaissa on raiskaajille ‘ankarat rangaistukset’ niin he eivät silloin raiskaa lainkaan?
Yleensä olen pitänyt Salehzadehia melko fiksuna kirjoittajana, mutta nyt hän kirjoittelee täyttä puutaheinää.
Todisteita kehitysmaa/muslimiraiskauksista on vaikka millä mitalla.
Hänen olisi pitänyt kirjoitustaan väsätessään tajuta, että Oulu ei ole poikkeus. Sen hän kuitenkin halusi täysin unohtaa.

Valkoinen hetero

Minäpä uskon ennen Paavoon kuin Alaniin, 100-0.Alan kuuluu “viidenteen kolonnaan.”

koskee-myös-suomea

Onko tuossa jotaki yllättävää ? Koskaan ei ole muslimeissa itsessään syy,ei edes tekemissään lastenjokkoraiskauksissa,muista lötyy syy siihenkin.Alkakaa nyt kaikki suomalaiset tämä pikkuhiljaa ymmätämään,myös intohimoiset suvakit.
Missään massa mihin nämä on päässee tnkeutumaan. ei ole sisäistä rauhaa sen jälkeen.

Alan on huippu!

Alan tuomitsee blogissa raiskaukset 100%:n selvästi.
Artikkeli on ala-arvoisen herkkähipiäinen (ei PT-laatua).
Alan on muutenkin yksi harvoista, joka tietää mistä puhuu, kun puhutaan poliittisesta islamista.

Esa

Alanista voidaan puhua ihan huoletta menneessä aikamuodossa, sen verran pehmeitä alkaa äijän jutut olemaan tätä nykyä

Ensio_tiedemies

Alan puhui aikoinaan ihan asiaa. Nykyään suoltaa pelkkää potaskaa. Ilmeisesti häntä on peloteltu kääntymään “paremmaksi” tietyn uskonnon omaavien puolelta…

Alarik Lundin

Alan on USA:n propagandisti. Se puhuu asiaa vain rajoitetusti, ei koskaan tiettyä agendaa vastaan.

Heikki Kunttu

Kalevassa oli uutinen että Oulussa suomalaismiehet ahdistelevat musliminaisia, tönivät, tulevat iholle ja tekevät ehdotuksia seksin ostosta. Tämän Kalevan uutisen välittämisestä sai eräs henkilö 30vrk bannia. Tämä oli siis muslimien kertomaa taqiyyaa, muslimit ovatkin uhreja Oulussa. Alan alkaa näyttää pellelle salaliittoteorioineen.

rocky

Varmasti tulee yrityksiä ostaa seksiä kun silmät vain näkyvät.Suomalainenhan ostaa autonkin siten että näkee siitä vain tuulilasin,eikö niin?

K.L.

Luulin joskus että Alan herra on tolkun ihminen…väärin luulin!!!!Kuinka kehtaa???

Qroquius Kad

Salehzadeh sovelsi julkisuuteen tullessaan taqiyyan ja kitmanin perusperiaatteita;
jälkimmäinen on taqiyyaa muistuttava käytäntö, mutta suoranaisen valehtelemisen sijaan se viittaa puolittaisen totuuden kertomiseen eräänlaisella varauksella, joka oikeuttaa loppuosan poisjättämisen.
Esim. kun muslimi väittää, että “jihad” merkitsee todellisuudessa “henkistä kilvoittelua”, eikä tule lisänneeksi, että tuo määritelmä on islamissa kehitelty vasta äskettäin (hieman yli sata vuotta sitten), hän johdattaa harhaan salaamalla tuon tiedon.
Tämä on kitmanin harjoittamista erotuksena taqiyyan varsinaiseen valehtelemiseen.
Salehzadeh harjoitti siis molempia tullessaan julkisuuteen muka maltillisena islam-kriitikkona, mutta nyt hän on siis katsonut jo voivansa luopua molemmista ja alkaa suorittaa jihadia, joka hänen velvollisuutensa vääräuskoiseen låänsimaahan tunkeutuneena muslimina on koko ajan ollutkin.
Hän oli taqiyyassan ja kitmanissaan tosi hyvä, meni minuunkin täydestä!
Mutta kenenkään ei pidä suhtautua häneen enää muuna kuin mitä on:
länsimaiseen yhteiskuntaan soluttautuneena islamistina, joka yrittää parhaansa mukaan luoda kasvupohjaa islamistiterrorismille.
Ikävän hyvin on näköjään onnistunutkin.

Janis Petke

Muumit eivät kyllä ole kotona

Tupauuno

Alan selvästi vihjaa, että tässä on asetettu suomalaiset alaikäiset tytöt syötiksi näille muuten kunnollisille turvapaikan hakijoille. Jostainhan se syy aina löytyy, mutta se ei ole juuri koskaan sen varsinaisen raiskaajan syy, vaan johtuu justiin näistä kulttuurieroista jne. Ja se tulee aina esiin, että raiskaahan ne kantasuomalaisetkin. Ikään kuin se antaisi näille eri kulttuureista tuleville myös oikeuden raiskata. Aika kieroutunutta ajatustapaa jotkut edustavat.

Naisten vika suurimaksi osin

Naiset saa sitä mitä tilaa.

Huru-ukko

Ne naiset jotka tilaa, niin ne ei saa tilaamaansa, vaan ihan sivulliset. Ainoa lehdestä lukemani oli se yksi saksmanni naikkonen joka sai tilaamansa. Ei suomalaiset raiskatut naiset ole näitä tilanneet. Vai onko joku kuullut joskus, että kallion punaviherkuplassa asujia oli raiskattu??

Matu syyttää lapsia

Taas on matulla puurot ja vellit sekaisin, kuten arvata saattaa. Oulun tapauksessa ei ollut kysymys naisista ollenkaan vaan LAPSISTA. Minun länsimaalaisen käsitykseni mukaan 12-vuotias on lapsi, ei nainen. Mutta ilmeisesti siinä tietyssä uskonnossa 9-vuotiaskin on jo vanha akka, joten 12-vuotias on täysin ikäloppu. Ei ole tämäkään iranilainen vielä kotoutunut länsimaahan, koska pitää 12-vuotiasta naisena.

savonsulttaani

Harvinaisen huono kommentti.
Ei alaikäiset voi edes äänestää.
Koska heitä ei pidetä riittävän kypsinä päättämään yhteiskunnallisista asioista, on heitä suojeltava tältä turmelevalta kulttuurilta.
(ideaalitapauksessa tätä “rikkautta” ei olisi ikinä päästetty maahan).

Täys valehtelija koko tapaus

Paska valehtelija. Painuis takas sinne mistä tulikin ratkomaan niitä ongelmiaan.

Alan valehtelee islamin käytännöistä faktoista pokkanna

joissain muslimi maissa raikattu nainen pakko naitetaan raiskaajalle joka on huh………………………
UN Women on edistänyt lakeja, jotka estävät
**uhrin pakkoavioliiton raiskaajansa kanssa***
– Suomi tukee naisten sotilaskoulutusta, joka vähentää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa
lännen media sotkee venäjän tähän asiaan
Raiskaajan kanssa avioliittoon sunnuntai 3.3.2019
– tutkimus patistaa muuttamaan seksuaalirikosten lainsäädäntöä** entisen Neuvostoliiton alueella***
Yhdeksässä alueen maassa seksuaalirikoksia voidaan sovitella: Valko-Venäjä, Moldova, Ukraina, Liettua, Kazakstan, Tadzhikistan, Uzbekistan ja Venäjä.
ei sanaakaan lähi idän maista tässä jutussa
Entinen sharia-tuomari: Raiskattu nainen välttää synkän elämän avioliitolla raiskaajansa kanssa
SIINA EKBERG
Datuk Shabudin Yahayan mielestä raiskattu nainen voisi välttää sosiaalisia ongelmia,
jos hän menee naimisiin raiskaajansa kanssa.
https://www.verkkouutiset.fi/entinen-sharia-tuomari-raiskattu-nainen-valttaa-synkan-elaman-avioliitolla-raiskaajansa-kanssa-63850/
wikipedia kertoo
Papua-Uudessa-Guineassa 60 % miehistä sanoo ottaneensa osaa joukkoraiskaukseen ja kaksi kolmesta naisesta päätyneensä miehensä pahoinpitelemäksi, jopa hyvinkin väkivaltaisesti.
40 000 kotitalouden kyselyssä 38 % seksuaalisista väkivallanteoista oli kohdistunut miehiin Yhdysvalloissa vuonna 2013. Kansallisen rikosuhritutkimuksen tutkija Lara Stemplen mukaan naisten ja miesten kokemukset ovat yllättävän lähellä toisiaan. Vuoteen 2012 asti FBI määritteli raiskauksen naiseen kohdistuvaksi. 2010 National Intimate Partner and Sexual Violence Surveyn mukaan seksuaalisen väkivallan uhreja oli 1,27 miljoonaa naista ja 1,267 miljoonaa miestä. Miesuhreilla on erittäin usein masennusta ja seksuaalisia toimintahäiriöitä
Henkiset seuraukset saattavat olla osin myös kulttuurisidonnaisia.
Useissa kulttuureissa uhri syyllistetään ja saatetaan syrjäyttää yhteisöstä,
sillä heidän katsotaan esimerkiksi syyllistyneen aviorikokseen tai muuten itse aiheuttaneen teon omalla käyttäytymisellää
mnesty Internationalin mukaan raiskauksesta on tullut osa sodankäyntiä.
Sitä on käytetty muun muassa etniseen puhdistukseen,
Avioliittoon pakotettu nuori nainen tuomittiin kuolemaan Sudanissa – puukotti kuoliaaksi raiskaajansa

Nylpyttäjät

Alan ei ehkä itse ole niin pimpsan perään että raiskaisi mutta ne kaikki muut 99.9%!
Jos joku vetää perässään vanhaa karvalakkia niin senkin päälle hyppää pari-kolme ja nylpyttää.

Juhani Himanka

Aika alas on Iltalehti valahtanut. Päätoimittajan luvalla julkaistu juttu, joten päätoimittaja on samaa mieltä, Suomalaiset lapset huijaa ja ihan poliisin avustuksella. Joten, jos Iltalehti julkaisee tarkoituksella virheellisiä juttuja niin lehdessä olevia mainoksia ei kannata uskoa, joten älkää asioiko jatkossa niissä liikkeissä joilla on mainos Iltalehdessä.

Nestori Lundahl

Uskon että tuo on tilattu juttu, ja niitä alkaa tulemaan lisää nyt ennen vaaleja.

#911

Ja ne jutut sataa kaatamalla Asyl tekee kaikki oikein laariin. Bravo!

Minä

“… hän väittää, että raiskaajat teloitetaan Lähi-idässä välittömästi”
Tuotahan voisi noudattaa Suomessa islaminukoisten kohdalla, kun kerran Salehzadeh näin valistaa.

Anonymous

kannatetaan,ei ole kellään epäselvyyttä teloitushetkellä oliko tekijä matu vai kantis,ei kukaan sanois,kyllä ne suomalaisetkin…..

Nestori Lundahl

Valehteleminen, niin kuin raiskaaminenkin, kuuluu myös olennaisesti Lähi-idän kulttuureihin, kuten Alan Salehzadeh hyvin tietääkin kun on siitä elävänä esimerkkinä taas kerran.

hemis

Monet raiskaavat muslimi-matut eivät ole ennen rikoksiaan saaneet koskaan pillua, siis naiselta. Kulttuurista ja uskonnosta on turha jauhaa, koska pääasia on turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset ja seksuaaliset häirinnät. Nämä on tehty mahdollisiksi poliitikkojen (Sipilä, Orpo, Soini) poliittisella löperyydellä (refuges welcome).

Kotimaan poika

Eiköhän Iran ole jo turvallinen, niin tämäkin turvapaikan itselleen keplotellut valehtelijaloinen voidaan lähettää kotiin. Varsinainen huippuekspertti-tietäjä kun on kyseessä, kotimaalleen uskomaton rikkaus ja voimavara. Meillä on jo tarpeeksi valehtelevia muslimeita, kiitos.

Te menette nyt kotiinne

Joo mene sinä muslimien älykkäimpänä edustajana käymään raiskattujen lapsien, sekä uskonveljiesi tekojen takia itsemurhan tehneen LAPSEN vanhempien luona kertomassa epäilyistäsi (joita islamilaisittain ovelasti faktoina esität) että “lapsenne houkuttelivat aikuisia muslimimiehiä joukkoraiskaamaan heidät”. Ota kuule muslimien älykkäin edustaja iltalehden toimittaja sekä YLEn kameramies mukaasi kun teet tämän. Vaihtoehtoisesti otat sen pienen hivenen järkeä mikä sinusta ehkä löytyy käyttöön ja kirjoitat julkisen anteeksipyynnön loukkaavasta julkaisemastasi vihapuheesta. Voi sinua muslimiraukkaa kun nyt joudut koko maailman vihan kohteeksi kun menit väittämään joukkoraiskaavia muslimeita UHREIKSI! Samaa temppua ovat jo monet kymmenet tuomitut uskonveljesi/maanmiehesi oikeudessa naurettavasti yrittäneet väittää. Suomessa kun ei ole sharia-lakia niin ei edes vasemmistolaistuomari voi vapauttaa aikuista raiskaajaa joka väittää että hento tyttölapsi pakotti raiskaamaan. Suomessa muslimi ei ole aina oikeassa, se voi olla muslimille hyvinkin yllättävää, se kyllä tiedetään että joka ainoassa asiassa muslimi on aina uhri aivan kuten sinä muslimien älykkäin edustaja tässäkin väität. Olisikohan ollut parasta olla vaan turpa kiinni, luulit pelaavasi vasemmiston pussiin näin vaalien alla, mutta nyt osui pahasti omaan nilkkaan: Vaalien aihe on nyt tämä: “Valehtelevat mukaturvanpaikanhakijamiehet joukkoraiskaavat Suomalaisia lapsia, ja väittävät lasten raiskanneen heidät. Samaa mieltä ovat myös Suomessa jo kymmeniä vuosia loisineet muslimit.” ONNEA VAALEIHIN ! ..voi taivas mitä uskomattomia älykääpiöitä keskuudessamme on…

Anonymous

kannattaa ottaa selvää asioista nimittäin Dubai ei ole valtio XD

repa

Kansa muistaa ja janoaa kostoa. Eliitti ja poliisi menee ensimmäisen kahakan alettua. Vittu viha ja kauna kasvaa!

Anna

Olin Pariisissa 1991 ja käyvin Suomi-instituutissa. Siellä minua varoitettiin, ettei kannata puhua metrossa illalla, koska miehet huomaavat, että olen ulkomaalainen. Ulkomaalaisia naisia on raiskattu ja heitetty Seineen.
Luuleeko joku, että syntyperäiset ranskalaismiehet tehtailevat näitä raiskauksia ja murhia? Ihme, etten ole kokenut mitään vaaraa heidän taholtaan Ranskan pikkupaikkakunnilla.
Kun sitten sen ainoa kerran erehdyin puhumaan Pariisin junassa, niin siitä seurasi heti, että eräs arabimies alkoi puhumaan minulle ja lähti kävelemään junalta lähiöön kanssani. Kesken kävelyn tarttui käteeni ja lähti vetämään kohti puskaa. Sanoi kyllä kohteliaasti: ”Tulkaa!” En tullut vaan lähdin juoksemaan. Ainoastaan miehen iso urheilukassi esti miestä lähtemästä perääni.
Suomessa luin 90-luvun alun Hesarista KOKO SIVUN jutun siitä, kuinka Pariisin mamulähiöissä hunnuttomia tyttöjä ja naisia kontrolloidaan joukkoraiskauksin. Etsikää joku se juttu 1992-luvulta tai pian sen jälkeen. Silloin näistä sai Suomessa puhua. Nyt ei?

rasistinen, kelvoton nazi

Iltalehdykän päätoimittajalta kommentit vaadittava!
Onko il pitänyt kommenttikentän auki muuten tuossa jutussa/ blogissa. (En aio klikata).
Ja huoooh… : (
Maailma mustenee päivä päivältä. Kuin muslimin jutut.
Vaalit 2019.

hiljaista koiraa silitetään

Jos minä olisin näiden vaatteissa, ymmärtäisin pitää turpani kiinni.

ilkka paju

Valehtelija, valehtelija. . . Mitäpä muuta muslimilta voisi odottaa😁

Sillälailla

Ristiriitasta puhetta tältä, tässä sanoo ettei lähi-idässä tuomita kuolemaan raiskauksesta.
Tässä linkissä puhuu pikkusen toisin. Tiedä sitten mikä mies tää on joka puuhuu itseäään pussiin.
https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2015/11/28/raiskaus-on-raiskaus-kaikkialla-maailmassa/

Huru-ukko

Jos hää on pussihousumies? Paska mikä paska, liekö lääkkeet jääny ottamatta vai onko siirtynyt huimausaineisiin? No, seko mikä seko, aiemmin jotain tolkun juttujakin vaan nyt täyttä paksaa……….

Kivapuhuja

Toivottavasti kyseinen musu karkoitetaan joskus kotimaahansa ja toivottavasti hänellä on aito syy inhota kotiinpaluuta. Näitä sanoja et enää voi perua. Olet meille suomalaisille nyt yhtä rakas kuin hirvikärpänen sotilaan kypärässä.

Pinlaareni

Onko tuo blogikirjoitus jokin sairas ja ennenaikainen aprillipila? Opettaakohan kyseinen “tutkija ja luennoitsija” myös taqiyahlogiaa?

Aappa

Vastenmielinen tapaus.

Päevi Kenegr

Tulevatkohan tittelit “tutkija” ja “luennoitsija” siitä, että kyseinen veijari käy “tutkimusmatkoilla” (lue: lomamatkoilla) kotopuolessa ja “luennoi” (lue: puhuu paskaa) vokeissa, suvakkitilaisuuksissa yms.

Pena

Samanlainen paskanpuhuja kuin juha sipilä. Nyt tuli lisää syitä äänestää perussuomalaisia.

Jocke

Alan Salezahed on siis SDP:läinen. Häntä on pidetty asiallisena ja “puolueettomana” asiantuntijana Lähi-Idän kysymyksissä.
Tosin itse olen alusta alkaen sanonut että kyseessä on Troijan hevonen, petturi ja huijari joka puhuu yhtä ja ajattelee aivan muuta.
Tuo on tullut esille enemmän ja enemmän kun hänen on pitänyt ottaa kantaa islamin vastaisesti raakuuksiin.
Tässä blogissa hän yrittää tökerösti ja suoraan valehtelemalla valkopestä raakalaisia.
Hän toteuttaa sitä muslimien todellisuutta että muslimille toinen muslimi menee aina “vääräuskoisen” edelle.

Pena

No ilmankos jauhaa pelkkää sontaa, kun on demari. Tyhjiä ovat demareiden kaikki vaalilupaukset myös ja pettävät ne ihan varmasti.

Juhama bin Lande

Puistattaa ajatellakin mitä tapahtuu jos ass-dee-peestä tulee pääministeripuolue, ja hallitus muodostetaan sitten virheiden ja vasemmistoliidon kanssa. rkp vielä mukaan, niin johan alkaa rakettikirurgeja tulemaan.

fatwantarkistaja

Ehkä Salahalehassanheilaa luulee, että raiskauksesta tulee kuolemantuomio ja siksi juuri lähtikin pakoon julmaa kotimaataan.
Mut toi lavastus… Rauman poliisi lavastaa, Oulun poliisi lavastaa, kaikki lavastaa jotain ja sitten niitä mennään äänestämään, tähän on tultu. Kaikenlaista pikku narttua ja pikkupoikapoliisinarttua sitä on. En mä ehkä kestä. (Miksei tota kirjoitustaitoisoletettua ählyä viitti kukaan natsipelle raiskauslavastella ja hengiltä kivitellä? Rohkee jätkä, kun uskaltaa aukoo päätään hirviöpoliiseille, ne voi vaikka losauttaa.)
P.S. Muslimihan ei koskaan valehtele, Koraani kieltää ja rauhanusko.

Jari-P

Kun suvakeilta loppuvat keinot puolustaa näitä kehitysmaamuslimeja niin he vaihtavat taktiikan
hyökkäykseen.
Ruotsin vihreiden nuoriso-osasto kertoo kuinka kaikki ulkomaalaisrikollisuus ruotsissa on itseasiassa
ruotsalaisten syytä ja segrekaatio johtuukin siitä etteivät ruotsalaiset itse integroidu tilanteeseen.
https://www.expressen.se/debatt/det-ar-svenskarna-som-inte-vill-integrera-sig/

Pinlaareni

Paavo voisi tehdä tuosta erillisen jutun.

Pinlaareni

Tuon linkin uutisesta, jonka Jari-P postasi. Eli tästä:
https://www.expressen.se/debatt/det-ar-svenskarna-som-inte-vill-integrera-sig/

Jones

Miksi nämä lähi-itäläiset käyttäytyvät kuten psykopaatit. Kasvatetaanko heidät siihen. Itse epäilen että näin on. Tässäkin tapauksessa se tulee todistetuksi. Tehtyään rikoksia, he ajattelevat olevansa uhreja. Vaikka he sortavat ja vainoavat suomalaisia, Suomen valtion suojeluksessa, niin he kehtaavat väittää olevansa sorrettuja ja vainottuja. Sorto esiintyy rikoksien muodossa ja vaino kohdistuu niihin jotka uskaltavat mainita jotakin heidän tekemistään rikoksista.

Sam Colt

Koko turvapaikkajärjestelmä on massiivinen petos.
On ihan ymmärrettävää, että nuoret pojat ja miehet kyllästyvät ankeaan elämäänsä Bagdadin slummeissa ja aavikoilla. Sitten kun näkee netistä ihania blondeja pornoilemassa, niin syntyy hinku lähteä pohjolan paratiisiin kokemaan muutakin kuin lampaan persettä. Kun vielä tulee tieto, että rahaa saa jo rajalla ja pääministerin talon asunnoksi, niin poikia ei pidättele mikään.
Jos sitten Pohjolan totuus on toisenlainen, ovat pojat pettyneitä ja ottavat haluamansa väkisin. Heitä ei hillitse Suomen lakikaan, joka on hyvin ymmärtäväinen näissä tapauksissa. Ehdollista ja sakkoa, mikä ei hiekkarotalle ole edes rangaistus.
Hyvin harkitsematonta suomalaiselta medialta edes kysellä mitään näiltä jihadisteilta, vaikka olisivat puvussa ja kravatissa. Musu on kuin kepu: pettää aina.

Mika Turunen

Synnyin suomessa-71 ja oon saatanan kyllästynyt kaikkeen ylimääräiseen paskaan, olen köyhääkin köyhempi, ei löydy ees listoilta sitä lukua mutta tietyt ihmiset tietää. Ja nämä tuolla ylhäällä ne koittaa parantaa kaiken kun ei se niin oo tai ei pitäis olla, vittuun kaikki hyvän suomen vastustajat.