Värmdö panostaa yksintulleisiin sotanuorukaisiin

Värmdö on profiloitunut yhdeksi sellaiseksi ruotsalaiseksi kunnaksi, jossa turvapaikanhakijana tulleet miehet otetaan lämpimästi vastaan. Eritoten yksintulleet afgaaninuorukaiset ovat Värmdössä sydämen asia.

Viime kesänä tuli voimaan ns. afgaanilaki eli opiskelulaki, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että yksintullut nuorukainen, joka oli aiemmin saanut jo kielteisen oleskelulupapäätöksen, saattoi nyt hakea määräaikaista oleskelulupaa opintojensa perusteella. Jotta yksintullut saisi elinikäisen oleskeluluvan pitää hänen täyttää kaksi ehtoa: opinnot pitää saada loppuun ja sen jälkeen pitää hankkia työpaikka kuuden kuukauden sisällä.
Jos nämä kaksi ehtoa täyttyvät niin alunperin yksintullesta lapsesta tuleekin simsalabim oikeustoimikelpoinen henkilö, jonka ikäveivaus katsotaan läpi sormien.
Tukholman alueelta on suhteellisen helppo löytää työtä jos ei aseta työlle muuta kriteeriä kuin sen, että se on palkkatyö. Tästä huolimatta, tai varmistaakseen mahdollisimman monelle afgaanille ikuisen oleskeluluvan on Värmdössä aloitettu projekti, jossa nuorukaisille hankitaan työpaikka jo opiskeluvaiheessa, jotta oleskelulupa olisi sitten varmaa kun hakemuksen laittaa sisään.
Vapaaehtoiset perhekodit-niminen vapaaehtoisjärjestö on aloittanut yhteistyön eri tahojen kanssa, jotta afgaaneille saadaan työpaikka. Tarkoituksena on kädestäpitäen opastaa nuorukainen työntekoon, varsinkin niitä, jotka eivät ole ihan päässeet perille yhteiskunnan toimivuudesta. Organisaatio on saanut myös apurahaa Tukholma-nimiseltä säätiöltä, jotta afgaaninuorukaiset todellakin saadaan töihin.
Osa nuorukaisista on värvätty erilaisiin ”töihin” kotipalveluihin ja sen sellaisiin leikkitöihin, mutta puolen sataa nuorukaista joudutaan luotsaamaan vielä jonkinlaiseen työhön.
Nuorukaisilla on tietenkin aina hirvittäviä suunnitelmia. Nacka Värmdö-paikallislehdessä kerrotaan eräästä Ahmadista, joka haaveillee lvi-alalle. Ahmadi haaveili ensin vahtimestarin urasta, mutta lämpö-, vesi- ja ilmastointiala sopii omien sanojensa mukaan paremmin.
Yhdistys on saanut tähän asti jo paljon aikaan yhdessä värmdöläisten kanssa. Yhtään afgaanilasta ei ole kodittomana, kaikile hommattiin asunnot. Nyt vuorossa on siis työpaikka, jotta elinikäinen oleskelulupa irtoaa.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta bambu

Naisilla on jokin ihmeellinen vimma saada teurastajia omille kulmilleen hillumaan vaikka väkisin.

Qroquius Kad
Heino Keppi

Olen aina pitänyt hurreja vähän hulluina, mutta nyt huomaan erehtyneeni. Nehän ovatkin umpihulluja.

T

Ruotsalaisten touhu muistuttaa jonkin hurmoshenkisen uskonnollisen liikkeen toimintaa. Afgaaneja, korjaan afgaaneja tulee saada niin paljon Ruotsiin kuin vain mahdollista. Halleluja!
Suomeen ei onneksi ole vielä tullut samanlaista vouhotusta laittomien suhteen, meillä vastaavanlainen uskonto saattaa olla ilmastohysteria. Työpaikallakin osa ihmisistä silmät kiiluen juttelee kuinka joidenkin talojen katoillekin on mahdollista saada siirtonurmi.
Make Greenland Green Again.

Heja Sverige

Ruotsi tarvitsee 10000 uutta poliisia jotta maahanmuutosta johtuvat ammuskelut ja muut keppostelut saadaan loppumaan, että eiköhän näillä afgaaneilla ole kohta täysi työllisyys yhteiskunnan suojelijoina.

Heja Sverige

Fria Tider: ”Grön ungdom: Det är svenskarnas fel att invandrare begår brott”. Fria Tiderin artikkelissa Ruotsin nuoret vihreät ovat sitä mieltä että maahanmuuttajien tekemät rikokset ovat ruotsalaisten oma vika, koska ruotsalaiset eivät ole tarpeeksi sisukkaasti integroituneet maahantulijoiden kulttuuriin ja tapoihin. No, ainakin yhdessä (tosin pinnallisessa sellaisessa, artikkelia mukaillen) asiassa ruotsalaiset ovat onnistuneet integroitumisessa, he ovat heittäneet osan ruotsalaisesta ruokakulttuurista hevon perseeseen ja integroituneet tulijoiden ruokakulttuuriin. On tavallaan helpottavaa ymmärtää että vihreiden logiikka ei ole hetkellistä hulluutta vaan syntymäsellaista ja siten jatkuvaa ja kun vihreä hulluus on diagnosoitu pysyväksi tilaksi, niin sitten tarvitsee vain rakentaa tarpeeksi tiloja (suljettuja sellaisia) missä sairautta hoidetaan.

Vapaaehtoiset persekodit”!

”Vapaaehtoiset persekodit”! En ymmärrä miksi PahaPasit ovat niin suuressa suosiossa Ruotsissa. Voisiko joku selittää? Johtuuko se siitä että he ovat aasialaisen näköisiä ja näin ollen kuvitellaan että he ovat samanlaisia ja työteliäitä kuin japsit, taikut tai muinaiset vietnamilaiset venepakolaiset?
Yhtäkään kunnostautunutta Pasia en ole vielä tavannut eli siis normaalia, täysaikaista palkkatyötä tekevää. Sellaista joka ei elä avustuksilla ja jolla on hyväksyttävä ammatti- ja/tai koulutus.

Acc

”En ymmärrä miksi PahaPasit ovat niin suuressa suosiossa Ruotsissa. ”
Bacha Bazi on kulttuurinen ilmiö, jossa miehet nylkyttävät nuoria poikia. Selittäisikö se osan afgaanien suosiosta. Tosin uskon, että batiikkinoitien hoivavietti selittää suurimman osan.
Ohessa ote wiki-artikkelista https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi:
He went on to claim that this practice was historic and necessary. ”If [my commanders] don’t fuck the asses of those boys, what should they fuck? The pussies of their own Grandmothers?”
Afgaani ei välttämättä tiedä, minne siitin tulisi työntää. Bloggaaja Ann Barnhardt kertoo tapauksesta, jossa afgaanimiehet ihmettelivät vaimojensa lapsettomuutta. Olivat harjoittaneet peräsuoliseksiä. Olivat hämmästyneitä, kun kuulivat vaginan osuudesta lisääntymiseen. Pitivät iljettävänä.
https://www.youtube.com/watch?v=QAYTr13-WnQ

ISIS Järva AB

Järvan alue taas panostaa IS- palaajiin: ainakin 19 jihadistia on palannut kyseiselle alueelle.
unvis.it/https://www.svd.se/orosanmalningar-gjorda-for-is-atervandare-i-stockholm