Poliisi etsii Haagan puukotuksista ulkomaalaista miestä

78653_Tunnistuskuva1.jpg

Poliisin tiedote

Haagassa Santavuorentiellä sunnuntaina tapahtuneista väkivaltarikoksista epäilty mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen tavoittamatta.

Vuonna 1985 syntynyttä, 168 senttiä pitkää miestä epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.

Epäiltyjen rikosten uhrit ovat miehen ex-puoliso, ex-puolison ystävä sekä epäillyn ja ex-puolison yhteiset lapset. Uhrit eivät ole hengenvaarassa.

– Poliisi on tähän mennessä tehnyt ja tekee edelleen laajoja etsintöjä epäillyn kiinni saamiseksi. Koska kyseessä on erittäin vakava rikosepäily, ja epäillyn tavoittaminen on välttämätöntä, voimme esitutkintalain perusteella poikkeuksellisesti julkaista rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan, sanoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

74 thoughts on “Poliisi etsii Haagan puukotuksista ulkomaalaista miestä

 1. Tosi kiusallista varmasti poliisille kun joutuvat ihan pakon edessä julkasemaan helsinkiläismiehen nimen ja kuvan kera. Olis voitu pimittää jos ei olis päässy pakoon.

  143
  1
  1. Odottelivat kuvan ja nimen julkistusta siihen asti, että se kaippari ehti poistua maasta. Ihan niinkuin se oulun raiskarikin. Liekö edes muualle maailmaan laitettu hakua perään? Tuskin polpo sellaista.

   38
  2. Niin mutta ihan liian pitkän ajan pimittivät tietoja. Miksi niitä ei voitu heti teon paljastuttua kertoa, sillä tekijä oli 100 varmasti tiedossa. Olisi saatu joko satamassa, tai lentoasemalta kiinni. JOS ON SUUNNITELLUT BMURHAA, NIIN SILLOIN ON SUUNNITELLUT PAKENEMISENSA MYÖS. Eivät nämä paskahousut halua kiinni jäädä. Miten nyt suvakit reagoivat, no ei mitenkään. Nauran tuollaisten kunnialle höpö höpö!

 2. Ullatus, eikö totta?

  Mutta tämähän on vain rikkautta ja meille kerrotaan vain pieni osa tapahtuneista…

  Jotkut tapaukset, kuten Oulun laspiraiskaus-rinki, paljastuvat aktiivisten kansalaisten toimesta kaikesta salailusta huolimatta.

  123
  1
  1. ”…ja meille kerrotaan vain pieni osa tapahtuneista…”

   Kuten tästä tapahtuman aiheuttaneesta herrasta..?

   Tuo näyttää aivan poliisin tunnistuskuvalta, otettu jonkun muun tapahtuman jälkeen. Lisäksi, jotain voinee päätellä siitäkin, että tapaus sattui ”yksityisessä lastensuojelun avohoitoyksikössä…”

   Mitähän kaikkea tuonkin kaverin taustalta löytyy? Jotakin varmaan kuitenkin kun jopa kuva mentiin nyt julkaisemaan. Älkää herran tähden tehkö itse mitään jos tunnistatte tuon jossakin!

   49
  2. Kyllä. Todellinen ullatuuus. Jaa-a. Saapa nähdä tuleeko nyt esim vihreiden toimesta aloite lastensuojelun lieventämisestä jne monikulttuurisuuden nimissä. Eli että pitää kunnioittaa muslimien koraania. En yllättyisi.

   40
  1. Unohdit tuomita teon juha. Onko mykkänen muuten pöyristynyt tästä ja ettehän anna nyt pelolle valtaa siellä ?

   31
   1. Ei. Sitä paitsi. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ja he ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä. Ja kaikki heidän arvostelunsa jne on rasismia. Huolimatta yhteiskunnallisesta turvallisuudesta. Ai niin. Ruotsi on turvallinen ja monikulttuurinen maa jossa ei ole ongelmia. ( lainataan ylen pettersonia sekä pepsodent kiiltokuvaa) . Jota järkytti syvästi kun cokista tuli naamalle. Sekä annan taloni. Terveisin pääministeri. Ei kahta sanaa mistä ovat määräykset tulleet. Täti merkel.

    15
    1. Mitä jos juha sipilä otat vaikka kai mykkäsen sekä petteri orpon mukaasi ja lähdette porukalla siperiaan nyt huhtikuun jälkeen. Takaisin ei tarvitse tulla.

 3. Suvakit kusee hunajaa kun on taas niin ihana ja oikean värinen nappisilmä kuvassa.

  98
  1
  1. Jälleen tällainen ”macho”,metri viiskymmentä pipon kaa..mitä naiset näkee näissä????Mie vaan kysyn!!!PRKL:

   73
   1
   1. Olen rohkeasti kysynyt naisilta. Asiallisesti. Vastaus on usein ollut : he ovat komeita. Ei siinä mitään mutta ei tajuta siinä kiimassa ns seurauksia…

    30
    1. Jännityksellä odotamme mikä on selitys rasmuksella tällä kertaa tähän asiaan. Varmaan saamme taas lukea jotain koomista.

     38
    2. Kiima, mikä ihana tekosyy. Tosin käypä sellainen, meillä kaikilla on se kaiken aikaa.

     Vuosia sitten joku ”espanjatar” koetti ruinata seksiä, pornoa ja panoa. Silmät olivat täysin ”kuolleet”. Teddykarhujen huviretkellä tuikkii silmät, Espanjassa ei. Pakko oli sanoa nej.

     Jossain vanerikopissa heräät ja kyselevät kummia, ympärilläsi on ihmisiä tummia?

     P.S. Silmät ovat sielun peili.

 4. no eipä saatana taaskaan tullu yllärinä tämäkään. munattomat posliinit pakon sanelemana päättti niin vitun rasistisesti julkasta tämänkin rikastuttajan kuvan 🤘

  79
  1
  1. Odottakaapas kun poliisivaltiolaki astuu voimaan niin silloin se laulu ja leikki vasta alkaa.

   32
    1. Täysin mielivaltaiset oikeudet ja mahdollisuuden mm. aukottomaan todisteiden väärentämiseen. ”Tiedustelu” -eli poliisivaltiolaki on tarkoitettu työkaluksi kansallismielisiä toisinajettelijoita vastaan ja se ajettiin röyhkeästi läpi NOPEUTETULLA perustuslain muutoksella mikä on täysin ennenkuulumatonta. Koko poliittinen eliitti pelaa samaan maaliin ja suojelee toisiaan -vain vasemmisto äänesti perustuslain muuttamista vastaan mutta sekin oli erittäin todennäköisesti ennalta sovittua. Kyse on yhdestä röyhkeimmästä kusetuksesta mitä suomen historia tuntee, vain EU:hun ja euroon liittyminen ja laittoman isäntämaasopimuksen allekirjoittaminen menevät tämän kansalaisvapauksien mitätöimisen edelle härskiydessään (esim.koko itsenäisyyden ajan voimassa ollut kirjesalaisuus on nyt historiaa)

 5. Eikös ole kiva tietää että JOKAISELLA ns ”turvapaikanhakijalla” joka tulee kadulla vastaan on puukko taskussaan. Nykyään minullakin on, ”timpurihommiin” vaan…

  80
  1
 6. Voimavara joka pysyy ikuisena varavoimana. Ts on olemassa, jos joskus satuttaisiin tarvitsemaan.

  Se on sitä monikulttuurista rikkautta, että on kymmeniä tuhansia varavoimalaisia ostarien kahviloissa päivät pitkät.

  Mitä nyt vähän puukko heiluu silloin tällöin.

  Ehkäpä jonkun puukkoja myyvän yrityksen mainosmannekiiniksi?

  Tyyliin: ’tee akalle kunnon haavat, mutta välty tapposyytteeltä’. ’Laita haram lapset halal lihoiksi’.

  54
  1
 7. Median lukutaito se vaan kasvaa. Tiesin heti eka uutisesta, että murjaanihan se, heh.

  96
  1
  1. Kyllä. Ja samaan aikaan syljetään tuutista kantasuomalaisten tekoja kuin ilmaa vain.

   33
   1. Mutta ählämi varmasti. Hys hys ei saa sanoa mitään pahaa nämä kaverit on rikkaus suomelle…..

 8. Ullatus ullatus. Taitaa olla kansalainen joten puukottaahan ne suomalaisetkin. Kuten kanisteri Mykkänenkin totesi eduskunnassa että maamme elinkeinoelämän arvokas ja tärkeä vars.

  61
  1. Taisi taas yksi naiivi ja tyhmä suomalaisnainen saada karun oppitunnin monikulttuurisuudesta. No, oma vika mitäs tekee penskoja matun kanssa.

   41
   1. Kuten Rotterhamin polliisikin totesi että kysymys on vain erilaisesta vilkkaasta vähässäaasiassa harjoitetusta kulttuurista jonka me pottunokat ymmärrämme väärin. Nyt pitäisi sijoittaa enemmän pottunokkien kotoutumiseen.

    21
 9. Jälleen kerran on Helsingin poliisilaitos joutunut verkonpaikkaajan asemaan: etsii, etsii, vaan ei soisi löytävänsä.
  Eiköhän se Saksasta löydy kohta tämäkin.

  58
  1. Niin. Tai sitten treen, turun, vantaan tai helsingin ostoskeskuksesta. Siellä istutaan suvakkien kanssa joukolla kahviloissa ja ravintoloissa. Siitä vain itse toteamaan asia. Ja menkää vaikka piruuttanne istumaan siihen lähelle tai peräti pöytään. Ja kännykästä äänitys päälle. Ja jos sanotaam tyyliin fuck of jne se on rasismia..

   28
 10. Ylen äärimäistä MoNikultuurisuuden suojelua negatiiviselta julkisuudelta sanoo:

  Yle TV Uutiset Vaikenee asiasta

  ei sanakaan Klo 18.00

  78
  1. Ei kuulu agendaan niin vaikenevat täysin nettisivuja myöten. Tyypillistä yleisradioksi itseään kutsuvan paskapropagandatuutin toimintaa.

   64
  2. Eihän sitä voi kuvaa näyttää, kun ukko voisi jäädä kiinni. Ilja Janitsikinista tehtiin muistaakseni kansainvälinen pidätysmääräys ja jahdattiin ympäri Eurooppaa kuin jotakin sarjamurhaajaa. Ei oikein mene jakeluun.

   Toisaalta voisi olla parempikin, että ukko on karannut ulkomaille ja pysyy siellä. Ex-vaimo ja lapset voisivat viettää rauhallista ja turvallista elämää ja Suomi säästäisi oikeudenkäynti- ja vankilakulut, viimemainituissa ne noin 250 euroa/vrk ja ukko ei olisi muutaman vuoden päästä vapaalla yrittämässä temppua uudestaan.

 11. ULLATUS, ULLATUS, vihervassarisuvakit pierevät taas verta, kun totuus paljastui. Kuinka watun tyhmiä ihmisten oikein pitää olla? Kohta Suomen Vaalivilpin Tieto OYJ joutuukin tiukoille, kun ihmiset eivät enää usko väärennettyyn äänestystulokseen.

  52
   1. Eikö vaaligallupit kerro kaiken, kun mukamas SDP, kokoomus ja vihreät suosituimpia puolueita. Ei voi kuin ihmetellä. Joko kansa on todella tyhmää tai sitten joku muu mättää pahasti.

    30
    1. Aivopesevät vaaligallupilla tilastoja ja sitten väärennetään tulos siihen suntaan ei jaksa kansa reakoida siihen

     Näkihän sen presidenti vaaleissa missä tämä kummilapsensa nussija voitti

     17
     1
     1. Kyllä. Ei mitään luottamista oy suomi ab:n äänestys järjrstelmään. Kun viimekdo äänestin, kysyin valvojilta keitä olette? Kun oli niin vihervassuri vaatetus. Kyllä. Ihan turha inistä. Käyttäkää mustekynää jonka tuotte mukana.

 12. Ylen äärimäistä MoNikultuurisuuden suojelua negatiiviselta julkisuudelta sanoo:

  uudenmaan uutisissa ei näytetty kuvaa eikä kerrottu niemiä

  kun aihesta tuli 3 sekunin pätkä

  siiis kun poliisi julkaise kuvan vihjeeksi tekijän kiinni saamiselsi

  yleisen turvalisuuden nimissä

  yle pimitää sen vihjeen *kuvan tekijästä*

  olen sanaton totta vie

  61
  1. Mitä tulee yleen niin menin ns sanattomaksi, kun oliko 2015 ajakohtainen kakkonen ohjelmassa oli järjestetty ns valesiirtolaisperhe joka paljastui ylen huijaukseksi. Propaganda tarkoituksessa. Se siitä vastuullisesta journalismista jo silloin….

   28
 13. Kotimaan uutiset: tuoreimmat
  https://yle.fi/uutiset/18-34837
  Ainoa Media Jossa Asiasta Ei sanakaan klo18.45
  **Kuva Haagalaisesta ovesta **Ala Yle
  Poliisi: Haagan puukotuksia tutkitaan murhan yrityksenä – tekijä edelleen karkuteillä
  Epäilty mies puukotti kahta aikuista ja kolmea alaikäistä lasta.

  Etnistää taustaa ei kerrota vaika se tiedetään aiemasa jutussa
  Helsingin Pohjois-Haagassa sunnuntaina tapahtunutta puukotusta tutkitaan yhtenä murhan yrityksenä, yhtenä tapon yrityksenä ja kolmena törkeänä pahoinpitelynä.

  Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Jari Kosken mukaan rikosnimikkeet perustuvat tutkinnassa tähän mennessä saatuihin tietoihin, mutta saattavat muuttua tai tarkentua vielä tutkinnan edetessä.

  Vuonna 1985 syntynyt ***mies*** puukotti Pohjois-Haagassa Santavuorentiellä kahta aikuista, joista toinen on epäillyn entinen puoliso. Mies aiheutti lisäksi vammoja kahdelle kouluikäiselle ja yhdelle alle kouluikäiselle lapselle.

  Lapset ovat epäillyn ja tämän uhriksi joutuneen entisen puolison yhteisiä lapsia. Poliisin mukaan sairaalaan viedyt uhrit eivät ole hengenvaarassa.

  Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa, mutta teon motiivia selvitellään yhä.

  Siis näillä yleläisillä keulii jo vähän yli
  kuinka pitkälle he menevät tämän akendansa kanssa

  hehän pahimilaan vaarantava yleisen turvalisuuden

  koska monille tuhanasille yle on ainoa informaation lähde tv uutiset

  ja taas jos olisi kantasuomalainen jaska kysessä niin ………………………….

  ylen uutiset oltaisiin omistettu aihelle jklo 18-00 kokonaan
  erikois uutislähetyksellä varustettuna aiheesta

  päivi happonen tärisisi shokissa

  palaamme asiaan illan A studiossa teemalla

  ** mikä suomalaista miestä risoo ja vaivaa että hän ryhty näihin brutaaleihin veri töihin*

  studio vieraina vihervasureiden hovi psykiatrit ja pehe neuvollan kukkahattu tädit vakavina

  eikä yhtään miestä studiossa

  helvetti nyt 3 sekunttia 2 sadas osaa pisaasi ylen infomaatioon aiheesta

  ilman että pääasi koko uutisen sanoma aihe olisi tullut esille
  *eli se vihjekuva *ei me sitä nähty

  kun kysessä moni…..

  siis aihe poliisi julkaisi tekijän kuvan mutta yle ei näytä sitä kuvaa

  vaikka se on koko yle uutisen aihe

  siis häh missasinko jotain kuvan julkaisu uutista

  kyllä no sen kuvan tekijästä

  eli pää asian mistä juttu kertoi

  loistavaa journalismia totta vie

  18
  1. Saanko antaa pienen neuvon? Älä käytä rivinvaihtonäppäintä, sillä se tekee tekstistä vaikeasti luettavan. Kaikki pötköön vaan, niin hyvä tulee!

 14. No mutta tämäpä olikin yllätys. Onpas helsinkiläiset vähän muuttuneet tänä päivänä. Onko juha sipilä taas shokissa ja tuominnut teon ?

  30
  1. Niin. Ja kun näitä ongelmia tulee ja tulee olemaan, eikö lähdetäkkään marssille. Että peli poikki. Kuten treen tapauksessa, jossa poltettitiin kebab mesta ja heti syytettiin tiedätte kyllä.

   18
 15. Ai niin vielä onnittelut teille sinne helsinkiin tästä monikulttuurisesta tapahtumasta. Olette varmaan tyytyväisiä siellä.

  23
  2
 16. Suomeen on saapunut KUNNIAVÄKIVALTA.

  Porvoon lapsen tappo.
  Porin tytön elävältä poltto.
  Porin naisen päänirroitus.
  Haagan puukotukset.

  Siltikään media ei puhu sanallakaan kunniaväkivallasta.

  Munaton media.

  36
  1. Sana ”kunnia” noissa yhteyksissä on kielen vääristelyä. Meille tullut kai ruotsin ”hedersmord” sanasta, joka on kai käännetty suoraan aravasta.
   Oikeasti henkilöä tai perhettä on kohdannut tai uhkaa HÄPEÄ jonkun sukulaisen tekemisestä. Kunnian kanssa sillä ei ole vatunkaan tekemistä.
   PT-media voisi aloittaa uuden käytännön tulkinnasta. Ihan niin kuin Almamedia -mies liitteisistä sanoista.

   11
   1. Niin kunnialla tarkoitetaankin ”rispektiä” joka on eri kuin respect. Rispekti on kasvojen menetystä ja kasvojen menetyksen estämistä..

   2. Ihmiset eivät ymmärrä tärkeintä faktaa.Islamilaiseen kulttuuriin kuuluu aina miehen automaattinen kunnia.Tämä tarkoittaa naisten ja lasten ala-arvoisuutta mieheen nähden, naisia ja lapsia saa kohdella miten haluaa ja vaikkapa tappaa, ihan tuosta vain.
    Kysykää keskustelussa kaikilta suvakeilta, että hyväksyttekö tämän kulttuurin tulemisen Suomeen ja eurooppaan…
    Siihen loppuu keskustelu.

    1. Juuri näin. Vuosia ssiaa seurattuani sekä omin silmin nähneenä, olen vakuuttunut siitä, että juuri tätä he haluavat. Sen tajuaa kun liikkuu paljon sekä pitää sikmät auki sekä korvat.

    2. Nimetön, oletteko saarnamiehiä/muuten uskonne edustajia? Tekstinne on pelottavaa ja miellyttävää samaan aikaan. En millään pahalla tarkoita.

     1. En täysin ymmärrä mutta olen normaali Suomalainen vain.
      Tämä automaattinen kunnia, joka kuuluu automaattisesti jokaiselle muslimiehelle ja muillekkin, yleensä tummempien kansojen edustajille, on tärkeä asia., tätä faktaa kannattaisi tuoda esiin mahdollisimman paljon.
      Sen jälkeen rupeaa mielipiteet muuttumaan.

 17. Käänteistä psykologiaa korvat heiluen *ohuet liberaali vasuri miehet ja naiset *puhuvat paksukaisia sanoo:

  Yle Uuutiset 20.30 Ei kuvaa Ei sanaakaan

  olen alkanut epäilemään että ylen jouko jokinen on antanut tälle tekijälle kesä mökkinsä avaimen

  ja hän lymyilee jossain päin joukon ylen vastaavan päätoimittajan suojeluksessa erämaa torpalla

  koska hän ei halua että tämä henkilö ** jäisi kiinni**

  Ps Eu sta Ja maahan muutosta kun puhutaan arvostellen

  se on aina ylen mielestä valheita ja disformaatiota

  näitä kahta asiaa ei heistä Ylestä voi näköjään arvostella faktoilla

  tai niin he väittävät jutusaan

  Eu myönteiset liberaali vasuri valtamediathan eivät yritä vaikutaa vaaleihin täällä ja usassa

  CNN on puolueeton media ymm

  jokainen tälläinen liberaali vasureiden valtamedian juttu on vaali vaikutamista

  juuri itse sitä valtamedian harjoitamaa vaaleihin vaikutamis disformaatiota

  jolla he demonisoivat vasustajiansa eli oikeisto konservatiivit valehetelijoiksi

  kun he naurautelevat liberaali vasureiden valheet eeteriin faktoilla joiasta he eivät pysty mitenkää kiemurtelemaan ulos

  siksi heidän liberaali vasureiden käytös muutuu vielälin härsikmäksi vale disformaatioksi
  vastustajansa herjaukseksi

  vielä paksummin valein joita ohuet liberaali miehet ja naiset henkisesti suoltavat

  tietäen että he valehtelevat jopa itselensä

  mielipide esto sensuurit kansalais palauteen liberaali vaasureiden

  valtamedian DISFORMAATIOON tapissa

  *ketä sensuroidaan kysymys* ja miksi

 18. Uutiset ovat hieman hämmentäviä, koska ex-aviopuolison uudesta suhteesta puhutaan vain ”ystävänä”. Ei mies- tai naispuolisena. Muslimille vieläkin suurempi häpäisy olisi ollut se, että tämä ystävä olisikin nainen.

  Puukottaja ei näytä afgaanilta, veikkaisin irakilaista. Sukunimi viittaa arabiin.

  11
  1. Haidarit tulevat yleensä Iranista ja siellähän ne afgaanitkin kuppaavat. Mutta samahan tuo, shitholecountry kuin shitholecountry. Sitä saa mitä tilaa tuolta suunnalta. Erot ovat vain vivahteissa mutta maku on sama. Pazzkaa.

   Ruotsissa rajapoliisi valittaa että kun yhtä tarkastaa niin taustalla 30-40 samanlaista hiippaa kiiruusti ohi.

   12
 19. Etsii ja etsii, hmm… Toivottavasti löytää etsimänsä, vai onko murjaani piiloutunut Kaisa Huhtalan kaavun alle? Sieltähän viime aikoina monia murjaaneja on löytynyt, mm. eräs tubitautinen Muradov! Saatana noita idiootteja kirkkonaisia, suvakkienkin joukossa täysimeliä ääliöitä.

  11
 20. Juuri ennen kuin tämä uutinen julkaistiin, minut oli bannattu iltalehden kommenttiosiosta.Olen muutaman kerran kirjoittanut nimimerkillä : asioita-ajatteleva, nyt oli taukoa kaksi tai kolme viikkoa.Kirjoitan aina asiallisesti mutta liian hyvin ilmeisesti.Miettikää: he järjestelmällisesti poistavat sellaiset henkilöt, jotka tuovat faktaa esille… huhhuh…

  12
  1. Tämä kommenttisensuuri ”perinteisessä mediassa” eli paskatuuteissa on ollut käytäntönä pahimmillaan tai kuumimmillaan jo yli vuosikymmenen, nämä mediat ovat yksinkertaisesti kyllästettyjä vihervasureilla naiivistiuusliberaaleilla jotka haahuilevat toimituksissaan pahvitötteröt liimattuina naamaan kiinni jotta putkinäkö on ja pysyy ja nämä saavat siitä palkkansa.

   Ikävä kyllä näitä ihmisiä riittää ja paljon ja olen hieman salaa tovonut että jossain vaiheessa voisi tulla buumi jossa perinteisen median toimittajat tulevat ryhminä ulos ja toteavat etteivät jaksa enää valehdella ja ovat kurkkuaan täyten täynnä muistio sanelu politiikkaa ylemmistä kerroksista.

 21. Kovin vaatimatonta on myös Sipoossa tapahtuneen murhan tai tapon uutisointi. Ei edes tiedetä, onko vainaja mies tai nainen.

 22. Arvasin puukottajan taustan heti, kun luin että hyypiö oli puukottanut omia lapsiaan kadulla. Arveluani vahvisti poliisin kakoilu henkilötietojen kertomisessa- Ex-vaimon ystävä on mies. EX-vaimo on luutavasti suomalainen, kun kävivät jossain perhesovittelussa. Musliminainen olisi vain ottanut vuosikausia hönöönsä ja korkeintaan vienyt asian moskeijan sharia-lautakuntaan.

  Missä tämä puukkomies on töissä? Vuoleeko kaarnaveneitä Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin lafkassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.