Poliisi etsii Haagan puukotuksista ulkomaalaista miestä

78653_Tunnistuskuva1.jpg
Poliisin tiedote
Haagassa Santavuorentiellä sunnuntaina tapahtuneista väkivaltarikoksista epäilty mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen tavoittamatta.
Vuonna 1985 syntynyttä, 168 senttiä pitkää miestä epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.
Epäiltyjen rikosten uhrit ovat miehen ex-puoliso, ex-puolison ystävä sekä epäillyn ja ex-puolison yhteiset lapset. Uhrit eivät ole hengenvaarassa.
– Poliisi on tähän mennessä tehnyt ja tekee edelleen laajoja etsintöjä epäillyn kiinni saamiseksi. Koska kyseessä on erittäin vakava rikosepäily, ja epäillyn tavoittaminen on välttämätöntä, voimme esitutkintalain perusteella poikkeuksellisesti julkaista rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan, sanoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Subscribe
Notify of
guest
74 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Tosi kiusallista varmasti poliisille kun joutuvat ihan pakon edessä julkasemaan helsinkiläismiehen nimen ja kuvan kera. Olis voitu pimittää jos ei olis päässy pakoon.

Huru-ukko

Odottelivat kuvan ja nimen julkistusta siihen asti, että se kaippari ehti poistua maasta. Ihan niinkuin se oulun raiskarikin. Liekö edes muualle maailmaan laitettu hakua perään? Tuskin polpo sellaista.

Paavo Pökäle

Niin mutta ihan liian pitkän ajan pimittivät tietoja. Miksi niitä ei voitu heti teon paljastuttua kertoa, sillä tekijä oli 100 varmasti tiedossa. Olisi saatu joko satamassa, tai lentoasemalta kiinni. JOS ON SUUNNITELLUT BMURHAA, NIIN SILLOIN ON SUUNNITELLUT PAKENEMISENSA MYÖS. Eivät nämä paskahousut halua kiinni jäädä. Miten nyt suvakit reagoivat, no ei mitenkään. Nauran tuollaisten kunnialle höpö höpö!

peräpää

Tyypillinen haagalaismies.

Kaarina Virenius

Huonosti hoidettu perheenyhdistäminen?

LestaGroomariKempeleestä

Ullatus, eikö totta?
Mutta tämähän on vain rikkautta ja meille kerrotaan vain pieni osa tapahtuneista…
Jotkut tapaukset, kuten Oulun laspiraiskaus-rinki, paljastuvat aktiivisten kansalaisten toimesta kaikesta salailusta huolimatta.

vittuuntunu Stadilaine

”…ja meille kerrotaan vain pieni osa tapahtuneista…”
Kuten tästä tapahtuman aiheuttaneesta herrasta..?
Tuo näyttää aivan poliisin tunnistuskuvalta, otettu jonkun muun tapahtuman jälkeen. Lisäksi, jotain voinee päätellä siitäkin, että tapaus sattui ”yksityisessä lastensuojelun avohoitoyksikössä…”
Mitähän kaikkea tuonkin kaverin taustalta löytyy? Jotakin varmaan kuitenkin kun jopa kuva mentiin nyt julkaisemaan. Älkää herran tähden tehkö itse mitään jos tunnistatte tuon jossakin!

He ovat kärsineitä ihania mussukoita

Kyllä. Todellinen ullatuuus. Jaa-a. Saapa nähdä tuleeko nyt esim vihreiden toimesta aloite lastensuojelun lieventämisestä jne monikulttuurisuuden nimissä. Eli että pitää kunnioittaa muslimien koraania. En yllättyisi.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Pena

Unohdit tuomita teon juha. Onko mykkänen muuten pöyristynyt tästä ja ettehän anna nyt pelolle valtaa siellä ?

Anonymous

Ei. Sitä paitsi. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ja he ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä. Ja kaikki heidän arvostelunsa jne on rasismia. Huolimatta yhteiskunnallisesta turvallisuudesta. Ai niin. Ruotsi on turvallinen ja monikulttuurinen maa jossa ei ole ongelmia. ( lainataan ylen pettersonia sekä pepsodent kiiltokuvaa) . Jota järkytti syvästi kun cokista tuli naamalle. Sekä annan taloni. Terveisin pääministeri. Ei kahta sanaa mistä ovat määräykset tulleet. Täti merkel.

Pena

Mitä jos juha sipilä otat vaikka kai mykkäsen sekä petteri orpon mukaasi ja lähdette porukalla siperiaan nyt huhtikuun jälkeen. Takaisin ei tarvitse tulla.

Anonymous

Suvakit kusee hunajaa kun on taas niin ihana ja oikean värinen nappisilmä kuvassa.

K.L.

Jälleen tällainen ”macho”,metri viiskymmentä pipon kaa..mitä naiset näkee näissä????Mie vaan kysyn!!!PRKL:

Anonymous

Olen rohkeasti kysynyt naisilta. Asiallisesti. Vastaus on usein ollut : he ovat komeita. Ei siinä mitään mutta ei tajuta siinä kiimassa ns seurauksia…

Pena

Jännityksellä odotamme mikä on selitys rasmuksella tällä kertaa tähän asiaan. Varmaan saamme taas lukea jotain koomista.

fatwantarkistaja

Kiima, mikä ihana tekosyy. Tosin käypä sellainen, meillä kaikilla on se kaiken aikaa.
Vuosia sitten joku ”espanjatar” koetti ruinata seksiä, pornoa ja panoa. Silmät olivat täysin ”kuolleet”. Teddykarhujen huviretkellä tuikkii silmät, Espanjassa ei. Pakko oli sanoa nej.
Jossain vanerikopissa heräät ja kyselevät kummia, ympärilläsi on ihmisiä tummia?
P.S. Silmät ovat sielun peili.

Los6666

no eipä saatana taaskaan tullu yllärinä tämäkään. munattomat posliinit pakon sanelemana päättti niin vitun rasistisesti julkasta tämänkin rikastuttajan kuvan 🤘

Sensuroimaton Totuus

Odottakaapas kun poliisivaltiolaki astuu voimaan niin silloin se laulu ja leikki vasta alkaa.

fatwantarkistaja

persut…

Sensuroimaton Totuus

Täysin mielivaltaiset oikeudet ja mahdollisuuden mm. aukottomaan todisteiden väärentämiseen. ”Tiedustelu” -eli poliisivaltiolaki on tarkoitettu työkaluksi kansallismielisiä toisinajettelijoita vastaan ja se ajettiin röyhkeästi läpi NOPEUTETULLA perustuslain muutoksella mikä on täysin ennenkuulumatonta. Koko poliittinen eliitti pelaa samaan maaliin ja suojelee toisiaan -vain vasemmisto äänesti perustuslain muuttamista vastaan mutta sekin oli erittäin todennäköisesti ennalta sovittua. Kyse on yhdestä röyhkeimmästä kusetuksesta mitä suomen historia tuntee, vain EU:hun ja euroon liittyminen ja laittoman isäntämaasopimuksen allekirjoittaminen menevät tämän kansalaisvapauksien mitätöimisen edelle härskiydessään (esim.koko itsenäisyyden ajan voimassa ollut kirjesalaisuus on nyt historiaa)

Crocodile Dundee

Eikös ole kiva tietää että JOKAISELLA ns ”turvapaikanhakijalla” joka tulee kadulla vastaan on puukko taskussaan. Nykyään minullakin on, ”timpurihommiin” vaan…

Suomi Finland

Voimavara joka pysyy ikuisena varavoimana. Ts on olemassa, jos joskus satuttaisiin tarvitsemaan.
Se on sitä monikulttuurista rikkautta, että on kymmeniä tuhansia varavoimalaisia ostarien kahviloissa päivät pitkät.
Mitä nyt vähän puukko heiluu silloin tällöin.
Ehkäpä jonkun puukkoja myyvän yrityksen mainosmannekiiniksi?
Tyyliin: ’tee akalle kunnon haavat, mutta välty tapposyytteeltä’. ’Laita haram lapset halal lihoiksi’.

Pessimisti

Median lukutaito se vaan kasvaa. Tiesin heti eka uutisesta, että murjaanihan se, heh.

Anonymous

Kyllä. Ja samaan aikaan syljetään tuutista kantasuomalaisten tekoja kuin ilmaa vain.

Haitarilla paloi käämit

Pieni ja pyöreä jabbarihaitari! Taitaa olla afgaani?

Aj

Mutta ählämi varmasti. Hys hys ei saa sanoa mitään pahaa nämä kaverit on rikkaus suomelle…..

Anonymous

Onko kansalaisuus?

El Comandante Cero

Ullatus ullatus. Taitaa olla kansalainen joten puukottaahan ne suomalaisetkin. Kuten kanisteri Mykkänenkin totesi eduskunnassa että maamme elinkeinoelämän arvokas ja tärkeä vars.

debis

onkohan puukotettu muija kantis? luultavasti

Anonymous

Taisi taas yksi naiivi ja tyhmä suomalaisnainen saada karun oppitunnin monikulttuurisuudesta. No, oma vika mitäs tekee penskoja matun kanssa.

El Comandante Cero

Kuten Rotterhamin polliisikin totesi että kysymys on vain erilaisesta vilkkaasta vähässäaasiassa harjoitetusta kulttuurista jonka me pottunokat ymmärrämme väärin. Nyt pitäisi sijoittaa enemmän pottunokkien kotoutumiseen.

Anonymous

Ullatuuuuuus!!

Nestori Lundahl

Jälleen kerran on Helsingin poliisilaitos joutunut verkonpaikkaajan asemaan: etsii, etsii, vaan ei soisi löytävänsä.
Eiköhän se Saksasta löydy kohta tämäkin.

Anonymous

Niin. Tai sitten treen, turun, vantaan tai helsingin ostoskeskuksesta. Siellä istutaan suvakkien kanssa joukolla kahviloissa ja ravintoloissa. Siitä vain itse toteamaan asia. Ja menkää vaikka piruuttanne istumaan siihen lähelle tai peräti pöytään. Ja kännykästä äänitys päälle. Ja jos sanotaam tyyliin fuck of jne se on rasismia..

Ylen äärimäistä MoNikultuurisuuden suojelua negatiiviselta julkisuudelta

Yle TV Uutiset Vaikenee asiasta
ei sanakaan Klo 18.00

Ei kuulu agendaan niin vaikenevat täysin nettisivuja myöten. Tyypillistä yleisradioksi itseään kutsuvan paskapropagandatuutin toimintaa.

Varmaan Ylen mielestä poliittinen salajuoni jälleen ja samaa sanoo Alan S.

Eihän sitä voi kuvaa näyttää, kun ukko voisi jäädä kiinni. Ilja Janitsikinista tehtiin muistaakseni kansainvälinen pidätysmääräys ja jahdattiin ympäri Eurooppaa kuin jotakin sarjamurhaajaa. Ei oikein mene jakeluun.
Toisaalta voisi olla parempikin, että ukko on karannut ulkomaille ja pysyy siellä. Ex-vaimo ja lapset voisivat viettää rauhallista ja turvallista elämää ja Suomi säästäisi oikeudenkäynti- ja vankilakulut, viimemainituissa ne noin 250 euroa/vrk ja ukko ei olisi muutaman vuoden päästä vapaalla yrittämässä temppua uudestaan.

Heino Keppi

ULLATUS, ULLATUS, vihervassarisuvakit pierevät taas verta, kun totuus paljastui. Kuinka watun tyhmiä ihmisten oikein pitää olla? Kohta Suomen Vaalivilpin Tieto OYJ joutuukin tiukoille, kun ihmiset eivät enää usko väärennettyyn äänestystulokseen.

Sensuroimaton Totuus

Suomessa ei ole käyty rehellisiä vaaleja viimeiseen 25 vuoteen.

Pena

Eikö vaaligallupit kerro kaiken, kun mukamas SDP, kokoomus ja vihreät suosituimpia puolueita. Ei voi kuin ihmetellä. Joko kansa on todella tyhmää tai sitten joku muu mättää pahasti.

näinseon

Aivopesevät vaaligallupilla tilastoja ja sitten väärennetään tulos siihen suntaan ei jaksa kansa reakoida siihen
Näkihän sen presidenti vaaleissa missä tämä kummilapsensa nussija voitti

Anonymous

Kyllä. Ei mitään luottamista oy suomi ab:n äänestys järjrstelmään. Kun viimekdo äänestin, kysyin valvojilta keitä olette? Kun oli niin vihervassuri vaatetus. Kyllä. Ihan turha inistä. Käyttäkää mustekynää jonka tuotte mukana.

Ylen äärimäistä MoNikultuurisuuden suojelua negatiiviselta julkisuudelta

uudenmaan uutisissa ei näytetty kuvaa eikä kerrottu niemiä
kun aihesta tuli 3 sekunin pätkä
siiis kun poliisi julkaise kuvan vihjeeksi tekijän kiinni saamiselsi
yleisen turvalisuuden nimissä
yle pimitää sen vihjeen *kuvan tekijästä*
olen sanaton totta vie

Mitä tulee yleen niin menin ns sanattomaksi, kun oliko 2015 ajakohtainen kakkonen ohjelmassa oli järjestetty ns valesiirtolaisperhe joka paljastui ylen huijaukseksi. Propaganda tarkoituksessa. Se siitä vastuullisesta journalismista jo silloin….

Aappa

Rauhanuskontolainen kunnian mieshän se siinä vaan toteutti kulttuuriaan.

mikä ylen akenda siis missä

Kotimaan uutiset: tuoreimmat
https://yle.fi/uutiset/18-34837
Ainoa Media Jossa Asiasta Ei sanakaan klo18.45
**Kuva Haagalaisesta ovesta **Ala Yle
Poliisi: Haagan puukotuksia tutkitaan murhan yrityksenä – tekijä edelleen karkuteillä
Epäilty mies puukotti kahta aikuista ja kolmea alaikäistä lasta.
Etnistää taustaa ei kerrota vaika se tiedetään aiemasa jutussa
Helsingin Pohjois-Haagassa sunnuntaina tapahtunutta puukotusta tutkitaan yhtenä murhan yrityksenä, yhtenä tapon yrityksenä ja kolmena törkeänä pahoinpitelynä.
Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Jari Kosken mukaan rikosnimikkeet perustuvat tutkinnassa tähän mennessä saatuihin tietoihin, mutta saattavat muuttua tai tarkentua vielä tutkinnan edetessä.
Vuonna 1985 syntynyt ***mies*** puukotti Pohjois-Haagassa Santavuorentiellä kahta aikuista, joista toinen on epäillyn entinen puoliso. Mies aiheutti lisäksi vammoja kahdelle kouluikäiselle ja yhdelle alle kouluikäiselle lapselle.
Lapset ovat epäillyn ja tämän uhriksi joutuneen entisen puolison yhteisiä lapsia. Poliisin mukaan sairaalaan viedyt uhrit eivät ole hengenvaarassa.
Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa, mutta teon motiivia selvitellään yhä.
Siis näillä yleläisillä keulii jo vähän yli
kuinka pitkälle he menevät tämän akendansa kanssa
hehän pahimilaan vaarantava yleisen turvalisuuden
koska monille tuhanasille yle on ainoa informaation lähde tv uutiset
ja taas jos olisi kantasuomalainen jaska kysessä niin ………………………….
ylen uutiset oltaisiin omistettu aihelle jklo 18-00 kokonaan
erikois uutislähetyksellä varustettuna aiheesta
päivi happonen tärisisi shokissa
palaamme asiaan illan A studiossa teemalla
** mikä suomalaista miestä risoo ja vaivaa että hän ryhty näihin brutaaleihin veri töihin*
studio vieraina vihervasureiden hovi psykiatrit ja pehe neuvollan kukkahattu tädit vakavina
eikä yhtään miestä studiossa
helvetti nyt 3 sekunttia 2 sadas osaa pisaasi ylen infomaatioon aiheesta
ilman että pääasi koko uutisen sanoma aihe olisi tullut esille
*eli se vihjekuva *ei me sitä nähty
kun kysessä moni…..
siis aihe poliisi julkaisi tekijän kuvan mutta yle ei näytä sitä kuvaa
vaikka se on koko yle uutisen aihe
siis häh missasinko jotain kuvan julkaisu uutista
kyllä no sen kuvan tekijästä
eli pää asian mistä juttu kertoi
loistavaa journalismia totta vie

Anonyymi

Saanko antaa pienen neuvon? Älä käytä rivinvaihtonäppäintä, sillä se tekee tekstistä vaikeasti luettavan. Kaikki pötköön vaan, niin hyvä tulee!

Pena

No mutta tämäpä olikin yllätys. Onpas helsinkiläiset vähän muuttuneet tänä päivänä. Onko juha sipilä taas shokissa ja tuominnut teon ?

Anonymous

Niin. Ja kun näitä ongelmia tulee ja tulee olemaan, eikö lähdetäkkään marssille. Että peli poikki. Kuten treen tapauksessa, jossa poltettitiin kebab mesta ja heti syytettiin tiedätte kyllä.

Pena

Ai niin vielä onnittelut teille sinne helsinkiin tästä monikulttuurisesta tapahtumasta. Olette varmaan tyytyväisiä siellä.

On tästä ilmiöstä saatava puhua ja huolestua kehityksestä

Suomeen on saapunut KUNNIAVÄKIVALTA.
Porvoon lapsen tappo.
Porin tytön elävältä poltto.
Porin naisen päänirroitus.
Haagan puukotukset.
Siltikään media ei puhu sanallakaan kunniaväkivallasta.
Munaton media.

Sana ”kunnia” noissa yhteyksissä on kielen vääristelyä. Meille tullut kai ruotsin ”hedersmord” sanasta, joka on kai käännetty suoraan aravasta.
Oikeasti henkilöä tai perhettä on kohdannut tai uhkaa HÄPEÄ jonkun sukulaisen tekemisestä. Kunnian kanssa sillä ei ole vatunkaan tekemistä.
PT-media voisi aloittaa uuden käytännön tulkinnasta. Ihan niin kuin Almamedia -mies liitteisistä sanoista.

Anonymous

Ihmiset eivät ymmärrä tärkeintä faktaa.Islamilaiseen kulttuuriin kuuluu aina miehen automaattinen kunnia.Tämä tarkoittaa naisten ja lasten ala-arvoisuutta mieheen nähden, naisia ja lapsia saa kohdella miten haluaa ja vaikkapa tappaa, ihan tuosta vain.
Kysykää keskustelussa kaikilta suvakeilta, että hyväksyttekö tämän kulttuurin tulemisen Suomeen ja eurooppaan…
Siihen loppuu keskustelu.

Metoo on mennyt kierolla tavalla perille

Juuri näin. Vuosia ssiaa seurattuani sekä omin silmin nähneenä, olen vakuuttunut siitä, että juuri tätä he haluavat. Sen tajuaa kun liikkuu paljon sekä pitää sikmät auki sekä korvat.

fatwantarkistaja

Nimetön, oletteko saarnamiehiä/muuten uskonne edustajia? Tekstinne on pelottavaa ja miellyttävää samaan aikaan. En millään pahalla tarkoita.

Anonymous

En täysin ymmärrä mutta olen normaali Suomalainen vain.
Tämä automaattinen kunnia, joka kuuluu automaattisesti jokaiselle muslimiehelle ja muillekkin, yleensä tummempien kansojen edustajille, on tärkeä asia., tätä faktaa kannattaisi tuoda esiin mahdollisimman paljon.
Sen jälkeen rupeaa mielipiteet muuttumaan.

Niin. Ynnä muut. Niin kuin jopa krp tai supo on todennut. Jäävuoren huippu.

Monikulttuurisuus on rikkautta

Liekkö kunnia motiivina!

Vittuuntunut Stadilainen

Puukottajien motiivien arvostelu on RASISMIA !!!

Käänteistä psykologiaa korvat heiluen *ohuet liberaali vasuri miehet ja naiset *puhuvat paksukaisia

Yle Uuutiset 20.30 Ei kuvaa Ei sanaakaan
olen alkanut epäilemään että ylen jouko jokinen on antanut tälle tekijälle kesä mökkinsä avaimen
ja hän lymyilee jossain päin joukon ylen vastaavan päätoimittajan suojeluksessa erämaa torpalla
koska hän ei halua että tämä henkilö ** jäisi kiinni**
Ps Eu sta Ja maahan muutosta kun puhutaan arvostellen
se on aina ylen mielestä valheita ja disformaatiota
näitä kahta asiaa ei heistä Ylestä voi näköjään arvostella faktoilla
tai niin he väittävät jutusaan
Eu myönteiset liberaali vasuri valtamediathan eivät yritä vaikutaa vaaleihin täällä ja usassa
CNN on puolueeton media ymm
jokainen tälläinen liberaali vasureiden valtamedian juttu on vaali vaikutamista
juuri itse sitä valtamedian harjoitamaa vaaleihin vaikutamis disformaatiota
jolla he demonisoivat vasustajiansa eli oikeisto konservatiivit valehetelijoiksi
kun he naurautelevat liberaali vasureiden valheet eeteriin faktoilla joiasta he eivät pysty mitenkää kiemurtelemaan ulos
siksi heidän liberaali vasureiden käytös muutuu vielälin härsikmäksi vale disformaatioksi
vastustajansa herjaukseksi
vielä paksummin valein joita ohuet liberaali miehet ja naiset henkisesti suoltavat
tietäen että he valehtelevat jopa itselensä
mielipide esto sensuurit kansalais palauteen liberaali vaasureiden
valtamedian DISFORMAATIOON tapissa
*ketä sensuroidaan kysymys* ja miksi

Monta veroäyriä?

”Kast med liten tomte” on suomeksi ”puukotus pieneltä matulta”.

Tunnistin heti

Sehän on Diego Maradona!

tira

Uutiset ovat hieman hämmentäviä, koska ex-aviopuolison uudesta suhteesta puhutaan vain ”ystävänä”. Ei mies- tai naispuolisena. Muslimille vieläkin suurempi häpäisy olisi ollut se, että tämä ystävä olisikin nainen.
Puukottaja ei näytä afgaanilta, veikkaisin irakilaista. Sukunimi viittaa arabiin.

Lisää Tulee Joka Päivä

Haidarit tulevat yleensä Iranista ja siellähän ne afgaanitkin kuppaavat. Mutta samahan tuo, shitholecountry kuin shitholecountry. Sitä saa mitä tilaa tuolta suunnalta. Erot ovat vain vivahteissa mutta maku on sama. Pazzkaa.
Ruotsissa rajapoliisi valittaa että kun yhtä tarkastaa niin taustalla 30-40 samanlaista hiippaa kiiruusti ohi.

Terhomatti Hämeenkorpi

Etsii ja etsii, hmm… Toivottavasti löytää etsimänsä, vai onko murjaani piiloutunut Kaisa Huhtalan kaavun alle? Sieltähän viime aikoina monia murjaaneja on löytynyt, mm. eräs tubitautinen Muradov! Saatana noita idiootteja kirkkonaisia, suvakkienkin joukossa täysimeliä ääliöitä.

Anonymous

Juuri ennen kuin tämä uutinen julkaistiin, minut oli bannattu iltalehden kommenttiosiosta.Olen muutaman kerran kirjoittanut nimimerkillä : asioita-ajatteleva, nyt oli taukoa kaksi tai kolme viikkoa.Kirjoitan aina asiallisesti mutta liian hyvin ilmeisesti.Miettikää: he järjestelmällisesti poistavat sellaiset henkilöt, jotka tuovat faktaa esille… huhhuh…

Aatsi

Tämä kommenttisensuuri ”perinteisessä mediassa” eli paskatuuteissa on ollut käytäntönä pahimmillaan tai kuumimmillaan jo yli vuosikymmenen, nämä mediat ovat yksinkertaisesti kyllästettyjä vihervasureilla naiivistiuusliberaaleilla jotka haahuilevat toimituksissaan pahvitötteröt liimattuina naamaan kiinni jotta putkinäkö on ja pysyy ja nämä saavat siitä palkkansa.
Ikävä kyllä näitä ihmisiä riittää ja paljon ja olen hieman salaa tovonut että jossain vaiheessa voisi tulla buumi jossa perinteisen median toimittajat tulevat ryhminä ulos ja toteavat etteivät jaksa enää valehdella ja ovat kurkkuaan täyten täynnä muistio sanelu politiikkaa ylemmistä kerroksista.

Anonyymi

Kovin vaatimatonta on myös Sipoossa tapahtuneen murhan tai tapon uutisointi. Ei edes tiedetä, onko vainaja mies tai nainen.

hemis

Arvasin puukottajan taustan heti, kun luin että hyypiö oli puukottanut omia lapsiaan kadulla. Arveluani vahvisti poliisin kakoilu henkilötietojen kertomisessa- Ex-vaimon ystävä on mies. EX-vaimo on luutavasti suomalainen, kun kävivät jossain perhesovittelussa. Musliminainen olisi vain ottanut vuosikausia hönöönsä ja korkeintaan vienyt asian moskeijan sharia-lautakuntaan.
Missä tämä puukkomies on töissä? Vuoleeko kaarnaveneitä Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin lafkassa?

Anonymous