Espoon Kauklahden autosurmasta vangittiin suomalainen mies

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaisesta Espoon Kauklahden autosurmasta vuonna 1994 syntyneen suomalaisen miehen.

Miestä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapahtumat alkoivat perjantaina iltapäivällä kun mieshenkilö oli humalassa liikkellä autollaan ja sen verran tolkuttomassa kännissä, että auto heittelehti kaistalta toiselle ja lopulta jalkakäytävälle. Onnettomuudekseen tielle sattui nainen koiransa kanssa, jotka tulivat rattijuopon yliajamaksi. Nainen ja koira menehtyivät.

Asiakirjat ovat toistaiseksi salaisia.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Espoon Kauklahden autosurmasta vangittiin suomalainen mies

 1. Johan hovioikeudenneuvosten armahdusnappisormea syyhyttää.

  Kaveri oli humalassa, häntä pitää ymmärtää. Ja kun uhrikin ymmärsi heti kuolla, niin eihän tuosta tule edes kuluja korvattavaksi.

  26
  1. Silminnäkijän mukään autosta revittiin ulos keeneri/hiekkakeeneri,se Suomalaisesta!!

 2. Suomalaisvastaisen vihapropagandan vuoksi tuollaisella kuvauksella ei ole enää mitään arvoa.Briteissä terrorismista pidätetty kuvottava somalialainen nekrupaskakin oli suomalaismies mädättäjämediassa joten pidän henkilöä tyypillisenä loisivana muslimiterroristina kunnes toisin todistetaan.Rasismiako??No voi yhyhyy kun ei enää kiinnosta.Voitte mädättäjähuorat kiittää ihan itseänne ja jatkuvaa valehteluanne.

  45
  1
 3. Miksi ihmeessä tätä salaillaan vielä lisää? Olikohan siltikin huutanut allah akbaria??? Vai kokoomuslainen kuljettaja? Siellä tiellä oli myös verilammikoita. Mietin vain kuinka helposti törmäyksistä tulee paljon vuotavia haavoja ja voisiko olla, että käytettiin myös veistä? Nyt kun asiaa salaillaan niin huhut alkavat leviämään…

  22
  1. Poliisi julkistaa lisää yksityiskohtia vasta vaalien jälkeen. Nyt koko suvaitsevaisto tekee yötä päivää työtä, että agendaa haittaavaa informaatiota ei pääse yleisön tietoon.

   Kansalaisaloite rattijuoppojen tuomioiden koventamiseksi pitää laittaa kyllä uudestaan vireille mitä pikimmin.

   15
   1. tosiaan vaalit kohta, salattu ennen tätä ja kun vaalit niin matujen tekemät raiskaus ja muu rikollisuus yritetään pimittää kansalta vieläkin paremmin .

 4. Suomalaisia on aitosuomalaisia ja uussuomalaisia.
  Kuten olemme oppineet, että kun on aitosuomalainen poliisit vuotavat tiedot per heti. Miksi ei nyt? Ei ole ketään suojeltavaa uhria.

  28
  1. Ehkä Suomen kansalainen tai Suomessa ilman kansalaisuutta pidempää asunut. Olisi hyvä, jos kerrottaisiin tarkemmin ja uskottavammin. Nyt menee rikastajien piikkiin monien mielissä. Kun tarpeeksi valehdellaan, niin lopulta kukaan ei usko.

   11
  2. Ei ole olemassa kuin vain yhdenlaisia Suomalaisia, ja he ovat KANTASUOMALAISIA. Kaikki muut ovat feikkejä.

 5. Salaisia asiakirjoja, vaiettu uutinen, silminnäkijöiden kuvauksia joita ei kerrota ja ”suomalainen” mies.

  Tule apuun PolPo!

  1. Sopisi kyllä olemaan, sen verran paljon on jo nuoresta iästä huolimatta ehtinyt uutisten mukaan rötöstelemään tämä tyyppi.

 6. Tääällä on väitetty, että tekijä oli kehari ja sitä salataan nyt.

  Mutta ei ollut. Vangittu on suomalainen ja hänellä on suomalainen (ruotsalainen) nimi, joka viittaa tiettyyn vähemmistöryhmään, mutta siitä ei voi olla ihan varma.

  Joka tapauksessa tekijä ei ollut arabiaano tai afrikaano.

  1. Hyvä, että kerroit. Vastuullisen ja rehellisen median edustajan (tämä ei ole vtuilua) tulee korjata harhaluulot ja huhut. Pisteet sulle ja paskamedioille iso pyöreä nolla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.