Espoon Kauklahden autosurmasta vangittiin suomalainen mies

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaisesta Espoon Kauklahden autosurmasta vuonna 1994 syntyneen suomalaisen miehen.

Miestä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Tapahtumat alkoivat perjantaina iltapäivällä kun mieshenkilö oli humalassa liikkellä autollaan ja sen verran tolkuttomassa kännissä, että auto heittelehti kaistalta toiselle ja lopulta jalkakäytävälle. Onnettomuudekseen tielle sattui nainen koiransa kanssa, jotka tulivat rattijuopon yliajamaksi. Nainen ja koira menehtyivät.
Asiakirjat ovat toistaiseksi salaisia.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara

Johan hovioikeudenneuvosten armahdusnappisormea syyhyttää.
Kaveri oli humalassa, häntä pitää ymmärtää. Ja kun uhrikin ymmärsi heti kuolla, niin eihän tuosta tule edes kuluja korvattavaksi.

Eki Suomi

Silminnäkijän mukään autosta revittiin ulos keeneri/hiekkakeeneri,se Suomalaisesta!!

pauli naulapää

Uus Suomalainen? Asiakirjat salattuja viittaa kyllä siihen.

Anonymous

Suomalaisvastaisen vihapropagandan vuoksi tuollaisella kuvauksella ei ole enää mitään arvoa.Briteissä terrorismista pidätetty kuvottava somalialainen nekrupaskakin oli suomalaismies mädättäjämediassa joten pidän henkilöä tyypillisenä loisivana muslimiterroristina kunnes toisin todistetaan.Rasismiako??No voi yhyhyy kun ei enää kiinnosta.Voitte mädättäjähuorat kiittää ihan itseänne ja jatkuvaa valehteluanne.

goggel

Miksi ihmeessä tätä salaillaan vielä lisää? Olikohan siltikin huutanut allah akbaria??? Vai kokoomuslainen kuljettaja? Siellä tiellä oli myös verilammikoita. Mietin vain kuinka helposti törmäyksistä tulee paljon vuotavia haavoja ja voisiko olla, että käytettiin myös veistä? Nyt kun asiaa salaillaan niin huhut alkavat leviämään…

Musta makkara

Poliisi julkistaa lisää yksityiskohtia vasta vaalien jälkeen. Nyt koko suvaitsevaisto tekee yötä päivää työtä, että agendaa haittaavaa informaatiota ei pääse yleisön tietoon.
Kansalaisaloite rattijuoppojen tuomioiden koventamiseksi pitää laittaa kyllä uudestaan vireille mitä pikimmin.

Anonymous

tosiaan vaalit kohta, salattu ennen tätä ja kun vaalit niin matujen tekemät raiskaus ja muu rikollisuus yritetään pimittää kansalta vieläkin paremmin .

peräpää

Suomalaisia on aitosuomalaisia ja uussuomalaisia.
Kuten olemme oppineet, että kun on aitosuomalainen poliisit vuotavat tiedot per heti. Miksi ei nyt? Ei ole ketään suojeltavaa uhria.

Pena

Olikohan tämä nyt sitten yksittäistapaus.

Nestori Lundahl

“Vangittiin suomalainen mies”, mutta kuinka suomalainen?

Acc

Ehkä Suomen kansalainen tai Suomessa ilman kansalaisuutta pidempää asunut. Olisi hyvä, jos kerrottaisiin tarkemmin ja uskottavammin. Nyt menee rikastajien piikkiin monien mielissä. Kun tarpeeksi valehdellaan, niin lopulta kukaan ei usko.

Lee Andersson

Paitsi jos PT:lläkään ei ole tietoa.

fatwantarkistaja

Tuo on hyvä vastaus. Selvisipä kansallisuus kerralla ja kunnolla.

Arto Multisilta

Ei ole olemassa kuin vain yhdenlaisia Suomalaisia, ja he ovat KANTASUOMALAISIA. Kaikki muut ovat feikkejä.

Anonymous

Oliko kyseessä valkoinen suomalainen vai päivettynyt? PolPo vastatkaa.

Lee Andersson

Salaisia asiakirjoja, vaiettu uutinen, silminnäkijöiden kuvauksia joita ei kerrota ja “suomalainen” mies.
Tule apuun PolPo!

Mattikoo

Kulmahousumies oli hän.

Elukka

Sopisi kyllä olemaan, sen verran paljon on jo nuoresta iästä huolimatta ehtinyt uutisten mukaan rötöstelemään tämä tyyppi.

Pinlaareni

Hyvä, että kerroit. Vastuullisen ja rehellisen median edustajan (tämä ei ole vtuilua) tulee korjata harhaluulot ja huhut. Pisteet sulle ja paskamedioille iso pyöreä nolla.