Haagan puukkomiehellä lähestymiskielto vaimoaan kohtaan

78653_Tunnistuskuva1Haagan puukottaja Hayder Al-Hmedawn käyttäytyminen vaimoaan kohtaan Suomessa osoitti merkkejä, että kotoutuminen ei ollut onnistunut eikä päässyt oikein alkuunkaan.

Pariskunta tuli Irakista Suomeen 2015 ja heille myönnettiin turvapaikat. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Al-Hmedawi oli Suomeen tulon jälkeen alkanut käyttäytymään väkivaltaisesti vaimoaan kohtaan ja saikin 11. tammikuuta Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelta 2 kuukauden ehdollisen muistutuksen vaimonsa hakkaamisesta.
Suomeen tulon jälkeen mies oli soitellut vaimonsa sukulaisille Irakiin ja kertonut, että vaimo ei käytä enää huivia ja käy ravintoloissa. Mies yritti näin pilata vaimonsa mainetta tämän sukulaisten silmissä ja siinä onnistuikin. Vaimo erotettiin heimostaan eikä nauti enää suvun suojelua.
Kaiken kaikkiaan Al-Hmedawi häiriköi entistä vaimoaan kaikin tavoin. Mies mm. sattui kohtaamaan naisen Espoossa ilman huivia ja tästä syntyi rähinä. Vaimo pakeni postitoimistoon, jossa henkilökunta soitti poliisit paikalle.
Vaimo oli jossain vaiheessa hakeutunut turvakotiinkin, mutta mies oli löytänyt vaimon yhteisten lasten kautta. Mies oli rähissyt turvakodin henkilökunnalle haluavansa vain vaimonsa.
Al-Hmedawi määrättiin jo viime vuonna vuoden mittaiseen lähestymiskieltoon, joka uudistettiin viime kuussa.
Kaiken kaikkiaan näyttää, että Al-Hmedawi ei oikein kotoutunut Suomeen kun taas vaimo sopeutui niinkin hyvin, että lopetti huivin käytön. Tämä huipentui sitten lopulta puukotukseen ja lasten vahingoitusyritykseen Haagassa lastensuojeluyksikön tiloissa.
Al-Hmedawi on edelleen kateissa.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
goggel
goggel
5.3.2019 18:20

Näitä tapahtuu nyt koko ajan, että alkaa ihan turtumaan. Jotenkin nämä pitäisi saada ulos Suomesta. Äänestäkää persuja tai sitten jotain vielä kovempaa pienpuoluetta. Vanhoista puolueista ei ole näitä poistamaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
5.3.2019 18:29
Vastaa...  goggel

Me tienataan tällä™

Ei käy sääliks
Ei käy sääliks
5.3.2019 18:37

Tyhmä nainen, kun rupes moisen kaa kutemaan.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 22:25

Oli matu nainen jota puukotti, ei onneksi suomalainen.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
6.3.2019 11:03

Kaikkein tyhmin on se, joka on uskonut tällaisen sadunkertojan tarinoihin ja laskenut ukon maahan. Pitää laittaa vastuuseen höllökätisestä menettelystään, on sitä ihmiset oudommistakin syistä tuomittu, miksi sitten ei Nergiä ja muita kaltaisiaan. Virkavastuu noillakin on, tai ainakin pitäisi olla.

Janis Petke
Janis Petke
5.3.2019 18:44

”Hej, me rikastutaan tällä”, sanoi joku A.S:

Heikki Kunttu
Heikki Kunttu
5.3.2019 18:56

Poliisi tiedottaa: Lähestymiskielto toimi loistavasti! Nainen jäi sen ansiosta henkiin tosin loukkaantuen vakavasti.

Sam Colt
Sam Colt
5.3.2019 19:23

Liekö Paavo ensimmäinen, joka kertoo koko perheen alkuperän?
Tapauksen kommenteissa on suomityttökin saanut aiheettomasti nuuskaa. Aiheettomasti TÄSSÄ tapauksessa.

Valtsu
Valtsu
5.3.2019 19:33

Minkä määrän verta, spermaa ja paskaa uuninpankkolaiset onnistuivatkaan meille hankkimaan. Kiitos.

Irina Gagarin
Irina Gagarin
5.3.2019 19:40

Huvittavia nämä viranomaisten toimet, kun kyseessä on maahanmuuttaja; tuskin olisi kantasuomalainen saanut vaimonsa hakkaamisesta rangaistukseksi ”ehdollista huomautusta”.
Tästä tapaukesta käy hyvin ilmi, kuinka vapaaehtoista musliminaisten huivin käyttö oikeasti on.

Pena
Pena
5.3.2019 20:30

Ymmärtäisivätpä jo hallituksessakin että kotoutumiseen käytettävät rahat menee tällä menolla yhtä hyödylliseen käyttöön, kuin viskaisi ne nuotioon. Sama lopputulos tässäkin.

Monikulttuurisuus on rikkautta
Monikulttuurisuus on rikkautta
5.3.2019 21:39
Vastaa...  Pena

Nuotiossa rahat antavat kuitenkin hieman lämpöä.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 20:41

Kova nainen ilmeisesti.

Orpoo
Orpoo
5.3.2019 21:30

Kyllähän se jossain jonkun imaanin suojissa nytkin lymyilee ja kehuja saa.

Acc
Acc
5.3.2019 22:49
Vastaa...  Orpoo

Tuohan on ihan parasta aineista terroritekoihin. Imaami vahvistaa miehen käsitystä siitä, että on tehnyt kaiken oikein ja että suomalainen yhteiskunta on pahapahapaha. Seuraavan kerran herra tullee julkisuuteen pommivyöhön pukeutuneena.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
5.3.2019 21:57

ONNEKSI tämä on erittäin harvinainen yksittäistapaus! Ensimmäinen ja ihan varmasti myös viimeinen. Kaikki muut matupariskunnat ovat kotoutuneet täydellisesti! Missään Suomen kaupungissa ei ole yhtäkään onnetonta matunaista tai tyttöä joka haluaisi vapautta mutta pelkää kuollakseen miestään, isäänsä tai veljeään. Suomi on tässä ihan parasta A-luokkaa! Tämän supermegaharvinaisen tapauksen syitä kannatta etsiä Suomalaisten rasismista sekä kotouttamisen heikon tason. Miesparka on ollut ihan yksin ja hukassa Suomalaisen rasistiyhteiskunnan sääntöjen kanssa, ilmankos on stressaantunut! Ja sitäpaitsi suurin osa Suomen puukotuksista on kyllä kuulkaas Suomalaisten tekemiä! HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN!!!!!

Alarik Lundin
Alarik Lundin
5.3.2019 23:38

Aika etevää islaminopetusta harrasti Al-Hmahmuhahmu

Anonymous
Anonymous
6.3.2019 01:54

miksei kaikki matut ole kateissa

-Beowolf-
-Beowolf-
6.3.2019 07:38

Puukko mukana ex perheen tapaamisessa?
Ehkäpä mies oli tulossa suoraan töistä.
Sieltä kaarnaveneveistämöltä kaiketikin …