Rinkebyn poliisi vetoaa yleisöön nyyhkyfilmillään

Sosiaalisessa mediassa on jaettu tuhansia kertoja Tukholman Järvan poliisin tekemä video. Poliisi vetoaa suureen yleisöön, että ihmiset ilmoittaisivat kaikista aseista. Poliisi on otsikoinut videon ”Nyt ollaan menty liian pitkälle. On aika lopettaa hulluus. Jos tunnet jonkun, joka kantaa asetta, soita poliisille”.


Ihmiset, jotka eivät ymmärrä ruotsalaista yhteiskuntaa ovat asettuneet asiassa ikäänkuin poliisin puolelle. Mutta, tosiasiassa video on säälittävä. Se kuvastaa erinomaisen hyvin sitä poliittisesti korrektia ilmapiiriä joka Ruotsissa vallitsee. En jaksa tekstittää filmiä suomeksi, mutta kerron sen sisällön.
Alkuun poliisisetä toivoo, että videota jaettaisiin paljon. Hän aloittaa asian kertomalla Kista Centrumin perjantaisesta tapahtumasta, jossa kaksi nuorukaista yritti pölliä eväsleipiä. Poliisi sanoo ensin ”kaksi nuorta miestä”, mutta korjaa heti perään ”kaksi nuorta poikaa”. Henkilökunta huomasi näpistelyn ja yritti estää nuorukaisia poistumasta paikalta. Tässä yhteydessä nuorukaiset vetivät aseet esille ja pistooleilla uhaten pääsivät pois paikalta.
– Ymmärrämmekö me kuinka sairasta tällainen käyttäytyminen on, poliisi kysyy ja tuumaa, että tällainen väkivaltailu on tullut normaaliksi viimeisten vuosien aikana.
Poliisi kertoo, että valvontakameroiden kuvien perusteella nuorukaiset saatiin otettua kiinni parin tunnin päästä. Ja jatkaa painokkaasti:
– Nämä nuorukaiset ovat todella eksyneet elämässään, todella eksyneet!
Sen jälkeen kerrotaan machokulttuurista, suhteesta toisiin ihmisiin ja nuorukaisten omista peloista. Ihan kuin nuorukaisten pelot olisivat syy tapahtuneelle. Ja kun teossa oli aseita niin kysymyksessä on tosi tosi vaarallinen tapahtuma.
Lammasmainen määintä jatkuu ja sitten poliisi kehoittaa ihmisiä ilmoittamaan poliisille, jos tietävät aseista tai henkilöistä, jotka kulkevat ase vyön alla.
– Sillä nämä henkilöt elävät vaarassa. Meidän pitää nyt saada aseet pois kadulta, todellakin! Uskon, että monien mielestä on parempi istua pari vuotta linnassa kuin ikuisesti arkussa, poliisi kertoo.
Mitä oikeastaan tapahtui?
Kista Gallerian COOP-market on jatkuvan näpistelyn kohteena. Kolmansista maista tulleiden nuorukaisten laumat tulevat ja menevät kauppaan laittaen tavaraa aivan avoimesti kassiin ja taskuun.  Itse puutuin kerran tilanteeseen, jossa arabiinotaustaiset nuorukaiset löivät kassiin sipsiä ja karkkia. Sanoin heille, että kai nuorukaiset tietää, että allah näkee pöllimisen. ”Rasisti!” Kerroin myyjälle, mutta hän sanoi vain: ”Tämä on Kista, kai ymmärrät.”
Poliisi ei mainitse sanallakaan keitä nuorukaiset ovat, vaikka on aivan ilmiselvää, että kyseessä on kolmansista maista tulleet nuorukaiset. Poliisi kiertää tämän tosiasian ja antaa ymmärtää, että tällainen asemachoilu olisi jotenkin ”ruotsalaisten nuorukaisten” keskuudessa yleistynyt tapa.
Koko puheen paino on nuorukaisissa, että he ovat eksyksissä ja voivat kuolla kun kantavat aseita. Siis sitä samaa jargonia, joka jatkuu päivästä toiseen.
Mitä poliisin pitäisi tehdä?
Tällaisilla säälittävillä nyyhkyvideoilla poliisi menettää sen viimeisenkin uskottavuutensa rippeen joka sillä on. Poliisin pitäisi hakata pampulla näitä nuorukaisia ja olla ilmeettömän kova, vähän kuin joku Beckin Gunvald. Silloin tasapainosuhteet muuttuisivat niin, että poliisi olisi se mikä poliisin pitää olla. Mutta tällaisilla yleisöön vetoavilla säälivideoilla kolmansista maista tulleet nuorukaiset saavat vain lisää pontta. He huomaavat, että poliisi ei edes aio käyttää kovia otteita.
Poliisin olisi pitänyt sanoa jotain sellaista, että nyt on pullakahvit juotu, nyt alkaa toinen kattaus. Siihen kuuluu pamppua ja käsirautoja.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kari Jurri
Kari Jurri
5.3.2019 10:02

Mitä helvettiä somessa määkiminen mitään auttaa? Tumma jätkä + ase = terroristi, toimintamallit sen mukaan eli ampuu heti naamaan ja syöttää jätteet sioille. Ei musut ymmärrä kuin tappavaa voimaa, sillä tavalla aavikollakin on kuria pidetty.

Janis Petke
Janis Petke
5.3.2019 10:03

EheEhe 20 vuotta jäljessä olevat aivot. Kohta swealia on keskiaikaa, täytetty agressiivisella idioottiväellä, Soros lie jo rahastanut tavallisen hurrin kuiviin.

Puolueeton
Puolueeton
5.3.2019 10:10

Arkoja sotilaskarkureita, jotka rauhallisessa maassa uskaltavat ottaa aseen kouraan. Olisivatko nuoret sittenkin vain vääräuskoisten hyväksikäyttäjiä?

Sama pian suomessa
Sama pian suomessa
5.3.2019 10:25

Paska iskee tuulettimeen oikein kunnolla. Turvat kiinni ja kärsikää, koska olette itse aiheuttaneet tilanteenne.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 10:32

Se on Gunvald beck elokuvissa. Ei Gunnar, ihan sama kai. Muuten todella hienosti kiteytetty! 5/5

Määä
Määä
5.3.2019 11:02

Tämä onkin Gunnar- pässi.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
5.3.2019 12:31
Vastaa...  Määä

sekin oli vierasmaalainen

Ilmari
Ilmari
5.3.2019 13:57
Vastaa...  Anonymous

Yhdessä jo ennen Palmen murhaa kirjoitetussa Sjövall et Wahlön kirjassa Ruotsissa tapahtui terroriteko. Maan rajat suljettiin nopeasti, mutta terroristit jäivätkin Tukholmaan. Oleellista oli, että molemmat olivat ulkomaalaisia, muistaakseni japanilaisia, jotka eivät asuneet Ruotsissa. Lopussa Gunvald Larsson tuli terroristien kämppään ikkunan läpi ja kukisti terroristin.
Molemmat kirjailijat olivat marxilaisia ja kritisoivat voimakkaasti kapitalismia jokaisessa kirjassaan. Silti heille ei tullut mieleen, ettei ulkomaalaista saa kirjoittaa terroristiksi.
Enää ei tällaista voitaisi kirjoittaa. Kukaan ei kehtaisi kehittää kantaruotsalaista terroristiporukkaa, koska kirja ei olisi uskottava. Toisaalta kukaan ei uskaltaisi kirjoittaa mamuporukkaa terroristeiksi.

Pera Peeveli
Pera Peeveli
5.3.2019 17:22
Vastaa...  Ilmari

Japani kuului kylmänsodan aikaan länsiblokkiin josta terroristien oli jopa suotavaa olla kotoisin. Sosialistisista maista mukaan lukien N-liiton tukemat kehitysmaat terrosistit eivät ainakaan voineet olla peräisin. Kunnon marxilaisten kirjassa ainoiksi mahdollisuuksiksi jäävät joko imperialistiset maat suoraan tahi heidän orjuuttamansa kehitysmaat.
Nykyään viihdeteollisuudessa terroristin tulee täyttää kolme ehtoa: Valkoinen, hetero, mies.

Anonyymi
Anonyymi
9.8.2019 18:33
Vastaa...  Ilmari

Ruotsalaisissa rikossarjoissa on juuri se vika, että roistot, murhaajat ja raiskaajat ovat aina venäläisiä, baltteja tai suomalaisia ja maahanmuuttajat aina viattomia, oikeamielisiä ja kilttejä ihmisiä ja poikkeuksetta uhreja!

Kokkelipoliisi
Kokkelipoliisi
5.3.2019 11:01

Poliisin suurimpana huolena on ”poikien” pelastaminen eikä kunnollisten kansalaisten suojeleminen. Kun korttelipoliisi pyörii matujengien parissa päivittäin syntyy epätoivottua kaveraamista ja poliisi menettää ammattiroolinsa ja lopulta uskottavuutensa.
Myös lahjonnan vaara on hyvin suuri. Korttelipoliisi saattaa muuttua kokkelipoliisiksi. Onhan näitä nähty.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
5.3.2019 11:09

Älä koskaan, ikinä, milloinkaan luota poliisiin.

Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
5.3.2019 11:25

Ruotsin puppeliisin toiminnan huomioiden, ilman allahuakbar-sivujuonnettakin, kuvio menis varmaan näin. Huolestuneen kansalaisen henkilötiedot kirjataan soiton yhteydessä huolellisesti, poliisi käy hattu kourassa KOHTAAMASSA pyssymiehen kahvikupposen ja bullan ääressä ja kertoo tälle että senjasen-niminen henkilö on ilmaissut huolensa että sinulla saattaa olla jonkinmoinen bössykkä, eihän sinulla vaan ole, johon asesankari nyökyttelee ”ei ole, ei ole”, ja kahviseurue eroaa tämän kohtaamisen rakentavuutta kiitellen. Seuraavana päivänä alkuperäinen ”huolestunut Börje” on yllättäen kuollut onnettomuudessa jossa hän on juossut useisiin ilmassa leijuviin metallikappaleisiin. Poliisi on ihmeissään yhteensattumasta mutta tyytyväinen kuitenkin kun edellispäivänä varmistettiin ettei kaduilla ole aseita.

valeita täysin puolueelista poliitista disformaatiota jouko jokisen suulla
valeita täysin puolueelista poliitista disformaatiota jouko jokisen suulla
5.3.2019 11:27

Vastaavalta päätoimittajalta: Kysyimme, mikä teille on tärkeää, jotta osaisimme tehdä työmme paremmin
Kansalta pitää kysyä, sillä kansa tietää, mutta kansa myös yllättää. Yleisradio kysyi suomalaisilta, mitä he pelkäävät ja mistä he haaveilevat.
Vastaavalta päätoimittajalta: Kysyimme, mikä teille on tärkeää, jotta osaisimme tehdä työmme paremmin
Kansalta pitää kysyä, sillä kansa tietää, mutta kansa myös yllättää. Yleisradio kysyi suomalaisilta, mitä he pelkäävät ja mistä he haaveilevat.
yle tekee jutun joka on itsesään äärimäistä propagandaa valeita disformaatiota jouko jokisen suulla

Kossu
Kossu
5.3.2019 11:54

Asiaa,sillä ruotsin poliisi on menettänyt uskottavuutensa jo aikoja sitten näiden torilla jooraamis videoiden,kahvittutelu yms.tempaustensa takia,tosin yksi syy minkä tiedän että näitä kenttäpoliiseja on kielletty ”provosoimasta” näitä kultamunia ja se on suurimpia syitä….jokainen sivuaskel takavasemmalle ainoastaa yllyttää näitä matujengejä,niiden älykkyysosamäärällä ajattelutapa on että ”eihän nämä meille mitään voi” ja tottahan se on…..tollasta riehumista kun menisivät kokeilemaan esim. eestiin,venäjälle,puolaan jne. niin vois alkaa pojille pullakahvitkin maittamaan mutta ei täällä pohjolassa….näiltä poliiseilta on viety ”aseet”……

poliiseilta virat pois
poliiseilta virat pois
5.3.2019 12:04

Poliisille tekee ilmoituksen niin poliisi ei uskalla hakea asetta pois.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 13:16

No ei helvetissä, fy fan. Sehän saattaa ampua. Parempi pysyä somepäivittelemässö bunkkerissa.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 12:35

USA lienee maailman vanhin moderni multikulttiyhteiskunta. Jos haluaa perustaa vastaavan niin pitää ottaa huomioon että tietyt asiat kuten esim. poliisin asenne ja käytös täytyy suhteuttaa multikulttiyhteiskunnan vaatimuksiin eli väestöaineksen laadun mukaan.
Jos perustaa multikulttiyhteiskunnan ja pitää poliisin nössönä seurauksena on kaaos. Britannia ja Ruotsi varoittavia esimerkkejä.
Sitä en tosin ymmärrä miksi joku haluaisi USAn kaltaisen etnohelvetin. USA olisi hieno maa jos neekerit olisi roudattu takaisin Afrikkaan heti orjuuden loppumisen jälkeen.90% kaikista ongelmista loistaisi poissaolollaan.

Anonymous
Anonymous
5.3.2019 13:01
Vastaa...  Anonymous

Tietysti kaikille osapuolille olisi ollut parempi ettei neekereitä olisi alun alkaenkaan roudattu Amerikkaan.
Mutta tuon virheen korjaamatta jättäminen on tullut kalliiksi ja saattaa myös koitua tuhoksi.

Avaria kaikille
Avaria kaikille
5.3.2019 12:58

Siinäpä Ruotsalainen poliisi. Kyttä. Skoude. Rosvojen kauhu. Aito sheriffi. Eikös olekin pelottava ja kunnioitusta herättävä habitus? Silleen miehekkään roteva ja auktoriteettinen järjestyksen ylläpitäjä? Vai tuleeko enemmän mieleen yli-ymmärtäväinen, pikkuisen neitimäinen koulukuraattori? Tai vaikkapa leikkikoulun uusi miespuolinen työharjoittelija, lapset tykkää kun se on niin kiva ja osaa tehdä voileipäelefantteja. Noita on Ruotsin poliisivoimat pullollaan, ja 40% ovat naisia. Ja koko Ruotsin MIESVÄKI on tuotakin äijää tuhat kertaa nyhveröisempää koulukuraattoria. Tämän näkevät matupojat, onko mitenkään ihmeellistä että matut pitävät poliiseja ja Ruotsalaismiehiä neitimäisinä pelleinä koska he OVAT neitimäisiä pellejä???? Tämän me Suomalaiset olemme tajunneet jo satoja vuosia sitten. ”Ruotsalaiset on homoja” ei ole mikään uusi Suomalaisten keksimä hassuttelu, vaan se on kylmää faktaa että koko maa on nössömäisillä neitimiehillä varustettu, ja ihan helvetin helppo valloitettava jonka voivat nyt maassa vallassa olevat 2 miljoonaa sossumuslimia todistaa. Jos annat sossumuslimille pikkusormen, se vie koko käden, toisenkin käden ja loput. ELLET ole MIES ja annat sossumuslimille litsarin. Ruotsi on oman kuoppansa kaivanut, maatkoon omassa paskassaan.

Urheilijaneiti
Urheilijaneiti
5.3.2019 14:24
Vastaa...  Avaria kaikille

Mutta ne pärjää kuitenkin siististi urheilussa missä Suomea taas ei näy 30. parhaan joukossa oli sitten mistä lajista tahansa kysymys.

Juha Mieto
Juha Mieto
5.3.2019 14:36
Vastaa...  Urheilijaneiti

Joo ja sulkapallopysteillähän yhteiskunnan ongelmat ratkaistaan..? Tässäpä pieni aasinsilta: menestyneet urheilijat eivät auta Ruotsia paskaakaan, asuvat kaikki ulkomailla eivätkä maksa veroja Ruotsiin. Aktiiviuran jälkeen sama asia, bisneksiä ulkomailla ja asutaan maassa jossa naurettavat verot. Ainut hyvä asia on se että homppeli-Börjet saavat ylpeillä kotisohvillaan edes jostain. Kommenttisi oli samaa sarjaa kuten yybersuvakki Riku Rantalan ”Mut ne tekee törkeen siistii safkaa”- heitto.

toni lajos
toni lajos
5.3.2019 13:30

Vihdoinkin, naapuri on siirtynyt astetta kovempiin otteisiin taistelussa rikollisuutta vastaan. Meillä ollaan vielä pehmolinjalla, odotetaan jospa ( chicagon kirjoituskonetta )= konepistoolia kantava ilmoittaa omatoimisesti aseestaan. Poliisi menee takuuseen ettei mitään rikos-seuraamuksia tule. Näin toimitaan ettei kukaan loukkaannu.

Aatsi
Aatsi
5.3.2019 14:22

En nyt kyllä muista kenraalin nimeä mutta tämä oli jossain pohjois-afrikassa tietyn alueen vastaavana ww2 aikoihin ja siinä jossain joidenkin kymmenien hirtettyjen musulmaanin kohdalla alkoi jo lamppu syttyä kameliihmisilläkin ja sabotaasi ja varkaudet loppuivat kuin seinään. Muslimien kohdalla väkivalta lopettaa vittuilun ja tiedän sen kyllä ihan omistakin kokemuksistani vaikka en ole edes mitenkään erityisen rasisti.

Aappa
Aappa
5.3.2019 15:16

Tästä ei enää pelkällä pullakaffella selvitä! Nyt on otettava järeämmät konstit käyttöön. Vähintäänkin donitseja ja kääretorttua pitää vastedes olla pöydässä!

Petri Menis
Petri Menis
5.3.2019 15:39

Pistetään poliisin ohjeet korvan taakse.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.3.2019 17:44

On parempi istua pari vuotta linnassa, kuin loppuelämä arkussa. Totta, ja siksi aseistaudumme. Joku vikisevä neiti etsivä ei pysty auttamaan ketään, osaakohan edes balettihamettaan silittää.
Poliisia on helppo vihata kehitysmaalaista enemmän, jos joutuu maksamaan sen leikkikalut, menisi hiekkalaatikolle ja olisi poliisi siellä.

Sam Colt
Sam Colt
5.3.2019 19:17

Poliisi tuossa oikein omalla naamallaan sivuille vilkuillen naukuu musuja luopumaan aseistaan ja kavereita vielä kavaltamaan kovemmat jätkät.
Sama hookani voisi syksyllä tulla kertomaan, montako asetta on kertynyt. Samalla reissulla voisi kertoa, montako hälytystä on tuon äskeisen jälkeen ampumatilanteeseen tullut.
Ja ruotsalaisten enemmistö on sitä mieltä, että noin pitää ongelmia hoitaa!

Hyi olkoon!
Hyi olkoon!
6.3.2019 03:17

Hautakranssimatu sai muuten syytteen varastetun tavaran vastaanottamisesta https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/kvinna-atalas-efter-uppmarksammade-gravstolden
Ihme juttu tuo ISIS- norsk-jöötteborgare (pahin mahdollinen risteytys). Vuosikausia äijä on houkutellut ihmisiä lähtemään Kaalivatiin tai tekemään terrori-iskuja Ruotsissa. Ruotsin rangaistukset ovat aivan hampaattomia, 2-6 vuotta vankilaa, siksi häntä yritetään työntää Norjaan koska paremmat lait ja tuomiot.
Vihapuheeläkeläismummo saa suhteessa ankaramman rangaistuksen kuin kiduttajapäänleikkaajapropagandisti!

Catilina
6.3.2019 03:27

Juuri samana päivänä kuulin Volvon asettavan autoihinsa rajoittimen 180:n kohdalle. Vanhalla Asconalla ajan tuollaisen ympäri rinkiä.
Ja sitten tämä:
http://www.friatider.se/polisen-i-malm-jagar-60-rigt-par-f-r-hets-mot-folkgrupp

Pinlaareni
Pinlaareni
6.3.2019 14:31

Nyyh, ensin viedään påliiseilta aseet sun muut kunniakansalaisten toimesta, ja nyt on viety sitten munatkin.

TUHONTIE
TUHONTIE
10.8.2019 13:54

Kyllä poliisi saa syyttää aivan omaa hallitustaan siitä että maa on vajoamassa kaaokseen, harmi sinänsä että ruotsin polliisi tuppaa olemaan vähän hintahtavaa porukkaa, muutenhan tollanen hallitus olisi jo ajettu yli. Sisällissota kutsuu, kannattais suomen vässyköidenkin vähän seurata mitä on tulossa.