Ruotsin vasemmisto käyttää kidutusta tekosyynä, jotta yhä useampi saisi jäädä maahan

Bli-månadsgivare-hemsidan

Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että Ruotsissa on useita tahoja ja organisaatioita, jotka tekevät kaikkensa, jotta yhä useampi kolmansista maista tullut henkilö voisi jäädä Ruotsiin.

Yksi tällainen organisaatio on Fristadsfonden, Turvapaikkarahasto. Sen toimintaidea on auttaa niitä turvapaikanhakijoita, joita uhkaa karkoitus, mutta jotka eivät syystä tai toisesta voi palata kotimaahansa. Järjestö kirjoittaa kotisivuillaan:
– Moni on joutunut vainon ja kidutuksen uhriksi tai heillä on traumaattisia sotakokemuksia. Säätiö auttaa niitä turvapaikanhakijoita, joilla on perusteltu pelko palata siihen maahan, josta he ovat paenneet ja joutuvat siksi piiloutumaan maassamme [Ruotsissa].
Säätiön sivuilla kerrotaan niin ikään, että jotta viranomaiset saadaan vakuuttuneiksi, että turvapaikanhakijoilla on turvapaikan tarve, ovat he joutuneet kustantamaan monien kidututtettujen lääkäri- ja psykologitutkimukset. Siksi säätiö kerää rahaa, jotta erilaiset viranomaistoimet voidaan kustantaa.
Periaatteessa idea on arvokas. Maailmassa on varmastikin olemassa ihmisiä, jotka ovat joutuneet kidutuksen kohteeksi ja heille on siten tarjottava turvapaikka.
Koko homman vesittää kuitenkin se taho, joka säätiön on perustanut. Nimittäin Vasemmistopuolue. Nyt kyse ei olekaan enää kidutettujen auttamisesta VAAN siitä, että yhä useampi saa jäädä Ruotsiin oli syytä tai ei.
Tästä kertoo esimerkiksi paikallislehti Vi i Tyresö. Tyresön vasemmisto lahjoitti säätiölle 20 000 kruunua (2 000 euroa), jotta yhä useampi kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut voisi jäädä Ruotsiin. Toisin sanoen Vasemmisto käyttää julmuutta nimeltä kidutus tekosyynä sille, että yhä useampi voisi jäädä Ruotsiin.
Tämä jos mikä on pahimmanlaatuista epärehellisyyttä.