Haagan puukotuksessa uusia käänteitä – myös pääepäillyn velipoika vangittiin

Haagan puukotusjuttu saa uusia käänteitä. Nimittäin pääepäillyn lisäksi tämän veli on nyt vangittu epäiltynä murhan yrityksestä.

Poliisi kertoo, että pääepäilty Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on vangittu poissaolevana Helsingin käräjäoikeuden eillisellä päätöksellä. Al-Hmedavia epäillään todennäköisin syin murhan ja tapon yrityksistä.
Nyt myös Hayder Al-Hmedavin vuonna 1990 syntynyt veli Ali Abduljabbar Saddam Al-Hmedawi (kuvassa) on vangittu. Vangitseminen tapahtui tänään. Veli on vangittu todennäköisin syin epäiltynä osallisuudesta murhan yritykseen.
– Tähän mennessä olemme kuulleet tapahtuman todistajia ja uhreja, myös lapsia. Kuulemisten perusteella meillä on käsitys, että epäilty rikos on kohdistunut ensisijaisesti Al-Hmedavin entiseen puolisoon, kertoo rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisilaitokselta.
Poliisi ei toistaiseksi ole saanut Al-Hmedavia kiinni ja etsintöjen kerrotaan jatkuvan.
Poliisi ei ole sen kummemmin kertonut teon taustoja. Jos hieman arvailee tekoon johtaneita syitä niin luultavammin pääepäillyn vaimon murhayritys johtui siitä, että nainen oli ”maallistunut” eikä halunnut Suomeen tulon jälkeen käyttää huivia. Toisin sanoen veljekset toimivat juuri kuten kunniakulttuurissa tulee toimia; murhaamalla huikenteleva vaimo, joka kaikenlisäksi oli ottanut väkivaltaisesta miehestään pesäeron, saatiin miehen kunnia palautettua. Tässä tapauksessa kunnian palautus meni hieman pieleen ja vaimo jäi henkiin.
Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Arvo

Nyt joka murjaani takaisin ruotsiin ja rajat kii !!

Sensuroimaton Totuus

Se on ainut, paino sanalla A I N U T todellinen ratkaisu -kaikki muut pipertelyt ovat pelkkää silmänlumetta.

Psykiatri

Säkin sit. Mä pystyn todistamaan sukujuureni jopa 1452 vuoteen. Mihin sä?
Auts. joudut häipymään ja minä jään. Paitsi jos suostut OmaKylän ehtoihin.

Sensuroimaton Totuus

Veikkaan että ne sinun ”juuret” löytyy ruåtsista?

Allu

Joo ja minä voin todistaa olevani 17 vaikka näytän seitsenkymppiseltä.

Paavo Pökäle

Mitä kunniiaa moisilla pelkureilla on, kun ovat vieraassa maassa olematonta sotaa paossa.. Täällä heitä ruokitaan sikojen tavoin, eli viedään sioille ruokaa. Koiratkin nauraa noille urhoille, jumal auta.

T

Veronmaksaja kiittää. Voi vain kuvitella miten paljon tämä keissi tulee kaikkiaan maksamaan kun alkaa laskemaan poliisin tutkintaan ym käyttämän ajan, lakimiesten palkat ym.

japparin älykkökaksikon monokultti

Ja lopulta japparin veljeskaksikon päänsilittäjien palkkiot. Lisäksi japparin pojat toimivat toinen toisen ja toinen toisen tulkkeina kuulemusissa ja vetävät huippupalkkiot.

Vitjaantunu Stadilainen

Olisi ihan kiva saada kattava hintalappu jollekin tällaiselle keissille ihan esimerkiksi. Että kuinka paljon näiden selvittäminen maksaa alkaen sairaalalaskuista, tutkinnasta, tulkkauksista, oikeusavusta tms. oheiskuluista.
Vankila-aika olkoon sitten erillinen asia, koska sinä aikanahan saattaa tulla kaikenlaisia lisäyllätyksiä.

-Beowolf-

Muistaakseni sen ruandalaisen kansanmurhaajapastorin oikeudenkäynti ylitti viiden miljoonan euron summan jo ennen tuomion julistamista.Oikeus kävi peräti paikan päällä ”varmistamassa” ettei tule väärää tuomiota (ironiaa). Tarkka linja se pitää olla …
Lisäksi tulevat toki vielä vankeusajan kulut päälle. – Ei halpaa huvia.

Anonyymi

Paljonkohan maksoi se kahden päänroikottajaveljeksen oikeudenkäynti? Kaiken lisäksi jäivät ilman tuomiota. Parasta olisi, kun tuota tyyppiä ei löydettäisi. Ehkä poliisit päästivätkin tahallaan menemään, kun vankiloissa on tungosta…

Rami routa

noi mutikset vois pistää kaikki TYÖleirille elätyksensä vastapainoksi odottelemaan paluu-halukkuuden nousua tai ”sodan” loppumista maassaan…kaikenlaista pikku puuhaa varmasti löytyisi maa ja metsätalouden, maisemanparantamisen, kaivosteollisuuden ym. piiristä..Onhan tuos naapurimaas hyvin tuntemamme Gulag systeemi esikuvana.

Anonymous

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2nLepbfURsA
taitaa olla haagan puukottaja videossa.

Walla

Tästä SUPOlle iltaviihdykettä, eiköhän apinan piilopaikka noissa näy https://www.youtube.com/channel/UCE1dV_DHgdPyF91tQiy0c9g/videos

Walla

Apinan videoilla poseeraa Karjaalla monissa kuvissa, eli nyt Karjaan ihmiset tarkkana.

Psykiatri

Karjaalla asuukin vain suvakkilehmiä. Sunkin äitisi.

Walla

Vois tarkastaa ton loisen kämpän kans https://www.youtube.com/watch?v=oRkrJRFhAy4

Anonymous

On jossain piilossa sen verran pitkään jotta parta on kasvatettu tarpeeksi pitkäksi ja paperit ovat ”hukkuneet”. Ja eikun siitä vain valehtelemaan että juuri tuli suomeen. Minu perhe täälä. Ja simsalabim. Ei tiedä olisiko mahdollista, mutta ei olisi uullaatuus.

Anonyymi

Aika lailla samaa näköä. Huomio kiinnittyy taas myös noihin vitivalkoisiin tossuihin. Meneekö homma niin, että kun likaantuvat, sossusta haetaan rahat uuteen? Noita nimittäin näkee nimenomaan mamujen jaloissa kesät talvet ja ne ovat aina puhtaan valkosia.

Pinlaareni

Moneykulttuuri on rikkautta. Joillekin…

japparin alin ja apun vihaaja

Itse mietin ihan samaa, mutt’en millään keksinyt noin hyväö ilmaisua. Kiitos siitä, aina oppii.

Katri

Kiitos Paavo että otat jatkuvalla syötöllä näitä ”yksittäistapauksia” esiin, ei sulta materiaali tulekaan loppumaan. Aina ennen rauhallisessa Suomessa kohistiin Kyllikki Saaresta ym. vuosikymmeniä, ja niin se pitääkin olla, ei näistä murhista ja raiskauksista saa tulla uusi normaali. Toisaalta eihän niistä olisikaan tulossa jos tekijä olisi pottunokka. Miten muuten nuo feministit pystyy katsomaan itseään peiliin kun eivät tätäkään tekijää taustoineen ja mahdollisine entisine rikoksineen riepottele ja kiroa?? Vain koska hällä suojaava äbäläwäbälä- tausta. Ilmeisesti feministit katsoo että silloin saakin naisen murhata.

japparin veljesten tutoooooori

Ja Bodomin nilsholgersson-jutska elätti ”rikos”toimittelijoita kymmeniä vuosia mut mitään ei saatu aikaan. Kun eka muslimin laukku kannettiin Tornioon jutuille ei ole tullut loppua.

Huru-ukko

Jotenkin tuli sellainen kumma mielleyhtymä erään lastaapoliitikon puheisiin tään häiskän nimestä jabbari, eikös se muuan kehunut että nyt ei jappasta vaan tehdään. No jabbari ei jappassu teki kuten lestapoliitikko käski vaikkei kotiinsa asumaan ottanutkaan. Se lesta ku lasta raiskattiin liian lähellä/läheltä.

Monikulttuurisuus on rikkautta

Ihana kunniakulttuuri rikastuttaa Pohjoismaiden kunniasta köyhiä kulttuureja. Insinööri Allanin lähetystyöntekijät tekevät kiitettävää työtä monikulttuurisuuden edistämiseksi.

Sirpa-Tuula

Nyt taaaaaas kostui jalkoväli mmmmmm…

polpo

Poliisi päästi karkuun. Ulkomaalaisten rikollisuuden salaaminen on poliisille tärkeämpää kuin suomalaisten lasten ja naisten henki. Poliisi päästi kaikki ulkomaalaiset raiskaamaan ja tappamaan suomalaisia.

Psykiatri

Ei vittu

Anonymous
toni lajos

Sentään sukuun kuuluva kiinni, joskin pääjehu päästettiin ulkomaille, koska ei ole vaarallinen ympäristölle – vielä. Polliisin haluttomuus ilmoittaa heti tuntomerkit kummastuttaa, nimittäin, kantasuomalaisten joukossa on sentään joitain jotka haluavat nämä partajuusot säilöön.

Anonymous

kyllä ne suomalaisetkin

Puskaradio

Siitä jakoon parempi kuva ”turvapaikanhakijasta”comment image

dounald

Kattokaa tonkin paskiaisen kampausta.Samanlaisia geelifledoja kaikki.Jotkut suomalaisetkin nuoret jampat yrittää matkia noita.Hyi helvetti sentään

Psykiatri

Voi ny IHME. Poliisi tekee työtään.
Täällä useimmat sanovat, ettei poliisi TEE MITÄÄN.
Voi vitun vittu.

Pena

Poliisi vaan tekee sen työnsä ihan päin persettä, jos et ole huomannut. Pimittää tahallaan paljonkin rikoksia. Kukaan ei voi tietää todellista lukumäärää yhtään mistään. Tässä oli myös taas hieno esimerkki onnistuneesta kotouttamisesta, joka meni päin persettä myös. Jättävät myös kaikki pienemmät rötökset aina tutkimatta ja ihan turha tehdä ilmoituksiakaan niistä.

Acc

Velimiehen epäileminen murhayritykseen osalliseksi vähentää mahdollisuutta selittää tapahtunutta mielenterveyshäiriöksi ja siten päästää tekijä rangaistuksetta. On epätodennäköisempää, että mies ja veli ovat molemmat syyntakeettomia kuin että pelkästään mies olisi. Tapahtunutta voi nyt selittää vain kulttuurilla. Jos veljeksillä olisi ollut Suomessa enemmän sukua, niin sieltäkin olisi pojille tullut apua. Tapahtunut uhkaa unelmaa monikulttuurisuudesta. Tapahtunut lisää paineita ymmärtää, että kulttuurit ovat erilaisia ja että ne eivät sovi saman valtion alueelle.
Maailmankuvansa säilyttääkseen suvakit ja valtamedian toimittajat yrittänevät nyt käyttää poliittista vaikutusvaltaansa lieventääkseen veljesten mahdollisia tuomioita. Seuraavaksi alkanee mediassa veitsellä viillellyn vaimon demonisointi ja lopuksi tutkitaan koko Euroopan historia, jotta voidaan todistaa myös valkoisten tekevän rikoksia veitsillä. Varautukaa Jack The Ripper elokuvien maratoniin YLE:n kanavilla.

Paavo Pökäle

Taidat luottaa Suomen oikeuslaitokseen? Etkö ole lukenut viimeaikaisia tuomioita? Bussiterrorismin teosta 80 päiväsakkoa, kun vertaa tekoa siihnen kantasuomalaisen tekemään hirvittävään rikokeen, kun heitti muovisen eipolttopullon VOK:n seinää ja palkittiin teosta kolmen vuoden lusimisella ilmeisesti päivästä päivään, niin on noilla tuomioilla eroa!

Acc

Sen verran luottoa oli, että ennen velimiehen löytymistä pidin mahdollisena miehen päästämisen rangaistuksetta. Nyt sitten varmaan ehdollista toiselle.
Kiitos ”eipolttopullon” esille ottamisesta. En tuota muistanutkaan.
Asiasta toiseen Muistaakseni vuosi-pari sitten puhuttiin, että Poliisi on vahvistanut itseään 200 vihapuhepoliisilla. Tuollainen joukko ja silti mitään merkittävää ei ole näkynyt. Tämä saattaa olla tyyntä ennen myrskyä. Ovat keränneet aineistoa. Pakkohan sitä on keksiä syytettävää koska asuntolaina.
Ehkä vaalien jälkeen aukeavat vihapuhesyytteiden tulvaportit.

Hannu Karpo

Sillälailla! MV näyttää että sankarimme poseeraa kotimaassaan pommivyössä. Haluaisiko migri selventää miksi irakilainen terroristi/naistenhakkaaja sai suomesta TURVAPAIKAN? Samalla migri voisi myöskin selittää kuinka monta muuta terroristia/murhaajaa elää suomessa sossurahoilla. Tämän ihmissaastan tapauksessa ainut hyvä asia on että vaimo ja lapset ovat nyt vapaita tämän raakalaisen, apinan, kynsistä. MUTTA, vaimo ja lapset ovat myöskin saaneet turvapaikan valheellisesti. Eli kotiin vaan koko lössi.

Anonymous

Lisää tulee . Anta sudelle ”Kela GOLD ”, se ei auta , matususi on aina matususi .

Anonymous

Tyypillinen ali-ihminen.Käsi ylös yllättyneet???Rasmuksen ”meillä on unelma” huoria ei lasketa.

Anonymous

Odotan jännityksellä seuraavaa käännettä. Tyyppihän on vapaana vielä. Mitä lie juonii.

fatwantarkistaja

Jospa se perheyhdistää setänsä Ruotsista ja lähtee sen kanssa kostoretkelle. Kostamaan sitä, ettei akka suostu kuolemaan.
Innovaatio! Kaikille muslimien exille oma poliisi, joka yrittää estää muslimin kunniatoimet. Lisää poliiseja päiväkoteihin ja kouluihin, ettei muslimi pääse tapaamaan lapsiaankaan. Poliiseja joka paikkaan, missä muslimi saattaa näyttäytyä. Hommaa piisaa.

Valtsu
GLGL

Kerran sain kutsun johonkin pileisiin. Paikan päälle mentyäni havaitsin paikan olevan jokin lähi-itä-ravintola. No ei siinä mitään, safka oli sairaan hyvää ja oluttakin, ihme kyllä, sai hanasta.
Loppuillasta meno oli jo niin rentoa, että tarjoilijana toiminut aavikonpoika innostui kaivamaan kännykkänsä esiin ja ylpeänä esitteli ottamiaan kuvia uusista valkoisista lenkkikengistään.

Acc

Jussi Halla-aho käsittelee videollaan 9.3.2019 muun muassa Haagan veitsimurhayritystä ja bussin suistamisyritystä. Videon kesto 5 min 04 sekuntia.
Isis-Sanna Suomeen? Halla-aho kommentoi
http://www.youtube.com/watch?v=imUhvv0pvCo