Kalifaatin viimeiset rippeet romahtavat näinä päivinä – isiksessä mukana suomalaisia naisiakin

10874430-3x2-940x627.jpg
Kuvassa kerrotaan olevan suomalainen Sanna. Kuva Mutlu Çiviroğlun Twitter.

Abc:n mukaan Itä-Syyriassa olevat viimeiset kalifaatin rippeet alkavat olemaan menneen talven lumia ja valtava joukko isiksessä eläneitä muslimeja on antautunut. Muutaman päivän aikana esimerkiksi 500 miestä on antautunut. Kaiken kaikkiaan yli 20 000 isis-muslimin arvellaan lähteneen lätkimään.

Se mikä on mielenkiintoista niin naisten suuri määrä on yllättänyt. Abc kertoo suomalaisesta Sanna-nimisestä naisesta, joka on ollut kalifaatissa neljä ja puoli vuotta. Sanna kertoo, että koko perhe lähti kalifaattiin.
– Alussa elämä oli yhtä normaalia kuin Suomessakin, mutta sitten kaikki muuttui.
Sanna kertoo olleensa onnellinen kalifaatissa neljän lapsensa kanssa, mutta sota pilasi auvoisen elämän isiksessä. Nyt halu takaisin Suomeen on kova.
– Olisimme halunneet lähteä jo kuukausi sitten, mutta emme päässeet. Viimeiset viikot olivat hirvittäviä, ei ollut ruokaa ja paljon pommituksia. Lapsia kuoli silmien edessä.
Sanna uskoo joutuvansa Suomessa luultavasti vankilaan jos palaa. Sannan mies oli marokkolainen, mutta jää hieman epäselväksi onko Sanna itse kantasuomalainen vai uussuomalainen.
Isis-alueilta saapuu siis jatkuvasti porukkaa kohti Syyrian pohjoisosia. Tulijoissa on miehiä, naisia ja lapsia. Miehet eristetään sotavankeina vankileireille. Naiset ja lapset eristetään omiin aidattuihin leireihin. Näitä sotavankileirejä ylläpitää lähinnä Kurdijoukot yhteistyössä ainakin amerikkalaisjoukkojen kanssa.
Kannattaa seurata oheista Twitter-tiliä, jossa on paljon materiaalia isiksestä palaavista jihadisteista.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
J(f)K

Suomeen ei tule päästää ainoatakaan taistelijaa eikä taustajoukkolaisia. Tosiasia on, että nämä naiset ISIS-joukkojen taustalla ovat yhtä syyllisiä kaikkiin julmuuksiin mitä siellä on ”vääräuskoisille” ja muille eri mieltä oleville tehty jihadistien toimesta vaikka eivät suoraan olisikaan olleet teoissa mukana mutta ilman taustalla olevia huoltajia ja synnytyskoneita tämä homma ei olisi jatkunut, ainakaan siinä laajuudessa missä se tapahtui.
Sannan pitää antaa nauttia nyt lastensa kanssa Lähi-idän ihmeellisestä ihanuudesta ja unelmoida kalifaatista tai mistä nämä sairaat paskiaiset sitten uneksivatkaan mutta Suomeen ei tule ottaa yhtäkään.
Mitä tulee ns. ihmisoikeuksiin niin ne eivät mielestäni koske näitä ihmisiä millään muotoa. He eivät itse ole kunnioittaaneet ihmisoikeuksia millään muotoa ja teoilla on seuraamuksensa. Oikeusien vastapainona on aina, siis aina, myös velvollisuuksia ja ne velvollisuudet ovat toisten kunnioittaminen ja hyväksyminen ennen kuin voi vaatia niitä itselleen.
Kuolemantuomio jokaiselle tuonne lähteneelle, olkoon sitten ollut ambulanssikuski, vaimo, vaatturi jne. Kukaanhan näistä ei myönnä tehneensä mitään julmuuksia eikä edes tietäneensä niistä ja sinisilmäiset länsimaalaiset idiootit vielä uskovat näitä valheita.

Automies

– Osa noista ISIS naisista toimi eräänlaisena paikallisena Gestapona/ Kempeitaina omissa yhteisöissään.
Eli etsi ”vakoojia” tai muuten vain juorujen ja vastaavien kohteeksi joutuneita joita sitten rangaistiin katkaisemalla pää, kädet, jalat tai polttamalla hengiltä tai ampumalla. Osa noista naisista kantoi itse aseita ja ampui menemään minkä kerkesi sekä ehdottomasti otti osaa myös taisteluihinkin.
Syyriasta ja Irakista on raportoitu noiden naisten olevan jopa keskeliäämpiä ja raaempia kuin osan miehistään?
Nuo naiset pitivät ja kontrolloivat myös kotiorjiaan joita heille tuli sotasaaliina, eli eiköhän tuollakin ”Sannalla” ole ollut myös muutamia kotiorjia pyörittämässä taloutta ja lopulta kun on alkanut sota menemään huonosti niin niistäkin on hankkiuduttu eroon.
Lisäksi noilla ISIS naisilla on paljon laajempi ja pahempi tehtävä…
Nimittäin kasvattaa ”Seuraava sukupolvi” joka sitten herättää Kalifikaatin uudestaan henkiin paitsi että tällä kertaa Euroopan sisällä suoraan.
Näitä EI SAA IKINÄ päästää takaisin Eurooppaan!
Oma ehdotukseni on että mitä tulee suomalaisiin ISIS tapauksiin niin nämä voidaan paikan päällä käydä kuulemassa jonkun salaisen KRP:n tai vastaavan osaston toimesta kaikessa hiljaisuudessa ja poissa mediasta… Tämän jälkeen Suomen valtio voisi kaikessa hiljaisuudessa antaa paikallisten hoitaa noiden ihmisten rankaiseminen eli hoitaa heidät pois vaikka kuolemantuomioiden kautta ja Suomen valtio ei tietäisi asiasta mitään.
– Virallisesti.
Nämä ihmiset pitäisi sen jälkeen siivota mahdollisimman tehokkaasti rekistereistä ja ”kadottaa” niistä, sukulaisille ja vastaaville voitaisiin järjestää sen verran painostusta valtion toimesta että ymmärtäisivät olla hiljaa lopun ikäänsä ja surra/ ihmetellä yksinään asiaa. Kaikki asiakirjat salaisiksi seuraavaksi 50 vuodeksi ja kenenkään nimeä ei oikeastaan mihinkään paperiin. Ne tarvittavat matkakulut/ vastaavat rahat vaikka paikallisten palkkaamiseen asioiden hoitamiseksi voi ottaa vaikka Veikkauksen kassasta jos ei mitään muuta ironisempaa rahalähdettä löydy mistä ”hävittää” rahaa ilman että sen kohdetta tarkkaan selvitellään.
Ranska on useiden viime vuosien ajan toiminut sillä tavalla että Ranskan valtio on maksanut jokaisesta ranskan kansalaisuuden omaavasta ISIS jihadista 20 000 dollarin tapporahan. Ehdoissa rahan saamiseksi on että kyseinen jihadisti on tuotava kuolleena ja sitä ei nimenomaan saa tuoda elävänä…
Ranska ei halua elättää näitä, näiden jälkikasvua (paljon vaarallisempaa) ja ei halua antaa heille liian pehmeitä pelle tuomioitakaan joille nämä vain nauraisivat.

savonsulttaani

Onko kuvan Sannalla hanska kädessä?
On niin miehekäs koura ja tuima katse, että liekö kyseessä kumminkin Muhammad, paikallinen transvestiitti..;)

Paavo Pökäle

Mustakaavut pysykööt siellä, missä ovat nyt. He ovat osansa valinneet, ei tänne ihmisten ilmoille tarvitse noita riippoja haalia pentuineen, joilla on väkivalta jo veressä. Kun ei itsekään halua uskontoaan muuttaa, niin olkoon siellä, jossa tu uskonto on, mutta sekin on vaikeaa, kun on eri lahkoja, eikä tulla toimeen muiden kanssa. Ei siis mitään asiaa sUOMEEN.

fatwantarkistaja

Ei ole hansikas, eli akka kulkee kylillä sukuelimet paljaina. Kyseessä on silkka h**o, jolle on vain yksi osoite ja se ei ole Suomi. Monikulttuuri onkin rikkaus.

Aikki.

Kun tarkkaan katsoo niin Sanna on silmistäkin päätellen mies.

Miksu

Jos ”Sanna” aiotaan päästää Suomeen niin: ”mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta”. Ja pysy siellä loppuikäsi.

Paavo Pökäle

Ei edes mene vankilaan korttia. Uppoudu suohon tai jää sinne missä olet. Täällä olet ikuinen riea, jolle ei tule olemaan hetkenkään rauhaa aina haukutaan ählämien kurahaaraksi, joka onkin ihan oikein sinulle.

Janis Petke

Ei kiitos Sanna eikä lapsiaan. Pysykööt siellä!

Sensuroimaton Totuus

Vankien ottaminen on pelkkää ongelmien siirtämistä.

Nauti lähi idästäs

Sanna pysy perkele nyt siellä äläkä vaan tuu Suomeen elätiksi.

Automies

– Ainoa syy miksi noita on otettu edes vangeiksi on omien jo tässä vaiheessa loppuun kulutettujen joukkojen säästäminen.
Mikäli noiden ei annettaisi tulla vangiksi niin Sannakin olisi räjäyttämässä itsensä sitten jonkun SDF:n konekiväärijoukkueen riesana raunioissa. Luultavasti varmaan harkitsikin sitä koska antautui vasta viimeisten joukossa, sitä en tiedä?
Olen silti samaa mieltä kanssasi, vangeiksi noita ei pitäisi edes ottaa koska he ovat itse kieltäneet kaiken ihmisyyden eikä kansainväliset lait merkitse mitään? Kansainvälisissä laeissa ja Geneven sekä muissa sopimuksissa on sellainen hyvä aukko mikä on nyt hyvä huomioida:
”Mikäli yksi osapuoli ei itse noudata näitä lakeja niin häneen ei myöskään kohdistu kyseisen lain suoja.”
Eli mikäli itse, tai oma puoli tappaa sotavankeja, kiduttaa, tai tekee hirmutöitä niin silloin myös omaa puolta kohtaan saa tehdä näin jopa kansainvälisen lainsäädännön nojalla!
– Eli mitään laillista suojaahan ei yhdelläkään terroristilla/ ISIS tapauksella ole, ei niin minkäänlaista.
Ihmisoikeuksista on turha puhua koska ISIS porukalla oli jo sellainen määrä mielikuvitustakin niiden rikkomisessa ettei mitään rajaa… Eli myöskään ne eivät koske heitä.

Anonymous

ISIS-huorien maahantuonti on ihan puhdas sodanjulistus kansaa vastaan.Maahantuojat ja tuotavat voi ampua vastaantullessa ja kyseessä on itsepuolustus eikä mikään rikos.

Orpoo

Tuo mikään Sanna oo. Ottais tuon burginan vai mikä rätti lie pois.

Pessimisti

Kyllä Sannan nyt vaan täytyy pysyä siellä ja katsoa loppuun asti se kalifaatin ihanuus. Ei Suomeen.

Repe53

Tuo isis-porukka pitää lopettaa paikan päällä, eikä päästää leviämään minnekään. Vai haluaako joku yhdenkään noista naapurikseen?

Pinlaareni

Voih, ties minkä ihanan tuhkimotarinan tästäkin mustakaavusta suvakko-mursuttimet saavat aikaiseksi… Tai sitten eivät, koska kyseessä on naisoletettu ”sanna”, eikä ihana pallero.

Anonymous

yhtä normaalia elämää kuin suomessa,lapsia kuoli ja pommitettiin,lähtikö ”sanna” talvi vai jatkosodan aikaan.

NähtyOn

Kyllä saivat, osuit täysin naulankantaan.
Nimittäin ”iltauloste” ja muissa valtamedian lehdissä on itketty isis huorien puolesta ”palaa jo kotiin, niin hellä ja huomaavainen sukulaisemme” ja tuota samaa rataa.
Hitleriä kaivataan suomessa ja koko euroopassa, kuka voisi kloonata tuon historiamme parhaan miehen pelastamaan maapallo.

Nestori Lundahl

Yhtäkään ISIS-terroristia tai sellaisen ”kenttäpatjaa” ei pidä päästää maahan, ja sama koskee myös heidän lapsiaan.

Bönttis

Ai saakeli, pommittivatko rasistiperkuleet kalifaatin sossunkin paskaksi? On se saakeli härskiä! Nooh, voi voi jumantsuppeli sentään. Mut kuule hei Sanna, PÄRJÄILE! Lapsille terkkuja! Moro.

KELA

Pikku vinkki: Jos haluat Suomalaisten säälipisteitä, ei ehkä kannattaisi poseerata roskasäkissä. Suomessa roskasäkki on jätteitä varten, ihmisjätettähän sinä olet mutta yritä nyt edes vähän jos haluat takaisin sossuilemaan. Voisit myöskin pitää turpasi kiinni, nyökkää ja hymyile vaan.

Bytt är bytt och kommer inte tillbaka

Jos ISIS- porukka päästetään takaisin kotimaihinsa osoittavat länsimaat jälleen kerran oman heikkoutensa ja sen että mitä tahansa karmeaa saa tehdä ja silti on aina tervetullut ”kotiin” aivottomien kuffareitten elätiksi.

Terhomatti Hämeenkorpi

Jätesäkki-Sanna-Saatana!
Ei mulla muuta.

Anonymous

oli tutun näköinen,missä olenkaan nähnyt.

Kale

Tuolla vangiksi jättäytyneisiin miespuolisiin, 14-15 vuotiaista ylöspäin, voisivat aivan hyvin soveltaa tehokasta ammutaan paikalla tekniikkaa. Sen kummempia käräjiä pitämättä. Mitä noihin ”morsiamiin” tulee, niin kaavut pitäisi repiä heidän päätään ja jos joku paljastuisi ”sulhaseksi”, niin hänet tulisi ampua välittömästi siihen paikkaan. Varsinaisilta ”morsiamilta” pitäisi ottaa lapset, jos heillä sellaisia on, välittömästi pois. Heidät voisi aidata suureen aavikolle pystytettyyn piikkilanka-aidattuun leiriin, jossa heidän asioitaan voitaisiin sitten tutkia tapaus tapaukselta paikallisten toimesta ja jos paljastuisi jotain noihin isis-törkeyksiin viittaavaakaan, niin ei muuta kuin joukkohautaan sinne miesten jatkeeksi. Tutkimuksissa tulisi turhaa kiirettä välttää. Useidenkaan vuosien kuluminen ei olisi, näin tärkeässä asiassa, mitenkään pahasta. Ruoaksi noille leireille esim. Suomi voisi lahjoittaa kaurahiutaleita, joista valmistetun, pari kertaa päivässä tarjotun puuron, veden ja kirkkaan auringonpaisteen luulisi tyydyttävän vaativammankin vankimorsimmen tarpeet.

Acc

Outoa, että ovat antautuneet, vaikka vaihtoehtona olisi ollut pääsy paratiisiin. Olisiko niin, että antautuminen tulkintaan islamista luopumiseksi eli antautujia tulisi rangaista kuolemalla, jos nyt enää ketään tosiuskovaista muslimia on sellaista toteuttamaan.

Veren sisaret

Niin kauan oli kivaa kun vain vääräuskoisten ja vihollisten irtopäitä lojui kaduilla. Kun omiakin alettiin mestaamaan vahvimman luonnevikaisen oikeudella ei ollut enää yhtä kliffaa.

Alarik Lundin

Ihmiset ovat keskinmäärin aika heikkoja ja naiset heikompia kuin miehet. Kyvykkäiden on suojeltava ja ajettava kansansa ja verenperintönsä etua. Heikkoja ei tule hylätä, sillä jos näin tehdään on kansa tuhon oma.
Suomalainen veri kuuluu Suomeen. Ongelma on luottamuksessa vastuuhenkilöihin ja parlamentaarisessa demoktŕatiassa joka järjestelmänä kohottaa päättäjiksi kykyjensä mainostajia jotka sitten asiantuntemuksen puutu
tuessa ovat lobbareiden ja huijareiden vietävissä.
Vastuuhenkilöiksi ja kansan sujelijoiksi tarvitaan kyvyn ihmisiä ja järjestelm jossa vallitsee kyvyn hierarkia eli meritokratia.
Ainoa tapa pelastaa kansa on jokin kansallissosialistista demokratiaa muistuttava järjestelmä, muutoin vastaava heikkojen hukkuminen ja hairahtaminen vain jatkuu ja kansakunta joka ei suojele omiaan, keskiverto tallaajiaan ja opasta heitä oikeaan suuntaan, tuhoutuu väistämättä. Opetelkaa olemaan lämminsydämisiä ja armeliaita kansaanne kohtaan kuten Hitler oli.

Särmääjä

Paikalliseen kenttäoikeuteen vaan tollanen paskasakki eikä todellakaan tänne. Sehän vielä sano että isis-huorana olo kalifaatissa oli oikeen mukavaa kunnes tuli sota ja ihana paratiisi murtu. Seuraavaksihan ämmä voi sitten mennä al-Qaidan orjaksi, sillä kyllä tuolla terrostijärjestöjä riittää vaikka muille jakaa.

Automies

– Paikallinen kenttäoikeus olisi myös moraalisesti ja juridisesti täysin oikein.
He ovat siellä tehneet temppunsa ja siellä on valmiina uhrit, uhrien omaiset ja muut odottamassa oikeutta. Mielestäni se että kyseinen henkilö tuotaisiin Suomeen rikkoisi oikeusajattelun perusteita, koska silloinhan se symboloisi sitä että mikäli taskussasi on Suomen passi niin voit vaikka harjoittaa terrorismia ja tappamista ulkomailla mutta mikäli olet joutumassa tuomiolle niin Suomen valtio pelastaa ja antaa jonkun pellesakon sekä sosiaalirahaa millä maksaa sen pellesakon pois?
– Tuo on epäreilua niitä paikallisia uhreja ja heidän omaisiaan kohtaan?
Mitä tulee tuohon ”Elämä oli ihan mukavaa” noh jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin onhan elämä aina sellaisen sotaa käyvän maan maan rajojen sisällä todella mukavaa kun oma maa on niskan päällä ja voitolla, sekä rahaa ja tässä tapauksessa jopa orjia virtaa yhteiskuntaan?
Ei japanilaisetkaan valittaneet Kiinan miehitettyään että elämä olisi ollut jotenkin kurjaa kun resursseja, vaurautta ja kaikkea mahdollista hyvää virtasi heidän saarelleen?
Mikäli ”Sanna” ei oikeasti ole nähnyt mitään kyseenalaista tai väärää Sharia laissa tai siinä että kaupungin liikenneympyrässä on irtileikattuja päitä voitonmerkkeinä niin mielestäni asia on sillä selvä.
Paikalliset tuomitkoon, kansallisuudesta viis ja häntä ei tarvitse olla Suomeen tuomassa takaisin eikä missään nimessä jälkikasvuakaan.

Yle Isis sympatioita vuonna 2019

yle
Ulkomaat17.2.2015
Jihadistimorsiamet ovat kiihkeitä propagandisteja – kehottavat länsimaisia naisia terrori-iskuihin
Isis-järjestön riveihin liittyneet länsimaiset naiset ovat yhtä vaarallisia ääri-islamin levittäjiä kuin miehetkin. Naisjihadistit kannustavat verkossa toisia länsimaisia naisia tekemään terrori-
johan on ääni muutunut taas akendassa jossa ytitetään luoda sympatiaa näille samoile henkilöile viatomien ISIS naisten kautta Ja lapsien
yle uutisten kuva kerronta oli isisin uhreista pakenevista lapsista jos edes heistä
**Ei isisin lapsista Ja Naisista vielä kaiken kukkuraksi**
puhdasta vale propagandaa isis sympatiaa
mikesivät he kerro vallatujen aleiden joukko muhista mitään tai näista
ISIS herroista ei sanakkaan
ulkaistu: 12.4.2016 IS
Isisin pirullinen juoni alkoi paljastua: terroristit tekeytyivät pakolaisiksi
Katsokaa kuka on syylinen ennmistö tapauksissa ennen kuin lankeatte
ylen isis sympatiohin
kärsivistä Isis naisista ja lapsista
He edustavat kuitenkin tätä asiaa ja ne lapset ovat isis rakkauden hedelmä
Terrorismin trendit: Isis päätekijä Euroopassa,
terrorismi pahinta Lähi-Idässä, Aasiassa ja Afrikassa
Isisin riveissä toiminut yli 40 000 ulkomaalaista: Vierastaistelijat haluavat nyt kalifaatin kaatuessa palata kotimaihinsa – myös Suomeen
Naisten kiinnostus aseellista toimintaa kohtaan on jatkuvasti kasvanut. Euroopassakin on nähty viime vuosina muutamia radikaali-islamistisesti motivoituneita väkivallantekoja ja iskuyrityksiä, joissa tekijänä on ollut nainen tai naisten muodostama solu,
Suojelupoliisi ja sisäministeriö arvioivat, että osa naisista pyrkii takaisin Suomeen tai muihin länsimaihin Isisin heikennyttyä.
Riskinä on, että radikalisoituneet naiset syyllistyvät väkivallan tekoihin Suomessa.
sisäministeriö *
YLEN Suomen valtamedia hissun kissun lissut *Antavat hitusen eri kuvaa 2019
Isisin leiristä löytyi suomalaisella aksentilla puhuva Sanna, joka haluaa palata… – HS
Vuosia Isisin alueilla asunut suomalaisnainen haluaa palata
Itkeekö Eu n jaakonsaari edeleen
vai vaatiko hän
että suomen pitää ottaa
nämä isis sanna terroristit vastaan
Tänään koko europarlamentaarikon urallani ensimmäistä kertaa kyyneleet tulivat silmiini täysistunnossa. Uskomattoman rohkeat, Isisin väkivaltaa paenneet Nadia Murad ja Lamiya Aji Bashar vastaanottivat täysistunnon alussa vuoden 2016 Saharov-palkinnon.
– Näiden ja tuhansien muiden naisten kokemukset Isisin hirmuvallan alla ovat tragedia. Mutta heidän rohkeutensa nousta äärimmäistä sortoa vastaan luo toivoa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_terrori-iskuista#2010-luku

juomari

Näiden päänkatkomisvideoiden kiihottaminahan lähtivät jännien isis miesten morsiammiksi yhtä syyllisiä osallistuneet murhiin kanssarikollisina niinhän se murhassakin menee.

Suomi Finland

unv,is/https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006025947.html
”Sympatia on vähissä Syyrian Isis-vaimoille, jotka lapsineen täyttävät pakolaisleiriä, mutta auttajille kaikkien hätä on samanarvoinen”
Olisi mielenkiintoista tietää, mitä nämä International Rescue Committeen tyypit olisivat tuumanneet ss- joukkojen sotilaista ja heidän perheistään.
Varmasti olisivat heti luovuttaneet ’natsit’ vihollisen käsiin hirtettäviksi ja naiset raiskattaviksi.
Mutta kun kyseessä on toiseuden täyttymä, niin ymmärrys on ylitsevuotavaa ja itku lämmintä.

pöh

Miksi terroristeista puhutaan jatkuvasti taistelijoina tai nyt isis vaimoina?
Terroristi on terroristi eikä kukaan niihin hommiin vahingossa joudu.

h44

Katsoin tänään koko videon CNN haastattelusta. Sekopää mutta ovela nainen. Ei tosin herättänyt pahemmin luottamusta, esittää viatonta ja kaikesta tietämätöntä . Eiköhän kurdit saa totuuden selville kun alkaa löytyä todistajia ja ilmiantajia.
”Sannan” on siis käytönnössä mahdoton välttää tuomiota kurdien käsissä, ellei sitten suku kerää huomattavia lunnasrahoja ja lahjo kurdeja.
Lapsia käy sääliksi, neiti 13v haluaa Suomeen, mutta ei
menisi yleiseen kouluun vaan kotiopetukseen. Naamaansa ei aio paljastaa vaikka se olisi mahdollista, aivopesu on mennyt perille. Kotona kai opetettaisiin kiihkeää islamia ja räjähteiden tekoa. Jos lapset koskaan pääsevät Suomeen, melkoinen terapia on tarpeen.

Sinister Minister

Jumprahuiti kun nää turvapaikan saanut terroristipuukottaja-naistenhakkaajan pako sekä jätesäkki-Sannan halu kotiin sossuilemaan tulevat vasemmiston kannalta vittumaiseen paikkaan just ennen vaaleja! Perkele, nyt pitää yrittää HÄMÄTÄ kansalaisia ihan vitun kybällä! Luvataan vaikkapa työttömille ja vanhuksille kaikille viishunttii lisää kuussa! JOOO! Sanotaan myös että ”tiukennetaan linjaa” ja ”pakkopalautamme viikottain yli 5.000 valehtelevaa muslimia”, sanotaan ihan mitä skeidaa vaan. Luvataan ruoan ja bensanhinnat helvetin alas, ja joka duunarille 8 viikkoo palkallista kesälomaa! Nyt pitää ottaa tää homma isosti haltuun, muuten vittu PERSUT tulee rinnalle ja OHI takasuoralla!!!!!!

Allu

Kansainvälisetsopimukset on hirttosilmukka, joka tappaa meidät kaikki Hölmölässä. Päättäjämme, jotka on munattomia lampaita pitäisi teloittaa.

Pena

Jos on ollut itse niin tyhmä että tuonne lähti niin selvittäkööt itse sotkunsa. Emme ole heistä enää vastuussa.

Ebban hauta

Idiootti 59- vuotias mies käy systemaattisesti tuhoamassa ISIS- terroristi Akilovin Drottninggatanilla murhaaman Ebba-tytön haudan eikä poliisi saa miestä oikeuteen:
https://mitti.se/nyheter/misstankte-gravvandalen-rattegang/

Mattoveitsi

Jos tytön isä laittaisi tyypille nippusiteen kalun tyveen ja katkaisisi vehkeen ja syöttäisi sen sioille, niin tyyppihän ei kuolisi verenhukkaan, eli se ei olisi henkirikos.

Zngr

Kaikki mölinä ja spekulointi siitä, pitääkö vai eikä pidä ottaa ISIS setiä ja tätejä vastaan on ihan turhaa. Jos joku heistä saapuu pohjolaan, ei tarvi kuin pitää huolta ettei passi ole mukana ja ilmoittaa ”asyl” ja keksiä nimi, kotimaa ja syntymävuosi, niin otetaan varmasti vastaan ja siirretään turvapaikkajärjestelmään.
Ei minkään maan migrillä ole resusseja tai edes halua penkoa kenenkään oikeita taustoja. Taustat selviävät aina vasta silloin kun joku tulija tekee niin kammottavia rikoksia, että siitä tulee kansainvälinen poliisiasia.
Muuten kukaan ei kysy mikä mies ja millä asialla.