Valtio maksaa Kouvolalle yhden kiintiöpakolaisen kotouttamisesta 53 000 euroa

boot-998966_960_720.jpg

Kouvolan tapaus osoittaa, että pakolaisiin kannattaa panostaa. Vanha sananlasku kuuluu, että pakolaiseen sijoitettu euro tuplaantuu.

Kouvolaan tulee kuluvan vuoden aikana 15 uutta kiintiöpakolaista, kertoo Kouvolan Sanomat. Tulijoiden lähtömaita ei vielä tiedetä eikä tarkkaa tuloaikaa. Suunnitelma kuitenkin on, että pakolaiset ovat asettuneet Kouvolaan viimeistään lokakuun aikana.
Sinänsä tulijoiden määrä ei ole iso, mutta kotouttamiseen käytettävä raha on ihan kohtuullinen: Kouvola saa valtiolta noin 800 000 euroa pakolaisten kotouttamiseen. Eli 15 kolmansista maista tulevan henkilön kotouttamiseen käytetään melkein miljoona euroa.
Yhtä pakolaista kohti käytetään siten 53 333,33 euroa.
Mihin tällainen raha oikein käytetään? 53 tuhannella eurolla saa esimerkiksi yksiön Kouvolasta kerrostalosta. Rahalla saa puolet uudesta BMW X6 autosta tai 201 hyvälaatuista miesten 24 vaihteista polkupyörää Biltemasta. Virosta tuolla rahalla voisi ostaa 14 035 askia LM mentoolia tai 6 674 Pöytäviinapulloa.
Suomi ottaa tänä vuonna pakolaisia Syyriasta, Sambiasta ja Kongosta. Kun pakolaiseen sijoitettu euro tuplaantuu niin näin ollen Kouvola on tienannut sijoituksellaan: alkupääoma 800 000 plus tuplaus eli yhteensä vähintään 1 600 000 euroa. Todellisia kultakimpaleita.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena
Pena
6.3.2019 00:26

Taitaa olla suomi vauhdilla menossa kohti konkurssia. Demareiden vaalivoitto tästä vielä puuttuisi.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
6.3.2019 10:11
Vastaa...  Pena

Veroja voi nostaa ja pitääkin.

KonkurssiJaKaaosTulee
6.3.2019 10:13
Vastaa...  Pena

MUTTA tämä vajakkiapina-lauma äänestää viherkommarit ja muut punikit voittoon seuraavissa vaaleissa, kun ne lupaavat että valtio kustantaa kaiken. On niin hienoa puuhata LGBT, matu, femakko, ilmastonmuutos, jne asioiden parissa verrattuna siihen, että pidettäisiin maa elinkelpoisena ja talous kunnossa.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
6.3.2019 10:55
Vastaa...  Pena

Ja kun tilivalvoja Vahtera julkaisee kirjan, jossa kertoo pakolaisten kustannusten olevan olevan yli kolme miljardia vuodessa, niin se vanha ruotsinsuomalainen sananlasku sanoo:” Hei, mehän rikastutaan tällä”!

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
6.3.2019 10:56
Vastaa...  Paavo Pökäle

Tarkoitin tietysti tilikirjaa, en muuta kirjaa.

Ilkka
Ilkka
7.3.2019 18:12
Vastaa...  Paavo Pökäle

Kirjoitit väärän lainauksen, tulisi olla ” Hei mehän rikastuttiin tällä”. Allekirjoittaa voisivat kaikki vokkibisneksessä mukana olleet.

Hans
Hans
6.3.2019 20:52
Vastaa...  Pena

Veronmaksajat lopetetaan verojen maksu sekä kaikeklainen kuluttaminen. Kun Suomalainen tarvitsee sossun apua niin tarkastetaan kenkänpohjakin. mutta maahanmuutajille työnnetään taskut täyteen rahaa ja koulutusta että sopeutuvat. Suomalaisella ei ole tässä maassa enää ihmisarvoa kun ei voi olla SUOMALAINEN

Anonymous
Anonymous
7.3.2019 01:01
Vastaa...  Pena

Höpö höpö, Nurmijärvelle pakotetaan 80 uutta tulokasta, joten mehän tässä vasta voitetaan. Niinkuin voitettiin Suomen raiskaus tilastojen kasvukin….tais olla +90

Anonyymi
Anonyymi
7.3.2019 16:20
Vastaa...  Pena

Tällaista törsäystä vieraan valtion kansalaisiin ei voi järjellä perustella. Päättäjien pääkopat olisi syytä tutkia. Tämän pitäisi viimeistään herättää ihmiset miettimään, minkä numeron siihen äänestyslippuun raapustaa!

peräpää
peräpää
6.3.2019 03:59

Lukekaa P.Vahteran IL blogi. Huh huh.

Anonymous
Anonymous
6.3.2019 09:35
Vastaa...  peräpää

Oli pakko lopettaa kesken, ei antanut sisu periksi lukea enempää. Totuus maahanmuuton kustannuksista saa minut voimaan todella pahoin.

seant
seant
6.3.2019 17:28
Vastaa...  Anonymous

Listasta puuttui vielä erilaisille maahanmuutto- ja muuttoon liittyvien järjestöjen saamat erilaiset avustukset, silloin mennään yli 4 miljardin.

T
T
6.3.2019 10:14
Vastaa...  peräpää

Vahtera Monokulttuurin vieraaksi.

Anonymous
Anonymous
6.3.2019 10:31
Vastaa...  peräpää

Lukekaapa tuula malinin kirjoitus kiinteistöbisnestä sosiaalituilla. Pitäisi löytyä googlaamalla. Tähän paskaan on saatava muutos.

K.L.
K.L.
7.3.2019 09:57
Vastaa...  Anonymous

Joo olen lukenut,ihan sikamaista!

Anonymous
Anonymous
6.3.2019 07:08

No onhan vääräuskoisilla vanhuksillamme vielä hampaitakin joista voisi kaivaa kultapaikat pois jotta saadaan lapsiamme joukkoraiskaaville ali-ihmisille kansainvälisten sopimusten velvoittamaa ihmisarvoa ja ihmisoikeutta koska onhan meillä varaa.

Tyyne Kollaa
Tyyne Kollaa
6.3.2019 08:27

Suomellahan on pitkät perinteet rahanlapiomisella täysin tyhjänpäiväisiin projekteihin. Ennen suurta invaasiota rahaa lapioitiin mm Venäjälle. Kohteet ja aika muuttuu, mutta rahanlapioiminen on ikuista. http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56390-miksi-suomi-antaa-kehitysapua-venajalle-onko-venaja-kehitysmaa?fbclid=IwAR2Egph_vEreOc3evbXmE5xxKIIND5Vkw6j5uK9DUBSHeJxmProxUEFZ_7g

Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
6.3.2019 09:41

Syyria?? Ekös tällä väelle ole jo käynyt kutsu palata kotiin uudelleenrakentamaan Syyriaa. Kyllä nämä muutkin mainitut maat tarvitsevat ”remonttimiehiä ja naisia”. Ei ne asiat siellä parane, jos niitä rahdataan tänne. Tätä kun jatkamme, olemme pian samoissa kantimissa kuin Sambia ja Kongo.
”Mainittakoon: en ole menossa Syyriaan, Sambiaan, enkä Kongoon, jos joku niin kuin ehdottaa”

T
T
6.3.2019 10:00
Vastaa...  Jarno Lehmussalo

Kukaan muu ei ole vastuussa Syyrian uudelleenrakentamisesta kuin syyrialaiset itse.

K.L.
K.L.
7.3.2019 10:01
Vastaa...  T

Pari vuotta sitten oli dokkari Al-Assadin Syyria(Ei ollut pommituksia dynastian rannoilla,aurinkoa otettiin),en tiedä löytyykö Areenalla,oli siis Ylellä!Toinen tästä dynastiasta viime viikolla….siinä se syy…ja seuraukset!Ei Suomella ole MITÄÄN velvollisuutta olla rahaa syytämässä sinne eikä minnekään kuin oman maan kansalaisille,vanhusten ja lasten elämä kuntoon!

Pessimisti
Pessimisti
6.3.2019 09:55

Suomi on sairastunut syöpään ja ennuste on todella huono. Muslimi EI kotoudu. Hullut eivät tätä ymmärrä, vaan tuhoutuvat. Unkari kutsuu yhä enemmän.

Jari-P
Jari-P
6.3.2019 10:00

Malmöön räjäytykset maksavat kiinteistökorjauksina vuokranantajille miljoonia kruunuja.
Nämä kulut on vasta tulossa meille
https://24malmo.se/sprangdaden-har-kostat-malmos-hyresvardar-flera-miljoner_5f47e3f5
Sprängdåden har kostat Malmös hyresvärdar flera miljoner

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.3.2019 10:49
Vastaa...  Jari-P

Toisen kulu on (((toisen))) tulo. Seuratkaa rahan liikettä niin syylliset tähän kaikkeen löytyy sieltä ylimmältä portaalta.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
6.3.2019 10:59
Vastaa...  Jari-P

Onko Malmötä tullut jälleenrakentamaan joukko syyrialaisia, tai irakilaisia, afgaaneja vai mitä kansaa siellä on?

Suomi Finland
Suomi Finland
6.3.2019 10:34

Se mitä matu tuottaa veroina mahdollisesti työllistyttyään, on niin pieni raha, ettei tuota alkupääomaakaan koskaan kuitata. Tosin jos matu tekee työtä ja käyttää palkkatulojaan, niin siitäkin tulee verotuloja yritysten voitoista. Tässä tietenkin vaadittaisiin, että palkka on sen verran korkea, ettei tulonsiirtoja enää tarvittaisi ja ensimmäisenä ehtona tietenkin on, että matu menee töihin.
OK. Jos halutaan pakolaisia auttaa, niin se on ihan ok, jos se pysyy kohtuullisena voimavarojemme kannalta.
Mutta se, että kansalle väitetään, että näiden kultamunien saapuminen maahamme on suunnilleen taloudellinen lottovoitto meille, on niin paksua paskaa, että sellaista paskaa puhuvat pitäisi pistää lukkojen taakse.

Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
6.3.2019 10:49

Jos ei hymy ole vielä hyytynyt, niin nyt hyytyy………..
“Pauli Vahtera: Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa” – ”Viimeinen hätähuutoni suomalaisille päättäjille”
https://www.iltalehti.fi/talous/a/200a4e99-a71a-4b7a-a6de-6369cca9e348
Muistakaa vaalit ja muistakaa äänestää oikein.

A. Stupido
A. Stupido
6.3.2019 11:05

Tottakai pakolaiset ovat kannattava sijoitus ja kuka muuta väittää on pölhöpopulisti. Ei tarvitse kuin vilkaista Ruotsiin ja silloin ymmärtää. Ruotsissa on vapaana 10000 uutta työpaikkaa lähiaikoina, siis Ruotsi tarvitsee 10000 uutta poliisia ja tämä poliisien tarve korreloi maahanmuuton kanssa. Ajatelkaa, jos Ruotsi tulee tarvitsemaan vaikka 100000 uutta poliisia lähitulevaisuudessa, niin silloin on lyöty luu kurkkuun rasisteille jotka väittävät että maahanmuutto ei lisää uusia työpaikkoja.

Pate
Pate
6.3.2019 14:08

53 333,33 eurolla saisi Motonetista yli puoli miljoonaa nitriili – kertakäyttökäsinettä
vanhusten takapuolten pyyhkimiseen.

... . . . ...
... . . . ...
6.3.2019 14:38

Onnea Kouvola!

Finlandia
Finlandia
6.3.2019 14:42

Kunnat paikkaavat talouttaan sossumuslimeilla, kansa maksaa. Tässä putsataan housuunpaskomiset tuoreella paskalla ja odotetaan puhdasta lopputulosta. Jokainen sossumuslimi joka tänne tulee on järkyttävä kulu kansalle, emme pääse ikinä plussan puolelle ennenkuin kaikki sossumuslimit karkoitetaan maasta eikä lisää oteta. Sossumuslimi ei tuota Suomelle ikinä voittoa, ei edes plusmiinusnollaa, ainoastaan järkyttäviä menoja vuodesta toiseen. Sossumuslimit pilaavat lapsemme tulevaisuuden, helvetin monta sukupolvea eteenpäin. LOISET OVAT TUHOMME. Liberaalit valehtelevat nyt meille kilpaa kun heillä on kuukausi vielä aikaa, vähättelevät kustannuksia, vähättelevät sossumuslimien rikoksia. VALEHTELEVAT MEILLE, VALEHTELEVAT ITSELLEEN. Äänestäkää OIKEIN. Äänestäkää valehtelevat, tänne kuulumattomat loiset maastamme pois.

Tutise v-a-a-a-n kotihin
Tutise v-a-a-a-n kotihin
6.3.2019 14:43

Katsokaa nyt tätäkin tutisevaa ”20v afgaanipoikaa” joka sai raivarin kun henkilökunta kielsi rusinat:
https://www.expressen.se/nyheter/shafiq-20-ar-insparrad-efter-att-ha-gjort-egen-sportdryck/
(kuvat ja video eivät näy unvisitillä)

Hirteen vaan
Hirteen vaan
6.3.2019 14:58

Tuota kaunista “psykoottinen nylkyttävä musliminaama”-näkyä ovat jo kymmenet tuhannet eurooppalaiset naiset ja lapset saaneet katsoa raiskauksiensa aikana. Sadoilla naisilla ja lapsilla se oli myös elämänsä viimeinen asia jonka näkivät. Mutjoo, onhan se kovin ikävää kun 45-vuotias valehteleva muslimiloinen ei saa valmistaa vankilassa rusinakiljua.

Wake Me Up
Wake Me Up
6.3.2019 15:01

Valtion pitäisi maksaa Kouvolalle miljoona euroa Peer Günt:istä! Jätetään muslimit kotiinsa, pidetään oma koti kunnossa.

Allu
Allu
7.3.2019 00:32

Ja kaiken tämän kirotun saastan tarjoaa euroopanliittovaltio.

kanander
7.3.2019 11:39

Ja valtio maksaa siinäkin tapauksessa, että todellista kotoutumista ei tapahdu, vaan tulijat jäävät yhteiskunnan eläteiksi loppuiäkseen.