Valtio maksaa Kouvolalle yhden kiintiöpakolaisen kotouttamisesta 53 000 euroa

boot-998966_960_720.jpg

Kouvolan tapaus osoittaa, että pakolaisiin kannattaa panostaa. Vanha sananlasku kuuluu, että pakolaiseen sijoitettu euro tuplaantuu.

Kouvolaan tulee kuluvan vuoden aikana 15 uutta kiintiöpakolaista, kertoo Kouvolan Sanomat. Tulijoiden lähtömaita ei vielä tiedetä eikä tarkkaa tuloaikaa. Suunnitelma kuitenkin on, että pakolaiset ovat asettuneet Kouvolaan viimeistään lokakuun aikana.

Sinänsä tulijoiden määrä ei ole iso, mutta kotouttamiseen käytettävä raha on ihan kohtuullinen: Kouvola saa valtiolta noin 800 000 euroa pakolaisten kotouttamiseen. Eli 15 kolmansista maista tulevan henkilön kotouttamiseen käytetään melkein miljoona euroa.

Yhtä pakolaista kohti käytetään siten 53 333,33 euroa.

Mihin tällainen raha oikein käytetään? 53 tuhannella eurolla saa esimerkiksi yksiön Kouvolasta kerrostalosta. Rahalla saa puolet uudesta BMW X6 autosta tai 201 hyvälaatuista miesten 24 vaihteista polkupyörää Biltemasta. Virosta tuolla rahalla voisi ostaa 14 035 askia LM mentoolia tai 6 674 Pöytäviinapulloa.

Suomi ottaa tänä vuonna pakolaisia Syyriasta, Sambiasta ja Kongosta. Kun pakolaiseen sijoitettu euro tuplaantuu niin näin ollen Kouvola on tienannut sijoituksellaan: alkupääoma 800 000 plus tuplaus eli yhteensä vähintään 1 600 000 euroa. Todellisia kultakimpaleita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Valtio maksaa Kouvolalle yhden kiintiöpakolaisen kotouttamisesta 53 000 euroa

 1. Taitaa olla suomi vauhdilla menossa kohti konkurssia. Demareiden vaalivoitto tästä vielä puuttuisi.

  119
  1. MUTTA tämä vajakkiapina-lauma äänestää viherkommarit ja muut punikit voittoon seuraavissa vaaleissa, kun ne lupaavat että valtio kustantaa kaiken. On niin hienoa puuhata LGBT, matu, femakko, ilmastonmuutos, jne asioiden parissa verrattuna siihen, että pidettäisiin maa elinkelpoisena ja talous kunnossa.

   65
  2. Ja kun tilivalvoja Vahtera julkaisee kirjan, jossa kertoo pakolaisten kustannusten olevan olevan yli kolme miljardia vuodessa, niin se vanha ruotsinsuomalainen sananlasku sanoo:” Hei, mehän rikastutaan tällä”!

   47
   1. Kirjoitit väärän lainauksen, tulisi olla ” Hei mehän rikastuttiin tällä”. Allekirjoittaa voisivat kaikki vokkibisneksessä mukana olleet.

  3. Veronmaksajat lopetetaan verojen maksu sekä kaikeklainen kuluttaminen. Kun Suomalainen tarvitsee sossun apua niin tarkastetaan kenkänpohjakin. mutta maahanmuutajille työnnetään taskut täyteen rahaa ja koulutusta että sopeutuvat. Suomalaisella ei ole tässä maassa enää ihmisarvoa kun ei voi olla SUOMALAINEN

   24
  4. Höpö höpö, Nurmijärvelle pakotetaan 80 uutta tulokasta, joten mehän tässä vasta voitetaan. Niinkuin voitettiin Suomen raiskaus tilastojen kasvukin….tais olla +90

   15
  5. Tällaista törsäystä vieraan valtion kansalaisiin ei voi järjellä perustella. Päättäjien pääkopat olisi syytä tutkia. Tämän pitäisi viimeistään herättää ihmiset miettimään, minkä numeron siihen äänestyslippuun raapustaa!

   11
  1. Oli pakko lopettaa kesken, ei antanut sisu periksi lukea enempää. Totuus maahanmuuton kustannuksista saa minut voimaan todella pahoin.

   64
   1. Listasta puuttui vielä erilaisille maahanmuutto- ja muuttoon liittyvien järjestöjen saamat erilaiset avustukset, silloin mennään yli 4 miljardin.

    24
  2. Lukekaapa tuula malinin kirjoitus kiinteistöbisnestä sosiaalituilla. Pitäisi löytyä googlaamalla. Tähän paskaan on saatava muutos.

   42
 2. No onhan vääräuskoisilla vanhuksillamme vielä hampaitakin joista voisi kaivaa kultapaikat pois jotta saadaan lapsiamme joukkoraiskaaville ali-ihmisille kansainvälisten sopimusten velvoittamaa ihmisarvoa ja ihmisoikeutta koska onhan meillä varaa.

  60
 3. Syyria?? Ekös tällä väelle ole jo käynyt kutsu palata kotiin uudelleenrakentamaan Syyriaa. Kyllä nämä muutkin mainitut maat tarvitsevat ”remonttimiehiä ja naisia”. Ei ne asiat siellä parane, jos niitä rahdataan tänne. Tätä kun jatkamme, olemme pian samoissa kantimissa kuin Sambia ja Kongo.
  ”Mainittakoon: en ole menossa Syyriaan, Sambiaan, enkä Kongoon, jos joku niin kuin ehdottaa”

  47
   1. Pari vuotta sitten oli dokkari Al-Assadin Syyria(Ei ollut pommituksia dynastian rannoilla,aurinkoa otettiin),en tiedä löytyykö Areenalla,oli siis Ylellä!Toinen tästä dynastiasta viime viikolla….siinä se syy…ja seuraukset!Ei Suomella ole MITÄÄN velvollisuutta olla rahaa syytämässä sinne eikä minnekään kuin oman maan kansalaisille,vanhusten ja lasten elämä kuntoon!

 4. Suomi on sairastunut syöpään ja ennuste on todella huono. Muslimi EI kotoudu. Hullut eivät tätä ymmärrä, vaan tuhoutuvat. Unkari kutsuu yhä enemmän.

  58
  1. Toisen kulu on (((toisen))) tulo. Seuratkaa rahan liikettä niin syylliset tähän kaikkeen löytyy sieltä ylimmältä portaalta.

   28
   1
  2. Onko Malmötä tullut jälleenrakentamaan joukko syyrialaisia, tai irakilaisia, afgaaneja vai mitä kansaa siellä on?

   19
 5. Se mitä matu tuottaa veroina mahdollisesti työllistyttyään, on niin pieni raha, ettei tuota alkupääomaakaan koskaan kuitata. Tosin jos matu tekee työtä ja käyttää palkkatulojaan, niin siitäkin tulee verotuloja yritysten voitoista. Tässä tietenkin vaadittaisiin, että palkka on sen verran korkea, ettei tulonsiirtoja enää tarvittaisi ja ensimmäisenä ehtona tietenkin on, että matu menee töihin.

  OK. Jos halutaan pakolaisia auttaa, niin se on ihan ok, jos se pysyy kohtuullisena voimavarojemme kannalta.

  Mutta se, että kansalle väitetään, että näiden kultamunien saapuminen maahamme on suunnilleen taloudellinen lottovoitto meille, on niin paksua paskaa, että sellaista paskaa puhuvat pitäisi pistää lukkojen taakse.

  26
 6. Tottakai pakolaiset ovat kannattava sijoitus ja kuka muuta väittää on pölhöpopulisti. Ei tarvitse kuin vilkaista Ruotsiin ja silloin ymmärtää. Ruotsissa on vapaana 10000 uutta työpaikkaa lähiaikoina, siis Ruotsi tarvitsee 10000 uutta poliisia ja tämä poliisien tarve korreloi maahanmuuton kanssa. Ajatelkaa, jos Ruotsi tulee tarvitsemaan vaikka 100000 uutta poliisia lähitulevaisuudessa, niin silloin on lyöty luu kurkkuun rasisteille jotka väittävät että maahanmuutto ei lisää uusia työpaikkoja.

  15
 7. 53 333,33 eurolla saisi Motonetista yli puoli miljoonaa nitriili – kertakäyttökäsinettä
  vanhusten takapuolten pyyhkimiseen.

 8. Kunnat paikkaavat talouttaan sossumuslimeilla, kansa maksaa. Tässä putsataan housuunpaskomiset tuoreella paskalla ja odotetaan puhdasta lopputulosta. Jokainen sossumuslimi joka tänne tulee on järkyttävä kulu kansalle, emme pääse ikinä plussan puolelle ennenkuin kaikki sossumuslimit karkoitetaan maasta eikä lisää oteta. Sossumuslimi ei tuota Suomelle ikinä voittoa, ei edes plusmiinusnollaa, ainoastaan järkyttäviä menoja vuodesta toiseen. Sossumuslimit pilaavat lapsemme tulevaisuuden, helvetin monta sukupolvea eteenpäin. LOISET OVAT TUHOMME. Liberaalit valehtelevat nyt meille kilpaa kun heillä on kuukausi vielä aikaa, vähättelevät kustannuksia, vähättelevät sossumuslimien rikoksia. VALEHTELEVAT MEILLE, VALEHTELEVAT ITSELLEEN. Äänestäkää OIKEIN. Äänestäkää valehtelevat, tänne kuulumattomat loiset maastamme pois.

  16
  1. Tuota kaunista ”psykoottinen nylkyttävä musliminaama”-näkyä ovat jo kymmenet tuhannet eurooppalaiset naiset ja lapset saaneet katsoa raiskauksiensa aikana. Sadoilla naisilla ja lapsilla se oli myös elämänsä viimeinen asia jonka näkivät. Mutjoo, onhan se kovin ikävää kun 45-vuotias valehteleva muslimiloinen ei saa valmistaa vankilassa rusinakiljua.

   23
 9. Valtion pitäisi maksaa Kouvolalle miljoona euroa Peer Günt:istä! Jätetään muslimit kotiinsa, pidetään oma koti kunnossa.

 10. Ja valtio maksaa siinäkin tapauksessa, että todellista kotoutumista ei tapahdu, vaan tulijat jäävät yhteiskunnan eläteiksi loppuiäkseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.