Birminghamissa suvaitsevaisuuskasvatus karahti kiville

rainbow-world-map-1192306_960_720

Birminghamissa Britaniassa suvaitsevaisuuskasvatus ei mennyt ihan putkeen. Parkfiedin yhteiskoulussa opetettiin lapsille LBQT-arvoja, jolla pyrittiin rokottamaan lapset homofobiaa vastaan, mutta vanhemmat eivät hyväksyneet tätä.

Muslimivanhemmat suuttuivat tästä ja laittoivat pystyyn isoja mielenosoituksia. Lopulta 400 muslimivanhempaa allekirjoitti vetoomuksen, jossa vaadittiin, että homokasvatus on lopetettava tai heidän lapsille on annettava vapautus näiltä tunneilta. Viime perjantaina 600 4-19 vuotiasta lähinnä muslimitaustaista lasta sai jäädä kotiin LBQT-tunnin ajaksi.
Koulun ulkona pidetyissä mielenosoituksissa on kerrottu, että homo-opetus lopettaa lasten viattomuuden ja että kyseessä on indoktrinaatio. (Propagandan eräs alalaji). Vanhemmat ovat vedonneet siihen, että pienet lapset eivät edes vielä ymmärrä koko käsitettuä LBQT.
Tällä hetkellä asia on toistaiseksi auki, saavatko muslimilapset erityisoikeuden olla pois LBQT-tunneilta ja homofobiaa vastaan taistellaan vain niiden muutaman valkoihoisen lasten kohdalla, jotka koulussa ovat vähemmistönä.
https://www.theguardian.com/education/2019/mar/04/birmingham-school-stops-lgbt-lessons-after-parent-protests

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Los6666

alkaako totuus paljastua kultamunista näille saatanan lbqt-sekopäille 😂

Valtsu

On aina mukavaa, kun Suvaitsevaiston ilmeisen ristiriitaiset kannatuskohteet ajautuvat konfliktiin. Valitettavan ilmeistä kuitenkin on, että länsimaiset tasa-arvot vedetään pöntöstä alas, kun vastapainona on islam. Huivi on oma valinta ja oikeauskoista naista voimaannuttava, kuten taas Haagan tapahtumistakin opimme.

Pessimisti

Nyt löytyi ainoa asia, jossa olen muslimien kanssa samaa mieltä. Ei homotuputusta lapsille.

fatwantarkistaja

On niillä hyviäkin arvoja. (No, pitää homot sentään hyväksyä, tai ainakin jättää eloon.)
Paavo muistaakseni kertonut noiden yhteisöllisyydestä, joka tässäkin tuli osaltaan ilmi. Tosin luultavasti enemmän kulttuuriin perustuva juttu. Mutta menepä yksin vinkumaan rehtorille, saat huutia.
Venäjäkin on monin verroin paska paikka, vaan on sielläkin osattu kieltää homopropagandan lapsille työntö. Voi lapsille kertoa asiat pakottamatta heille mitään luonnotonta käyttäytymistä/ajattelua.

Suomimies

Samaa mieltä minäkin lapset pitää jättää rauhaan eikä tuputtaa homojuttuja

rocky

Jos hinurit ja musut vähän edes alkaisivat harventamaan toistensa rivejä niin kaikki on plussaa.

fatwantarkistaja

Pakko alapeukuttaa, koska hinareilla tuskin on hyviä mahdolllisuuksia kyseisessä puuhassa, eli musset voittavat. Veivaajia en osaa vihata, mutta näitä toisia… Toiset ovat ikänsä opetelleet, kuinka tulla sietämättömäksi.
Sitäpaitsi 2 homomiestä = 3 naista miehekkäälle heterouroolle. Ne hiton lesbot pilaavat tämänkin yhtälön.
P.S. Mielipidettäsi en ole viemässä, vaikka eriävää olenkin.

Katri

Hih hih, metkaa nähdä millä konstilla ne tämän saa käännettyä valkoisten heterorasistien syyksi…

Qroquius Kad

Se ei ole vaikeaakaan, heillä on valmis sapluuna:
kun albaanimuslimi Ibrahim Shkupolli palautti musliminkunniansa leikkaamalla hänet jättäneeltä kantasuomalaiselta ex-naisystävältään pään irti ja ampumalla neljä tämän työtoveria kauppakeskus Sellossa, löytyi pikapuoliin päivystävä dosentitar.
Hän todisti väkevästi, kuinka kiltti pikku Ibrahim oli oppinut maailman väkivaltaisimmilta roistoilta, eli kantasuomalaisilta heteromiehiltä väkivaltaisia käyttäytymismalleja.
Asianomainen luultavasti uskoi oman feministihöpötyksensä täytenä totuutena, koska hän oli ylioppilaaksi kirjoitettuaan sulkeutunut yliopiston yhteiskuntataiteelliseen teoriakuplaan, jonka ulkopuolinen maailma oli hänelle jotain tuntematonta aluetta.
Hänen maailmansa muodostui ja muodostuu akateemisista teorioista, ja jos käytäntö on ristiriidassa teorian kanssa, heitetään käytäntö romukoppaan ja hoetaan teoriaa.
And so it goes, sanoi Vonnegut.

fatwantarkistaja

Sitten vanha vitsi ei päde. Siinä kerrotaan uudesta* paukusta, jonka baarissa voi tilata. Siinä tulee 5 paukkua henkilökunnalle ja yksi omaan päähän. Yhtä ei siis ammuttu?
*uusi ei ole enää uusi

todella outoa

ja suvakit suvaitsee suvaitsemattomuutta ?! taas aivot heittää häränpersettä