Birminghamissa suvaitsevaisuuskasvatus karahti kiville

rainbow-world-map-1192306_960_720

Birminghamissa Britaniassa suvaitsevaisuuskasvatus ei mennyt ihan putkeen. Parkfiedin yhteiskoulussa opetettiin lapsille LBQT-arvoja, jolla pyrittiin rokottamaan lapset homofobiaa vastaan, mutta vanhemmat eivät hyväksyneet tätä.

Muslimivanhemmat suuttuivat tästä ja laittoivat pystyyn isoja mielenosoituksia. Lopulta 400 muslimivanhempaa allekirjoitti vetoomuksen, jossa vaadittiin, että homokasvatus on lopetettava tai heidän lapsille on annettava vapautus näiltä tunneilta. Viime perjantaina 600 4-19 vuotiasta lähinnä muslimitaustaista lasta sai jäädä kotiin LBQT-tunnin ajaksi.
Koulun ulkona pidetyissä mielenosoituksissa on kerrottu, että homo-opetus lopettaa lasten viattomuuden ja että kyseessä on indoktrinaatio. (Propagandan eräs alalaji). Vanhemmat ovat vedonneet siihen, että pienet lapset eivät edes vielä ymmärrä koko käsitettuä LBQT.
Tällä hetkellä asia on toistaiseksi auki, saavatko muslimilapset erityisoikeuden olla pois LBQT-tunneilta ja homofobiaa vastaan taistellaan vain niiden muutaman valkoihoisen lasten kohdalla, jotka koulussa ovat vähemmistönä.
https://www.theguardian.com/education/2019/mar/04/birmingham-school-stops-lgbt-lessons-after-parent-protests