Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi ulkomaalaisen lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 30-vuotiaan miehen epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapsen houkuttelemisesta seksuaaliseen tekoon.

Kyseessä on Kivimaan koulun koulunkäyntiavustajan tapaus. Tapaus lähti purkautumaan kun eräs vanhempi kertoi julkisesti, että koulunkäyntiavustaja oli lähetellyt hänen tyttärelleen seksuaalissävytteisiä viestejä ja ahdistellut tyttöä muutenkin.
Kaksi asianomistajaa ovat koulun oppilaita ja teot ovat tapahtuneet kesän 2018 ja kevään 2019 aikana. Kun juttu tuli ilmi niin selvisi, että mies oli harrastanut samoja elkeitä jo 2013-2014 aikana.
Poliisi
 

15 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tero
Tero
9.3.2019 12:14

Helppoa matematiikkaa. Ota sata muslimia, anna jokaisen valmentaa tyttöjen lentopallojoukkuetta vuoden. Vuoden kuluttua jokainen joukkue saa täyttää lomakkeen jossa kysytään onko valmentaja ahdistellut, ehdotellut tai edessänne runkannut vuoden aikana. Sitten lasketaan tulokset. Tuloksena on 100% varmuudella että sadasta muslimista sata on seksuaalisesti häiriköinyt. Voimme myös soveltaa samaa testiä ei-muslimiin, Suomalaiseen mieheen. Tulos on 100% varmuudella YKSI Suomalainen valmentaja seksuaalisesti häiriköi, läpsäisi yhtä tyttöä perseelle bussimatkan aikana kaatokännissä. Lopputols näiden testien jälkeen on se että Suomalaisvalmentaja saa potkut joukkueesta, sekä metoo-hengen mukaan myös työpaikaltaan ja mustamaalataan suvakkilesbojen toimesta somessa. Pedofiilileima otsaan. Yksikään muslimi ei saa teoistaan mitään rangaistusta, päinvastoin. Saavat rahallista korvausta rasismin aiheuttamasta mielipahasta sekä saavat kaikki jatkaa pikkutyttöjen valmentamista. Kun muslimimies menee 15 pikkutytön kanssa väkisin suihkuun sitä pidetään edistyksellisenä kulttuuritekona, todisteena integroitumisesta sekä kotoutuksen malliesimerkkinä. Viiden vuoden kuluttua 120 tyttöä on joutunut muslimivalmentajansa raiskaamaksi ja 30 tyttöä on muslimivalmentaja rakkaudenraivossaan murhannut. Näin se menee ja tiedätte kaikki tämän todeksi. Kaikki muslimit Suomesta ulos!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.3.2019 01:56
Vastaa...  Tero

Kyllä se 5% ainaki…

Pena
Pena
8.3.2019 21:29

Siinähän menikin taas kotouttaminen kuin oppikirjassa. Eihän tämä oikeasti ketään yllättänyt ollenkaan.

Järjetöntä touhua
Järjetöntä touhua
8.3.2019 21:08

Mitä niitä kouluihin otetaan ja Suomeen ylipäätään.

JUha Sipilä
JUha Sipilä
8.3.2019 21:07

Olen shokissa. Eiku anteeksi, olen VOKissa juomassa kaljaa ja homoilemassa.

Pöyristynyt
Pöyristynyt
8.3.2019 23:18
Vastaa...  JUha Sipilä

Olen pyöristynyt eiku pöyristynyt siitä tavasta, millä loistavaa kouluavustajaa kohdellaan.

Pena
Pena
9.3.2019 01:28
Vastaa...  Pöyristynyt

Tämä on taatusti nyt persujen ja valkoisen heteromiehen syytä. Muuta selitystä ei voi olla.

Anonymous
Anonymous
8.3.2019 20:52

6vuotta sai matu harrastaa alaikäisiä eikä tehty mitään,asiahan lähti purkautumaan vasta kun ei suomalainen ilmoitti asiasta, eli suomalaisia vanhempia ei tarvi kuunnella

Huru-ukko
Huru-ukko
8.3.2019 20:38

Koulun rehtorihan kertoi paikallisessa suvakkisanomassa, eli etlarissa, että hemmon tausta oli tarkastettu. Hrää kysymys, että missä oli ja kenen toimesta tarkastettu. No vastuusta on helppo pakoila rehtorin ja esimies eli kolutusjohtaja pesee kätensä kuvaannollisesti verellä eli en minä mitään tiennyt ja alaisille nämä kuuluvat. Vaan mun mielestä se on lassi sun hommiasi loppupelissä kattoo mot naa sun suvakkialaiset tekee. Eiks vaan Lassi K?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.3.2019 21:26
Vastaa...  Huru-ukko

Ettäkö kenen toimesta ja missä tarkastettu taustat? No hyvä tavaton, utaretieteen maisteri Päivi Nergin mielikuvituksessa tietysti! Hänhän kertoi omin sanoin suoraan, että kaikkien maahantulijoiden taustat on tarkastettu, joten pakkohan sen on olla niin?
Sen epäileminenhän olisi rasismia, kuten muuan Petteri huusi eduskunnassa.

Fkdk
Fkdk
9.3.2019 06:58
Vastaa...  Huru-ukko

Tausta tarkastettu, mutta jäänyt ymmärtämättä etelän miesten hormonit kuorrutettuna väärällä käsittksellä seksuaalisuudesta, joka syntyy islamin ja heimokulttuurin opein. Onneksi osa pääseenikeestä.
Opettajainhuoneessa on varmasti ollut suvaitsevaista kuhinaa ja meikkiä lisätty.

5 vuotta!?
5 vuotta!?
8.3.2019 19:53

Kouluanustaja vaan ummarsi vaarin missa asiasa hanen pitaisi tuttoja avusta.

Los6666
Los6666
8.3.2019 19:22

on varmaan saatanan ylpee itestään kusipäävajakki, joka tonki pedofiiliterroristin meni kouluun päästämään… ei vissiin oo mitään väliä, että nää pedarit oikeen työnnetään apajille, kuhan vaan saa runkattua sitä omaa mieltään 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Suomen tyttö
Suomen tyttö
8.3.2019 17:16

Allekirjoita kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Hulluja Nuo
Hulluja Nuo
8.3.2019 16:53

ULLATUS, eiväthän feministien ja suvakkien kultamunat nyt sellaista tee. Kyllä sille täytyy olla joku uskottava selitys