PS:n Tavio: Sipilän ero on härski vaalitemppu

Pääministeri Sipilä jätti tänään hallituksen eropyynnön vedoten sote-uudistuksen kaatumiseen, vaikka oikeasti kyse on Sipilän ja keskustan suosion laskusta.

Tällainen härski vaalitemppu maan pääministeriltä juuri ennen vaaleja ei kuulu länsimaiseen demokratiaan. Vastaavaa ei ole ikinä nähty Suomen historiassa.

Keskusta ei olisi missään nimessä panikoinut näin, ellei sen gallup-kannatus olisi kovassa laskussa. Sipilä ei aja nyt Suomen etua, vaan keskustapuolueen etua.

Sipilä on pyrkinyt esiintymään ”tulos tai ulos” -miehenä ja nyt hän esiintyy siten, kuin olisi pitänyt sanansa. Todellisuudessa ero on vastuunpakoilua.

Eronnut hallitus jatkaa toimitusministeristönä vaaleihin asti, joten Sipilä ei edes lähde ennen vaaleja mihinkään. Poliittinen teatteri on ilmiselvää.

Juha Sipilä ei kestänyt kannatuksen laskun painetta ja sortui vaalitemppuun. Vastuullinen pääministeri olisi edennyt vaaleihinkin pääministerinä.

Ville Tavio

Kansanedustaja

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän vpj.

17 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksi
Aleksi
9.3.2019 14:30

Vaalitemppu! Näitä tullaan näkemään yhä kiihtyvällä tahdilla, kun halutaan irtautua menneistä synneistä. Tämän päivän sumutus löytyy Iltalehdessä, jossa Jussi Niinistö ei anna selvää vastausta, kun kysytään, onko hän liittymässä perussuomalaisiin vaalien jälkeen. Puhdas vaalitemppu, jolla yritetetään saada ihmisiä äänestämään sinisiä, kun haluttaisiin äänestää perussuomalaisia. Ikävää äänestäjien huijaamista. Vaikka ennen pidin Jussi Niinistöstä,niin nyt meni maku koko miehestä.

Heppu
Heppu
11.3.2019 10:29
Vastaa...  Aleksi

Maanpetturihan tuokin on, valitettavasti.

Pinlaareni
Pinlaareni
9.3.2019 08:33

Joo, onhan se kepun emiirin kivampi erota kuin olla shokissa vaalitappion jäljiltä.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
8.3.2019 21:36

Suomen ulkopuoliseen ohjailuun alistettu poliittinen järjestelmä on kokonaisuudessaan niin härski ettei sieltä enää pysty erottamaan kuka on suurin kansankusettaja. Tervasaaren kesäteatteri missä 200 päinen pyrkyrilauma kilpailee siitä kuka täyttää (((isäntien))) antamat käskyt kaikkein nöyrimmin. Vai onko joku oikeasti sitä mieltä että tämänhetkinen tilanne olisi suomen osalta nykyistäkin surkeampi jos meillä olisi käytössä ainut oikea , eli SUORA demokratia ilman näitä sielunsa myyneitä käsinukkeja joita irvokkaasti kutsutaan ”kansanedustajiksi”? Mainitsematta tosin jää se mitä (((kansaa))) siellä eduskunnassa edustellaan -ei ainakaan suomalaisia.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
9.3.2019 01:55

Ja samaan aikaan toisaalla:
”Eduskunta äänesti tänään 8.3.2019 kansalaisoikeuksiin vaikuttavasta (eli YKSITYISYYDENSUOJAN ROMUTTAVASTA ja POLIISIN MIELIVALTAISEN VAINON mahdollistavasta) tiedustelulaista jota kymmentä vasemmistoedustajaa lukuunottamatta kannatti koko muu tänäin eronneen hallituksen oppositio”
Sipilöitä menee ja tulee mutta nämä jokaista suomen kansalaista koskevat rajoitteet ovat pysyviä -ja ne tehdään aina mahdollisimman salassa kansalta jonka huomio on sopivasti kiinnittynyt johonkin täysin merkityksettömään sirkusnäytökseen joka ”jotenkin mystisesti sattui juuri samalle päivälle” Ikivanha hämäys joka toimii edelleen ainakin täällä pohjolan hölmölässä missä usko järjestelmään ei horju vaikka kaikki varoitusvalot palaa punaisella. Pala palalta eliitti kiristää kontrollointiaan yhteiskunnan jokaisella osa-alueella ja sillä on kristallinkirkas päämäärä mihin se pyrkii. Jokaisen ns.normikansalaisen, varsinkin kansallismieliseksi itsensä mieltävän, on syytä miettiä omaa asemaansa ja toimenkuvaansa siinä järjestelmässä mihin meitä pienen mutta sitäkin vaarallisemman globalistiklikin käskystä ohjaillaan. Onko nyt ajettujen lakien ja valvonnan tarkoitus minun turvallisuuteni ja itsemääräämisoikeuteni suojeleminen kuten valtiojohto pontevasti vakuuttelee? Vai täysin päinvastoin?
Jos katsoo viimeisien vuosien poliittisia päätöksiä ja yhteiskunnan kokonaisvaltaista alasajoa niin vastaus edellämainittuihin, tulevaisuuden kannalta melko perustavanlaatuisiin kysymyksiin on yksiselitteinen. Ainakin pitäisi olla.

Raku Rintala
Raku Rintala
8.3.2019 21:12

Nyt kun Sipilä on työtön, minä tarjoan taloni hänen ja puolueensa käyttöön. Minä olen rehti mies. Perustan myöskin SHOKKI nimisen baarin jossa Sipilällä on oma kantapöytä sekä loputon piikki, niin saadaan Juhan sosiaaliseen mediaan jotain tolkkua. Samaisessa baarissa tehdään törkeen siistii safkaa.

Särmääjä
Särmääjä
8.3.2019 17:10

Keskusta romahti myös vuoden 2011 vaaleissa pääministeripuolueesta neljänneksi eikä sitä ennen kuitenkaan Vanhanen tehnyt samaa. Ihan Sipilän omaa touhuilua toi on ei siitä kannata sen kummemmin välittää. Parempi vaan kaikille.

Anonymous
Anonymous
8.3.2019 16:53

Perseet penkkiin sano pääministerikin. Ennen tuo oli vassarien hommia. Oikeesti kannattas poliitikkojen ajaa äänestäjiensä eikä puoluekoneistojen ja rahoittajien etua. Jos noin toimisi olisi helpompi äänestää.

Johan af Ghan
Johan af Ghan
8.3.2019 16:46

Oikeastaan aivan sama mitä Sipilä tekee. Keskustapuolue ja Kokoomus ovat sotepelleilyineen naulanneet arkkuunsa naulat.
Ihan ufojen hommaa sysätä kansalaisten terveydenhuoltoa yksityisten yritysten syliin. Suomalaisten veroeurot siinä vaan päätyy ihan vääriin taskuihin.
Matut kun saataisiin ulos, niin mitään kikkailuja ei edes tarvittaisi.

peräpää
peräpää
8.3.2019 15:56

Höpö höpö Tavio.
Osoitti vain kuinka lapsellinen demarivetoinen oppositio (PS mukaan lukien) on ja on ollut.

Pena
Pena
8.3.2019 21:34
Vastaa...  peräpää

Lapsellinen on typerästi naurava antti rinne. Näytti hyvin millainen tolvana on oikeasti.

taas
taas
8.3.2019 15:40

taas
PÄIJÄT-HÄMEEN käräjäoikeus on vanginnut 30-vuotiaan miehen epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin, poliisi kertoo tiedotteessa.
Kaksi kolmesta uhrista on lahtelaisen Kivimaan koulun oppilaita. Epäilty on työskennellyt koulussa koulunkäyntiavustajana.
Epäilty on pitkään Suomessa asunut ulkomaalainen, poliisi tiedottaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
8.3.2019 15:16

Ei ole vaalitemppu, sen Sipilä varmasti vahvistaa, ellei ole tätä kirjoittaessani jo ehtinyt.
Ainoastaan pelottaa, kuka ***tanan kilipää tuon tilalle lopulta nousee, vai tuleeko joku kelpo (vitsi).

peräpää
peräpää
8.3.2019 15:57
Vastaa...  fatwantarkistaja

Taitaapi nousta demari Rinne PS:n kilipääopposion avulla.

Pena
Pena
8.3.2019 21:31
Vastaa...  peräpää

Johan siellä antti rinnettäkin nauratti kun kuuli miten hyvin ovat tyhjät vaalilupaukset uponneet täysin typerille demareiden äänestäjille. Eivät vieläkään tajua tulleensa kusetetuksi.

Al-Z El-Kempele
Al-Z El-Kempele
8.3.2019 15:12

Kiero kuin die Muzulmanen!

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
9.3.2019 14:03
Vastaa...  Al-Z El-Kempele

Mielestäni selvä pelikiellon paikka. Urheilussakin vääristä ja törkeistä virheistä jaellaan pelikieltoja ja tämä on niin törkeää, ettöä Sipilä pitäisi tuomita niin poliittiseen kuin liiketoimelliseen ”pelikieltoon”. Ihmismäinen sika, sanoisi joku, joka ei Iljan sikaa ole eläessään nähnyt. Mutta joku metsäsian kaltainen tuo röhkijä ja mudan tonkija kyllä on.