PS:n Tavio: Sipilän ero on härski vaalitemppu

Pääministeri Sipilä jätti tänään hallituksen eropyynnön vedoten sote-uudistuksen kaatumiseen, vaikka oikeasti kyse on Sipilän ja keskustan suosion laskusta.

Tällainen härski vaalitemppu maan pääministeriltä juuri ennen vaaleja ei kuulu länsimaiseen demokratiaan. Vastaavaa ei ole ikinä nähty Suomen historiassa.

Keskusta ei olisi missään nimessä panikoinut näin, ellei sen gallup-kannatus olisi kovassa laskussa. Sipilä ei aja nyt Suomen etua, vaan keskustapuolueen etua.

Sipilä on pyrkinyt esiintymään ”tulos tai ulos” -miehenä ja nyt hän esiintyy siten, kuin olisi pitänyt sanansa. Todellisuudessa ero on vastuunpakoilua.

Eronnut hallitus jatkaa toimitusministeristönä vaaleihin asti, joten Sipilä ei edes lähde ennen vaaleja mihinkään. Poliittinen teatteri on ilmiselvää.

Juha Sipilä ei kestänyt kannatuksen laskun painetta ja sortui vaalitemppuun. Vastuullinen pääministeri olisi edennyt vaaleihinkin pääministerinä.

Ville Tavio

Kansanedustaja

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän vpj.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Al-Z El-Kempele

Kiero kuin die Muzulmanen!

Paavo Pökäle

Mielestäni selvä pelikiellon paikka. Urheilussakin vääristä ja törkeistä virheistä jaellaan pelikieltoja ja tämä on niin törkeää, ettöä Sipilä pitäisi tuomita niin poliittiseen kuin liiketoimelliseen ”pelikieltoon”. Ihmismäinen sika, sanoisi joku, joka ei Iljan sikaa ole eläessään nähnyt. Mutta joku metsäsian kaltainen tuo röhkijä ja mudan tonkija kyllä on.

fatwantarkistaja

Ei ole vaalitemppu, sen Sipilä varmasti vahvistaa, ellei ole tätä kirjoittaessani jo ehtinyt.
Ainoastaan pelottaa, kuka ***tanan kilipää tuon tilalle lopulta nousee, vai tuleeko joku kelpo (vitsi).

peräpää

Taitaapi nousta demari Rinne PS:n kilipääopposion avulla.

Pena

Johan siellä antti rinnettäkin nauratti kun kuuli miten hyvin ovat tyhjät vaalilupaukset uponneet täysin typerille demareiden äänestäjille. Eivät vieläkään tajua tulleensa kusetetuksi.

taas

taas
PÄIJÄT-HÄMEEN käräjäoikeus on vanginnut 30-vuotiaan miehen epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin, poliisi kertoo tiedotteessa.
Kaksi kolmesta uhrista on lahtelaisen Kivimaan koulun oppilaita. Epäilty on työskennellyt koulussa koulunkäyntiavustajana.
Epäilty on pitkään Suomessa asunut ulkomaalainen, poliisi tiedottaa.

peräpää

Höpö höpö Tavio.
Osoitti vain kuinka lapsellinen demarivetoinen oppositio (PS mukaan lukien) on ja on ollut.

Pena

Lapsellinen on typerästi naurava antti rinne. Näytti hyvin millainen tolvana on oikeasti.

Johan af Ghan

Oikeastaan aivan sama mitä Sipilä tekee. Keskustapuolue ja Kokoomus ovat sotepelleilyineen naulanneet arkkuunsa naulat.
Ihan ufojen hommaa sysätä kansalaisten terveydenhuoltoa yksityisten yritysten syliin. Suomalaisten veroeurot siinä vaan päätyy ihan vääriin taskuihin.
Matut kun saataisiin ulos, niin mitään kikkailuja ei edes tarvittaisi.

Anonymous

Perseet penkkiin sano pääministerikin. Ennen tuo oli vassarien hommia. Oikeesti kannattas poliitikkojen ajaa äänestäjiensä eikä puoluekoneistojen ja rahoittajien etua. Jos noin toimisi olisi helpompi äänestää.

Särmääjä

Keskusta romahti myös vuoden 2011 vaaleissa pääministeripuolueesta neljänneksi eikä sitä ennen kuitenkaan Vanhanen tehnyt samaa. Ihan Sipilän omaa touhuilua toi on ei siitä kannata sen kummemmin välittää. Parempi vaan kaikille.

Raku Rintala

Nyt kun Sipilä on työtön, minä tarjoan taloni hänen ja puolueensa käyttöön. Minä olen rehti mies. Perustan myöskin SHOKKI nimisen baarin jossa Sipilällä on oma kantapöytä sekä loputon piikki, niin saadaan Juhan sosiaaliseen mediaan jotain tolkkua. Samaisessa baarissa tehdään törkeen siistii safkaa.

Sensuroimaton Totuus

Suomen ulkopuoliseen ohjailuun alistettu poliittinen järjestelmä on kokonaisuudessaan niin härski ettei sieltä enää pysty erottamaan kuka on suurin kansankusettaja. Tervasaaren kesäteatteri missä 200 päinen pyrkyrilauma kilpailee siitä kuka täyttää (((isäntien))) antamat käskyt kaikkein nöyrimmin. Vai onko joku oikeasti sitä mieltä että tämänhetkinen tilanne olisi suomen osalta nykyistäkin surkeampi jos meillä olisi käytössä ainut oikea , eli SUORA demokratia ilman näitä sielunsa myyneitä käsinukkeja joita irvokkaasti kutsutaan ”kansanedustajiksi”? Mainitsematta tosin jää se mitä (((kansaa))) siellä eduskunnassa edustellaan -ei ainakaan suomalaisia.

Sensuroimaton Totuus

Ja samaan aikaan toisaalla:
”Eduskunta äänesti tänään 8.3.2019 kansalaisoikeuksiin vaikuttavasta (eli YKSITYISYYDENSUOJAN ROMUTTAVASTA ja POLIISIN MIELIVALTAISEN VAINON mahdollistavasta) tiedustelulaista jota kymmentä vasemmistoedustajaa lukuunottamatta kannatti koko muu tänäin eronneen hallituksen oppositio”
Sipilöitä menee ja tulee mutta nämä jokaista suomen kansalaista koskevat rajoitteet ovat pysyviä -ja ne tehdään aina mahdollisimman salassa kansalta jonka huomio on sopivasti kiinnittynyt johonkin täysin merkityksettömään sirkusnäytökseen joka ”jotenkin mystisesti sattui juuri samalle päivälle” Ikivanha hämäys joka toimii edelleen ainakin täällä pohjolan hölmölässä missä usko järjestelmään ei horju vaikka kaikki varoitusvalot palaa punaisella. Pala palalta eliitti kiristää kontrollointiaan yhteiskunnan jokaisella osa-alueella ja sillä on kristallinkirkas päämäärä mihin se pyrkii. Jokaisen ns.normikansalaisen, varsinkin kansallismieliseksi itsensä mieltävän, on syytä miettiä omaa asemaansa ja toimenkuvaansa siinä järjestelmässä mihin meitä pienen mutta sitäkin vaarallisemman globalistiklikin käskystä ohjaillaan. Onko nyt ajettujen lakien ja valvonnan tarkoitus minun turvallisuuteni ja itsemääräämisoikeuteni suojeleminen kuten valtiojohto pontevasti vakuuttelee? Vai täysin päinvastoin?
Jos katsoo viimeisien vuosien poliittisia päätöksiä ja yhteiskunnan kokonaisvaltaista alasajoa niin vastaus edellämainittuihin, tulevaisuuden kannalta melko perustavanlaatuisiin kysymyksiin on yksiselitteinen. Ainakin pitäisi olla.

Pinlaareni

Joo, onhan se kepun emiirin kivampi erota kuin olla shokissa vaalitappion jäljiltä.

Aleksi

Vaalitemppu! Näitä tullaan näkemään yhä kiihtyvällä tahdilla, kun halutaan irtautua menneistä synneistä. Tämän päivän sumutus löytyy Iltalehdessä, jossa Jussi Niinistö ei anna selvää vastausta, kun kysytään, onko hän liittymässä perussuomalaisiin vaalien jälkeen. Puhdas vaalitemppu, jolla yritetetään saada ihmisiä äänestämään sinisiä, kun haluttaisiin äänestää perussuomalaisia. Ikävää äänestäjien huijaamista. Vaikka ennen pidin Jussi Niinistöstä,niin nyt meni maku koko miehestä.

Heppu

Maanpetturihan tuokin on, valitettavasti.