Tukholman terrori-iskun uhrin hauta systemaattisen häpäisyn kohteena

39169688_140198446903307_6549719792327065600_n

Tukholmassa on menossa kummallinen näytelmä cityssä tapahtuneen terrori-iskun tiimoilta. Yhden uhrin, nuoren tytön hautaa on häpäisty systemaattisesti. Tekijänä on 59-vuotias mieshenkilö ja hautarauhan rikkomisen motiivi on hyvin epäselvä.

11-vuotias Ebba Åkerlund menehtyi rekkaiskussa 7. huhtikuuta 2017. Tämän jälkeen Ebban hautaa on häpäisty puolensataa kertaa mm. tekemällä hautakiveen töherryksiä, potkimalla kukkaset kenttään ja virtsaamalla haudalle. Poliisi ei alkuksi onnistunut ottamaan tekijää kiinni, kunnes Ebban isä sai tekijän rysän päältä kiinni. Tästä seurasi, että miestä kuulusteltiin mm. epäiltynä hautarauhan rikkomisesta.
Vaikka mies otettiin kiinni, hänet päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi. Siitä huolimatta, että miehellä on lainvoimainen karkoitus päällä. Lisäksi hänet on tuomittu oikeuden päätöksellä karkoitettavaksi. Tosin karkoitus ja maahantulokielto on ollut voimassa 2019 helmikuun loppuun.
Kun asia eteni lopulta syyttäjälle ja asiaa piti istua Tukholman käräjäoikeudessa niin asia jouduttiin lykkäämään, koska 59-vuotiaalle epäillylle ei ole saatu toimitettua haastetta.
Ebban isä on asiasta katkera. Hän kertoo Tukholmalaiselle paikallislehdelle Mitti.se:lle, että asia on kertakaikkiaan käsittämätön. Hän on nähnyt epäillyn lähes päivittäin pyörimässä hautausmaalla, mutta siitä huolimatta viranomaiset eivt ole saaneet toimitettua haastetta.
Miehen motiivi on käsittämätön. Mies on systemaattisesti sotkenut ja tehnyt tuhotöitä Ebban haudalla vuoden ajan. Mitään järjellistä motiivia asialle ei löydy. Niin ikään viranomaiset eivät osaa tehdä asialle mitään. Isä joutuu valvomaan tyttärensä hautaa, että edes pahimmat tuhotyöt saadaan korjattua.

 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Motiivi riippunee siitä onko tekijä muslimi vai ei. Veikkaan että on.

Poliisi ei auta tavallisia kansalaisia

Voi vain kuvitella miltä Ebban isästä tuntuu. Painajainen ei lopu koskaan.

V*lua

Ajatellaanpa asia toisinpäin. Häpäisijä tms olisi luultavasti jo poistettu keskuudestamme ja marssia olisi järjestetty. Olihan täällä suomessakin tapaus, mikä vuoti julkisuuteen missä suomen pelastajat olivat hautausmaalla ja naureskelivat ja kuvasivat videolle kristittyjen halveksuntaa.

fatwantarkistaja

Kyllä siinä fatwa ylle lankeaa, jos muslimin haudan häpäisee. Kyseessä on niin alhainen teko, että sen jo miltei ymmärtääkin.

Anonymous

Niin.Olisipa ikävää jos ali-ihmisten hauta-alueille alkaa ilmestyä jatkossa sianpaskaa yms.

Qroquius Kad

Tottapa tosiaan, vaikea on, niin vaikea on selvittää mikä voikaan olla motiivina häpäistä islamistiterroristin uhrina kuolleen pikkutytön hautaa, vaikka tekijälläkään ei ole muuta kuin lainvoimainen karkotus päällä!
Mää ihmettele vallan kauhiast, mää ole ku klavul päähä lyäty, sanoi Hietanen.

Turuss

Klapill!

mike lake

Itse isänä tiedän mitä tekisin,mutta jätän sen sanomatta.

Islam on syöpä

Itse isänä en tietäisi mitä tekisin, päämäärän kuitenkin tiedän, mutta matkaa tähän päämäärään en minä eikä vastapuoli halua ottaa selvää.

Että näin

Aivan. Samaa mieltä. Mutta jonkunlaista kokemusta on melko lähipiiristä siitä miten viranomaiset suhtautuvat siihen jos karmea tragedia kohtaa ja oikeus ei toteudu. Nimittäin siihen jos isä ynnä hänen kaverit jne ovat että silmä silmästä. Viranomaiset tietävät tämän. Tuttuni tapauksessa tekijä pääsi pälkähästä. Kun asiaa käsiteltiin ja elettiin, homma kääntyi aivan päälaelleen. Eli lapsen vanhempia alettiin syyttämään ja uhkailemaan, että huostaanotto uhkaa jne. Ja tämä on tosi. Poliisi istui vastapäätä keittiönpöydän äätessä lastensuojelijoiden kanssa ja totesi että, tiedän mitä ajattelet. Tekijä sai naurettavan tuomion mutta perhe tuhottiin. Johtamalla heidät lastensuojelun byrokraattiseen helvettiin. Jne. Tästä tapauksesta on noin 15 vuotta. ja kuulemma pahemmaksi on mennyt rarkoitan yleisesti.

Islam on syöpä

Hyvä ystäväni on poliisi (asutaan sen verran etäällä Helsingistä, niin ei ole liittynyt polpoon) ja sauna illassa tuli puhetta mitä tekisin jos joku tekisi perheelleni pahaa. Vastasin:” Poliisi on viimeinen kenelle minä soitan.”

Ottakaa selvää

Lisätään vielä että ihan normaali tavallinen suomalainen perhe. Ei alkoa tms. Mutta kuulemani mukaan tyttö joutui huostaanotetuksi mitä epämääräisimmin perustein. Joka johti siihen ettäi perhe todella tuhoitui. Ja siitä syystä että vanhemmat protestoivat tuomiota. Jne. Uskomatonta mutta totta. Juttelin pari kolme vuotta sitten tytön isän kanssa, ja hän totesi että lastensuojelulla on pykälät koskien sanomisia esim etnisyydestä. Näin hän väitti. Että se oli heti ns että te olette rasisteja. Harkitsemme huostaanottoa. Kärjistettyä mutta ei kaukana todellisuudesta. Olen esim hänen kauttaan tajunnut sen mikä on lastensuojelu laki. Tai ketkä sitä ovat olleet masinoimassa. Uskon häntä aivan varauksetta.

l

Eliitti tulee saamaan mitä tilaa. Kun kaaos alkaa niin viha pääsee irti.

Aikki.

Eliitti kuvittelee pääsevänsä pakoon, mutta saavat vielä huomata olevansa väärässä. Jään odottamaan Ranskanvallankumouksen tapaista selkkausta.

Taas äimän käkenä

Lastensuojeluympyröissä tuntuu pyörivän ihmisiä joille lasten etu tulee viimeisenä.
Viime aikoina on pinnalle nousseet ns. suvakkinatsit jotka kohdistavat viha-ajatuksia, -puheita ja -tekoja ns. nuiviin henkilöihin ja heidän lapsiinsa, suoraan sanottuna harjoittavat vainoa kriitikkoja ja toisinajattelijoita kohtaan.
Tavattoman härskiä ja moraalitonta toimintaa joka voi aiheuttaa läpi elämän säilyviä pelkotiloja ja vaurioita lapsille.

jippos123

Sama juttu, kuseskelut olisi kuseskeltu ja ei tarvitsisi siitä karkoituksestakaan enää murehtia. Mehmet olisi paratiisimatkalla pysyvästi.

Automies

Korjatkaa välittömästi mikäli olen väärässä, pyydän.
– Muistaakseni Ebban vanhemmat, niin isä kuin äitikin oikein mainostivat kuinka suvaitsevaisia ihmisiä he ovat vielä iskun jälkeenkin missä heidän tyttärensä kuoli?
Ajattelin vain että olisikohan isällä varsinkin siellä sateessa seisoessa tyttärensä hautaa vartioimassa tullut mieleen että ehkä tämä Islam ja monikulttuurisuus juttu ei olekaan niin hieno asia?
Ajattelin myös että olisikohan Ebban vanhemmista tullut “nuivia” ja jopa SD:n kannattajia?
– Mietin vain koska vaikka Ebbaa ei enää voida auttaa niin Ruotsia voisi vielä jotenkin koettaa sisäisesti auttaa mikäli terroristi iskun uhrin vanhemmat avaisivat suunsa avoimesti ja alkaisivat kamppailemaan tätä Ruotsin “monikulttuurisuus” ideologiaa vastaan järjestelmällisesti?
Aika paha se olisi julkisen hallinnon Ruotsissakaan alkaa ottamaan kiinni ja raahaamaan terroristi iskun uhrin vanhempia milloin mistäkin “vihapuheesta” verkossa tai protestoinnista (laillisesti) puhumasta? Ei muuta mutta kun aika vähissä olisi heidän vastustuksensa.
– Pitäisiköhän jonkun SD:n edustajan käydä ystävällisesti kysymässä isältä että olisiko hän valmis vaikka lähtemään SD:n mukaan kiertueelle puhumaan?
Epäilen että nyt alkaisi olemaan oikea aika.

Lee Andersson

Sellaista röyhkeyttä, oikeusmurhaa ja sadismia ei olekkaan mistä suvakki ja varsinkin ruotsalainen suvakki kokisi häpeää sellaista tehtyään.
Terrorismin uhri, joukkoraiskailun urhi tai ihan mikä ja kuka tahansa on täysin kelvollinen “rasismin metsästelyn” kohde ruotsalaiselle tärähtäneistölle.
Kas suvakit kun kokevat olevansa herrakansaa, ylempiä olentoja joilla täysi oikeus toimia aivan mielensä mukaan.

suohauta muumiot

Suohauta auttaa karkotettuja pääsemään päämääräänsä.

Hauki

Vieraanvarainen ja suvaitsevainen Ruotsi on häpäisyn kohteena.
Niin makaa kuin petaa sutkauttais paskasäkki Soini.

Pena

Tämä on vain sitä monikulttuurista rikkautta jota a. stubb hehkutti.

doo

Poliisi suojelee terroristeja eikä lapsia. Viha kasvaa.

Lee Andersson

Jokainen suvakkien ja polpon tekemä oikeusmurha kääntää tuomiopäivän kelloa kohti keskiyötä.
Todellakin toivon etten joudu sitä päivää näkemään kun viimeinen niitti kalahtaa kohtalon arkun kanteen.
Suunnan voisi vielä hyvin kääntää. Mutta riittääkö suvakkien järki terrorinsa lopettamiseen äänestääkö kansa omaa etuaan vai miten käskee Brysselin Bobrikof?

El Comandante Cero

Ajatollah Ruhollah Khomeinin kootuissa ajatuksissa kirjoitettiin aikoinaan että kysymykseen ei ole kuin selkeä vastaus eli häpäistääkseen haudan, vainajan, vainajan omaiset ja kristinuskon. Kysymys on uskonsodasta. Joko naapurissa viranomaiset ovat tajunneet tämän ja munattomina pyörittävät silmiään ympäri ja syövät hapansilakkaa sekä mielessään siunailevat härre god. Toinen vaihtoehto on että todella typeriä hevosnaamaisia medel svenssoneita eli tyypillisiä Al-Nussimia ja ehdottelevat kaksipuolista kotoutumista jonka jälkeen uskonveljä ei karkoiteta korkeintaan Skåneen kun Korbilombolo on ihmisoikeuksien rikkomista.

Lahjoitamme maamme pois

Sairaita idiootteja on Ruotsi täynnä ja niitä tulee joka päivä kymmeniä lisää pahaa tekemään ja syömään kantisten rahoja..
Eikä kukaan tee asialle yhtään mitään!

Anonymous

Kyllä vois maksaa muutamalle kaverille jotka hoitais homman eikä jäis itse kiinni eipä heitä kiinni saatais kun ei tuota tekijääkään

Banemannen

Jep, puolalainen hullu joka ei osaa Ruotsia ja on siellä loisinut iät ja ajat, viettää aikaansa sotkemalla ja rikkomalla hautoja. Tässä tulee taas esiin Ruotsalaisten nössö ämmäily. Lapsestasi teki muslimiterroristi jauhelihaa, viet haudalle kukkia mutta siellä on joku matuspurgu paskomassa lapsesi haudalle. Mitä teet? Vähän pahoitat mielesi ja sitten menet facebookiin kitisemään. SAATANAN HURRIHOMO! PUUKOLLA SITÄ JÄTKÄÄ NAAMAAN SAATANA!!!!! Ja jos ei oma rohkeus riitä niin luulisi että monen monen MONEN facebook-kitinäjutun jälkeen edes joku Ruotsalainen suuttuisi ja menisi hautausmaalle odottamaan Mr.Puolaa ja vetäisi vitun dorkalta hampaat kurkkuun. Kun Mr.Puola saa tarpeeksi monta kertaa turpaan, hän ei enää tule paikalle. ONGELMA RATKAISTU. Ihan vitun helppoa. Saatana tota munatonta hurrikansaa.. Maksakaa vaikka muslimeille niin ne joukkoraiskaa sen jätkän jumalauta.

Irtolaiset ulos

Minä yleisesti ottaen tykkään puolalaisista mutta on heissä monta luuseriakin jotka pitäisi kärrätä kotiin ja antaa takaisintulokielto. Paikallisen marketin edessä on jo 10 vuoden ajan seisonut sama polakkiukko, nyt ehkä 55v. Ensin kerjäämässä ja nyt myymässä kodittomien lehteä minkä hän katsoo ihan normaaliksi työnteoksi..
Ei ole saatana 10 vuodessa saanut mitään aikaan, terve, kookas ja hyvässä kunnossa oleva äijä, puhuu hyvää ruotsia. Mielummin seisoo kaupan edessä ja häiritsee ihmisiä. On se kumma ettei sitä touhua saada lopetettua. Kyllä työtä löytyy jokaiselle, jos ei muuta niin pakkotyötä, vaikka katuja siivoamaan. Jos ei kelpaa niin ulos maasta, oli sitten polakki tai mulakki.

kaikki kotona

ylellä’ on isis sympatiota
he eivät välita tuon taivaalista isisn ideologiasta mitä nämä hirviot ovat tehneeet tai yllytännet tekemään
sis-tytön vauva kuoli – brittiministerin kovalle linjalle sataa nyt kritiikkiä
Yle
Ulkomaat pelö” sympatian keruuta terroristeille
näillä ylen toimitajila ei ole kaikki kotona

yle kalifaatti

kilti isin i–sis –tyttö—
ei ei kuurihan yksi islam tutkia ihmetteli isis vaimo termiä joka luo täysin vääristynyttä kuvaa koko isistä ja vain vaimoista hän sanoi että lööpien tarkoitus on peittellä näiiden naisten motiivit valkopyykos
uhriutaa heitä
muta jumalauta -Isis –tyttö ON JO PUHDASTA isis propagandaa
sis ylehän on kuin heidän pr toimistonsa joka antaa näistä terroristi ideologiaa kannatavista naisista kuvaa kuin he olisivat pelästään jonkun uhreja eikä heidän toimintansa ole tuottanut mitään pahaa
järkytävää journalismia ai niin ylessähän on töissä näitä islamisteja
ovatko he onistuneet luomaan tuon mediatalon sisään yle kalifaatin

Haittamatu nr. 2503218

Jotain hyvääkin: matunainen, joka otti vastaan matuystäviensä hautausmaalta varastaman kallin kukkalaitteen (Paavokin kertoi tapauksesta) oman vauvansa näyttötilaisuuteen (!!!) on nyt saanut haasteen oikeuteen varastetun tavaran vastaanottamisesta. HYVÄ!!!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/kvinna-atalas-efter-uppmarksammade-gravstolden
Kukkalaitteen oli kuolleen nuoren naisen äiti laittanut tyttärensä haudalle ja sattumoisin näki sen yhtäkkiä netissä matun Baby Showerissa.