Haagan puukkomies näyttää pääsi Europolin etsityimpien listalle

Kuvakaappaus 2019-03-09 16-54-27

Haagan puukkomies näyttää päässeen Europolin etsityimpien listalle.

https://eumostwanted.eu/fi?fbclid=IwAR16JPnXuZ_FBCf0q8zeASEhI_7qeeOGXcZRPt6opFhOMRChlpZEz1SZyaY#/fi/node/628

Kun hieman pohtii miten Al-Hmedawi on voinut olla pakosalla jo näinkin pitkään niin asiasta voidaan tehdä joitakin suuntaa-antavia pohdintoja. Ensinnäkään henkilön, joka on etsintäkuulutettu tällaisesta teosta ja saanut näin paljon julkisuutta, on hyvin vaikea liikkua julkisilla paikoilla, etteikö joku tunnistaisi.

Se on varmaa, että Al-Hmedawilla on avustaja tai avustajia, jos hän on Suomessa. Hän oleskelee varmasti jonkun tuttavansa luona asunnossa. Jos Al-Hmedawi ei ole poistunut Suomesta hän jossain vaiheessa antautuu, koska rahat ja kaverisuhteet loppuvat tällaisissa tapauksissa muutaman viikon jälkeen. Pakoilu on hermoja raastavaa hommaa ja varsinkin jos on piilossa jonkun kaverinsa asunnossa se aiheuttaa suurta vainoharhaisuutta sekä pakenijassa, että avustajassa.

Jos Al-Hmedawi on Suomessa niin hän on Turussa.

On mahdollista, että Al-Hmedawi on poistunut Suomesta. Jos näin on, niin hän poistui maasta joko heti teon jälkeen mahdollisesti laivalla Ruotsin suuntaan. Jos maastapoistuminen on tapahtunut myöhemmin on se tapahtunut Tornion kautta, sillä julkisesti etsintäkuulutettuna hänen on melko mahdotonta päästä laivaan tai lentokoneeseen. Lisäksi kiinnijäämisen riski lisää erityistä varovaisuutta.

Jos Al-Hmedawi on poistunut Suomesta on hän luultavimmin Saksassa. Hän voi sulautua irakilaisyhteisöihin ja elää normaalia elämää pitkiäkin aikoja. Hän voi käydä pimeissä töissä jonkin irakilaisen yrityksessä ja vuokrata huoneiston.

On olemassa myös sekin mahdollisuus, että Al-Hmedawi on palannut takaisin Irakiin. Hänellä on sotilastausta, joten hän selviää hyvin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Haagan puukkomies näyttää pääsi Europolin etsityimpien listalle

 1. Ilmoituksessa lukee kansallisuus: Irak, mikä ei ole oikein. -Tyyppi on asunut Suomessa joten on aivan yhtä suomalainen kuin kuka tahansa meistä, eikö vain? Terveisin YLE

  30
  3
  1. Taitaa rasmuksen ja rhc:n porukka olla oikeassa puukottaahan ne suomalaiset ja varsinkin uusio sellaiset.

   15
  2. Hänen kotimaansa in Irak, mikä on ihan oikein eli hän on irakilainen. Yle ei ymmärrä, koska se odottaa kansalaisilta rahaa tyhjästä ja jopa haitallisesta toiminnasta.
   Mutta tuo asia, eiköhän tuo irakilainen ole jo Ruotsissa. Jos turkuun on vauhdilla mennyt niin eiköhän jo karannut maasta heti. Apureitakin oli murhalle jossa uhrina naisia ja lapsia.

 2. Suomen passi, Suomen kansalaisuus, varmaan Kela maksaa toimeentulotukeakin. Antoiko vielä erityisrahaa piilottelun aiheuttamiin lisäkuluihin vai / ja muutama tonni matkarahaa kotiinpaluuseen ja elämän siellä uudelleenaloittamiseen? HÄH?

  33
  1. Noita pankkitilejä ei ole varmaan pantu tarkkailuu, ai niin onkohantuolla peräpukamalla sellaisia? No joka tapauksessa ne pitäisi olla tarkkailussa. Ihmetelen millä perusteilla tuollekin ripuliläjälle on myönnetty Suomen kansalaisuus, ei saatana. No kun katsoo hallitusta ja eduskuntaa, kuuntelee demareitten ja Li Anderssonin paskajuttuja, niin eipä pitäisi ihmetellä, mutta ihmetyttää kuitenkin.

 3. Pääsee se lentokoneeseenkiin kaverin papereilla. En muista, että kukaan olisi koskaan syynännyt tarkemmin noiden papereita, ovatko omat, sukulaisen vai jonkun ihan muun.

  25
 4. Ei enää takasin Suomeen tota! Menkööt ja jääkööt vaikka sinne Irakiin takasin.

  25
 5. Ensin annetaan etumatkaa ja sitten haetaan kissojen ja koirien kanssa! Mistähän tuli määräys, että kuvaa tai nimeä ei julkaista kuin vasta monen päivän jälkeen? Ei näköjään annettu rajanylityspaikoillekaan, jos on onnistunut maasta pois pääsemään. Toisaalta siinä suhteessa ei mitään vahinkoa ole tapahtunut ja Suomen veronmaksajat säästävät melkoisen summan.

  15
 6. Kun kerran ollaan kuin villissä lännessä (tai lähi-idässä) sanoo:

  Voi kun olisi kuin ennen Wanhaan, elävänä tai kuolleena, palkkion voi noutaa paikallisesta seriffin toimistosta.

  11
  1. Taisi olla suunniteltu paniikkihäiriö kun oli apurit ja suunnitelmat olemassa.

 7. Tyypillinen muslimi, sairaalloisen mustasukkainen ja hakkaa naisia. Puukottaa naisia ja lapsia, mukakunnian takia, ja sitten käärmemäisesti luikertelee pakoon eikä ota teostaan vastuuta. Tuon näköisen gorillan ainut tapa saada naista on islam ja pakkoavioliitto, tai tietenkin puskaraiskaus. Kohta jää läskiapina kiinni ja sitten alkaa selittely, oli varmaankin tämä teko Allahin tahto.. Kaikki muslimit vittuun Suomesta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.