Haagan puukkomies näyttää pääsi Europolin etsityimpien listalle

Kuvakaappaus 2019-03-09 16-54-27

Haagan puukkomies näyttää päässeen Europolin etsityimpien listalle.

https://eumostwanted.eu/fi?fbclid=IwAR16JPnXuZ_FBCf0q8zeASEhI_7qeeOGXcZRPt6opFhOMRChlpZEz1SZyaY#/fi/node/628
Kun hieman pohtii miten Al-Hmedawi on voinut olla pakosalla jo näinkin pitkään niin asiasta voidaan tehdä joitakin suuntaa-antavia pohdintoja. Ensinnäkään henkilön, joka on etsintäkuulutettu tällaisesta teosta ja saanut näin paljon julkisuutta, on hyvin vaikea liikkua julkisilla paikoilla, etteikö joku tunnistaisi.
Se on varmaa, että Al-Hmedawilla on avustaja tai avustajia, jos hän on Suomessa. Hän oleskelee varmasti jonkun tuttavansa luona asunnossa. Jos Al-Hmedawi ei ole poistunut Suomesta hän jossain vaiheessa antautuu, koska rahat ja kaverisuhteet loppuvat tällaisissa tapauksissa muutaman viikon jälkeen. Pakoilu on hermoja raastavaa hommaa ja varsinkin jos on piilossa jonkun kaverinsa asunnossa se aiheuttaa suurta vainoharhaisuutta sekä pakenijassa, että avustajassa.
Jos Al-Hmedawi on Suomessa niin hän on Turussa.
On mahdollista, että Al-Hmedawi on poistunut Suomesta. Jos näin on, niin hän poistui maasta joko heti teon jälkeen mahdollisesti laivalla Ruotsin suuntaan. Jos maastapoistuminen on tapahtunut myöhemmin on se tapahtunut Tornion kautta, sillä julkisesti etsintäkuulutettuna hänen on melko mahdotonta päästä laivaan tai lentokoneeseen. Lisäksi kiinnijäämisen riski lisää erityistä varovaisuutta.
Jos Al-Hmedawi on poistunut Suomesta on hän luultavimmin Saksassa. Hän voi sulautua irakilaisyhteisöihin ja elää normaalia elämää pitkiäkin aikoja. Hän voi käydä pimeissä töissä jonkin irakilaisen yrityksessä ja vuokrata huoneiston.
On olemassa myös sekin mahdollisuus, että Al-Hmedawi on palannut takaisin Irakiin. Hänellä on sotilastausta, joten hän selviää hyvin.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman
Moonman
9.3.2019 17:21

Ilmoituksessa lukee kansallisuus: Irak, mikä ei ole oikein. -Tyyppi on asunut Suomessa joten on aivan yhtä suomalainen kuin kuka tahansa meistä, eikö vain? Terveisin YLE

El Comandante Cero
El Comandante Cero
9.3.2019 19:27
Vastaa...  Moonman

Taitaa rasmuksen ja rhc:n porukka olla oikeassa puukottaahan ne suomalaiset ja varsinkin uusio sellaiset.

rotta juoksee pakoon
rotta juoksee pakoon
10.3.2019 14:59
Vastaa...  Moonman

Hänen kotimaansa in Irak, mikä on ihan oikein eli hän on irakilainen. Yle ei ymmärrä, koska se odottaa kansalaisilta rahaa tyhjästä ja jopa haitallisesta toiminnasta.
Mutta tuo asia, eiköhän tuo irakilainen ole jo Ruotsissa. Jos turkuun on vauhdilla mennyt niin eiköhän jo karannut maasta heti. Apureitakin oli murhalle jossa uhrina naisia ja lapsia.

Hulluja Nuo
Hulluja Nuo
9.3.2019 17:48

Suomen passi, Suomen kansalaisuus, varmaan Kela maksaa toimeentulotukeakin. Antoiko vielä erityisrahaa piilottelun aiheuttamiin lisäkuluihin vai / ja muutama tonni matkarahaa kotiinpaluuseen ja elämän siellä uudelleenaloittamiseen? HÄH?

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
10.3.2019 10:29
Vastaa...  Hulluja Nuo

Noita pankkitilejä ei ole varmaan pantu tarkkailuu, ai niin onkohantuolla peräpukamalla sellaisia? No joka tapauksessa ne pitäisi olla tarkkailussa. Ihmetelen millä perusteilla tuollekin ripuliläjälle on myönnetty Suomen kansalaisuus, ei saatana. No kun katsoo hallitusta ja eduskuntaa, kuuntelee demareitten ja Li Anderssonin paskajuttuja, niin eipä pitäisi ihmetellä, mutta ihmetyttää kuitenkin.

goy Vandal
goy Vandal
9.3.2019 18:22

Pääsee se lentokoneeseenkiin kaverin papereilla. En muista, että kukaan olisi koskaan syynännyt tarkemmin noiden papereita, ovatko omat, sukulaisen vai jonkun ihan muun.

Särmääjä
Särmääjä
9.3.2019 18:31

Ei enää takasin Suomeen tota! Menkööt ja jääkööt vaikka sinne Irakiin takasin.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
9.3.2019 19:26

Taitaa olla noita Taposen kavereita.

John McMunne
John McMunne
9.3.2019 20:38

Fuckbuddies?

elävänä tai kuolleena
elävänä tai kuolleena
9.3.2019 19:48

Onko luvattu löytöpalkkio.

Timppa
Timppa
9.3.2019 21:02

Turku, tuo Isiksen viimeinen linnake.

Pena
Pena
9.3.2019 22:07

Suomen poliisi. Onneksi olkoon olette taas näyttäneet millaisia tunareita olette.

Anonyymi
Anonyymi
9.3.2019 22:27

Ensin annetaan etumatkaa ja sitten haetaan kissojen ja koirien kanssa! Mistähän tuli määräys, että kuvaa tai nimeä ei julkaista kuin vasta monen päivän jälkeen? Ei näköjään annettu rajanylityspaikoillekaan, jos on onnistunut maasta pois pääsemään. Toisaalta siinä suhteessa ei mitään vahinkoa ole tapahtunut ja Suomen veronmaksajat säästävät melkoisen summan.

Anonymous
Anonymous
10.3.2019 09:50
Vastaa...  Anonyymi

Se nostaa kelakorvaukset vaikkei maassa oliskaan…

Kun kerran ollaan kuin villissä lännessä (tai lähi-idässä)
Kun kerran ollaan kuin villissä lännessä (tai lähi-idässä)
10.3.2019 06:13

Voi kun olisi kuin ennen Wanhaan, elävänä tai kuolleena, palkkion voi noutaa paikallisesta seriffin toimistosta.

tarkkailija
tarkkailija
10.3.2019 10:11

paniikkihäiriö……..

paniikkisairaus
paniikkisairaus
10.3.2019 15:04
Vastaa...  tarkkailija

Taisi olla suunniteltu paniikkihäiriö kun oli apurit ja suunnitelmat olemassa.

Tarzan
Tarzan
10.3.2019 16:51

Tyypillinen muslimi, sairaalloisen mustasukkainen ja hakkaa naisia. Puukottaa naisia ja lapsia, mukakunnian takia, ja sitten käärmemäisesti luikertelee pakoon eikä ota teostaan vastuuta. Tuon näköisen gorillan ainut tapa saada naista on islam ja pakkoavioliitto, tai tietenkin puskaraiskaus. Kohta jää läskiapina kiinni ja sitten alkaa selittely, oli varmaankin tämä teko Allahin tahto.. Kaikki muslimit vittuun Suomesta!