Uppsalan keskusta muuttunut nuorille tytöille no-go-alueeksi

Kuvakaappaus 2019-03-09 21-31-45.png

Uppsalan keskusta on määritelty viime aikoina eräänlaiseksi riskialueeksi nuorille tytöille. Syynä ovat eritoten afganistanilaisten nuorukaisten systemaattinen ahdistelu. Uppsalan paikallislehti UNT on kirjoittanut asiasta artikkelisarjan. Myös poliisi vahvistaa, että todellisuus on tällä hetkellä hurjanpuoleinen.

UNT kertoo esimerkin 14-vuotiaasta Emeliesta, joka laittaa lenkkikengät jalkaansa kun hän menee vaikkapa koulusta kotiin. Tämä siksi, että hän voisi juosta nopeammin kun yksintulleet käyvät hyökkäykseen. Emelie kertoo, että on joutunut monta kertaa erilaisten päällekarkausten uhriksi. Yksi sellainen oli kun hän matkusti paikallisbussilla kotiin niin suuri joukko yksintulleita piiritti tytön. Nuorukaiset alkoivat hipelöimään tyttöä ja yrittivät päästä iholle kiinni.
– Olin suunniltaan pelosta. Sanoin heille kymmeniä kertoja, että lopettakaa, mutta eivät he kuunnelleet minua. Tämä on aivan kauheaa. Tämä on niin väärin. Haluan vain olla ulkona rauhassa, Emelie kertoo UNT:ille.
Edelleen Emelie kertoo, että kaikki hänen ystävättärensä kokevat olonsa turvattomaksi. Tytöt välttelevtä ulkonakulkemista pelosta, että joutuvat yksintulleiden ahdistelujen ja kommenttien kohteeksi.
Uppsalan teettämän tutkimuksen mukaan vain 19 % kouluikäisistä tytöistä kokee olonsa turvalliseksi kun vuonna 2013 45 % tytöistä koki olonsa turvalliseksi. Turvallisuus on siten romahtanut hurjanpuoleisesti.
Uppsalalainen Kristillisen puolueen puheenjohtaja Ebba Busch Thor on myös ottanut asiaan kantaa. Naistenpäivänä hän kertoi medioissa:
– Naisten turvallisuus pitää ottaa nyt käsittelyyn. Tilanne on akuutti. Omassa kotikaupungissani neljä viidestä kokee olonsa turvattomaksi ulkona. Pelko johtuu juuri-maahan-tulleiden nuorukaisten systemaattisesta ahdistelusta. Tilanne on mennyt todella pahaksi. Kaupungin nuorisopäivystys kehoittaa tyttöjä olemaan liikkumatta yksin kaupungilla, edes päivällä. Tyttöjä kehoitetaan jäämään kotiin tai kulkemaan saattajan kanssa.
Asiasta on kohistu jo ainakin vuoden parin ajan. Aluksi ahdistelua tapahtui kaupungin keskustassa pääbussiasemalla, mutta sittemin se on levinnyt ympäri keskustaa ja nuorilla tytöillä ei käytännössä ole enää minkäänlaisia mahdollisuuksia liikkua vapaasti julkisessa tilassa. Asian on vahvistanut poliisi ja se on useaan otteeseen varoittanut nuoria tyttöjä liikkumasta ilta-aikaan keskustassa yksin.
– On tullut esille, että city koetaan hyvin turvattomana. Siellä on kymmeniä yksintulleiden jengejä, jotka ahdistelevat tyttöjä ja huutelevat heille hävyttömyyksiä, Uppsalan poliisikomissario Daniel Larsson kertoo.
UNT
Se mikä asiassa on mielenkiintoista on se, että afgaanien ahdisteluun ei puututa millään tavalla. Poliisi ei voi mitään, isät ja veljet eivät tee mitään. Tilanne vain jatkuu ja jatkuu ja pahenee.
Näin se tulee menemään Suomessakin.
 

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

suomessahan viranomaiset sanoo että läpsyt lähestysvät tyttöjämme omalla tavallaan,tarkoittavat varmaan perässä juoksemista ja raiskauksia.

14

Eipä tuo vuosia kestänyt ongelma näkynyt äänestysvaiheessa, jossain on menty hippasen vikaan

Los6666

alkas jo se sisällissota tuollaki… ja alkaa muuten vituttaa toi näiden aikuisten paskavarvasmuslimien kutsuminen “nuorukaisiks”

Pena

Eikö täällä ala jo oulu ja helsinki olemaan samanlaisia paikkoja.

Anonymous

Lisätään joukkoon tampere sekä turku.

Morty

Ei vielä. Täällä toki kuka tahansa voi joutua uhriksi, mutta mikäli ei mene vapaaehtoisesti tutustumaan läpsyihin tai jää notkumaan pidemmäksi aikaa tietyille riskialueille, riski on edelleen erittäin pieni. Kenelle tahansa voi käydä huonosti, mutta todennäköisyys on pieni.
Suomessa tytöt ja naiset voivat kulkea ja kulkevat edelleen lähes kaikkialla, mihin kellonaikaan tahansa, ja 99.99 % todennäköisyydellä he eivät joudu rikoksen uhreiksi. Ne taas jotka joutuvat rikoksen uhreiksi, näyttäytyvät vain mediassa, joka kertoo asian tyyliin: “nainen raiskattiin Turussa”, mutta jättää kertomatta esim. tekijän etnisyyden.
Ja tuon takia juuri asioiden annetaan kehittyä huonompaan suuntaan ilman, että suuri yleisö alkaa vaatia muutosta. Ainoastaan jokin Oulun tapainen case, jossa lyhyessä ajassa paljastuu useita vakavia rikoksia jotka ovat kohdistuneet alaikäisiin, saa aikaan ainakin hetkellisen heräämisen. Ainakin jos uhreja on niin paljon, että lähes jokainen tuntee tai ainakin tietää jonkun jonka uskotaan olevan yksi uhreista.
Meillä on onneksi vielä sen verran vähän maahanmuuttajia, että he eivät pysty vielä ottamaan paikallisestikaan isännän otteita. Siihen suuntaan ollaan toki menossa. Saa nähdä mikä alue tulee olemaan ensimmäinen Suomen Rinkeby. Helsingin Itäkeskus on varmaan hyvä veikkaus, mutta vaihtoehtojakin on.

Täyshelvetti Ruotsi

Usein miettii, että millaista mahtaa olla 2015 invaasion jälkeen Ruotsissa tyttöjen ja naisten kannalta, koska elämä oman kokemuksen mukaan on ollut matujen takia tarpeeksi inhottavaa eteläisen Suomen kaupungeissa. Mielestäni ennen elokuuta 2015 ja sen jälkeen ovat kaksi täysin eri asiaa. Elämä muuttui hyvin erilaiseksi. Jos se määrä matuja, joka Suomeen tuli aiheuttaa niin paljon pahaa, millainen täydellinen helvetti Ruotsi on tällä hetkellä? Millainen on käytännön elämä tytöillä ja naisilla Ruotsissa? En halua samaa Suomeen.

Matutus on

Suurin osa tytöistä ja naisista pelkää luukkua yksin ilta-aikaan. Tutkikaapa vaikka tapaus Elin Kranz ja hakekaa netistä kuvat millaiseen kuntoon etiopialainen petomatu hänet murjoi.

Puolueeton

Islamilaisessa kulttuurissahan nainen ei saa liikkua yksin edes asiallisesti pukeutuneena. Pojat käyttäytyvät kuin kotonaan, kun heille opetetaan ruotsalaisia tapoja ruotsalaiseen tapaan tavalla, joka on tehotonta islamilaisessa kulttuurissa.

Automies

Mielestäni tämä on täysin oikein?
– Itse en koe minkäänlaista sääliä sellaisia ihmisiä kohtaan jotka huutavat naama punaisena päin naamaa “rasisti!” samaan aikaan kun yrittää tehdä järkevää ja yliopistotason argumenttia asiasta kuten maahanmuutto Islamilaisista maista? Valitetaan joka ainoasta asiasta ja etenkin siitä miten naiset eivät mukamas olisi tasa-arvoisia yhteiskunnassa miesten kanssa vaikka näillä nartuilla on enemmän etuja kuin vastuuta oikeastaan yhtään mistään?
Turha käyttää lasten saamista argumenttina kun niitä lapsia ei edes hankita, tilastot kertovat totuuden siitäkin asiasta.
Sitten kun joku fiksu ja määrätietoinen ihminen yrittää tehdä asialle jotain niin soitellaan työpaikoille, pilataan nimi netissä ja häiriöidään täysillä aamusta iltaan?
Olen nykyään sitä mieltä että antaa mennä vaan, jossain oli tutkimus joka kertoi että kun riittävä kipu ja ahdistus iskee naiseen niin hän alkaa nauttia siitä jollain tapaa? Eräänlainen endorfiini iskee aivoihin jollain tapaa kamppaillakseen kaikkea sitä nöyryytystä ja kipua, kuin morfiini?
Kai tämä on jotan sadomasokismia vedettynä ääritasoille sitten mutta sitä saa mitä tilaa?
“Turpa kiinni hoora!” ja suoraan perseeseen keskellä kävelykatua hiuksista kiinni pitäen ja “kupla-ihmiset” eli ne “paremmat” ihmiset kävelevät ohi aivan kuin mitään ei tapahtuisikaan jotta heidän oma henkinen pieni kuplansa säästyisi? Kukaan ei reagoi tai tee mitään eikä ketään kiinnosta, tämähän oli se “Unelma” eikö niin?
– Sopii minulle.
Minä EN ole nainen ja minua ei kiinnosta enää sen takia… Mikäli ei opita ajoissa eikä ymmärretä äänestää puolueita jotka ehkäisisivät tämän ennalta pitämällä “pahan poissa” näin lapsenomaisesti sanottuna, niin näin se menee?
Minä en ala enää leikkimään “valkoista ritaria” niin monta kertaa se tuli tehtyä että itselleni riittää, alan olemaan jo liian vanha siihen. Leikkiköön naiset keskenään islamistien keskellä kerran ovat niin halunneet. Naisilla on jonkin sortin alistamisen halu, totaalisen sellaisen? Sitä saa kun kerran sitä haluaa.
Sitten maksetaan se hinta ihan itse ja sitä voi yrittää juosta karkuun mutta jossain vaiheessa jää aina kiinni ja iskee “Ullatus”.
Se on OMA VIKA tässä vaiheessa Ruotsissa ja alkaa olemaan myös jo Suomessa, naiset itse haluavat tätä selvästi ja sen mukaan mennään.
– Parempaankin olisi ollut mahdollisuus mutta kun ei kelvannut niin antaa sitten olla.
Huoratkoon noille.

Automies

– Oikein odotan kun tämä eskaloituu siihen pisteeseen että joku naisjärjestön edustaja kysyy: “Miksi ruotsalaiset/ suomalaiset miehet eivät meitä puolusta?”
Itselläni on jo kaikki vastaukset valmiina siihen:
– Siksi koska te olette itse itsenne pilanneita HUORIA jotka jakavat persettään kenelle mille sattuu paitsi kantaruotsalaisille tai kantasuomalaisille miehille halutessanne pelata jotain ihmeen “pelejä” mitä ette ymmärrä itsekään?
– Siksi koska teissä ei ole mitään puolustettavaa? Siniset hiukset, naama täynnä lävistyksiä, naamaan tatuoituna jotain p…skaa ja kaikilla jotan isi-ongelmia ja muuta ongelmaa jonka miehen pitäisi sitten ratkaista teidän puolestanne? Läskit siihen päälle hyllyy pahemmin kuin suurimmillakaan norjalaisten kalastamilla valailla ja joka toisella joku diagnosoitu MT-ongelma?
– Siksi koska te olette henkisesti häiriintyneitä aikalailla nykyään kaikki ja täynnä itseänne? Koko naisten maailma läntisessä Euroopassa perustuu siihen että miehen pitäisi tehdä kaikki ja lopuksi syyllistää itseään sekä siihen päälle puolustaa naista ja naisen pitäisi aina olla yläpuolella koska “tasa-arvo” ja silti ei lapsia haluta hankkia koska se pilaa upeasti muodostuneen rasvakerroksen ja shoppailu budjetin?
– Teillä ei ole mitään arvoa koska te ette enää ole naisia, äitejä ja hyödyksi perheellenne sekä myös sille miehellenne? Parisuhde ja etenkin avioliitto on sopimus ja se “kuolemaan asti…” – Merkitsee vielä joillekin jotain? Yleensä nykyään enää miehille valitettavasti.
Katsokaa peiliin ja miettikää asiaa. (Tuskin pystytte)
Minun vastaukseni on seuraava:
– Haistakaa te itseänne täynnä olevat nartut pitkä paska ja ottakaa jokaiseen reikään kerralla joltain Jihadistilta, mikäli satun paikalle niin katson tyytyväisenä kun teidän päänne revitään irti “session” jälkeen ja on turha huutaa isiä, äitiä tai muuta apuun. Otetaan lisää tätä sakkia siihen pisteeseen saakka että yhteiskunnalta kaatuu talous ja sosiaalipalvelut sekä vajotaan kunnon ANARKIAAN.
Katsotaan sitten miten kovia te olette? Kuinka hyvin kestätte ilman VALKOISTA miestä jolla on rynnäkkökivääri teidän rinnallanne? – Te ette kestä, se on se fakta. Te ette saa ruokaa tai mitään aikaiseksi? Ei sähköä, ei vettä ei mitään ja mikään ei vain toimi? Te olette kuin pikkulapsia ja pystytte toimimaan vain ja ainoastaan järjestäytyneessä yhteiskunnassa.
Kun yhteiskunta kaatuu niin naiset ja lapset ovat heikoilla, lapsistakin (ainakin pojista) saa lapsisotilaita.
Mikäli ei sen vertaa osaa tajuta ettei ymmärrä miksi “Naiset ja lapset” ovat aina samassa kategoriassa pelastettavien kanssa niin ehkä näille nykyisille feministi sekopää nartulle voisi alkaa aukeamaan syy kun joutuisivat oikeasti elämään kunnon kriisitilanteessa?
Etenkin ruotsalaisten naisten suhteen eI voisi vähempää kiinnostaa enää.
Niin makaa kuin petaa ja mikäli tilaa kunnon raiskausta itselleen niin sekin onnistuu. Siitä ei tule olemaan pula, ei pelkoa vaan jokainen saa niin paljon olan takaa ettei ole ennen nähty.
– Antaa mennä vaan on oma mielipiteeni, “suvaitsen” tätä mielelläni.

Anonymous

Kannattaisi kuitenkin muistaa että suvakit ovat pieni mutta äänekäs vähemmistö vaikka kuvittelevat olevansa enemmistö. Se on kyllä järkyttänyt että suurin osa kauniista nuorista naisista vaikuttaa olevan suvakkeja ja haluavan Suomen menevän Ruotsin tietä. Olen satavarma että suurin osa tulee katumaan katkerasti. Käsittääkseni tämän maan kohtalo on täysin sen varassa ymmärtävätkö naiset miten heidän oma toimintansa vaikuttaa yhteuskunnallisesti vai eivät. Käytännössä se levittävätkö he jalkansa näille agresssiivisille muukalaisille vai eivät on se mikä ratkaisee miten asiat tulevat menemään mutta tällä hetkellä pahalta näyttää. Tätä kehitystä on enää lähes mahdoton kääntää.

Veronmaksajanainen

Kannattaa tosiaan muistaa, että iso osa suomalaisista naisista ei hyväksy massamaahaninvaasiota sen paremmin kuin miehetkään. Jaksan ihmetellä, ettei sitä passitarkastusta saada maan rajoille eikä ‘asylum’ voi olla taikasana, jolla pääsee mihin tahansa maahan elämään veronmaksajien kustannuksella. Vetoaminen kv-sopimuksiin on pelkuruutta.

Katri

Kyllä minä ymmärrän tuon ja jos olisin mies, voisin hyvinkin ajatella niin etten tuntemattomia kantisnaisia ala tuolla kaduilla pelastamaan kun tätähän ovat pyytäneet. Mutta oikeasti: KAIKKI naiset eivät ole sellaisia. Jätä ihmeessä se sinitukka pelastamatta mutta pelasta se äitisi/siskosi/tyttäresi/tuttusi jonka tiedät olevan erilainen. Minäkin teen niin mutta en tule pärjäämään millekään korstolle (tosin se 168 senttinen voisi olla mun mahdollisuuksien rajoissa…) Eli ole mies, älä vellihousu, ja kaikilla on parempi mieli.

Nimetön

Ei ole mitään syytä toivoa pahaa pikkutytöille. Eivät he ole äänestysiässä eikä heillä näinollen ole osaa eikä arpaa siihen keitä on äänestettu.

Nyanssia

Ei ole mitään syytä toivoa pahaa pikkutytöille. Eivät he ole äänestysiässä eikä heillä näinollen ole osaa eikä arpaa siihen keitä on äänestettu.

kanander

Onko nämä ahdistellut tytöt isättömiä vai isät munattomia.

Moonman

Afganistanissa eivät tytöt liiku ulkona ilman peittävää jätesäkkiä ja miespuolista saattajaa, pitäisihän ruotsalaisten se nyt jo tässä vaiheessa ymmärtää, vai unohdetaanko se ikäänkuin välillä ja luullaan että kotikylillä vielä eletään jonkun vanhan ruotsalaisen kulttuurin säännöillä? Onko joku muuten jossain vaiheessa selventänyt miksi juuri afgaaneista tuli refugees-mummojen suosikki- panoleluja, kun samaan aikaan jokaisen maailman kehitysmaan väestön edustajaa on tarjolla ruotsissa. Alkaa puistattaa aina jos näkee kaupungilla afgaaneja, ovat kuin jotain mongoloidi-arabeja ja aina omituinen, pahantahtoinen virne naamalla.

Paha virne

“Omituinen, pahantahtoinen virne naamalla” : hyvä, että jotkut muutkin näkevät tuon. Olemme kaverin kanssa jo pitkään kauhistelleet matujen karmeaa naamataulun ilmettä. Pahantahtoisuus loistaa kilometrien päähän. En ole koskaan elämässäni nähnyt kenelläkään kantasuomalaisella lähellekään samanlaista naamalle piirtynyttä pahuutta kuin melkein jokaisella invaasiomatulla. Edes ne pahimmat suomalaiset eivät yllä matujen tasolle naamailmeen pahantahtoisuuden suhteen.

Hulluja Nuo

Kuisnyniin? Hurristania on kokonaisuudessaan jo monta vuotta ollut NOGO.

John McMunne

Vitun punapersepaviaanit (yhdyssana)!

Acc

“Poliisi ei voi mitään, isät ja veljet eivät tee mitään. Tilanne vain jatkuu ja jatkuu ja pahenee.”
Ruotsalaisen yhteiskunnan puuttumattomuus pahantekoon alentaa kynnystä ryhtyä pahantekoon. Jos mitään pahantekijöille epämieluisia seuraamuksia ei tule, niin sillonhan pahantekijöillä on vain voitettavaa. Tällainen tilanne houkuttelee uusia ryhmiä pahantekoon ja silloin kohteina voivat olla aiemmat pahantekijät.

parvekeprinsessan ilmalento

Tiedä vaikka samaiset tytöt äiteineen olivat vuonna 2015 refugees welcome kyltteineen toivottamassa nykyisiä ahdistelijoira tervetulleeksi Ruotsiin.

Minä

Rakkaat kansalaiset, suosittelemme, että pysytte kotona muina paitsi työaikoina. Kansamme on tavoittamassa multikulttuurisuuden ihanuuden ja rikkauden. Olemme niin onnellisia kaikki yhdessä tästä Allahin lahjasta. Olkaamme suvaitsevaisia nyt ja ikuisesti, amen.

Tari Jervo

Tämän me haluamme, ei vaan vaadimme myös Suomeen. Monikultturismi on rikkaus.
T. Kokoomus, SDP, Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto, Siniset ja RKP. Meitä tukee tässä myös Kristilliset, YLE, HS ja muu klassinen propaganda-media.
P.S. käsky tuli Brysselistä, Bobrikof.

Rami Routa

Edes kivikaudella, viikinkiajalla tai keskiaikana ei Euroopassa/ Ruotsin alueella ollu meno näin persiistä ja vaarallista.

Anonymous

Turha hötkyillä. Antaa nyt äänestäjien nauttia länsimaisen demokratian antia muutaman vuoden. Itsepähän ovat tämän tien valinneet. Kukaan yksittäinen mies ala vetämään elämäänsä vessasta alas ottamalla joka päivä turpaan monipäiseltä matulaumalta yrittäessään puolusta jonkun kunniaa tms. Juuri sitähän se olisi jos tuohon ryhtyisi. Lisäksi siinä menettäisi työn, perheen, omaisuuden ja ystävät rasistin leiman myötä.
Itse sanoin 2015 että vaikka Ruotsi laittaisi armeijan kaduille partioimaan ne ei siltikään pystyisi enää pitämään noin suurta ja agressiivista matupopulaatiota kurissa.

Tampereella kokeiltu

Mulla olis yksi varsin tehokas keino tähän. Ääneen sitä ei voi sanoa, vaan arvatkaa. Tampereella yksi kiimainen ähläm kirkui kun pistetty sika ja jäi ahdistelut siihen.

Hauki

Pää kiinni ja säkki päälle.

Rami Routa

Suomi ja Ruotsi tuntuvat olevan erityisen haavoittuvia “monikulttuurin” saralla. Vastaus tähän on, että maat ovat harvaan asuttuja, jolloin matujengin on helpompi muodostaa paikallinen ylivoima ja jolloin tietty sivullisten ja ohikulkijoiden määrä ja potentiaalisten auttajien/ todistajien määrä on paljon pienempi kuin maissa joissa on kymmenkertainen väkimäärä ja väentiheys. Tähän kun yhdistää pohjoisesta sijainnista johtuvan pimeyden niin yön timoilla on helppo operoida..tähän päällel ruotsalainen pehmeys ja avuttomuus joo…hyvä tulooo….

NoGo- alue kasvaa koko ajan

Tavallisten matkustajien silmien edessä teloitettiin eilen 20- vuotis matuoletettu Älvsjön asemalla:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/en-skjuten-vid-pendeltagsstation-i-stockholm

Koska kuolee seuraava sivullinen?

unvis.it/https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/nasta-gang-kan-det-vara-du-som-traffas/

Anonymous

Missä ovat rohkeat ruotsalais sota sankareita ,pojat ,miehet ??????????? .

Qroquius Kad

Kuolleet parisataa vuotta sitten, eikä senjälkeinen jatkuva rauhan ja hyvinvoinnin kausi ole tuottanut uusia tilalle.

Värmdönistan vilisee afg- haaneja (hane= uros ruotsiksi)

Cecilia järjesti 55 afgaanille asunnot ja kaikkea muuta kivaa:
https://mitti.se/nyheter/hjaltar/cecilia-varmdo-ungdomar/?omrade=varmdo

Voi noita lapsukaisia…mutta Cecilia varmaan lämmittää kun niin näyttää poikasia palelevan.O sancta simplicitas!

Pohjolanpoika

Eipä ole tullut käytyä Ruotsissa enää moneen vuoteen. Raha jäi Suomeen, mitä ennen vaikkapa Tukholmassa tuli tuhlattua.

laukut kantoon

Vaikka suurinosa naisista ei halua tätä porukkaa tänne he ovat yhtä syyllisiä kun äänestävät näitä haluavia. Ainoastaan tätä äänestämällä vastustavat naiset kuin miehetkin ovat syyttömiä tilanteeseen lopuille ei sympatiaa heru.

Miksu

Ei ole Uppsalassa enää ekonomeja. Vaan onko tämä sitten parempi?

K.L.

Niin se kuuluisa yliopistokaupunkikin on mädätetty toisiin oppeihin!Voi tätä hulluutta.

T

Kun kovapanosammunnat alkavat niin haluan muistuttaa Suomen miehille ja naisille(minunkin komppaniassa oli naisia sotilaina, nostan hattua heille) että Kenraali Talvi on ystävämme matujen karsastaessa kylmiä ja pimeitä metsiä.
Tulevassa sisällisodassa tulemme olemaan luontaisessa elinympäristössä ja Lähi-Idän pojille tulee kyllä basaareita ikävä kun pakkanen kiristyy 24 -asteeseen.
Tulemme kyllä voittamaan vastapuolen kunhan ymmärrämme totuttautua elämään metsissä talvella.

Anonymous

Pitäisikö ruotsalaisia auttaa? Kokoaisi armeijan ja lähtisi puhdistamaan.