Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi 1989 syntyneen miehen kouluahdisteluista

Kuvakaappaus 2019-03-05 15-45-55

Lahden Kivimaan koulun ahdistelutapauksesta on liikkunut somessa hieman väärää tietoa. Aiemmin nimeltä mainitulla henkilöllä ei ole seksirikosten kanssa mitään tekemistä. Koulussa on siis ollut ainakin kaksi ulkomaalaistaustaista koulunkäyntiavustajaa, joista toinen vangittiin epäiltynä teoista.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi viikolla vuonna 1989 syntyneen Dhibi Faroukin kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka ovat tapahtuneet 1.9.2013 – 1.2.2015, 1.5.2018 – 4.3.2019 ja 1.11.2018 – 31.12.2018 välisinä aikoina. Lisäksi listalla oli rikos lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin 1.5.2018 – 4.3.2019 välisenä aikana.
Lahdesta tippuvien tietojen mukaan koulun ympärillä käy nyt kuumana. Uhreja epäillään olevan useita lisää. Ainakin useat kertovat, että ovat tienneet mitä koulussa tapahtuu, mutta siihen ei ole puututtu.
Seurataan tapahtumaa.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena

Mitse se nyt taas näin pääsikin käymään että kotoutus ja “työllistyminen”, menivät näin pieleen. Kaikkea muuta luvattiin ensin.

Huru-ukko

Kotoutusrahat loppu kesken, ei siinä muuta. Aivan kuin kaikkien muidenkin kanssa on käynyt. Johan se hyysärissäkin joku marokkolainen todisti, että lisää rahaa, ei ne muuten kotoudu. Kotiuttaa ne pitäs tai antaa buranaa…

rocky

Tämä on sitä työllistymistä mistä sipilä on itselleen vastuun ja kunnian ottanut.

fatwantarkistaja

Hyvää se oppi teki terroristillekin ja ilmeisesti tässäkin tapauksessa on oppia ammennettu.
Sairasta hommaa on se, että lapsilla on oppivelvollisuus, käytännössä usein pakko mennä kouluun. Siellä vaanii terroristit, pedofiilit ja muuten vaan muslimit. Rehtori tietää, mutta kiimassaan ei aio puuttua tilanteeseen. Joku opettajistakin pakolla tietää, mutta se ei aio hiiskua vanhemmille, jotka voisivat vaatia rehtorilta toimia. Tuohan on äärimmäistä sortoa, joku helevetin ihmiskoe.
Ja kuinka monessa koulussa sama tilanne, ei näistä hiiskuta kellekään, ellei oppilaat kerro vanhemmilleen ja nämä saa jotakin aikaan. Sitten poistetaan tämä yksi lapsenkoskija ja toinen astuu tilalleen. Koe jatkuu.
Onneksi en voi joutua tilanteeseen, jossa palaisi koulu ja rehtori katoaisi, mutta voi jollain vanhemmalla pimahtaa, kun koulu jakaa hänen lastaan kehareille.
Jättäkää edes lapset rauhaan.

qwerty

Poliisi on syyllinen tilanteeseen. Poliisi laski kaikki murhaajat ja raiskaajat Suomeen. Poliisi vainoaa kansalaisten mielipiteitä eikä suojele naisia ja lapsia. Poiisi on syyllinen suomalaisten lasten raiskauksiin.

Sensuroimaton Totuus

Kun kansalaisoikeudet mitätöivä “tiedustelulaki”, eli selkosuomeksi poliisivaltiolaki astuu voimaan on poliittisen poliisin kantaväestön vastaiseen toimintaan täysin mahdoton vaikuttaa ja tilanne riistäytyy käsistä lopullisesti. Tämä synkkä tulevaisuus on edessä jo muutaman viikon kuluttua kun Suomi virallisesti siirtyy poliittisen poliisin kontrolloimaksi siirtomaaksi.

Muslimbeasts

“Aiemmin nimeltä mainitulla henkilöllä ei ole seksirikosten kanssa mitään tekemistä” Ei EHKÄ juuri NÄIDEN seksirikosten..

Matut kouluavustajiksi?

“Ainakin kaksi ulkomaalaistaustaista koulunkäyntiavustajaa”: miksi pitää tunkea lähi-itäläismiehiä koulunkäyntiavustajiksi, koska heillä nyt on aina jotain ikävää mielessä ainakin lasten suhteen? Ja useampi vielä samassa koulussa? Jos on pakko ulkomaalaisia palkata, voisi ottaa vaikka esimerkiksi kantaenglantilaisen opettamaan englantia ja kiinalaisnaisen kiinaa. Mutta lähi-itäläismiehet ja valkoihoiset vääräuskoiset lapset samassa tilassa on pahin mahdollinen yhtälö.

Paavo Pökäle

NUO VOITAISIIN LAITTAA OPETTAMAAN REHTORIN JA MUIDEN SUVAKKIVANHEMPIEN JÄLKIKASVUJA, NIIN SAISIVAT 110% OPETUKSEN!

Huru-ukko

Matukiima, siinä syy.

Anonymous

Se koulunkäyntiavustaja jonka nimi on tullut jossain yhteydessä esille tämän asian yhteydessä, ja joka ei siis tähän asiaan liity mitenkää, on käsittääkseni nainen.
Tätäkään väärinkäsitystä ei olisi tullut, mikäli koulun rehtori olisi kysyttäessä kertonut tämän tekoihin syyllistyneen koulunkäyntiavustajan nimen. Ei kertonut. Rikosilmoitus piti tehdä ilman epäillyn oikeaa nimeä. Tiedä nyt sitten mikä se oikea nimi sitten itseasiassa on. Tietääkö rehtorikaan sitä oikeaa nimeä loppujen lopuksi, tuskin.

jorma

twitterissä on pedofiilin nimi puhelinnumero ja osoite näkyvillä.