Turussa useita ulkomaalaisten seksuaalirikoksia käräjillä maaliskuun aikana

Kuvakaappaus 2019-03-10 12-10-57.png

Turussa istutaan käräjillä kuluvan kuun aikana useita ulkomaalaistaustaisten miesten seksuaalirikoksia. Juttuluettelossa on sekä lapsiraiskauksia että tavallisia raiskauksia.

5.3.2019 syytettyjen penkillä istui Al-Junoori Nabeel Abed Salman. Miestä syytettiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

5.3.2019 istuttiin myös juttua raiskauksesta. Syytettynä oli muuan Bugujevci Merison.

Tulevalla viikolla 12.3.2019 syytettyjen penkillä istuu törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Al-Khalidi Muhannad Abdul Aziz.

13.3.2019 käydään raiskaustapausta Touray Momodua vastaan.

Kaikki viime aikojen seksuaalirikostapaukset ovat siis ulkomaalaisten tekemiä tekoja. Syytettyjen penkillä ei istunut yhtään suomalaista epäiltynä seksuaalirikoksista.

Pienempia pikku pahoinpitelyjä, lieviä petoksia, väärennöksiä ja muita sen sellaisia juttuja löytyy ulkomaalaistaustaisilta kymmeniä. Mainittakoot viime torstaina istuttu juttu kaappauksesta, jossa penkillä istui Asadullah S ja vapaudenriisto viime tiistailta, jossa höylätyllä penkillä istui muuan Mohammed A. Noin 1/3 epäiltyjen penkillä olevista henkilöistä kaikista rikoksista yhteensä on ulkomaalaistaustaisia.

Jutun vinkkihenkilönä oli ansioitunut lukijamme. Lähteenä on käräjäoikeuden juttulista.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Turussa useita ulkomaalaisten seksuaalirikoksia käräjillä maaliskuun aikana

 1. On se perkele, ettei noista koiranoksennuksia ja sianpaskoja saada ulostettua maasta. Voiko olla todellakin niin, että niiden pienet pilit kiihottavat naisia enemmän kuin kantiksen kunnon kullit. No menkää suvakkihuorat niiden mukaan, ei siinä mitään, en panisi niitä, ei kun hanttin!

  74
 2. Suomen Turku on menetetty. Joulurauhan sijasta voidaan tästedes toivottaa Joulupanoa.

  60
  1
  1. Turun tuomiomoskeijan minareeteista voidaan jouluisin ulvoa Ramadanin alun joikaukset.. ja televisioida se koko hölmöläiskansalle

   32
   1
 3. Ruotsissa on jostakin syystä kunkku Kalle-Kustaa käynyt tutustumassa ja kovasti kehunut maanlaajuista (21 haaraliikettä) Afgaanien Panopoikayhdistystä:

  unvis.it/https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/Mg43kJ/omid-flydde-afghanistan–hyllas-av-kungen

  Ehkäpä siellä kunniakkaasti opetetaan pippelinpesua ynnämuuta tärkeää/törkeää?

  30
 4. Kaikille matuille rangaistus : Kela GOLD+toimeentulotukea +asumistuki +hammaslääkärin Käyntikortti ilmaiseksi ,työttömyysturva ,Loma matkailu puolikuumaihiin maksaa Kela .

  36
  1
 5. Muilla paikkakunnilla kannattaa valveutuneiden kansalaisten myös tarkkailla raastuvan juttulistat päivittäin, ennenkuin vihervasemmisto ja muut suvakkiyhdistykset vaativat listat salaisiksi, Saattaapi olla, että listat julistetaan salaisiksi ja ne sullotaan Supon kellariin, sinne niin, maahanmuuton kustannuksista todellisten listan ja Tiitisen listan joukkoon, punainen leima lätkäistään jokaiseen paperiin, joten rahvas pääsee näiden tiettoihin käsiksi 60 vuoden kuluttua, jos silloinkaan.

  59
  1. Tällä menolla tää maa on 60 vuoden päästä totaalinen kehitysmaa. Ketään ei silloin enää kiinnosta nää tän päivän rikokset.

   17
  1. Olen muutamaan kertaan kirjoittanut TSn uutisten kommenttiosioon näistä pedofiliatapauksista.. ei julkaista.

   Kokeilkaapa muutkin..

   13
 6. Kiitokset Turun aktiiville ja Paavolle julkaisusta. Valtamedian toimittelijat ja polisin tiedottajat saa haistaa ripulipaskan.

  47
 7. Taisivat olla suvakkien pentuja, kun yhtään läpsyä ei ole löytynyt kappaleina.

  10
 8. Suomen suurimmat kaupungit menee kovaa vauhtia viemäristä alas kohti Ruotsia. Kiitos kusipääpoliitikoille kun olette pilanneet maamme.

  22
 9. Voisko YLE tai maikkari tehdä dokkarin tästä uudesta ilmiöstä nimeltään musujen seksirikollisuus????

  Kuulin, että yksi dokkari tuli, jossa haastataeltiin jo nyt vanhempia naisia heidän kokemastaan hyväksikäytöstä nuoruudessaan eli taas syyllistettiin suomalaista miestä.

  Maikkari, YLE, HS ja Alma media ovat todella kuvottavia.

  23
  1. Kyllä. Ja mielikuva kampanjat ovat alkaneet koskien meillä on unelma agendaa. Eli yle, hs, alma media sekä vihervassari puolueet ynnä spr sekä muut vastaavat näin vaalien lähestyessä.

   10
 10. Rikokset on siis selvitetty, ainakin osittain, mutta selvittämättä jää noiden oikea henkilöllisyys.
  Heti kun pääsevät vapaaksi, henkilöllisyys vaihtuu ja vanha meno jatkuu.
  Siksikin nuo pitäisi karkottaa välittömästi. Turha niitä on pistää linnaan paijattavaksi.

  13
 11. ”Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.”

  1
  5
 12. Toivoisi että jokaisen kaupungin käräjätalolla käytäisiin joka päivä aamulla 8:30 kuvaamassa ”tolppa” josta näkyy päivän jutut. Siis jos joku asuisi lähellä ja olisi aamuisin vapaa. Silloin kaikki saisivat tietää jutut ja nimet ennen käsitelyä. Silloin ne vielä ovat julkisia. Ja pari valokuvaa jutuista ilman kasvokuvia, sen saa tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.