Haagan puukottaja patsasteli medioissa pari vuotta sitten

Al-Hmedawi oikeassa kuvassa Helsingin asemalla.

Haagan puukkojunkkari Hayder Al-Hmedawin näyttää olleen eräänlainen mediamaskotti, siinä missä useat Oulun raiskaajat. Al-Hmedawi on patsastellut useissa julkisissa kuvissa sympatiaa keräävänä sotapakolaisena.

Uusimaalla ilmestyvä ruotsinkielinen Västra Nyland-lehti kertoi talvella 2016 kuinka Karjaalla sijaitseva Raasepori resorts, ennen tunnettu nimellä  Raseborgsinstitutet lakkautettiin.
Artikkelin kuvassa patsastelee Al-Hmedawi hymyssä suin. Jutussa ei kerrota mihin miekkonen on sijoitettu sen jälkeen, mutta selvästi hän on päässyt Helsingin humuun ja sumuun. Kuvatekstissä kerrotaan, että Raasepori resortsin asukkaat saivat valita heille lahjoitetuista talvivaatteista parhaat.
Al-Hmedawi on ollut myös Helsingin rautatieasemalla osoittamassa mieltään silloin kun siellä oli se kuukausien mittainen mielenosoitusleiri pakkopalautuksia vastaan oleskelulupien puolesta. Yllä toinen kuva Helsingin asemalta.
Alla kuvassa Al-Hmedawi joukkueensa kanssa Suomessa. Al-Hmedawi lipun takana lipun takana keskimäisenä. Googlen käännöksellä emme saaneet mitään järkevää selitystä mistä lippujuhlassa on kyse. Kuva on kuitenkin otettu Suomessa.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Milloin tämä hulluus loppuu???
Milloin tämä hulluus loppuu???
12.3.2019 23:26

Ei ….!
Miten alas media voi vajota?
Tämäkin ihqu kuului lähtömaassaan väkivaltaiseen militia ryhmään ja kun alkoi maa poltella jalkoja, niin kipin kapin hakemaan Suomesta turhapaikkaa, jottei vain joudu vastaamaan omista tekemisistään.

Heikki Kunttu
Heikki Kunttu
12.3.2019 23:27

Kaikki kuvassa olevat luultavasti jihadisteja!!??

peräpää
peräpää
13.3.2019 01:42
Vastaa...  Heikki Kunttu

Olet luultavasti oikeassa. Ei tuossa rätissä mitään lue vaan siinä on kuva, kuinka pää irtoaa, jos ei puuro parane.

rocky
rocky
13.3.2019 14:24
Vastaa...  peräpää

Hyvin on kuitenkin poika paskallakin puurolla pyöreänä pysynyt.

John McMunne
John McMunne
12.3.2019 23:58

Annetaan hyvään kotiin: Hayder Al-Hmedawi. Harrastuksina mm. viiltely, jihadismi, perheväkivalta ym., tiukkaa settiä.
Hän on nyt osa niitä “naisia, lapsia, tavallisia ihmisiä”, joita pitää auttaa, halia, kakutella, piilotella, imeä, hässiä tms.
NÄILLÄ SUOMI RAKETTIMAISEEN NOUSUUN!!!

sen aika näyttää
sen aika näyttää
12.3.2019 23:58

Pääsikö pakoon vai ehtikö joku ensin.

Huru-ukko
Huru-ukko
13.3.2019 02:10

Kai se pääsi ku polpo sössi ja laski sen meneen.

Anonymous
Anonymous
13.3.2019 07:51

Lienee kirkkoturvassa tai jonkun kotimajoituksessa.

Riisimies
Riisimies
13.3.2019 14:19

Jossain kuopassa toi käärme piilottelee, eikä siellä ole nettiyhteyttä sillä tämän apinan YouTube videot ovat vielä näkyvillä. Kuka tietää, ehkäpä joku turvapaikanvalehtelija joka tätä apinasankaria piilotteli, sai tarpeekseen ruokalähettinä/elättäjänä olemiseen kun läskiapinasankarillamme on koko ajan nälkä, murhasi uskonveljensä ja paloitteli ja keitteli äijästä maukasta irakilaista läskisoosia.. Ei ihan tuulesta temmattua, nämä vesselit kun harrastavat sellaista. Seuratkaa hajua, kyllä se löytyy.

Pena
Pena
13.3.2019 00:24

Kaikkiko nämä ovat olleet mukana jossain mediajutuissa ja yritetty kehua maasta taivaisiin.

VITTUUNTUNUT Stadilainen
VITTUUNTUNUT Stadilainen
13.3.2019 18:55
Vastaa...  Pena

No sitä minäkin TAAS ihmettelen. Tietääkö kukaan yhtäkään näistä kriminaaleista ja jihadisteista joka ei olisi ollut median kultapoikana ja jopa palkittuna sellaisena!?
En yhtään hätkähtäisi jos tämäkin olisi pari kuukautta aiemmin saanut vaikkapa jonkun feministisen “Vuoden maahanmuuttaja-aviomies”-palkinnon saatesanoilla: “Kiitos kun et ole samanlainen sika kuin suomalaiset miehet!”

Anonymous
Anonymous
13.3.2019 02:49

Näyttää kaikki teroilta…

Beyatch
Beyatch
13.3.2019 02:53

Jurnutin google kääntäjää karsealla hiirelläpiirretyllä arabialla, ja sain tulokseksi, että siinä lukisi jotain tyyliin “Oi Hassan/Hosseini/Hossein/Hassanin” ählämsähläm.

Arvo B. Pohja
Arvo B. Pohja
13.3.2019 07:16

KUVASSA jokin “Baghdadin plutoona”, mikä koostuu 3 ryhmästä. Sijoituspaikka: Suomi.
Kankaanpalan kautta varmaan muistellaan jotain ryhmän mujahedia joka on jo “levinnyt ympäriinsä”. Pommivyö toimi!

muori
muori
13.3.2019 08:50

Pojat on iltapuhteena tehny komeen seinävaatteen.

jippos123
jippos123
13.3.2019 09:06

Eiköhän läpsy läpsyttele Saksassa tai luikki takaisin “hebgenvaaralliseen” Irakiin. Tulee ensi viikolla takaisin uudella identiteetillä.
Ei se periksi anna ennenkuin entiseltä synnytyskoneelta on kaula katkottu. Musumiehen ego ja kunnia on sen verran hauras, että siihen asti muut geelipäät nauraa sille.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
13.3.2019 12:55
Vastaa...  jippos123

Sepä se, parempi omistamansa naisen kannalta, että pakolaisuus jatkuu jossain muualla. Tulisi helevetin kalliiksi pitää tuota vuosi vankilassa ja sen jälkeen heti kymmenen lisää murhasta. Antaa saksalaisten hoivata mieluummin, pakolaisella on varmaan kymmenen sosiaaliturvaa siellä ja muutenkin hyvä olla.

dissenter
dissenter
13.3.2019 10:21

Tulkaapas tekin kaikki Dissenter.com:iin, joka on Gab:n tekijöiden aivan loistava selaimen lisäosa, joka mahdollistaa kommenttiosiot ihan mille tahansa nettisivulle, ilman että sivuston omistaja mahtaa asialle yhtään mitään. Sensuuria ei ole, joskin laiton sisältö tulee poistetuksi.
Eli käyttäjä voi vapaasti kritisoida vaikkapa Hesarin NYT -liitettä tai Ylen uutisia, ja muut Dissenter:n käyttäjät näkevät kommentit vähän kuin ne olisivat sivuston tukeman kommenttiosion kommentteja.
Se on vielä alkuvaiheessa (muutama viikko julkaisusta), mutta toimii jo hyvin. Englanninkielistä väkeä on runsaasti, mutta Suomalaisilla on vielä petrattavaa.

Miten alas voi Ruotsi vajota sokeudessaan ja munattomuudessaan?
Miten alas voi Ruotsi vajota sokeudessaan ja munattomuudessaan?
13.3.2019 11:16
Vastaa...  dissenter

Tämännäköisiä karseita heppuja on nykyään Ruotsin koulut täynnä, hehän ovat LAPSIA!!! On käynyt ilmi että koulumatut ovat jo pitemmän aikaa järjestäneet kouluissa pakollisia tappeluja (nk ”manning”) joissa uhkailemalla pakotetaan oppilaat hakkaamaan ja potkimaan toisiaan järjestetyissä otteluissa. Luultavasti matut lyövät myös rahasta vetoa suosikkinsa puolesta.
Jos et suostu tappelemaan niin ”sinulle ja perheellesi sattuu jotakin hyvin ikävää”:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/riggade-slagsmal-ett-problem-i-stockholm

Automies
Automies
13.3.2019 16:33
Vastaa...  dissenter

Kuulostaa ihan mahtavalta systeemiltä!
Toivottavasti leviää ihmisten keskuuteen oikein todella rajusti ja muodostuu kunnon ilmiöksi niin johan alkaa loppumaan se sensuuri ja alkaa kukkimaan keskustelu.
Odotan innolla muutosta siihenkin asiaan.

Miksu
Miksu
14.3.2019 08:33
Vastaa...  dissenter

Toi vaikuttaakin asialliselta. Jossain monokulttuurissa Junes tosta mainitsi mutta unohdin sen heti perään kun samalla puuhastelin muuta, mutta nyt kun ton mainitsit niin muistin ja asensinpa itsekin. Tuosta kun sana leviäisi niin olisi erittäin jees! Toistaiseksihan valitettavan vähän Suomi-käyttäjiä vielä. Koska tuota ei vielä oikein tunneta.

Ruotsi mätänee sisältä
Ruotsi mätänee sisältä
13.3.2019 11:39

Karvakäpsyt voivat vapaasti tehdä mitä ikinä päähän pälkähtää eikä seurauksia tule. ”Uppdrag Granskning” on tutkinut montako lukemattomista raiskauksista on saatu selvitettyä. Karmeaa luettavaa!
Tutkittuina ovat syyttäjälle asti menneet raiskaukset vuodesta 2014 elokuuhun 2018. Vielä vähemmän siis tuomitaan, jos ei syyttäjä vie asiaa eteenpäin se raukeaa. Raiskaaminen on siis itseasiassa riskitöntä:
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/lista-sa-manga-anmalda-valdtakter-har-klarats-upp-dar-du-bor

Numento
Numento
13.3.2019 12:32

Jäbä oli myös Radio Espoo FM Internationalin jonkinlainen toimittelija. Selvisi Hayderin omalta juutuupikanavalta. Siellä kuvatuista pätkistä selviää perhe-elämän hajoaminen. https://www.youtube.com/channel/UCE1dV_DHgdPyF91tQiy0c9g/feed Radio Espoo FM Internationalilla on FB sivut joiden videot uutislähetyksistä missä Hayder on juontohommissa ovat kadonneet samoin kuin kanavan You Tube sivultakin. Tässä otetaan vastaan lentoasemalla jihadisteja päiväkotivierailulle tms. https://www.facebook.com/RadioEspooInternational/videos/687581614937629/

Miksu
Miksu
14.3.2019 08:38
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Uskomatonta… No, ei enää mikään tässä maassa hämmästytä.

kanander
13.3.2019 12:32

Ryhmäkuvassa poseeraavat arabit ovat parhaassa kurkunleikkuuiässä. Joukossa varmaan upseereitakin, joskin parhaassa tapauksessa rintamakarkureita. Kylmiä väreitä tuo kuva aiheuttaa vaikka olenkin itse melkoinen körmy.

K.L.
K.L.
13.3.2019 20:05
Vastaa...  kanander

Aika persjalkasta porukkaa kuitenkin.Lyhyitä pullukoita monet.Porukalla ovat muka jotain!Ja tietty naista kohtaan jos ei tottele!

Refugee Salary
Refugee Salary
13.3.2019 14:23

Tossa pyyhkeessä lukee: ANTAKAA MEIDÄN RAHAT!!!!!!!!

Anonymous
Anonymous
13.3.2019 14:42

Käytännössä JOKAINEN noista mädättäjähuorien ja maanpetturipaskojen paapomista ali-ihmisistä jotka ovat medioissa esiintyneet on osoittautunut juuri niin totaaliseksi ali-ihmispaskaksi kuin vain on suinkin voinut olla.JOKAINEN.Nuo ali-ihmiset on aika poistaa maasta voimatoimin ja heidän paapojiaan on syytä ryhtyä rankaisemaan kovin ottein.Kyllä se mädätys asein loppuu jos ei muuten.

pöh
pöh
13.3.2019 19:40

Ihan sama kuka matu otetaan median lellikiksi patsastelemaan, rikosuutisiin päätyy ennemmin tai myöhemmin.
Unelma porukka ei ole pelastettavissa, mutta voisikohan edes johtavat poliitikot avata silmänsä tämän “pakolais” asian suhteen…

Kenttäpoliisit, nyt ryhtiä!
Kenttäpoliisit, nyt ryhtiä!
14.3.2019 08:38

onneksi on vaalit ja persut! ainoa vaihtoehto suomalaisille isänmaataan rakastaville.