Junahenkilökuntaa häiritään systemaattisesti – joutuvat pakenemaan jopa lukkojen taakse

Minkä luulisit olevan Ruotsin eniten vihattu ja uhkailtu ammatti? Jos unohdetaan sellaiset turvallisuusalan ammatit kuin vanginvartija, poliisi, vartija yms ammatit ja pitäydytään ihan perustavallisessa ammatissa.

Tässä ammatissa sen työntekijöitä uhkaillaan, ladellaan tappouhkauksia, syljetään päälle ja henkilökunta joutuu päivittäin pakenemaan “turvahuoneeseen” uhittelijoita. Tällainen ammatti on junan konduktööri ja veturinkuljettaja.
TV4:n uutisten mukaan junatyöntekijöiden ammattikunta kertoo, että työtilanne ympäri maata on kestämätön. Jatkuvat henkilökunnan pahoinpitelyt, tappouhkaukset ja muut uhkaavat tilanteet alkavat olla niin arkipäivää, että moni ei jaksa enää ammatissa. Työsuojeluviranomainen vahvistaa, että juna-alalla työolosuhteet ovat muuttuneet todella vaarallisiksi.
Nelosen uutisten mukaan junahenkilökunta joutuu tehtyjen rikosilmoitusten mukaan tuplasti enemmän erilaisten väkivaltatilanteiden keskelle kuin vartijat, vanginvartijat tai poliisit. Uutisten haastattelema naispuolinen konduktööri kertoo, että suurin uhkaavia tilanteita aiheuttava ryhmä ovat “nuorukaiset”. Joskus tilanne äityy niin pahasti, että konduktöörit joutuvat pakenemaan lukkojen taakse toimistohuoneseensa.
Lainaus TV4:ltä loppuu.
Mistä oikein on kyse? Pt-median haastattelema muuan Tukholman keskusrautatieasemalla työskentelevä ruotsinsuomalainen työntekijä kertoo, että kyse on yksintulleista sotalapsista.
– Jostain syystä tällä ryhmällä on sellainen käsitys, että junilla voi matkusta ilmaiseksi miten haluaa. Sen kun nousee ja poistuu junasta kun parhaaksi katsoo. Joudumme päivittäin auttamaan Tukholmaan tulevien junien konduktööreitä. He ottavat junasta yhteyttä, että tulisimme asemalle ikäänkuin turvaksi, jos vartijat tai poliisit eivät ole ehtineet asemalle, tai jos poliisiin ei olla ehditty ottaa yhteyttä ja uhkaava henkilö on vielä junassa. He pelkäävät, että uhkailija käy päälle.
– Tilanne junissa on sikäli surkea, että yhdessä junassa on yleensä vain yksi konnari. Usein hänkin naispuolinen. Mitä sellainen voi tehdä kun vastassa on räyhäävä mies. Niinä kertoina kun olen ollut mukana näissä “turvahommissa” niin tekijä on ollut aina tulija. Ruotsalaiset juopot saattavat aiheuttaa pahennusta, mutta he ovat yleensä hiljaa kun konnari sanoo “håll käften”.
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mä

Niin se muuttuu maailma rikastuksen myötä. Se joka vielä epäilee etteikö eurooppa muutu lähi-idäksi voisi availla silmiään.

Kirkuva keneeri

jos te ei anta minu raha ja ilmane matka juna mina kirku teida kaikki korva lukkoo ja teke paljo keppone
Ruotsi näyttää hyvää huonoa esimerkkiä mihin suuntaan eurooppa on vajoamassa.

Aikki.

Niin muuttuu, mutta mantra maahanmuuton tarpeesta työvoimareservinä ei muutu. Viimeksi tänä aamuna Ylen aamu TV:ssä keskustelivat tästä. En voi käsittää, eikö maahanmuuton tarpeesta puhuvat tajua sitä, ettei maassamme ole työvoima pulaa, eikä koskaan tule olemaan, siitä pitää huolen automatisaatio ja työpaikkojen valuminen ulkomaille. Se että keskustelijat sanoivat Suomen raikkaanilman ja turvallisuuden houkuttelevan maahanmuuttajia tänne, kas kummaa kun heille ei tule mieleen se, kuinka tänne tulevat sankat joukot pilaavat raikkaanilman ja aiheuttavat turvattomuutta ja sekasortoa maahamme. Radio Vapaa Helsinki 97,1 kertoo totuuden mukaisesti meille tarvitsemmeko maahanmuuttoa. Radio kanava on kuultavissa pääkaupunkiseudulla ja nettiradio koko Suomessa. Suosittelen.

näin yhteiskuntaa sitä rakentaa pittää

Nih, kuten olen todennut niin monikulduurin edistyessä julkinen liikenne muuttuu mahdottomaksi. oma henkilöauto on ainoa suhteellisen turvallinen liikkumismuoto. Tämä eri maiden myrkyttäminen mutapäillä on tutulla tavalla linjassa Virheiden näkemysten kanssa julkisen liikenteen lisäämisen kanssa ilmastonmuutosta torjumaan kuin miljoonien rättipäiden ja neekerien roudaaminen suomeen ilmastoa ja kulutusta hillitsemään ja kasvi huoneilmiötä nujertamaan.

Aikki.

Totta ! juuri tuon vuoksi tyttäreni joutuu sään salliessa kulkemaa 30 km työmatkat päivittäin pyörällä, koska tämä on ainoa keino välttää “uussuomalaisten” näkemistä yleisissä kulkuvälineissä. Naisihmisessä moni Irakilaisen näköinen maahanmuuttaja aiheuttaa pelkoa ja turvattomuutta.

toni lajos

Kunhan suurin osa ruotsin lapsista ja naisista on raiskattu tai tappettu, nämä sodan kauhuja pakenevat ” sotalapset ” siirtyvät tänne vihreän kulttuurin ihannemaahan. Täällä vasta opetellaan ” nauttimaan ” tulevasta rikkaudesta, kuten olemme saaneet lukea, ei kylläkään valtamedian eikä Ylen uutiisin nämä murhat, tapot, ryöstöt ja raiskaukset mahdu, siellä pääaiheina käsitellään maamme ilmakehään tupruttavan hiukkasen tuhovoimaa, joka vihreiden mukaan on sietämätöntä, ettei asialle tehdä mitään.

matkustajat auttavat poistumisessa

Seuraava pysäkki on päätepysäkki.Juna ei liiku ennen, kun liputta matkustanut on poistunut.

Sam Colt

Ei käy. Aikataulut ovat Tukhomassakin sen verran tiukat, että pelkän liputtomuuden takia ei voida junaa parkkeerata asemalle. Sujuvampaa ja halvempaa on laittaa joka junaan nelimiehinen kevyesti aseistettu partio, joka nakkaa häirikön kadulle muutamassa sekunnissa. Pari laakia patukasta voisi vielä lisätä lipunostohaluja seuraavalle matkalle.
Ennustan tosin, että ruotsalaiset ratkaisevat pulman tarjoamalla ilmaisen matkan kaikille tummemmille.

K.L.

“Tunnelbanan”ohjelma Tv:ssa kertoo aika hyvin tästä ihanasta multikulttuurista.Herrat ovat todella hyviä uhrautujia,voi sitä huutoa….ruotsalainen humalikko lähtee putkaan nätisti mutta uusruotsalaisen kanniskelee ulos 4 vartijaa.Varmaan niitä paniikkikohtauksia…..

,

Vai matkustajat auttavat? Apinan poika alkaa nukkua ja vetäsee pienet stormiidot, jos alkaa näyttää siltä, ettei juna liiku. Muut eivät uskalla tehdä mitään, jossei joku muu rättipää sitten meinaa menettää jotain huumekauppaa tms. myöhästymisen vuoksi. Sellainen toinen rikastuttaja käy ehkä siten huomauttamassa “uudelle kuninkaalle” ko. tilanteesta ja sopukin löytynee. Ja kantikset tuumaavat, että on niitä hyviäkin geelipäitä/neekereitä, saatanan rasistit. Heh, näin se jotenkin menee, kunnes jotain tapahtuu omalle kohdalle. Tosin sekään ei muuta mitään, ei ainakaan suvakin “ajatuksia”. On tää sairas käytäntö jo sen verran syvällä kaikessa yhteiskunnan toiminnassa, ettei Ruotsi, eikä muutkaan Euroopan maat siitä selviä. Suomi mukaan lukien.

torson tekijä

Niin Suomalaisia on erilaisia ja niin on Ruotsalaisiakin, jos kohdalle sattuu.

Heino Keppi

mustaa nokialaista ja rautoihin!

Naisten unelmat toteutukoon

Noh, ainakin ruotsalaiset naiset ovat nyt paljon onnellisempia kun on sitä jännitystä ja väkivaltaa kaikkialla eikä arki tunnu enää niin pitkästyttävän tylsältä pelkän laimean ruotsalaismiehen kanssa.

moonman

Homma alkaa aina siitä, että nuorukaiset ja muut maahantunkeutujat tietävät heti etteivät samat säännöt koske heitä kuin kaikkia muita. Jos se ei mene jakeluun, niin viestiä tehostetaan väkivallan uhalla. Ja kas, kohta lippuja tarkastavat konduktöörit kävelevät mölyävän nuorukaislauman ohi heitä häiritsemättä. Tällaisia tapauksia olen muutamaa todistanut pk-seudun liikennevälineissä, mutta tilanne ei kyllä ole niin pitkällä kuin ruotsissa näköjään. Konduktöörejä on suomessa aina 2 kyselemässä lippuja paikallisjunassa ja useimmiten he ovat kohtalaisen isoja äijiä joilla on sumute vyöllä. ruotsissa monikulttuurin takia ollaan jo pikkuhiljaa vetämässä sivistys ja toimiva yhteiskunta viemäristä alas, ja kaapin paikan määrää se, jolla on matalin kynnys käyttää väkivaltaa.

Voimaa

Asiahan ratkeaisi sillä, että konduktööreillä olisi kyvyt, taidot ja työkalut laittaa löyhä nuorukaisjoukko a)maksamaan b)itkemään ja maksamaan c)lentämään niska-perseotteella kaasut silmillä ulos seuraavalla pysäkillä poliisin haaviin, joka toimii riuskasti ja määrätietoisesti. Tätä voimaa muslimit kunnioittaisivat. Nyt nyhverö ruotsalainen diskuteeraaja juoksee turvakoppiin ja nuorukaiset nauravat paskaisesti. Voittaja tiedetään tässä pelissä.

John McMunne

Tässähän olisi tilausta entisajan amerikkalaiselle tavarajuna konduktöörille; he olivat varustautuneet “hobojen” varalle vasaroin, ketjuin ym., jolloin kiinnijääneet jänikset vammautettiin pysyvästi…
Tai hakattiin hengiltä, jos sattui olemaan huono päivä.

Anonymous

moni vanhempi ihminen tosiaan vielä luulee että nämä luku ja kieli ja kouluttamattomat läpsyt olisivat suomen turva eivätkä näe yhä lisääntyvässä matumäärässä mitään haittaa.ollessani eräässä tamperelaisessa tervkeskuksessa sanoin ihmisille että perkele täälähän on joka toinen asiakas läpsy niin siihen eräs isäntä niin mutta ne maksaa meiän eläkkeet.median aivopesu on tehnyt tehtävänsä vaikka ihmiset omin silmin näkee etteivät matut missään töissä käy,jotenkin tämän ymmärtäisi vielä koululaisilta muttei enää aikuisilta.

fatwantarkistaja

Se isäntähän voisi muuttaa Somaliaan. Siellä sitä eläkettä tulisi ovista, ikkunoista ja liesituuettimesta niin pirusti, koska maksajia vilisee laumoittain joka puolella.

Katri

Tämä se onkin pahinta: aivopesu. Kohteena lapset, vanhukset ja työssäkäyvät “ei ole aikaa muuhun kuin ylen uutisiin” – kiireiset. Hienoa että aukaisit suusi siellä terv keskuksessa, niin pitäisi kaikkien muidenkin. Tästä nykyisestä tilanteesta ei oikeasti hyödy kuin rikkaat ihmisten ja verovarojen hyväksikäyttäjäpsykopaatit.

Ruotsissa kaikki hyvin.

Tunnelbanan (Frii kanava) saa käsityksen ettei ongelmia aiheuta kuin tappelevat humalaiset, tosin ihonväri on tehokkaasti peitelty jostain syystä välillä. Vartijat ovat empaattisia, auttavaisia ja purskahtavat itkuun välillä kun maailma on niin vitun ilkeä.

Sitä saa mitä tilaa

On kummallista että älymystö Suomessa (kansanedustajat) ei ole vielä sisäistänyt, kuinka paljon digitalisaatio, robotisaatio ja automaatio tulee viemään nykyisistä rutiinitöistä. Kassaoletetut ovat kohta historiaa, samaten virasto-oletetut ja liikenteeseen ja koulutukseen tulee tekniikat myös vaikuttamaan. Miksi Pohjoismaihin rahdataan porukkaa mille ei yksinkertaisesti tule olemaan mitään töitä tyrkyllä lähitulevaisuudessa! Ehkä Suomen kansa ymmärtää termin “älymystö” jotenkin vituralleen, siis että helppoheikit ja pellehermannit ovat sitä tiukkaa älymystöä ja heitä tulee äänestää aina kun äänestetään.

tira

Olet nyt sotkenut sanat “älymystö” ja “eliitti”. Kansanedustajia ei todellakaan voi eikä kutsutakaan älymystöksi. Eliittinä taas pidetään niitä, joilla on rahaa ja sen mukanaan tuomaa valtaa ja niitä, joilla on valtaa ja sen mukanaan tuomaa rahaa. Monet muutkin – mm. toimittajat – katsovat kuuluvansa eliittiin koska heillä on valtaa manipuloida kansaa, mutta heidän näennäisen valtansa takana on aina lehden omistaja.

Sitä saa mitä tilaa

Tuo “älymystö” oli tarkoitettu ironiaksi;-)

Monikulttuurin todellisuus

Voisiko se johtua kenties siitä että näitä terroristeja pyritään haalimaan tänne siksi että niiden tehtävänä olisi harventaa ylimääräisten suomalaisten lukumäärää? Miksi muuten näitä tappajia rahdataan juuri eniten köyhien lähiöt täyteen?
Tämän tajuaa myös äärivasemmistolaiset jotka oikein janoavat kuolemaa valkoisille Eurooppalaisille. Ei ne kannata monikulttuuria mistään “rakkaudesta” vaan siksi koska ne näkevät muslimeissa valtavan potentiaalin terrorijengeille jotka alkavat tappamaan kantaväestöä oikein urakalla.
Kun yhä useampi suomalainen jää työttömäksi, paineet vastikkeettoman perustulon käyttöönotolle kasvavat kun täytyy sen ison työttömien ja toimettomien armeijankin syödä jotain. Mutta mistä rahat? Ei eliitti ala vuosikymmeniä varastamalla hankkimaansa valtavaa omaisuuttaan uudelleenjakamaan kaikkien leipäjonolaisten kesken.
Kun ei eliitti voi oikein itsekään tarttua aseisiin ja harventaa köyhien valtavaa laumaa, tarvitaan toinen porukka tekemään likainen työ. Hyvänä puolena niissä on myös se, että kun suomalaiset köyhät on listitty ei näistä kamelikuskeista ole pelkoa rikkaille koska silloin lyödään avustushanat kiinni ja ne kuolevat nälkään samalla kun eliitin omat sotilaat käyvät tehokkailla aseillaan putsaamassa lähiöt turhista.
Jäljelle jää rikkaiden suvuille oma maapallo jossa ei ole enää liikaa turhia kuluttajia ja juuri sopivasti resursseja vain heidän käyttöönsä.

Lisää matuja= tarvitaan lisää poliiseja, Lisää matuja= tarvitaan lisää poliiseja, Lisää matuja= tarvitaan lisää poliiseja...

Katsokaa tämä, näkyy Suomessakin:
https://www.svtplay.se/video/21421106/veckans-brott/veckans-brott-redaktionen-avsnitt-27?cmpid=del%3Aan%3A03-11-2019%3Aveckans-brott%3Apla%3Alp-app
Kertoo matujengeistä jotka ryöstävät lapsilta vaatteet, kännykät, pankkikortit, bussikortit, polkupyörät jne. Kun junassa joudut matujengin ympäröimäksi ei ole kauhean kivaa etkä voi mitenkään ola varma että joku tulee sinua auttamaan kun tilanne alkaa. Tai että edes jäät henkin.

Suomen tyttö

Allekirjoita kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!