Lyhyt keskiviikkopaatos

Moni isä sanoo, että tappaa tyttärensä ahdistelijan. Tämä ei ole hyvä toimintamalli, isän pitää hallita tunteensa ja olla tyttärensä rinnalla.

Nimittäin, jos käy käsiksi tyttärensä ahdistelijaan niin lapsi menettä myös isänsä. Oletetaan, että tulija raiskaa tytön. Tekijä saa muutaman vuoden linnaa. Isä tappaa raiskaajan ja saa taposta vähintään 7 vuotta vankilaa. Huonoimmassa tapauksessa elinkautisen murhasta.
Mitä tässä on järkeä kun ajatellaan asiaa tyttären kannalta?
Miehen pitää osata hallita tunteensa ja ajatella tällaisessa tilanteessa ei itseään, vaan tytärtään. Tytär on se, joka on kokenut sen ahdistelun. Silloin miehen, todellisen isän, on oltava tyttärensä rinnalla eikä lähteä suinpäin ”tappamaan” rikoksen tekijää ja joutua itse vankilaan.
Kyse on siitä, että kun isä saa sen vankilatuomion niin isä ei voi sen jälkeen enää olla tyttärensä rinnalla. Silloin kun tytär eniten tarvitsee isäänsä niin isä istuu vankilassa. Tytär saa tavata isäänsä kerran kuussa jossain vankilan tapaamishuoneessa. Kun tytär tarvitsee isäänsä arkiasioissa niin isä istuu vankilassa eikä voi mitenkään puolustaa tytärtään. Tyttäreltä jää lisäksi kokematta ne kaikki asiat, joita isien kanssa koetaan, kun lapsi varttuu.
Toisin sanoen, hyvä isä ottaa tyttärensä suojelukseensa. Jos kostoa halutaan sen tekevät sitten muut miehet. Suvun veljet, enot, ja sedät. Heillä, joilla ei ole lapsia, ottavat asian käsittelyyn. Tai isän lapsettomat kaverit. Isä seisoo tyttärensä rinnalla loppuun asti ja ne muut miehet hoitavat sen lopun. Isän ei pidä ikinä lähteä soitellen sotaan vaan se kuuluu juuri lapsettomille sedille.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pinlaareni

Hyvä kirjoitus. Kun katsoo mihin kuvottaviin tekoihin (elävältä polttamiset, elävältä happoon upottamiset yms. keppostelut) terroristit kykenevät, mitähän tekijän kaverit tekevät tyttärelle ja muulle perheelle kostoksi, silloin kun isä ottaa oikeuden omiin käsiinsä… Etkä pysty tekemään vankilasta käsin mitään.

Moonman

Saattavat jopa kunnioittaa, koska nämä tuholaiset eivät ymmärrä muuta kuin väkivaltaa. Mutta tietenkin muslimien mielestä oikea menettely olisi tappaa tyttö suvun toimesta.

Judge_Dredd

Ehkä tappaminen on liikaa mutta vaikea uskoa että ainakaan minä pystyisin olemaan tekemättä mitään jos tyttäreni raiskattaisiin mustan, ruskean, valkoisen tai vaikka saatana pilkullisen ihmisen toimesta.

Suomi on valtamedia koruptoitunut pohjois korea -velipuoli *aivan käsitämätöntä kupla uuno touhua *

Helsingin Sanomien Land of Free Press -kampanja palkittiin vuoden journalistisena tekona
**mietikää mitä jessica Aro touhusi samaan aikaan ylen toimittajana**
kuinka politisoitunut oikeasti suomen valtamedia on
siitä pitäisi tehdä rikos korruptio poliisi tutkinta

Suomi on valtamedia koruptoitunut pohjois korea -velipuoli *aivan käsitämätöntä kupla uuno touhua *

kuinka korruptoitunut politisoitunut suomen valtamedia on
mitä YLEN Jessica aro teki samaan aikaan
NO On täysin käsittämätöntä, että Yleisradion toimittajat järjestävät mielenosoituksia
Pari kertaa joutuu hieraisemaan silmiä kun katsoo videota, joka leviää kuulovalkean tavoin ”somessa”.
Kyllä! Siellä on kansalaisten verovaroin rahoitettavan Yleisradion toimittaja järjestämässä Trumpia ja Putinia vastustavaa mielenosoitusta
Ylen Nato-mannekiini Jessikka Aro jäi ilman ihmisoikeuspalkintoa – solvasi Trumpia

NähtyOn

Minä en paljoa miettisi, vetäisi heti niska poikki ahdistelijalta, en ole mikään helveti lammas joka pylistelee rikollisille persetään miettien, hui helvetti, en voi auttaa, antaa hyökkääjän vaikka tappaa lapseni, sairasta ajattelua.

rahallinen korvaus

Paljonko joutuisi korvaamaan, jos veisi sormen.

Tw

Parempi viedä pallit, niin raiskaaja voi viettää sitten rauhallista ruunan elämää loppuvuotensa. Ties vaikka muuttuisi kunnon kansalaiseksi.😃

Urho Kepponen

Rikoksentekovälineet voisi ennaltaehkäisevästi takavarikoida jo rajalla. Toimisi varmasti käänteisenä vetovoimatekijänä.

Paavo Pökäle

En usko että noista ikinä tulee kunnon kansalaisia mihinkään yhteiskuntaan, mutta koko mulkun leikkaaminen oliskin järkevä teko ja se olisi saatava myös lakikirjaan, ei pelkät ”palliaiset” vaan koko laitos terskasta mulkunjuuria myöten. Ei se noita raiskaajia rauhoittaisi vasta kuin raiskauksen jälkeen, mutta hyvä, kun edes silloinkin!

fatwantarkistaja

Raiskaus ei taida olla niin vehkeen päälle? Sairas yksilö käyttää sitten välinettä, kuten Intiassa taannoin kiviä ja keppejä.
Kenenkään nyt ei tarvitse puutteeseensa raiskata maassamme, koska yleisiä värkkejä piisaa. Sama taitaa koskea esim katolilaisia paaveja, turha selittää pedofiliaa pillunpuutteella, mars huariin.

Xxcxx

Sharia kuuluu Suomeen mielestäsi?

Xxcx

Kosto ei kuulu kulttuuriimme.
Jos usko oikeuteen sortuu, ne toiset voittivat.
Oikeutta saa arvostella, se voi tuntua jopa vääryydeltä, mutta SE erottaa meidät muista.
Jätetään kosto alikehittyneiden osaksi.

T

Mainitsemassasi idealismissa on ongelmana että reviirillämme asusteleva vieraslaji ei pelaa säännöilläsi. Se kunnioittaa ainoastaan voimaa kuten Varg Vikernes on videollaan maininnut.
https://www.youtube.com/watch?v=UfnEKwoUDy0

fatwantarkistaja

Ihan jees, oletko kokenut oikeutta?
Pienituloiselle kova homma maksaa naapurin varastama kymppitonnin juttu. Vielä kovempi homma, kun siihen on annettu lupa. Eli se häviää taas, kun ei mitään rangaistusta tule. Ja se on pakko omistaa, jos meinaa elää. Tätä on oikeus Suomessa.
Se toinen voittaa aina, näköjään.

Kossu

Totta tuo kirjoitus mutta kukaan meistä jonka lasta ei ole esim. raiskattu ei voi tietää sitä mitä esim. raiskatun lapsen isän päässä pyörii ja mitä tälläinen teko aiheuttaa sille järjelle nupissa…..esim. itse tiedän itsestäni että jotain tapahtuisi,ei ehkä tappoa mutta esim. ne kuuluisat polvet….todennäköisesti se järkevyys häviäisi nupista ja tulisi tehtyä jotain ehkä tyhmääkin koska tietää ettei oikeudessa kuitenkaan tekijän tuomio ole missään suhteessa tekoon….eri asia ehkä jos siellä linnassa istuisi kavereita mutta nämä paskakoivet istuvat kuitenkin pelkääjien puolella niin sekin pois suljettu…..ja ajattelisiko sitä tapahtuman jälkeen noinkaan loogisesti,tuskin……jokainen yksilöllinen ja jollain isältä se nuppi naksahtaa se on selvä…etenkin kun kysymyksessä alkaa olla näitä 10-15vuotiaita uhreja …..

Tajming A ja O

Viisas ei hätiköi vaan odottaa kärsivällisesti oikeaa aikaa ja oikeaa paikkaa eikä jää kiinni.

Kossu

totta tuokin ja viisasta MUTTA jos lapseen osuu noinkin kova rikkaus niin veikkään että se viisaus häviää joksikin aikaa……vaan vaikea sanoa,erillaisia ollaan ja eri lailla toimitaan….mulla paloi käpy jo siitä että tässä rauhallisella alueella missä asutaan käytiin yöllä repimässä muutaman rikastajan toimesta ovea,onneksi oli lukossa niin sain vedettyä housut jalkaan ja käytyä kassakaapilla….sen jälkeen otettiin pojista mittaa ja harvoin neljä sälliä lähtee yhtä ukkoa niin nopeasti karkuun……ja sen jälkeen ei ole näkynyt…..eli kun käpy kärähtää jo tollaisessa tilanteessa noin nopeasti niin miten sitten jos jostain lähimmäisestä kyse?? jälkeenpäin tuli vasta se viisaus ja ajatus mitä olisi voinnut tapahtua…..

Paavo Pökäle

”Suo ei kerro, se on vaiti. Murhamiehen paras kaveri, niin katoaa kuin hohtimet kaivoon”. Tulevan piisini sanoitusta.

fatwantarkistaja

Tämä ei ole kehotus ryhtyä mihinkään, vaan käsittääkseni oikeasti tapahtunut tositarina. Ette saa missään olosuhteissa toimia näin!
Työkaverin kaverin äidin oli bubista joku ukko saanut mukaansa, sitonut tämän sänkyyn, raiskannut pari päivää (käytännössä näin, koska toinen halusi ihan muunlaista meininkiä). Nainen pääsi jostain syystä pakoon.
Nainen kertoi asiasta pojalleen, poika kaverilleen. Hepä menivät pesäpallovälinein varustettuina audienssille tämän ”miehen” luo. Mies pakeni vessaan, ovi särjettiin. Mies pesäpallovälinein laitettiin huonoksi. Ei varmaankaan kävele tänä päivänä, jos elossakaan enää on (parikymmentä vuotta aikaa).
Kukaan tuosta ei vaatinut, eikä myöskään saanut tuomiota. Mielestäni meni oikein hyvin. Perustelu: et varmaankaan raiskaa pyörätuolista käsin ketään, et ole kuollut, et ole vuotta vankilassa oppimassa et mitään…
Sotii artikkelia vastaan, mutta käänteisesti, eli tukee sitä? Jossain kohtaa olemme puolustuskykyisiä, lapset ja vanhemmat, jossain kohtaa keikahtaa toisin päin.
P.S. Mielelläni menen vankilaan vaikkapa siskoni puolesta, jos tilanne tulee.