Norrlandin hovioikeus vapautti yhden joukkoraiskaajan

Norrlandin hovioikeus teki tänään mielenkiintoisen päätöksen Bodenin viime keväisestä raiskaustapauksesta. Hovi vapautti toisen nuorukaisen kokonaan syytteistä, vaikka mies tunnusti teon.

Tekoaikaan 16- ja 17-vuotiaat afgaani- ja palestiinalaisnuorukaiset saivat ällytettyä 11-vuotiaan tytön kylään asuntoon. Siellä tytölle tarjottiin alkoholia ja sen jälkeen nuorukaiset tekivät raiskaukseen vastaavia tekoja tytölle.
Tyttö kykeni tunnistamaan molemmat nuorukaiset ja heidät vangittiinkin. Tammikuussa käräjäoikeus tuomitsi 2000-syntyneen Adulghaur Ghaforin 9 kk nuorisohoitoon ja 2002 syntyneen Mohammad Tarabahin sosiaalitoimen kanssa käytävään vakavuuskeskusteluun. Lisäksi oikeus päätti, että nuorukaiset karkoitetaan Ruotsista.
Hovioikeus kumosi kuitenkin Adulghaur Ghaforin tuomion ja vapautti tämän kaikista syytteistä. Hovioikeuden mukaan langettavaan tuomioon ei riitä tytön todistus. Hovioikeus kritisoi poliisin tutkintaa mm. siten, että tutkinta ei ollut tutkinut huoneistoa, jossa teko tapahtui. Niin ikään hovioikeus kritisoi, että uhrille ei annettu muuta mahdollisuutta tunnistaa tekijää kuin vain näyttämällä hänelle valokuva tekijästä.
Näillä perusteilla hovi vapautti nuorukaisen, vaikka mies itse myönsi tapahtuneen. Lisäksi hänen kaverinsa tunnusti tapahtuneen. Hovioikeus mainitsi päätöksessään, että teko sinällään on näytetty toteen, mutta poliisin puutteellisen tutkinnan takia ei jäänyt vaihtoehtoa kuin vapauttaa toinen syytteistä.
Näin ollen Adulghaur Ghaforin sai lottovoiton. Sai raiskata pikkutytön seuraamuksitta ja kaupanpäälle monen tonnin koppikorvaukset.
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante Cero

Kun tätä jatketaan jonkun aikaa medel Svenssonilta palaa käämit ja hän löytää itsestään viikinkien ja karoliinien verenperinnöt. Siinä vaiheessa kun korvien välissä humisee kuin isänmaallisen kalmiston kuusien latvoissa alkaa vääryyttä kärsineillä itse kullakin nousta henkilökohtainen kansantuomioistuin pystyyn. Voipi olla eteläänpäin ruuhkaa Juutinrauman silloilla kun maa alkaa polttaa herrakansalla ja heidän hännystelijä lakeijapolitiikoilta.

Jani

Ikävä kyllä Sosiaalidemokratianismi on puristanut Gunnarista ja Göranista viikinkien js karoliinojen verenperinnön pois, ja viimeiset pisarat on puristanut tää hullu vihervasemmisto hallitus….
Tyvärr det är för sent att försöka göra nånting…😞😞😞

John McMunne

Juu, ei tule tapahtumaan IKINÄ.
Vain herra Putinin joukkojen vyörytys länteen saisi aikaan joukkopaon Ruotsista (ja Suomesta).
Kyllä siinä vietäisiin matuja ja kaikenmaailman ”viherhinttareita” tukka suorana…

Anonymous

että silleen taas ruotsissa,noilla toimilla raiskaukset loppuu ruotsissa kuin seinään,sillä ei kai kukaan raiskaaja kestä noin kovaa rangaistusta,johon tohon ottaa kantaa myös amnesty ja ruotsin maine ikuisesti menetetty oikeudenmukaisena maana.

Mang. 357

Tuo paskaläjä raiskasi vain vähän ja tuomarin mielestä se on ok.

Oraakkeli

Ruotsissa kelpaa tunnistukseksi jos valvotussa tilassa pikkutytön silmät sidotaan ja annetaan epäiltyjen muslimeiden raiskata pikkutyttö uudestaan. Jälkeenpäin kysytään mikä kaikista muslimikulleista tuntui tutulta. Sen jälkeen hakataan pikkutyttöä kunnes peruu raiskausilmoituksensa, ellei peru niin vaaditaan pikkutytöltä neljä muslimitodistajaa että raiskaus on tapahtunut. Ellei pikkutyttö voi tätä toteuttaa, pikkutyttö joukkoraiskataan ja sen jälkeen kivitetään torilla kuoliaaksi. Näin siis 10 vuoden päästä kun Ruotsi on islamilainen valtio. Siihen asti menetellään kuten tässäkin tapauksessa, syylliset pääsevät pälkähästä koska rasismi.

toni lajos

Tapausta tutkineet poliisit, ovat Irakista ja Marokosta lähtöisin, saavat toiminnastaan hyvin ansaitun kunniamerkin, hopeoidulla varrella varusteun suurennuslasin, sekä hillomunnkeja Ikean kassillisen kerran viikossa, kolmen vuoden ajan.
Ahmed kompuroi kuulustelussa ja sortui alokasmaiseen virheeseen, eli kielimuuri sekoitti Ahmedin pörröisen pään, tästä ansiomerkit saaneet poliisit saivat torumiset, muutoin tapaus katsottiin loppuun käsitellyksi.