Suldaan Said Ahmed lukee vihapostia

Mustana Leijonana tunnettu Suldaan Said Ahmed kertoo lyhyellä videollaan saamistaan vihaviesteistä.

– Aiemmin ajattelin, että paksua nahkaa kasvattamalla, opin kestämään jatkuvat vihapostit ja tappouhkaukset. Olen kuitenkin huomannut, ettei kukaan pysty tottumaan tällaisiin viesteihin niin, etteivät ne satuttaisi, Suldaan kirjoittaa.

 
 

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante Cero

Ihan aikuisten oikeasti osaako todella lukea? Mites tuo luetun ymmärtämisen laita?

pöh

Entäs kirjoittaminen sitten? Selvästi oli itse raapustellu noita viestejä, sen verran huonolla suomella kirjotettuja.
Ennen vaaleja pitää taas lavastaa viharikoksia ja rasismia, nähty tämä homma jo monta kertaa.

Matula

Somalian Jussie Smollet.

Heikki Kunttu

Joku on ehkä omalla käyttäytymisellään aiheuttanut….suomalainen ei ole käsittääkseni rasistinen kun ollaan maassa maan tavalla. Mitä jos suomalaiset menisivät Somaliaan ja käyttäytyisivät siellä kuten somalit Suomessa!!??

Paavo Pökäle

Eräs virhe osui silmään heti tuon paskakirjoituksen alussa. Se että on paksu nahka, pitäisi olla paksu musta nahka ja siinä onkin syytä kerrakseen. Yhdysvalloissa tuomion saaneista rikollisista 75 % on mustia ja n. 15 % lattareita, loput sekalaiste seurakuntaa, sisältäen valkoihoiset, joten mitä johtopäätöksiä voi tästä tehdä. USA on rasistinen valtio, vai mustat ovat ongelmakansalaisia sielläkin?

Automies

Voi luoja mikä uhriutuminen…
Itse asiassa hän voisi miettiä kaikessa rauhassa ihan itsekseen minkä vuoksi somaleita inhotaan aikalailla kansainvälisesti eikä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa vaan Afrikan mantereellakin?
Omat sympatiani ovat Kenian ja Etiopian puolella, koska nämä kaksi maata joutuvat kärsimään naapuristaan ja sen kansasta jatkuvasti. Kumpikin noista kahdesta kehitysmaasta yrittää kehittyä ja saada asioita aikaan mutta “naapuristo” kun on pilalla (Somalia) niin vaikeaa se on.
Kaiken lisäksi Somaliassa on rauha joten kaikkien somaleiden turvapaikat ovat vanhentuneet jo yli kymmenen vuotta sitten… Eli he oikeasti, siis ihan aikuisten oikeasti voisivat lähteä takaisin kotimaataan rakentamaan? Paitsi että kaikista kovin rakennustyö on jo tehty ja siellä on uutuuttaan hohtavat ostoskeskukset ja poliisiasemat odottamassa.
– Odottaisinkin nyt sitä että Suldaan Said Ahmed perustelisi omaa ja heimonsa/ kansansa oleskelua Suomessa nyt 30 vuoden jälkeen kaikille nettomaksajille?
Eli mikä on se syy miksi sinne Somaliaan ei nyt voi mennä takaisin kun siellä on rauha ja kaikki on kunnossa sekä talouskasvua kevyet 7-8% vuodessa? Suurimpia kauppakumppaneita ovat nyt jo Saudi-Arabia ja Kenia?
Mikäli talosukasvua on tuon verran niin se on aivan se ja sama vaikka perustaisi pienen tiiliverstaan ja valaisi tiiliä samalla metodilla kuin on tehty 2000 vuotta niin jopa se kannattaisi taloudellisesti? Tuollaisessa ympäristössä se on ihan sama mihin sijoittaisi niin rahalle tulisi tuottoa hetkessä ja rantaviivaa riittää minne perustaa mitä tahansa hotelleja ja rantabaareja sekä sukellus mahdollisuuksia turisteille? Naapurissa näyttäisi Hurghada vetävän ihan hyvin porukkaa vuodesta toiseen. (Pohjoisempana ja sama näkyvyys vedessä)
Somaliassa on luonnonsuojelupuistokin jo valmiina turisteille ja koko kansan kulttuurin yksi kulmakivistä on italialainen keittiö, eli siinä olisi helppo lähteä jo turismiakin pyörittämään?
Itse haluaisin saada myös selvityksen siitä että miten ihmeessä on mahdollista että yksi erityinen etninen vähemmistö onnistuu tehtailemaan niin massiivisen kasan rikoksia ja omaamaan niin matalan työllisyysprosentin, edelleen… 30 vuoden jälkeen ettei sitä pysty perustelemaan enää mitenkään menemättä sitten sellaisiin “taboo” asioihin mitkä käsittelevät biologiaa ja etnisyyttä?
– Suldaan Said Ahmed, ole hyvä ja selitä itsesi. Kiitos.

Automies

Ihmettelen vielä sitäkin asiaa että miten se on mahdollista ettei jokaisessa suuressa ja keskikokoisessa suomalaisessa kaupungissa ole jo olemassa “Somalialaista ravintolaa”?
Menisin itse asiakkaaksi ihan vaan kannatuksen vuoksi ja mielestäni se ei ole kovinkaan vaikeaa myydä italialaisia ja arabialaisia kulttuurivaikutteita saaneita ruoka-annoksia suomalaisille? Kyllä suomalaisille maistuu eri pastat, pizzat, uuniinpäällä tehdyt ohuet leivät ja kaikki mahdollinen vastaava, eli se ei ainakaan voi olla syynä sille miksi niitä ravintoloita ei ole pystyssä.
Vietnamilaisia, thaimaalaisia, kiinalaisia ja kaikkea muuta vastaavaa ravintolaa on kyllä jokaisessa suomalaisessa kaupungissa mutta somalialaisia ei ole?
– Entä miten vaikeaa se on käydä joku merkonomin koulutus (Ei vaadi nyt ihan niin hirveästi loppupeleissä) ja lentää takaisin Somaliaan sekä pistää pystyyn siellä kutomoa ja vaatetehtaita pienissä määrin. Hyvin pienellä taloudellisella panostuksella saisi senkin homman liikkeelle ja tuottavaksi erittäin nopeasti.
Koko Somalia sijaitsee kansainvälisten kauppareittien varrella ja Mogadishu on ollut aikanaan tuhansia vuosia sitten jo “portti Afrikkaan” samalla tavalla kuin se oli italialaisten alaisuudessa vielä 1900-luvulla jolloin se kukoisti kun sitä hallitsivat, organisoivat ja sinne sijoittivat italialaiset. Eli edelleen kyse ei ole siitä etteikö olisi mahdollisuuksi ja potentiaalia rakentaa vaikka mitä siitä maasta itsestään.
Miettikää kun noita luku ja kirjoitustaidottomia eukkoja houkuttelisi palkkaa vastaan vaikka töihin omalle verstaalleen ja teettäisi siellä sitten T-Paitoja, huppareita ja kaikkea vastaavaa vaatetta (Tilaan heti kannatuksen vuoksi sellaisen hupparin missä on iso norsun kuva, kiitos) ja myy niitä vaikka verkon kautta suomalaisille ja ruotsalaisille kuluttajille keräten lisäksi siinä ohessa sympatiaa “Made in Somalia” jutuilla?
Hintojen ei edes tarvitsisi olla mitään päätähuimaavia koska tuotantokustannuksetkin olisivat jo aika matalia, eli tuotteille olisi kysyntää ja niillä olisi kilpailukykyä.
Myy niitä vaikka tukkuna sieltä toisille somaleille jotka pyörittäisivät vaikka jotain firmoja Euroopassa? Aika vähän näkyy silti mitään järkevää somalialaista firmaa yhtään missään tai ketään töissä/ työntekoa ylipäätään?
– 30 vuoden roikkumisen jälkeen Suomessa on kantasuomalaisilla oikeus alkaa antamaan palautetta ja kysyä että mitä me saamme nyt rahojemme vastineeksi oltuamme 30 vuotta rahoittamassa tätäkin kansaa ja heidän lisääntymistään meidän tontillamme jonne me emme alunperinkään kyseistä kansaa halunneet/ kutsuneet.
Katsos Suldaan, meiltä ei kysytty halutaanko teitä Suomeen vai ei? 90-luvulla ihmiset tekivät aika selväksi kaikesta huolimatta että te ette olleet tervetulleita ettekä ole edelleenkään.
Edelleen meille kaikille kantasuomalaisille sanottiin että kun sodat ovat ohi niin somalit lähtevät takaisin kotimaihinsa, noh tietenkin se oli valetta. Sitten meille väitettiin että väki sopeutuu ja seuraava sukupolvi onkin sitten joku “menestys” noh, edelleen sitäkin odotellaan ja tulokset näkyvät rikostilastoissa lähinnä “menestyksenä”?
Mitään keinotekoista työllistämistä verovaroista en näe minkäänlaisena “menestyksenä” ja samassa ajassa moni muusta maasta tullut kansanryhmä pärjää paljon paremmin kuin somalit?
– Alahan Suldaan Said Ahmed selittämään kerran olet profiloitunut nyt somalien puolesta puhujaksi uhriutumisesi ansiosta?
Missä on firmat? Miksi ette mene kotiin? Miksi ei koulu onnistu? Miksi ei työllistyminen onnistu? Miksi ainoa mikä onnistuu on rahan kuittaaminen ja rasismista uliseminen sekä rikokset?
Vähemmän ulinaa ja enemmän TÖITÄ niin kas kummaa kun “razismi” katoaa kuin itsestään Suomesta… Sitä voisi oikeastaan tämän aihepiirin yhteydessä kutsua lähinnä “rakentavaksi kritiikiksi”. Mikäli haluaa kunnioitusta niin pitää olla itse sen arvoinen.
Jään odottamaan vastaustanne.

Anonymous

Hirvee ulina kun Suomalainen mies ei kerro tunteistaan. Ja ulina jatkuu kun kerrankin kaverit sen tekee suoraan ilman kiertelyä. Ihme valitusta.

Sensuroimaton Totuus

Kunhan suurille massoille vihdoin paljastuu miten ankarasti meitä suomalaisia on kusetettu niin vasta silloin SS Ahmed ymmärtää mitä viha todellisuudessa on.

Anonymous

vaalit tulossa,sulttaani uhriutuu niin kuin somput vain osaa ja osaahan ne kuten video todisti.ettei vaan olis itte keksittyjä vihakirjeitä että tulis ääniä sekä sompuilta että suvakeilta.

Anonymous

Ihan kuin olis vaalit tulossa…

Anonymous

Lievästi koomista kun 2 tunnetuinta muslimiehdokasta eli sulttaani ja yanar vaahtoavat ehdokkaista eniten rasismista, tasa-arvosta, ihmisoikeuksista, naisten ja lasten oikeuksista yms surkuhupaisaa kun tietää mitkä ne islamin todelliset arvot ovat. Täytyy olla täydellinen idiootti jos noita höpinöitä uskoo.
Muslimimaista tuleva porukka on maailman rasistisinta ja eniten ihmsoikeuksia ja naisia väheksyvää ainesta.
Tulee joka kerta mieleen ne Ruotsin vihervasemmistoon soluttautuneet jihadistit jotka paljastuivat ja joutuivat eroamaan.

partaläpsy

Islam on maailman rauhanomaisin rauhan uskonto. Siitä on todisteena unescon sertifikaatti!
Kunhan ensin kaikki eriävät mielipiteet on tapettu mestaamalla, niin ihmiset lopulta ymmärtävät.

Aikki.

Jo se osoittaa isänmaanpettureiden idiotismin, kun ovat ottaneet nuo islamistit puolueeseensa.

Jorma

Noi viestit saattaa olla jonkun yhden ja saman höyrypään kirjoittamia, mutta eri feikkinimillä. Kyllähän SKEidankin riimeillä eräs Roope uhkailee jatkuvasti, jopa muita isänmaallisia. En hyväksy tuollaista ala-arvoista tekstiä. Olkaa kuten Mestari ja kritisoikaa asiallisesti, ei alatyylillä. 🙂

Heikki

Jos ollaan rehellisiä niin olivathan nuo viestit täysin kehitysvammaisten tasolla (tiedän, huono vertaus, keharit ovat useimmiten kilttiä porukkaa)
ja varmasti voi liittyä mielenhäiriöihin ja huumeisiin.
Mitä ne edes luulee saavuttavansa älyttömillä viesteillään. Käytännössä siitä seuraa pelkästään lisää vipuvoimaa Antirasismi Stasille ja punavihreiden agendalle.
Nuo tyypit paskantavat öykkäröinnillään kansallismielisten pesään.

Katri

Mun mielestä taas näillä öykkäreilläkin on paikkansa kansallismielisten joukossa, ei kaikki osaa akateemisin sanankääntein perustella sitä miksi ketuttaa. Taidat kannattaa vihapuhelakeja? Jos joku saa paljon vihapostia niin kannattaisi katsoa peiliin voisiko minussakin olla jotain vikaa, onko palautteessa totuuden siemen. Jos ei ole niin asiahan on sillä selvä eikä jäädä uhriutumaan enempää, ne on vaan SANOJA. Ja kuka sitäpaitsi edes jonkun öykkärin sanoista välittää ellei havittele sitten aktiivisesti uhriutumispisteitä. Ja kansallismielisten maine on joka tapauksessa huono, tehtiin me sitä tai tätä.

Sensuroimaton Totuus

Katrilta 100% asiaa. Kaunokirjoituskilpailut järjestetään toisten porukoiden toimesta.

Minä

Typeriähän nuo viestit olivat. Tiedä aitoudesta, mutta kumminkin. Vastapainoksi pitäisi Suldaanin ottaa suvakkien vihapuheet, joissa heiluu leimakirveet, konkreettiset teot eri mieltä olevien nujertamiseksi ja väkivallan hyväksyntä “vääräuskoisia” vastaan.
Yhtälailla Suldanin tulisi kiinnittää huomiota islaminuskoisten ihmisoikeudettomuuteen, vihapuheisiin muita uskontoja tai uskonnottomuutta edustavia kohtaan, viha länsimaisia arvoja kohtaan, naiset alistavaan islamiin jne. Lista on pitkä, kun on kyse totalitaarisesta ideologiasta, siis “oikeauskoisten” mielestä täysin oikeutettuun toisten listimiseen ja alistamiseen.

Xxccx

Vaan vastapainoa ei voi ottaa. Pitäisi vain osata kääntää poski ja asiallisesti toimia.
Tämä vain tuhoaa asian

peräpää

Viestit täyttä asiaa. Hiukan typeriä mutta idea oikein.

Fake News

Lämmintä, ruskeaa valepuhetta näin ennen vaaleja. Onpas ovela jätkä.

Van, Mie

“Mä luen mun saamat vihapostit tässä videossa.”
Eli Sulttaani on saanut laskujeni mukaan kokonaiset 6 kappaletta vihaposteja?
Ihmeellistä uhriutumista.

Carl

Montakohan vihapostia Sipilä on mahtanut saada “piä”ministerinä? Ei varmaan sata riitä. Ei vaan itke sitä medialle, voi vaikka vaikuttaa kannatukseen.

Alarik Lundin

Tietoliikenteen kautta anonyymisti viestittely on sopimaton tapa kritisoida toisia. On otettava mallia, Road Rage Abdulrahmanista, joka näyttää miten kritisointi tapahtuu normaalissa liikenteessä omalla nimellä ja tittelillä.

Viaton Suldaan sanoi Ahmed

Kyllä nyt etuoikeutetut valkoihoiset naiset rientävät taas lässyttämään viattomalle uhri Suldaanille ja samalla itse kirjoittavat ihan puhdasta vihapuhetta KAIKISTA suomalaisista miehistä. “Suomalaiset miehet ovat juuri tuollaisia inhottavia juntteja kaikki”

Anonymous

Kieliasun perusteella voisi epäillä että Suldaanin afrikkalaiset maamiehet on kirjottanut noi viestit.

Aikki.

Toivottavasti äänestäjät tajuavat, mitkä puolueet ovat luovuttaneet maamme noille loukkaantuneille. Vihreät ja sosiaalidemokraatit ovat ottaneet heitä ääniharavoiksi, nyt jotkut heistä ovat päässeet eduskuntaan asti määräilemään maamme asioista. Vasenta siipeä edustavat ovat aina halunneet tuhota isänmaamme. Helsingin ovat vihreät vallanneet, jopa Kokoomuslaisen kaupunginjohtajan ovat saaneet puolelleen.

STOP idiotismille

Täytyy olla 100%:nen idiootti, jos lähettää tuollaisia viestejä kenellekkään ihmiselle!
Asiat pitää hoitaa asiallisesti virallista reittiä pitkin, kuten äänestämällä.
Tämä vaikka kuinka olisi maahanmuuttokriittinen!!!

Hilma Veräjä

Avoimia rajoja kritisoivat varoitti aikanaan, että tolkuton veräjien auki pitäminen synnyttää myös lieveilmiöitä ja tässä on nyt yksi esimerkki niistä monista. Ihan kohtuudella tämän kaltainen ilmiö olisi jäänyt syntymästä. Mutta kun väkipakolla marginaaliryhmä halusi rakentaa veronmaksajien rahoilla suurta unelmaa.

Anonymous

Ihmiselle ?

Sensuroimaton Totuus

Numeroita paperille kerran neljässä vuodessa ja homma on hoidettu?

Capish?

Painoarvo sanalla KUTEN eli on muitakin järkeviä keinoja, mutta kommentoija kertoo vain yhden.

Aikki.

Luulisi jokaisen, joka saisi tuollaisia ala-arvoisia vihaviestejä, lähtevän nopeasti pois maastamme. Voin ymmärtää miten suurta vihaa maahanmuutto on aiheuttanut suomalaisissa, mutta siitä huolimatta ei anneta vihalle valtaa.

Kokeilu : Viikko valkoisena

Onkohan koskaan tehty tutkimusta, kauanko eri vähemmistöjen rodullistetut kestäisi valkoisten asemassa. Pitäisi kantaa vastuu koko maailman ongelmista, jakaa kehitysapurahoja tinkien omasta hyvinvoinnista, jokaisesta väärästä lauseesta jysähtäisi joku leima tai bänni… jne jne Valkoinen joutuu ihan normaalissa työympäristössä kamppaileen asemastaa ilman suojaväriä. Eikä ne työpaikkakeskusteutkaan aina ole mitää vokkitätien tuutulauluja. Sitä paitsi Parkkipirkotkin saa joka päivä uhkauksia. Voisi joku somali kokeilla vaikka sitäkin ammattia joskus.

Mmmmm, monikulttuuria

Hieman offtoppia, mutta herätelläämpää laajempaa “vihapuhekeskustelua”. Mahtaisko Kortsu Said Ahmetin vihaviesteistä löytyä jotain kevyempää, esim. tyyliin “Eläkööt kaikki intelligentit neekerit! Tyhmät saavat kernaasti kuolla.” Hmm, eikö? Itseasiassa tämä karmea väkivaltaa lietsova vihakommentti on lainaus (pienin muunnoksin) “Pravdan” keskiviikkonumeron takasivun mainoksesta, jossa lehtitalo mainostaa omaa Teema-liitelehteään. Sanomatalo yllättäen tunnustaa väriä ihan avoimesti Canth-sitaatissaan, jossa avoimesti yllytetään vihaan , ei keenereitä vaan miehiä vastaan. “Eläkööt, kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla.” Eihän tässä tietenkään ole mitään paheksuttavaa tai rikollista, kun se on sitä parempaa ja intelligenttiä vihaa oikeaa kohdetta vastaan. Ja vielä arvostetulta feminismin ja tasa-arvon äänitorvelta?

peräpää

Sulttaania ei vituta nuo viestit vähääkään; saa mainiota uhriutumismassaa.
Noiden pölhöviestien takia taas koko Suomen kansa on rasisteja ja on annettava rahaa vihapoliisiin ja kaksisuuntaiseen kulttuurikokouttamiseen.

Pena

Se oli fanipostia ihailijoilta, eikä vihapostia. Nyt suldaan on käsittänyt väärin asian.

Anonymous

Jos random neekeri alkaa julkisesti käyttää Suomessa itsestään termiä musta leijona niin kerjää itselleen vihapostia ja ongelmia. Jos ei tätä ymmärrä niin on pihalla kuin musta lumiukko.
Todennäköisimmin sulttaani on jihadisti joka ärsyttää tahallaan voidakseen sitten harjoittaa tätä uhriutumista joka on yksi jihadin monista muodoista. Taitaa olla samaa porukkaa joka teki sen musta marsalkka Mannerheim provon. Tämä musta leijona on ilmeisesti jatkoa sille projektille.

Jones

Mutta nuohan ovat vain puhetta sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat jostakin syystä saaneet tarpeekseen siirtolaisista, Kun suomalaiset eivät saisi edes puhua, niin samalla siirtolaiset näyttävät vihansa viharikoksin, joihin kuolee jopa ihmisiä. Huumekauppakin on aiheuttanut paljon ongelmia ja kuolemia. Ainakin Helsingissä huumekauppaa harjoittavat nykyään paljon siirtolaiset. Niinkuin muuallakin maailmassa.
Itse olen kohdannut ulkomailla vihapuhetta julkisesti, mutta ei niistä ulkomailla voi poliiseille mennä valittamaan. Eikä paikalliset mediat tuo näitä asioita esille lainkaan. Jos valitat, niin huuto senkuin yltyy ja viha kasvaa. Sillä he eivät tunnu kestävän sitä, että meilläkin on oikeutemme. Eli ei tätä vihapuhetta ainoastaan Suomessa harjoiteta. Suomessa se on sitäpaitsi paljon lievempää ulkomaalaisia kohtaan, kuin ulkomailla suomalaisia kohtaan harjoitettavat puhe ja toiminta.