Koululaisten ilmastolakon takana erilaisia ympäristöaktivisteja

Oulussa paikalle kerääntyi satakunta mielenosoittajaa.

Päivän mittaan huomasin mielenkiintoisen ilmiön sosiaalisessa mediassa koskien koululaisten ilmastomielenosoitusta. Aikuiset ihmiset nimittäin äityivät mollaamaan nuorisoa.

Monet kirjoittivat ihan kuin nuoriso olisi kajahtanut kun nyt tällainen maailmanlaajuinen mielenosoitus järjestettiin. Mutta, ensimmäinen ja oleellinen kysymys on: onko nuoriso itse tällaisen massiivisen mielenosoittelun takana? Esimerkiksi Oulussa ja Helsingissä oli mukana yläasteikäisiä nuorukaisia iältään 13-16-vuotta.
Jokainen aikuinen ymmärtää, että ”nuoriso itse” ei ole tällaisen operaation takana vaan siellä puuhaa aikuisia ihmisiä. Seurasin tapahtumien kulkua useilla paikkakunnalla ja tuli hyvin selvästi esille, että mielenosoitusten organisaattoreina oli mm. erilaisia ympäristöaktivismiorganisaatioita sekä vihreiden ja vasemmiston politiikoita.
Esimerkiksi Oulussa vanhemmat aktivistinaiset kehoittivat nuorukaisia lakkoilemaan. ”Kyllähän sitä perjantaina voi lakkoilla ilmaston puolesta”, alla kuvan puhuja kehoitti nuoria.

 
Ruotsissa mielenosoituksia organisoi erilaiset turvapaikka- ja ympäristöaktivistit. Tilaisuuksiin oltiin värvätty jopa yksintulleita lapsukaisia maskoteiksi.
Voidaan siis hyvällä syyllä sanoa, että koko hässäkän takana ovat olleet aikuiset aktivistit, jotka ovat valjastaneet tietämättömät nuorukaiset oman agendansa levittämiseen.
Tutkimusten mukaan nuoriso saattaa kokea ilmastoahdistusta, joka voi olla hyvinkin konkreettinen ahdistus. Jos nuorta ahdistaa niin aikuisen tehtävä ei ole vittuilla nuorukaiselle vaan laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.
Esimerkkinä takavuosilta kun muuan tuttavan 12-vuotias tytär koki valtavaa ahdistusta Irakin sodan alla milleniumin alussa. Tyttö katsoi kauhusta kankeana uutisia, menetti yöunensa pelätessään sodan leviävän kotikaupunkiinsa. Äitinsä oli viisas ja kertoi tytölle niin hyvin ja selväsanaisesti, että sota ei ole tulossa Suomeen eikä ole mitään pelättävää. Lopulta tyttö sai unensa takaisin ja sota-ahdistus hävisi.
Nyt aikuisten tehtävä on kertoa nuorukaisille, että ei ole mitään syytä ahdistua ilmastosta. Se on vain poliittinen agenda, jota valtamedia tykkää pyörittää.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira

Miten onnellisia me aikaisemmat sukupolvet olimmekaan, kun ei mitään ilmastouhkaa ollut. Mitä nyt ydinsodan ja kylmän sodan välimaastossa palloilimme, mutta mitäpä uhkia nuo nyt olivat. Me emme taukoamatta huutaneet että me olemme tulevaisuus kun piti ei-hyvinvointivaltiossa ihan itse tehdä se tulevaisuus.
Tuon kulahtaneen oopperatähtösen asperger-tyttären julkinen hyväksikäyttö menee jo lastensuojelun puolelle. Asperger-syndrooma tarkoittaa sitä että pystyy keskittymään maanisesti vain yhteen asiaan. Tällä lapsella siis ilmastoon. Hentoinen aivosähkökäyrän ohjaama pikkutyttö ilmastofoorumin lavalla, tuo on rujoa. Vielä rujompaa on tietenkin se, että foorumi pidettiin Katowicessa joka on jo identiteetiltään Puolan hiilioksennus parinsadan vuoden ajalta. Tytölle puuhataan Nobelin rauhanpalkintoa, ei varsinaisesti kummastuta, saihan sen Arafat ja Pereskin, ja Obama. Osama bin-Laden ei ihan ehtinyt kun jenkit taas töppäsi.
Osaisiko joku kertoa minulle, miten ilmastoa parantaa se, että penskat lintsaavat? Ja jos aate on tärkeä, varmaankin jokainen mielellään kirjoittaa esseen ilmastonmuutoksesta. Ideologian noudattaminen kun on tekoja, ei pelkkiä puheita.

fatwantarkistaja

Laitanpa ***tana satamiljooonaa, eikä ilmasto enää muutu.

Minä

Kun minä olin teini-ikäinen, pelottelivat uudella jääkaudella. Se ei kai sopinut niin hyvin poliittisiin agendoihin ja bisneksiin, että piti vaihtaa ilmaston lämpenemiseen.
Juu, aina on ollut jotain mistä vouhottaa ja mitä pelätä kakat housuissa.

-Beowolf-

^ Kyllä, juri noin.
Itse muistan samoilta ajoilta marssit, joilla vastustettiin NATO:n ”sotaisia” euro-ohjuksia. Sen sijaan rautaesiripun takana olevat ”rauhanohjukset” atomikärkineen olivat ihan OK.
Taustavoimina olivat tuolloinkin vasemmistolaiset, Frankfurtin koulukunnan oppipojat kuten Tuomioja Björklund etc. Ja olihan vappumarsseilla opettajia punaisine kyltteineen, mukanaan viattomat alaluokkalaiset kantamassa tikun nokassa styrox-valkeita rauhankyyhkysiä.
Sinuhe. ”Ei mitään uutta auringon alla”. Vain se, että punainen on nykyisin punavihreää. Viheraate on lähtöisin Saksan natseista, DDR tuki hanakasti – tietenkin!

K.L.

Sinuhe egyptiläinen on tässä (vaihteeksi)lukemisena.Tuon sitaatin jälkeen..”Valheen ympärillä parveilevat näet ihmiset kuin kärpäset hunajakakun kimpussa ja sadunkertojan sanat tuoksuvat suitsutukselta hänen istuessaan karjanlannassa kadunkulmassa,mutta totuutta ihmiset pakenevat”…Kyllä Mika Waltarin sanat ovat edelleen totta…..

Paavo Pökäle

Nyt nooilta kakaroilta pois kaikki IT.teksniikka, puhelimet ensimmäisenä, sitten tietokomneet mopot, mopoautot ja kaikki joka saastuttaa maailmaa. Katsotaan miten se homma sitten meneekään ja sama lakkopäivän salliville opettajille, niiltäkin kaikki elektroniset apuvälineet pois ja auto, polkuåyörät tilalle.

El Comandante Cero

Samanlainen vedätys oli tämä rauhanjuna aikana jolloin olin nuori ja komea sekä tukkaa päässä. No nyt ole vieläkin mielestäni nuori ja komea.

Pena

Uskomatonta että jopa koululaiset lähteneet mukaan, tuohonkin hevonpaska ilmastomuutos propagandaan.

Heino Keppi

Punaviheraivopesukone pesee aivosi puhtaiksi omista ajatuksista, Etikoistarjouksena nyt YLElta ja muilta ” luotettavilta” Medioilta. Maksaa vain Isänmaasi ja lastesi tulevaisuuden.

Qroquius Kad

Mitäpä uskomatonta siinä on, että koululaiset ottavat vastaan heille tarjotun tilaisuuden pinnata koulusta oikein luvan kanssa?

Anonymous

Aivopesu aloitetaan näköjään yläasteella ja opettajien voimin. Omat viher/vasem. ajatukset tuputetaan haavoittuville ja ennakkoluulottomille nuorille. Toivottavasti edes kotona herättäisiin tähän nuorison mädättämiseen ja annettaisiin lapsille kunnon eväät itsenäiseen ajatteluun.

Marja Palm

Aivopestyja SINISILMIA !!!! Niinpa ovat monet suomalaiset aikuisetkin . pitaisi vaan tutkia asioita eika vaan sokeasti uskoa EU:n valeita !Taalla USA:ssa oli samaa ’hissun kissun’ viiden edellisen pressa aikana , mutta sitten KAIKKI MUUTTUI KUN MEILLE TULI PRESSA JOKA OLI TUTKINUT ASIOITA KAUAN ENNEN KUN HANESTA TULI MEIDAN FANTASTINEN PRESIDENTTI ( JOTA SIELLAKIN HAUKUTAAN KUTEN TAKALAISET DEMARIT TEKEVAT , MUTTA OMANSA ON HAPEA!!!!!! Toivon etta AANESTATTE PERSUJA , JATKA RAKASTAVAT SUOMEN KANSAA JA TEIDAN PARASTA !!!!! Siunauksin , Marja USA:ssa !!!!

Sensuroimaton Totuus

Rockefeller-säätiön alkuunlaittama ja rahoittama liikehdintä jonka tarkoitus on pitää valtaviin voittoihin (rahaa tyhjästä) paisutettu ilmastobisnes pyörimässä. Viimeaikaiset, jopa valtavirtamediaankin asti päätyneet ilmastohuijauksen paljastavat uutiset ovat syynä että lapset on organisoitu kaduille. Eli jälleen kerran vanha viisaus ”seuraa rahan liikettä” johtaa sinne mistä mätä on peräisin. Manipuloinnin mestarit tietävät miten massoja hallitaan -ja voidaan käyttää omien sairaiden valtapyrkimysten toteuttamiseen.

-Beowolf-

^ Kyllä. Rockefeller-säätiö löytyy tämän(kin) taustalta kun seuraa rahaa:
https://wattsupwiththat.com/2019/03/13/emails-reveal-how-children-become-pawns-of-climate-alarmism/
Tämä oli siis suunniteltu jo seitsemän vuotta sitten (2012) La Jolla Gathering- kokouksessa. Linkissä on vasta nyt esille tulleita ppt-leikkeitä agendasta ym. Haloo YLE ja HS, tutkiva journalismi kutsuu … kutsuu … kutsuu … kutsuu …

Sensuroimaton Totuus

On. Ilmastohysteria on yksi globalisti-eliitin keinoista millä kansallisvaltioita heikennetään ja ylläpidetään/laajennetaan yhteiskuntien kahtiajakoa. ”Hajoita ja hallitse” taktiikkaa aidoimmillaan -ja ennenkaikkea tuhoisimmillaan.

Särmääjä

Niin ja Soroshan ei myöskään rahota tai järjestä mitään? Tottakai näissä on isot toimijat takana kun ympäri maailman huudatetaan teinejä.

-Beowolf-

–> Lähde: Rupert Darwall: Green tyranny (2018).
Kirjasta löytyy mm säätiöitä ja niiden ketjuja. Ketjutus auttaa hämärtämään alkuperäisen rahalähteen, mutta todellinen, tutkiva journalismi (kuten yo kirja) kyllä löytää sylttytehtaan. Meillä teos on vaiettu kuoliaaksi. Lukekaa, niin tiedätte, MIKSI !

John McMunne

Tämä(kin) on vain osa viherhinttareiden propagandaa, mitä ei näköjään edes probagandaksi tunnisteta.
Itse olen käynyt muissakin kommarimaissa (NL, Kiina, Vietnam, DPRK) ja tiedän kyllä, miltä probaganda näyttää.
Hyvin on aivopesu purrut härmäläisiinkin; eivät ehkä tiedäkään asuvansa sosialistisessa Suomen kansandemokratiassa…

peräpää

Jo se, että lakko on nyt vaalien alla, kertoo, että kyseessä on vihervasemmiston äksöni. Toukokuussa sen olla pitäisi, jos olisi politiikkaneutraali, koska silloin pitäisi tehdä hallitusohjelmat ja pitää vaalilupaukset.

Paavo Pökäle

Vain laamat puuttuvat! Liekö kuolleet vihertuhertajien paskanhajuihin, tai niiden arabivieraiden sontiin?

Särmääjä

Tosi surullista varsinkin Oulussa kun nuorilla tytöillä ja heidän vanhemmilla olisi varmasti huolia ja pelkoja lastenraiskaaja-läpsyistä ja kaupungin heikentyneestä turvallisuustilanteesta niin sitten siellä järjestetään tommosta ilmastopsykoosissa olevien Greta-lahkolaisten teatteria, joka ei liity mitenkään mihinkään. Onhan Suomessa 60-luvulta lähtien ollu näitä teinilliittolaisia sun muita nuorten kiihottajia poliittisiin ideologioihinsa.

Anonymous

Mädättäjähuorat aivopesevät lapsiamme kulttuurivallankumoukseen.Aivan kuten Kiinassa.

Valtsu

Itse luotan täysin tiedemaailman näkemykseen ilmastosta ja voisihan sitä saastan tuottamista vähentää, vaikkei asiaan uskoisikaan.
Näissä mielenosoituksissa lyö vastaan se, että harva panee itse mitään peliin. Töistä paikalla oli tyttärensä kanssa se eniten maailmalla lennähtelevä yksityisautoilija. Kaksinaamaisuus on aika veemäistä.

Asko Liukkonen

Tietysti se oli aikuisten ilmastokiimaisten organisoima. Ei lapset ja nuoret ymmärrä mitään tuollaisista asioista, kuten ei ymmärrä suurin osa aikuisistakaan. Aivopesulla kouluissa ja medioissa on suurin merkitys.

Leso

En minä kyllä mielestäni mollaa nuorisoa.
Harjoitan elämänkatsomuskasvatusta aina, kun totean että ope on väärässä, asia on just niin kuin Leso-täti sanoo, ja ensin lähdetään siitä että ope on harhainen, yksiaivosoluinen hölmö.
Tuskin maltan odottaa, miten pääsen selittämään mitä kommunismi oikeasti on.
Koulun tehtävä on opettaa manipuloiden ja väärin, minun tehtävä on oikoa. Se on täti-ihmisten tehtävä.
Ilmastonmuutoshömppä on hyvä kanava opettaa, mitä eroa on lyhytnäköisyydellä ja kaukokatseisuudella.
Lyhytnäköistä on ”nousta barrikadeille” vinkumaan ilmastonmuutosta, joka ajoittuu aikaisintaan 1000 vuoden päähän.
Sillä verukkeella sitten lintsaillaan ja angstataan.
Kaukokatseista on kuunnella tätiä, opiskella, pysyä kaukana mädättävistä aatteista ja näin toimien saada synttärinä ja jouluna vähäeleinen ja egologinen, ainakin kaksinumeroinen tilinsiirtotapahtuma nimillä Onnea ja Hyvää Joulua. (Ihanaa kun ovat niin isoja, että tämä on molempien osapuolien mielestä paras lahja. Ei tartte minun aivojani kärtsätä roinan takia, minkä takia joku moniosaava bangladeshiläinen perhe varmaan kuolee nälkään, kun 6-vuotiaan työpaikalla aloitetaan ytimekkäät yyteet.)
Näin lapsonen tekee aivan itse itseään koskevia päätöksiä. Se on oppia aikuisuuteen.
Maailma on julma, ihminen luontojaan omanapainen, ja valinnoilla aina jotain seurauksia, usein peräti peruuttamattomia.
Jos Leso-tädin lapsonen valitsee lyhytnäköisen asenteen, lapsonen on päättänyt, että Leso-täti on riistäjäkapitalistisika, ja näin lapsonen ei myöskään voi vastaanottaa Leso-tädin lahjuksia. Se loppuu kuin seinään, oli lapsonen miten nuori tahansa. Miksi halavatussa Leso-täti antaisi penninjeesusta hyypiölle, joka ei pätkääkään arvosta Leso-tätiä ja sen elämäm koulua?
Päinvastoin kuin kuvittelette, olen erittäin avoin ja esitän asioihin monenlaisia näkemyksiä, päinvastoin kuin koulu. En painosta enkä päällepäsmäröi. Viimeisen 10 vuoden aikana olen keskustellut älykkäimmät keskusteluni keskenkasvuisten kanssa. Ne vaan ei ole vielä kerinneet tehdä pesää mihinkään aatteelliseen tai minkään väriseen poteroon. Tunnen vastuuni, enkä minä anna paikkaa sitä poteroa kaivaa, tarjoan vain eri lapioita. Pyrin myös siihen, että lapsi osaa katsastaa ympärilleen ja taakse, kun sitä lapiota valitsee. Ettei tuu metsästä iso paha susi ja syö.
Vaan lapsista kasvaa aikuisia, ja auta armias, jos joku täysikäinen aloittaa minun kanssa ilmastonmuutoshumpan.
Mikään, ei mikään ole niin tyydyttävää kuin katsoa äänioikeutettua lasta itkemässä ja tärisemässä nurkassa, sikiöasennossa.
Näillä puheilla lyhyesti: kotiarestia, someblokki ja viikkorahajääkausi, sekä jotain muuta nykyteinin sydäntä repivää.
Aina saa olla nuori ja hölmö, kun on nuori ja hölmö. Olin itsekin silloin kivikaudella kylmän sodan aikaan.
Eikä sitten sen jälkeen tullutkaan aivan hirmuista otsonikatoa ja planeetta grillaantunut. Kyllä katosi sekin kato, jees jees.

Paavo Pökäle

YLE:n veronmaksajien rahoilla pelaava vihervasemmiston propagandakoneisto pitää saada lopetettua. Ei ole mitään järkeä, meidän enemmistön järkeviä ihmisiä ylläpitää tuollaista itseään jopa puolueettomaksi mediaksi kutsuvaa mediapaskaa. Yle pakkovero pois ja Yle vaikka kortin taakse, niin huomaavat nuo paskaläjät miten moni kannattaa heidän uusinoina nätettäviä ojlemapolitiikkojaan ja noita helvetin propagandasontiaan!

Bönttis

Teinit lähtee mukaan vaikkapa coprofiilien pro-kakansyöntimarssiin jos ei tarvii mennä kouluun.

Leso

Just niin! Jos teiniyttä ei olisi keksitty 50-luvulla, olisi aika keksiä se nyt.

van

Peräpää: Olen kyllä täysin samaa mieltä siitä että tämä ilmastojuttu on täysi bluffi, mutta ei tuota päivää valittu Suomen vaaleja ajatellen. Samaa paskaa huudettiin samana päivänä ympäri maailman. Terveisin vaan Vancouverista, jossa minun skidini pysyi koulussa eikä lähtenyt keskustaan ulvomaan.

Jarno Lehmussalo

” Tyttö katsoi kauhusta kankeana uutisia, menetti yöunensa pelätessään sodan leviävän kotikaupunkiinsa.”
Olikohan tyttö sittenkin oikeassa? Nyt vanhempien pitää toimia ja äänestää oikein.

Pessimisti

Surkeinta on, että maan ylin johto salea myöten on hurahtanut ko. uskontoon. Mutta jos he tekevät tätä tietoisesti ulkopuolelta ohjattuina on kysymys hirvittävästä rikoksesta suomalaisia ihmisiä kohtaan.

Sensuroimaton Totuus

Sauli Niinistö ja muu ”ylin johto” tietää varsin hyvin että kyseessä on suuren mittaluokan kusetus -globalistien juoksupojat sanovat ja tekevät mitä (((isännät))) käskevät ettei oma, edellämainittujen (((isäntien))) myötävaikutuksella saavutettu asema vaarannu.

Carl

Glopalistit ovat kokoomus ja keskustan kannattajia sieltä varakkaammassa päässä. ……..”Globalisti on henkilö, joka uskoo, että talous- ja ulkomaanpolitiikka tulisi suunnitella kansainvälisesti eikä vain jonkin tietyn maan edun mukaiseksi” ………….kertoo aika paljon rahan ja vallan pyrkimyksistä saada viimeinnenkin sentti köyhiltä ja saada maa kenties sekasortoon, jotta voi hyödyntää omaa asemaansa.

Marja Palm

Ne ovat ROTCHILDS JA SUKU PLUS MONET MUUT MAAILMAN ”KONTROLLOIJAT! LOYDATTE NE NETISTA!!!!!

Jones

Katsoin Panu Huhtasen videon tapahtumasat ja aika lapsellista meininkiähän siellä oli, tottakai. Nyt veuhkataan siitä, että nuorten pitäisi saada äänestää. Tämä siksi koska heidät on kouluissa aivopesty tottelemaan. Aikoinaanhan media meuhkasi, että nuorten pitäisi saada eduskunnassa valta. Näin onkin käynyt ja siksi olemmekin tässä tilanteessa. Nuoruus ja hulluus, vanhuus ja viisaus. Sananlasku pitää siis paikkansa.