Ruotsin kuuluisin isis-taistelija Michael Skråmo kuoli

Tietojen mukaan Ruotsin kuuluisin isis-mies Michael Skråmo on kuollut. Skråmon vanhemmat kertoivat ITV Newsille, että Skråmo kuoli taisteluissa saamiinsa vammoihin Baghouzissa, joka on isiksen viimeisin pesäke.

Michael Skråmo tuli tunnetuksi siitä, että lähti vaimonsa ja seitsemän lapsensa kanssa Syyriaan isikseen. Mies on Norjan kansalainen, mutta varttui ja kasvoi Göteborgissa. Jostain syystä mies kääntyi muslimiksi ja radikalisoitui pahasti. Ennen Syyriaan lähtöä hän oli aktiivinen isis-värväri. Lisäksi hän kehoitti eri videoilla muslimeja iskemään Ruotsiin. Videoilla oli tarkkoja ohjeita mm. puukkoiskujen tekemiseen.
Vaikka Turun puukkoiskun tekijällä ja Skråmolla ei tiettävästi ollut mitään yhteyttä, ainakaan se ei ole tullut esille, niin on mahdollista, että Turun iskun tekijä sai vaikutteita Skråmolta. Isku oli nimittäin juuri kuin yhden Skråmon filmin kehoituksista.
Ennen kuolemaansa Skråmo oli yhteydessä tekstiviesteillä Ruotsiin äitiinsä. Äiti kehoitti Skråmoa päästämään lapsensa vapaaksi. Tällä hetkellä ei tiedetä missä Skråmon lapset sijaitsevat tarkalleen. Lapsen iät ovat 10-vuoden molemmin puolin.
https://www.itv.com/news/2019-03-14/children-islamic-fighter-michael-skramo-caliphate-sweden-video/?fbclid=IwAR2zrrzHy_qCRfRYWe_U__IB_jvS3y0EPe2CO3aefuMMW8IkNbtEJJzYyws
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heikki Kunttu

Hienoa että maailmalta tulee välillä hyviäkin uutisia!

Paavo Pökäle

Eikö tuosta taistelija nimityksestä voitaisiin jo luopua, sillä ne ovat vaan tavallisia terroristeja ja rosvoja, eivät mitään taistelijoita, josta nimityksestä saavat ansiotonta arvonnousua!

Anonymous

sipilä on tietysti taas shokissa luettuaan tämän ilouutisen pt-mediasta.eikös sipilä ole pt-median tilaaja että tietää mitä maailmalla tapahtuu.

Tupauuno

Ja Mykkänen on pyöristynyt eiku pöyristynyt ja laskenut hätäpäissään haittamaahanmuuton kustannukset ja pöyristynyt lisää.

Pinlaareni

”Ja Mykkänen on pyöristynyt eiku pöyristynyt ”
Mahtuneeko nykymenolla kohta enää luotiliiveihin, eikä voi mennä steissille tutustumaan ”tilanteeseen”

Hirffa

On tässä naurussa pitelemistä.. Eiku anteeksi, ei kyllä ole. Yksi hullu muslimi vähemmän, maailma on taas vähän parempi paikka. Hieno homma!

Suomi Finland

Jaahas. Ja nyt on tehty moskeijaisku Uudessa Seelannissa.
Isku on tietenkin täysin tuomittava, varsinkin, jos iskun kohteet ovat olleet rauhallisia ihmisiä eivätkä mitään IS- väkeä.
Mutta, mutta…
Jo nyt iltapaskat huutavat tekijöiden olevan äärioikeistolaisia.
Mitä vittua…?
Mistä ne sen tietävät. Onko muka niin, että jos valkoinen mies hyökkää aseellisesti muslimien kimppuun, hän on AINA lähtökohtaisesti äärioikeistolainen? Muslimejako eivät muut valkoiset vihaa kuin äärioikeistolaiset?
Itse en varsinaisesti vihaa muslimeja ylipäänsä. IS- terroristeja kyllä vihaan, niin kuin Al Qaedan paskiaisiakin siinä sivussa. Eli jos joku kristillisen kasvatuksen saanut länsimaalainen alkaa wanna-be-muslimiterroristiksi, niin en kyllä vuodata ensimmäistäkään kyyneltä kun kuulen tämän kuolleen, vaan suhtaudun täysin samalla tavalla kuin Heikki Kunttu tuossa ylempänä.
Pidän äärimmäisen huolestuttavana sitä, että jotkut muslimit voidaan radikalisoida länsimaalaisia vastaan alle viikossa. Siksi toki suhtaudun erittäin kriittisesti muslimien maahanmuuttoon Suomeen.
Ennemmin muslimius ei ole se pääongelma humanitaarisessa maahanmuutossa, vaan se, että maahanmuuttajat ovat kehitysmaalaisia.
Onko sekin muka äärioikeistolaisuutta, kun ei halua tarjota SUomen sosiaaliturvaetuuksia koko maailmalle? Nähtävästi on.

Numento

Senverran julmaa katsottavaa, että poistuu varmasti pian. En suosittele. Kylmäverinen tappotyö. Koko pätkä 6 min ja loppukohtaus on karmaiseva. SINUA ON VAROITETTU. https://www.youtube.com/watch?v=SpsEQuIx77Y

Tupauuno

Mistä YLE tiesi heti, että tämä oli terrori-isku? Pari vuotta Turun terroriteosta, niin YLE puhuu vieläkin puukkoiskusta, vaikka oikeuskin on todennut sen terroriteoksi.

Anonymous

Pasila
Porilaisten Marssi!

Paljon tinasit, paljon pilasit

Skråmolla oli vain neljä lasta lähtiessään terrorihommiin. Teki sitten kalifaatissa kolme lasta lisää- vihapuheen ja vihatekojen lomassa- ja ne lapset ovat lehtitietojen mukaan kaikki jotenkin vammaisia.
Ettei tässä nyt kuitenkin lopulta käynyt niin että Jumala rankaisee ainakin toiseen polveen? Eipä silti, rankaisee Jumala nössöjä veronmaksajiakin jotka valitsevat poliitikkoja jotka eivät suojele maata ja kansaa vaan supportaavat mielummin ”no borders, no nations, stop deportations”- porukoita.

toni lajos

Toivottavasti oli liukas lähtö….

Ei penaalin terävin

Netistä löytyy pätkä vanhaa ”Opinion Live”- ohjelmaa jossa Skråmo istuu kufi päässä studioyleisön joukossa ja saa puheenvuoron. Ei osaa edes sanoa sanaa ”minareetti” oikein vaan vieressä istuvan kaverin pitää auttaa.

Tommy the Who

Täas luoti löysi ihan oikean osoitteen.

Anonymous

Jotenkin uutinen ei herätä mitään tunteita. Sama fiilis oikeastaan, kuin naapurin lasten leikkikentän hiekkalaatikolle paskovan kissan jääminen auton alle. E.V.V.K.

Anonymous

On sotilaita ja taistelijoita. Sitten on terroristeja. Miksi loukata sotilaita ja taistelijoita kutsumalla terroristia taistelijaksi?