Älmhultin kunta panostaa tulevaisuuteen, opettaa yksintulleille tyttölöiden iskemistä

Älmhultin kunnassa laitetaan hyvä kiertämään. Nimittäin Haganäsin koulussa yksintulleita lapsia opetetaan mm. iskemään tyttösiä. Tämä kaikki kuuluu muutaman päivän kestävään Må Bra-päivään (Voi hyvin-päivää).

Koulupsykologi Wendy Grootin mukaan koulusta on helpomoi selviytyä kun voi hyvin ja oppilaille annetaan erilaisia hyvinvointia edistäviä aktiviteettaja.
Aktiviteetteihin kuuluu kuorolaulua, opiskelutekniikkaa, meditaatiota, ”kahden minuutin uusia ystäviä” ja opetusta miten isketään tyttösiä. Dissindenter.com kyseli kunnalta mistä on kyse. Sieltä vastattiin, että opintosuunnitelmaan kuuluu kulttuurinrikastusta.
– Monikulttuurisuus on kaunis asia.
Niin kaunista. Tällaisia monikulttuurisia kohtaamisia toivoisi enemmän. Sydän lämpenee kun huomaa kuinka yksintulleet koviakokeneet lapsukaiset nauravat iloisen hersyvästi kohdatessaan ruotsalaisia tyttösiä.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM

Näyttäs olevan tenat jo ylitäytön puolella, kohta annetaan pullahaleja ja sitten onkin päikkäreiden aika mamman kainalossa, eiku…

pöh

hommatkaa lapsukaisille ennen kuvausta edes höylät parranajoon.

Heja Sverige ja Oulu

Oulussahan tuo iskeminen on jo opetettu tehokkaasti. Tajuaako älmhultilaiset viedä nämä lapsoset päiväkoteihin! Jos eivät, niin oululaisilta voi kysyä neuvoja.

Miksu

Ählmultilaiset… 😉

Yksinkertaista

Eihän siinä muuta tarvitse opettaa kuin että tisseihin ei saa heti tarttua, haaroista ei saa kaivella ilman lupaa ja pippeli pitää pestä. Eikä aunuksesta tule lapsia.

Paavo Pökäle

Kaikilta raiskareilta vehkeet amputoidaan juuria myöten, loppuupa ainakin se väkisinmaakuu!

Kuudenkympin kullitus

Luulenpa että työ vanhempi tyttönen varsinkin toivoo itselleen osinkoa.

Järki noilta on mennyt, se tiedetään

Sairasta ja erittäin vaarallista.

Anonymous

paska

Miksu

Siellä kuvista päätellen opetetaan 30-50 vuotiaille ”aivan yksin” Ruotsiin saapuneille ”sotalapsosille” kuinka iskeä alle 18-vuotiaita tyttöjä. Hyvin menee Ruotsi. Hyvin menee…

Minä

Tuota samaa lässyttelyä ja kauniiden mielikuvien kanssa piehtarointia suvakit ovat tehneet jo vuosikymmeniä, eikä mikään ole tullut kuin pahemmaksi. Suvakin reaktio, kun homma ei toimi on, että tarvitsee tehdä lisää sitä samaa.
Kuinka moni meistä jaksaisi kantaa reikäisellä ämpärillä vettä kaivosta saunaan, jos sinne saunaan päästessä ämpäri on aina tyhjä? Suvakin mielestä pitää vaan jatkaa kantamista ….. kyllä se siitä …..

PM

Ja saunakin on palanut mutta kiuas kuitenkin, Börje, lisää puita, paleltaa.

Pinlaareni

Jaahas, nyt sitten tuli ruåtsista (taas kerran) uusi pohjanoteeraus. Himokas suvakki-mummeli parittamassa lapsia partalapsille. Haluaa varmaan provikat ”luonnossa”…

Valtsu

Kymmenhenkinen perseraiskaus on kaunis asia.

Vitun vittu

Eihän siinä mitään jos noita wanhoja akkoja paneskelisivat kun ne eivät enää lisäänny mutta kun nuoria tyttöjä, ei hyvä.

Pera Peeveli

Just niin! Pankoon noita varamameja urakalla koko klaanin miesten voimin ja jättäköön nuoret naiset rauhaan.

Naksuttava Puimakone & Kukkiva Tölli

Samma här! Mutta kuka täysjärkinen 18 wee kehitysmaalainen nyt haluaisi sekstailla vaihdevuosista kärsivän ”Gunillan” kanssa? Nuorempaa sen pitää olla…

Aappa

Välkommen till Ählämhult!

K.L.

No nyt oksettaa….😣sairasta.

Särmääjä

Tässäkään ei missään nimessä ole kyse parittamisesta.

Katja

Ei hemmetti, Hahahahaha, ruottalaiset on kyllä aivan uskomattoman typerää jengiä! Hahahaha.

Anonymous

kaikki ilmaiseksi,asunto,terv.hoito,disco rahaa, ja vielä maksetaan siitä että pääsee naimaan nuorta lihaa,saas nähdä valittaako rasismista.

Rami Routa

niin…siittä ”monikulttuurista”..eikö se riitä… että on erilaisia mutapääkulduureja maailmassa..? pitääkö ne kaikki paskapäät tunkea joka maahan? jolloin siitten niingö globaalisti nää ns. kulttuurit tuhoutuuuuu..ainakin ne jotka lähtetteli avaruusaluksii vaikka kuuhun…neekereillä on siiihen pitkä matka

rami routa

nykyäänhän on televisiot ja kaikki..voi kattoo niittä..telkkarista..ei tartte tuoda kotiin asti

Paavo Pökäle

Neekeri keksii kuuraketin uudelleen ja lähettää itsensä kuuhun, muttei muista varustautua takaisin matkustamiseen ja jää sinne kuuhun. Neekereiden lähettämä pelastusretkikunta laitetaan toisella raketilla pelastamaan ensimmäisiä, mutta niillä sama ongelma. Neekerrit miettivä missä vika, jä lähtevat kaikki kuuhun, kun luulevat saavansa siellä parempaa kohtelua ja niin saavat, paitsi, että kohta kuussa on himuinen sota, kun ne tappelevat keskenään. Mistä no samasta kuin täälläkin, eli tyhjästä, siis ilman mitään syytä!