Älmhultin kunta panostaa tulevaisuuteen, opettaa yksintulleille tyttölöiden iskemistä

Älmhultin kunnassa laitetaan hyvä kiertämään. Nimittäin Haganäsin koulussa yksintulleita lapsia opetetaan mm. iskemään tyttösiä. Tämä kaikki kuuluu muutaman päivän kestävään Må Bra-päivään (Voi hyvin-päivää).

Koulupsykologi Wendy Grootin mukaan koulusta on helpomoi selviytyä kun voi hyvin ja oppilaille annetaan erilaisia hyvinvointia edistäviä aktiviteettaja.

Aktiviteetteihin kuuluu kuorolaulua, opiskelutekniikkaa, meditaatiota, ”kahden minuutin uusia ystäviä” ja opetusta miten isketään tyttösiä. Dissindenter.com kyseli kunnalta mistä on kyse. Sieltä vastattiin, että opintosuunnitelmaan kuuluu kulttuurinrikastusta.

– Monikulttuurisuus on kaunis asia.

Niin kaunista. Tällaisia monikulttuurisia kohtaamisia toivoisi enemmän. Sydän lämpenee kun huomaa kuinka yksintulleet koviakokeneet lapsukaiset nauravat iloisen hersyvästi kohdatessaan ruotsalaisia tyttösiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Älmhultin kunta panostaa tulevaisuuteen, opettaa yksintulleille tyttölöiden iskemistä

 1. Näyttäs olevan tenat jo ylitäytön puolella, kohta annetaan pullahaleja ja sitten onkin päikkäreiden aika mamman kainalossa, eiku…

  70
 2. Oulussahan tuo iskeminen on jo opetettu tehokkaasti. Tajuaako älmhultilaiset viedä nämä lapsoset päiväkoteihin! Jos eivät, niin oululaisilta voi kysyä neuvoja.

  68
 3. Eihän siinä muuta tarvitse opettaa kuin että tisseihin ei saa heti tarttua, haaroista ei saa kaivella ilman lupaa ja pippeli pitää pestä. Eikä aunuksesta tule lapsia.

  35
  1. Kaikilta raiskareilta vehkeet amputoidaan juuria myöten, loppuupa ainakin se väkisinmaakuu!

   13
 4. Luulenpa että työ vanhempi tyttönen varsinkin toivoo itselleen osinkoa.

  56
 5. Siellä kuvista päätellen opetetaan 30-50 vuotiaille ”aivan yksin” Ruotsiin saapuneille ”sotalapsosille” kuinka iskeä alle 18-vuotiaita tyttöjä. Hyvin menee Ruotsi. Hyvin menee…

  59
 6. Tuota samaa lässyttelyä ja kauniiden mielikuvien kanssa piehtarointia suvakit ovat tehneet jo vuosikymmeniä, eikä mikään ole tullut kuin pahemmaksi. Suvakin reaktio, kun homma ei toimi on, että tarvitsee tehdä lisää sitä samaa.

  Kuinka moni meistä jaksaisi kantaa reikäisellä ämpärillä vettä kaivosta saunaan, jos sinne saunaan päästessä ämpäri on aina tyhjä? Suvakin mielestä pitää vaan jatkaa kantamista ….. kyllä se siitä …..

  56
  1
 7. Jaahas, nyt sitten tuli ruåtsista (taas kerran) uusi pohjanoteeraus. Himokas suvakki-mummeli parittamassa lapsia partalapsille. Haluaa varmaan provikat ”luonnossa”…

  68
 8. Eihän siinä mitään jos noita wanhoja akkoja paneskelisivat kun ne eivät enää lisäänny mutta kun nuoria tyttöjä, ei hyvä.

  47
  1. Just niin! Pankoon noita varamameja urakalla koko klaanin miesten voimin ja jättäköön nuoret naiset rauhaan.

   28
   1
  2. Samma här! Mutta kuka täysjärkinen 18 wee kehitysmaalainen nyt haluaisi sekstailla vaihdevuosista kärsivän ”Gunillan” kanssa? Nuorempaa sen pitää olla…

   20
   1
 9. Ei hemmetti, Hahahahaha, ruottalaiset on kyllä aivan uskomattoman typerää jengiä! Hahahaha.

  41
 10. kaikki ilmaiseksi,asunto,terv.hoito,disco rahaa, ja vielä maksetaan siitä että pääsee naimaan nuorta lihaa,saas nähdä valittaako rasismista.

  22
 11. niin…siittä ”monikulttuurista”..eikö se riitä… että on erilaisia mutapääkulduureja maailmassa..? pitääkö ne kaikki paskapäät tunkea joka maahan? jolloin siitten niingö globaalisti nää ns. kulttuurit tuhoutuuuuu..ainakin ne jotka lähtetteli avaruusaluksii vaikka kuuhun…neekereillä on siiihen pitkä matka

  18
  1. nykyäänhän on televisiot ja kaikki..voi kattoo niittä..telkkarista..ei tartte tuoda kotiin asti

   11
  2. Neekeri keksii kuuraketin uudelleen ja lähettää itsensä kuuhun, muttei muista varustautua takaisin matkustamiseen ja jää sinne kuuhun. Neekereiden lähettämä pelastusretkikunta laitetaan toisella raketilla pelastamaan ensimmäisiä, mutta niillä sama ongelma. Neekerrit miettivä missä vika, jä lähtevat kaikki kuuhun, kun luulevat saavansa siellä parempaa kohtelua ja niin saavat, paitsi, että kohta kuussa on himuinen sota, kun ne tappelevat keskenään. Mistä no samasta kuin täälläkin, eli tyhjästä, siis ilman mitään syytä!

   20

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.