Ruotsin valtamedioissa nähdään mystisiä ääri äärioikeistolaisia väijymässä yhteiskuntaa Uuden-Seelannin iskun tekijän tapaan

Ruotsin valtamedian kirjoittelijat ovat horisseet koko aamun Uuden- Seelannin joukkomurhaiskun tiimoilta aivan päättömiä. Nyt kun teolle ollaan saatu selitys, mystinen äärioikeisto, niin ollaan kehitelty uusi pelko: ehkäpä ne äärioikeistolaiset iskeävt seuraavaksi Ruotsissa.

Esimerkiksi Sydsvenskan ikihorisijia Olle Lönnaeus kertoo artikkelissaan, että Ruotsi voi olla seuraava äärioikeiston kohde.
– SÄPO varoitti vain 20 tuntia ennen Uuden-Seelannnin moskeijaiskua ruotslaisista Valkoinen ylivalta-porukoista. On vain ajan kysymys milloin vastaavaa nähdään Ruotsissa.
Lönnaeuksen mukaan nyt kun isis on kaatumaan päin Syyriassa niin äärioikeisto aikoo iskeä tähän väliin lännessä.

”Kun isis kaatuu Syyriassa niin äärioikeisto iskee tähän väliin lännessä”

 
SVT:n aina luotettava kädestäennustaja Diamant Salihu pääsee tällaisten tapausten yhteydessä erityisen hyvin esille. Salihu näkee jotain todella hämäriä ylistyksiä moskeijaiskun tiimoilta. Ihan kuin ruotsalainen yhteiskunta hiljaa taputtaisi hyväksyntää iskulle.
Salihu ottaa esille myös Valkoinen ylivalta-liikehdinnän. Valkoinen ylivalta tarkoittaa Ruotsissa jotain white powerin tapaista ääri äärioikeistoa, joka jossain salaisissa kammioissa rasvaa aseita ja  huutaa heil hitleriä suunnitellen jatkuvia terrori-iskuja milloin mitäkin tahoa kohti. Tämä kammioissa möyrivä ääri äärioikeisto olisi nyt siis raottamassa kellarin ovea ja kömpimässä ihmisten ilmoille.
Kannattaa pelätä, on Diamant Salihun sanoma. Toimittajan mukaan ääri äärioikeiston esikuva on isis-jihadistit ja metodit samat.
– Ääri äärioikeistolla on yhtä menestyksekkäät metodit värvätä joukkoihinsa porukkaa kuin isiksellä oli. Se houkutteli tuhansia lännessä varttuneita nuorukaisia riveihinsä vapaaehtoisiksi itsemurhapommittajiksi.
Salihun mukaan hänelle on kerrottu, että ääri äärioikeisto ottaa nyt käyttöönsä isiksen metodit ja sen kaltaisen propagandan ja näin menestyksekkäästi tuleekin motivoimaan mahdollisimman useita väkivaltaisiin iskuihin.
– Pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida ihmiset uskontoihin ja ihonväreihin. Siellä missä isis menetti voimansa, siellä ääri äärioikeisto ottaa sen valtaansa.

 
Näissä valtamedioiden hourailuissa kannattaa huomioida heti ensi alkuun se, että terrorilla ja terrorilla on eroa. 
Uuden-Seelannin moskeijaiskun tekijä oli eittämättä terroristi. Hän poikkeaa islamilaisesta terrorista siten, että miehen takana ei ole mitään yhtenäistä ”äärioikeistoa”. Äärioikeisto tai ylipäätään oikeisto ei ole mikään yhtenäinen joukko, joka vannoisi valoja jonkun kultin tapaan. Kuten vaikkapa islamin.
Islamilainen terrori taas perustuu puhtaasti koraaniin. Mikä tahansa vääräuskoisen kuolemaan johtanut teko voidaan perustella koraanilla ja Allahin julistuksella. Kun taas oikeistolla tai edes äärioikeistolla ei ole mitään sellaista kiveen hakattua julistusta, jossa kehoitetaan tappamaan ei-oikeistolaisia. Yksittäinen äärioikeistolainen voi kokea suurtakin vihaa ja angstia jostakin tietystä asiasta ja hautoa kostoa. Moni fantasioi massamurhista ja laajennetusta itsemurhasta, ei sitä käy kiistäminen. Pököpäitä mahtuu maailmaan.
Mutta ero islamilaiseen terroriin on juuri siinä, että tällaisen ääri äärioikeistolaisen pökiön motiivi on enemmän henkilökohtainen angsti kuin islamilaisen terroristin, jonka motiivi on kiveen hakattu jumalan sana.
 

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pinlaareni

ruåtlaiset osaavat joukkopsykoosissaan kääntää kaiken månikuldyyrin=islam eduksi. Pohtimatta kantisten kamalan vihapuheen, kamalan vihaisten ajatusten, kamalan vihaisten kirjaimien jne. juurisyitä… heja sverige

muhisolipedo

Iskun tekijähän oli vasemmistolainen kommnisti, eikä oikeistolainen.

Pessimisti

Ei saa sanoa ääneen. YLE ei tykkää.

Puolueeton

Kyllä Ruotsissa vastaava isku on mahdollinen ja luultavasti todennäköisyys kasvaa ajan kuluessa. Kun nuori mies on pelannut ampumispelejä vuosikausia, hänen aivoissaan voi syntyä neuronikytkentöjä, jotka pakottavat hänet lopettamaan pelien pelaamisen tekemällä pelistä reaalisen tapahtuman. Tähän voi liittyä tai olla liittymättä jokin poliittinen harha ja motiivi. Konsumentarismin rappeuttama sairas länsimainen kulttuuri vetää viime henkäyksiään monella tavalla. Kaipaan 1800 luvun oloja, vaikka silloin ilmasto oli kylmä, liikkuminen ja tiedon kulku oli hidasta.

Aatelisto

1800-luvulla oli voimassa meritokraattinen valtionhallinta, joten harhaa järjestelmässä esiintyi tasaäänidemokratiaa vähemmän.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Itse kaipaan 1980-lukua. Ilmasto oli silloinkin kylmä. Tiedon kulku oli mitä oli, mutta liikkuminen oli nopeaa vanhalla Fordilla. Tutkatolppia vähän ja terroristeista ei tietoakaan. Mitä nyt muutama punikki änkyröimässsä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Perhana, muisti petti. Ensimmäiset kamera tolpat tuli 1992, eikä 80-luvulla.

fatwantarkistaja

Kaipaan 80-lukua, 1800-lukua kaivatakseni olen liian nuori.
En keljuile, olen vaan **ttumainen.
P.S. isoäiti muistaakseni syntyi 1800-luvulla, vaikka itse alle 40v.

MITTA TÄYSI

Miksi jankutetaan koko ajan ”äärioikeistolaisuudesta”? Ei tarvitse olla äärioikeistolainen ärsyyntyäkseen siihen miltä maailma nykyään näyttää.
Muslimiterroristit vetoavat koraaniin, taustalla taas hääräävät voimat jotka haluavat valtaa, maata ja rahaa tyhmien jalkasotilaiden avulla. Länsimainen ”terrorismi” perustuu jotakuinkin pelkästään siihen että MITTA ON TÄYSI koska länsimaat ovat menossa perseelleen. Syyn tietää jokainen jolla on silmät, korvat ja rahapussi.

Leso

”Kannattaa pelätä, on Diamant Salihun sanoma. Toimittajan mukaan ääri äärioikeiston esikuva on isis-jihadistit ja metodit samat.
– Ääri äärioikeistolla on yhtä menestyksekkäät metodit värvätä joukkoihinsa porukkaa kuin isiksellä oli. Se houkutteli tuhansia lännessä varttuneita nuorukaisia riveihinsä vapaaehtoisiksi itsemurhapommittajiksi.”
On se täyttä timangia keksiä pyörä uudelleen. Vallankumouksellista ja edistystä.
Sanoin jo noin sata vuotta sitten, että hennoo tarttua jänniä oppeja municucktuurisuudessa.
Kuka kuunteli? No ei vittu tietenkään kukaan, koska Sinkkuelämän uusinnat kertaa miljoona.
Onks tää Diamantti ämmä vai muu soijapoika, joka ei osaa kahdesta valita taaskaan.
Jos ei osaa päättää onko tyttö vai poika, ei osaa päättää muustakaan.
Kahdesta valitseminen ei ole niin iso juttu, varsinkaan kuin peili ratkaisee valinnan.
Kunhan taas patsastelee ja, HUOM!, UHKAILEE, niin kuin lumihiutaletimangit aina.
”Salihun mukaan hänelle on kerrottu, että ääri äärioikeisto ottaa nyt käyttöönsä isiksen metodit ja sen kaltaisen propagandan ja näin menestyksekkäästi tuleekin motivoimaan mahdollisimman useita väkivaltaisiin iskuihin.
– Pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida ihmiset uskontoihin ja ihonväreihin. Siellä missä isis menetti voimansa, siellä ääri äärioikeisto ottaa sen valtaansa.”
Jees jees. Niin oliko sulla uutisiakin kertoa? Sukupuolestaan epätietoinen aavikkopallero Ruotsissa sanahelisee.
— OK. Antaa helistä. Se on änttinen Ruotsi, joka on tarpeeksi typerä kuunnellakseen.
Tulee kyllä mieleen Ylenannon aamuistujaiset heti WTC:n jälkeen: ”olisko tämä mahdollista Suomessa?”
No ei vittu ollut taas todellista. Juuei, juu voivoi, on hirveen mahollista että Helsinkgin WTC ja hävityksen kauhistus.
Turun puukkohippajaiset tai Kalasataman/Haagan ninjat ei sitten olleetkaan silleen kuumottavia.

Diamant Mertsi Lindgren

Diamant on melko tavallinen mustalaisnimi. Diamant Salihu on matu Kosovosta, mies.

Lisää valiumia

Eikös tämä sama sakki paskonnut housuihinsa, kun alkoivat nähdä joulutortuissa hakaristejä ja piparkakku-ukoissa suoran yhteyden uunittamiseen. Saksassakin yx koliikki-demari luuli uuden holokaustin alkaneen kun lentoemo oli luullut häntä ulkomaalaiseksi ja erehtynyt puhutteleen englanniksi. Nyt Saksassa skenet on ihan sekaisin tämän lentokonekaustin takia ja tärähtäneistö kuulee uuniinluukkujen kolinaa unissaankin. Tämä Euroopan aivovaurio pelkäisi valkoista ylivaltaa vaikka istuisivat tomaatti suussa ihmissyöjien padassa.

Taas äimän käkenä

Valkoinen maito ja lumi, piparkakku-ukkojen uunitus ja rasistiset joulutortut herättää maahantulijoissa ja hyvissä ihmisissä pelkotiloja ja ahdistusta ynnä muuta paskaa, ei ole todellista 🙂
Myös tieto merenkurkussa tehdystä passintarkastuksesta etnisesti edistyneille maastapoistujille on kuulemma aiheuttanut laajalle levinnyttä paniikkia ja pöyristymistä mutta Haagan puukkoiskijä on ilmeisesti päässyt ongelmitta Tornion kautta Sveamamman sylkkyyn turvaan.

Jones

Oikeastaan Uuden-Seelannin isku johtui siitä, että joku oli saanut tarpeekseen. Tarpeekseen siitä, miten valtio alistaa kansalaiset maahanmuuttajien alamaisiksi ja sorrettaviksi.
Ja siitä Hitleristä senverran, että ei Hitler pitänyt eurooppalaisten puolta. Adolf Hitler ihaili lähi-itäläisiä eli arjalaisia, joilta otti tervehdyksen ja uskonnollisen ristin Saksan lippuun.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
-Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”

Putte

Täytyy nyt muistaa että se ideologia joka johti Uuden-Seelannin iskuihin on islam eikä mikään muu. Islamistit lahtaavat viattomia ihmisiä ympäri maailmaa, joten siitä syntyy väkisinkin vastaiskuja. Se on ihan samanlainen luonnonlakien mukainen syy- seuraus suhde kuin esimerkiksi se jos lyöt nyrkillä kiviseinään niin käteen sattuu.

fatwantarkistaja

Niissä kemuissa väestö vähenisi. Noin periaatteessa, eihän ole pelkästään molempia.

paperi on kirjoittamista varten

Mitä tekstejä se oli aseisiinsa kirjoittanut.

Putte

Käsittääkseni aseissa oli muslimiterrori-iskuissa kuolleiden uhrien nimiä.

Putte

Oli niissä näköjään myös muslimeita vastaan käytyjen historiallisten taistelujen nimiä ja päivämääriä

Minä

No, Ruotsissahan oli ”Lasermannen”, joka ammuskeli tummempia ihmisiä. Melkein kaikki selviytyivät, eikä hän jäänyt kiinni ennen kuin suorittaessaan pankkiryöstöä Ruotsissa.

Qroquius Kad

Peter Mangs menestyi vähän paremmin.

Minä

”Pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida ihmiset uskontoihin ja ihonväreihin.”
Eiköhän ihmiset ole olleet pirstaloituneita uskontoihin jo ikiajat. Ihonväreilläkin on luonto pirstonut ihmiset, mutta vain nahan osalta, jolla ei ole merkitystä. Taitavat tarkoittaa ihonvärillä porstaloitumista paremminkin kulttuureja, joita maailmalla on. Nehän ovat sikäli ihonvärin mukaisia, että ihan luonnollisesti samalla alueella on aina asunut lähinnä porukkaa, jolla on aikalailla samankaltainen ihonväri ja muu fyysisyys.
Tuo ei siis ole totta, että ”pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida…”, koska se pirstaloituminen on ihan luonnollinen ja vuosituhansien tuote.
Sen sijaan pimeät voimat yrittävät sekoittaa näitä kaikkea luonnonmukaisesti syntyneitä eroja ja pakottaa kaikki samaan laatikkoon elämään yhdessä.
Heiltä ei kysytä, että haluatteko sitä ja voiko sekoittamalla keinotekoisesti luoda jotain parempaa. Ei kysytä, vaan päin vastoin kielletään lailla tyytymättömyys ja heilutellaan ideologian lipua sille miten ihanaa on, kun kaikki ovat samassa ideologian määräämässä laatikossa.
Näinhän niitä ideologisia diktatuureja on ennenkin hoidettu. Mikään ei otimi, mutta sitä ei saa sanoa, vaan tulee ihastella sitä suvakkien uutta ja hienoa, jos haluaa elää.

Vitjaantunu Stadilainen

”Pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida ihmiset uskontoihin ja ihonväreihin.”
Eikös tuo ole koko ”intersektionaalisen” JA vasemmistolaisen ajattelun ydin? Olisi ”hauska” kuulla minkälainen selittely alkaisi kun tuon vertauksen tekisi jollekin suvakille.
”No mutta kun se on ERI ASIA!”

Miu mau mukkaa

Yksinäinen susi oikealla polulla.

Anonymous

hyvä,nyt saa vihdoinkin vääräuskoiset suomalaiset aloittaa jihadin maahantunkeutujaa vastaan.ensimmäinen toimenpide on ankara ja tehokas, viedä matuilta kaikki tuet.

Niin suomenkin valtamediassa

Viimeisten 30 päivän aikana on tapahtunut 113 islamilaista terrori-iskua 818 uhria
ylen pimitys jööti on……..
ovatko he ehkä myös kiihko uskovaisia
Ateistin näkökannalta kyllä
He uskovat vankasti jumalaan ja ehkä myös allahiin satu herraan
joka seikailee best seller aivo pesu väkivalta viihde kirjalisuuden top ykkösenä
jo toista tuhatta vuotta
ja vääntävätsen uskonon harjoitajista jonkun kansan ryhmän
valtion ihmisryhmän ja väittävät sitä vielä vähemmistön edustajiksi maailmassa
vaikka he ovat ennemistönä joka lähi idän maassa
sitä voi myos kysyä miten se on tapahtunut mahdolista onko kysessä
ehkä joku herra uskonto
kuten Mika Aaltonen meille kertoo
valkoisista herra kansaksi haluavista rasisteista omissa maisamme
kun koko euroopan kantaväestö on valkoisia on aika vaikeaa tavoitella sen heruutta
ja sen heruuden menetää jos joku muu sitä uhkaa esim islam
eli he muslimit ovat niitä valoitajia **emme me* HEHÄN TÄNNE TULEVAT EIKÄ TOISIN PÄIN
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_maailman_uskontojen_väkimäärästä#Islam
Tässä niitä oikeita motiiveita tämän tekijän syitä tekoonsa väitän
josta yle vaikenee kuin muuri nyt ja tulevaisuudessa islaminihanuuden **rauha uskonnon* typeränä pimitys mediana heidän islamistien raakuksistaan terrorismitaan
tämän uuden seelanin iskijän motiivit ovat yleelle pelkästään *valkoinen yli valta ja rasismi*
*Kun jokainen täysijärkinen ihminen tajuaa että ne motiivit ovat hitusen moni syisemmät*
ja niistä nämä ylen islanmisaatiota edistävät hyödyliset idiootit eivät puhu sanakaan
Terrorismin seurauksena kuoli yhteensä 34 000 ihmistä vuonna 2016. Toiseksi eniten kuolonuhrien määrä maailman eri alueista kasvoi Länsi-Euroopassa.
*Syynä on jihadistinen terrori.*
Nyt tapahtunut terrorismin uhrien kasvu johtuu yksinomaan terroristijärjestö Isisin ja kansainvälisen
*islamistisen jihadismin inspiroimasta terrorista
*ymm kaikki mut ongelmat ja paljon se maksaa
kun europpa maksaa omasta kidutksestaan miljardeja biljoonan
kuka on maksanut esim uuden seelanin muslmi moskkeijan kysymys merkki

kanander

Uhreista oli suurin osa miehiä, koska joukkomurhaaja hyökkäsi miehille varattuun moskeijan pääsaliin. Jokunen lapsikin murhattiin. Luterilaisessa kirkossa osa uhreista olisi selviytynyt ryömimällä penkkien alle.

Puolueeton

”– Pimeiden voimien tarkoitus on pirstaloida ihmiset uskontoihin ja ihonväreihin.”
Pimeää kirjoittelua. Ihmiset ovat pirstaloituneet uskontoihin ja ihonväreihin, joilla on erilaiset kulttuuriperinteet. Jos pirstaleet kootaan samaan paikkaan ja siitä kootaan uusi kulttuuri, se ei ole koskaan toiminut. Pienetkin kulttuurierot ovat johtaneet sisällissotiin. Suomalaiset ovat aika yhtenäinen kulttuuri mutta, kun siinä järjestysvalta loppui, alkoi sisällissota 1918.
Mahdollisesti alkaa Ruotsin sisällissota, kun islamilaisilla on riitävä sotilaallinen voima. Siihen riittää alkusyyksi häiriintyneen isku tai valeisku moskeijaan.