Malmössa räjähdystentäyteinen sunnuntai

Malmössä on taas paukkunut viimeisen vuorokauden aikana kuin sotatantereella. Sunnuntaina iltapäivällä räjähti ongelma-alueella Hylliessä ja yöllä räjäytettiin Suurtorilla.

Hyllien räjähdyksessä klo 19.30 aikaan viriteltiin kasapanos kerrostalon aulaan. Pommin seurauksena ikkunat lensivät pihalle ja rakenteet vääntyivät. Räjähdys kuului yli koko Hyllien ja hätäkeskus saikin useita soittoja.

Poliisi eristi suuren alueen ja haravoi pommiryhmän kanssa pensaat ja ojarummut mahdollisten suutarien varalta.

Puolen yön aikaan saatiinkin sitten kaikkien kasapanosten äiti. Suurtorila Etage-nimisen yökerhon eteisaulaan viriteltiin jytky. Energiavapautuminen oli sen verran suuri, että lähialueen ikkunat rikkoontuivat ja ravintolan sisäänkäynti muuttui vaikeastikuljettavaksi. Katso räjähdyksen kuvat Sydsvenskanista. Poliisi haravoi tässäkin tapauksessa katuojia josko siellä olisi lisää pommeja. Ei ollut.

Kummassakaan räjähdyksessä ei sattunut henkilövahinkoja, mutta aineelliset vahingot olivat suurehkonpuoleisia. Asia kirjattiin ritsivihkoon yleisen vaaran aiheuttamisena, kiinniotettujen kohtaan kiepautettiin nolla.

Polisen

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Malmössa räjähdystentäyteinen sunnuntai

 1. Kaikki on hyvin, pullabussi on jo kaartanut paikalle. Jatkakaa, varmasti joķu kehitysvammainen on jossain jotenkin ilmaissut mielipiteensä. Ja miettikääpä hapansilakkaa juhannuksena!

  40
  1. Juu. Ja nyt suomessa vihapuhe poliisit tarkkana. A, stubido sanoi että ruotsi on ns ihana. No ei ole. Vaikka siellä toistaiseksi tehdäänkin gripeneitä, 20 vuotta niin hommat ovat toisin. Se on varma.

   42
 2. Todennäköisesti tulee pieniä jälkijäristyksiä, mutta sitten maa rauhoittuu

  12
  1. Ilmapiiri on räjähdysherkkä. Nyt ei siedä minkäänlaista vihapuhetta lutusia matuja kohtaan.

   21
 3. svante ja åke taas kerran vähän keppostellu. millään ei ole mitään tekemistä minkään kanssa

  30
 4. Muista vaaleissa kokoomusta keskustaa vihreitä vasemmistoa sdptä niin saat kotikulmillesi pommeja ym ihanuutta

  16
  1. Kaikki muut puolueet paitsi PS ja Väyrysen viritelmä haluavat lisää terrorismia, pommituksia, ryöstöjä, raiskauksia, väkivaltaa, rotusyrjintää yms. pahoja asioita jotka uuskielessä ovat käännetty liberaalin yhteiskunnan hyveiksi.

 5. AAh tätä ihanuutta pitää saada Suomeenkin! Ja tuleehan sitä kun vihreät ym sitä ovat vaatimassa!!

  15
  1. TUskin niistä vakuutuskorvauksia saa jos ei ole itsellä jotain pommivakuutusta.. en tiedä miten kotivakuutus katsoo asiaa, jos kotitalon eteinen räjäytetään ilmaan..

 6. syyrian sodan takia ruotsista on tullut samanlainen sotaa käyvä maa, koskahan irakilais joukot saavat vapautettua isisin hallussa olevia kaupunkeja kuten tukholma,mälmö, tietojen mukaan götebörg on pian antautumassa mutta suurin osa isistaistelijoista saa turvapaikan muista ruotsin kaupungeista kun ovat joutuneet kokemaan kovia taistellessaan ruotsalaisia vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.