Oulussa järjestettiin ystävyyskävely rasismia vastaan

Rasisminvastainen viikko aloitettiin Oulussa ns. ystävyyskävelyllä. Sen järjesti Vuolle Setlementti, joka on suurimpana toimijana vierailuttanut kolmansista maista tulleita miehiä päiväkodeissa ja yläkouluissa pikkutyttöjen vieraina.

Paikalla oli Junes ja Tiin kuvaamassa. Heti alkuun joku järjestävän osapuolen maskotti kertoi, että Vuolteesta on kielletty kommentoimasta asioita mitenkään. Maskotti pyysikin, että ikävät asiat, kuten lapsiraiskaukset, unohdettaisiin tällaisena päivänä ja ystävyys voittaisi.

Kävelyn huippuhetki oli kuitenkin kun Tiina onnistui saamaan haastatteluun Vuolteen toiminnanjohtaja Jussi Kemppaisen.

Tiina: ”Halusin sitä vain kysyä, että minkä takia teille on niin tärkeää saada irakilaisia päiväkoteihin ja kouluihin?”

Kemppainen: ”Sä yrität varmaan provosoida mua johonkin…”

Kemppainen yritti kierrellä ja kaarrella ja kertoi, että he tekevät paljon erilaista kotouttamistyötä ja kaikilla on joku ihmeellinen tehtävä ja paikkansa.

Video ajastettu kohtaan, jossa Tiina haastaa Kemppaista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Oulussa järjestettiin ystävyyskävely rasismia vastaan

 1. Vai että oikein ystävyyskävely… Sillä onkin sitten kaikki raiskuu ja muu keppostelu , sekä niiden seuraukset korjattu. On Vuolle Setlementtiläisillä otsaa. Harmi vaan, että Hollannissa sattui pikku paukuttelu.

  80
 2. Oulun kaupunki on osaltaa syyllinen sekä päättäjät ja viranomaiset Uudenseelannin tapahtumista. Ampujan manifestissa sivulla 32 yhtenä perusteena hyökkäykselle oli oululaisten mielipuolinen kotouttaminen. Oulussa varmaan toivotaan ettei kukaan olisi koskaan nähnytkään tuota hengentuotetta. Muutenkin Oulussa olisi esim. shia-muslimeille hyvä hankkia ajatollah Ruhollah Khomeinin kootut ajatukset joka on muuten aikoinaan käännetty suomeksikin. Siellä on paljon hyödyllistä tietoa meidänkin olosuhteisiin kuten vaikkapa miten oikeauskoinen suorittaa lehmän kanssa sukupuoliyhteyden.

  68
 3. Voitaisiinko meillä Suomessa järjestää myös Ystävyyskävely islamia vastaan ? Vain islamia vastaan, koska se on ainoa uskonto maailmassa, jonka pyhässä kirjassa käsketään tappaa muunuskoiset. Koraanin suurista voitaisiin kirjoittaa katkelmia banderolleihin lisäyksellä ”Ei käy Suomessa!”.

  60
  1. Kannattaa Minnan tutustua toiseenkin siltä suunnalta tulevaan uskontoon , jossa muun uskoville tyly kohtalo…

   12
   1. Jokaisen omasta tulevaisuudestaan välittävän kannattaisi tutustua. Iltalukemiseksi en T-kirjoituksia kuitenkaan suosittele, ainakaan herkimmille valkoisen rodun edustajille…

 4. Hollannissa järjestettiin ”ystävyysajelu” ratikallla. Nyt ruumishuoneella makaaville uhreille tapahtuman tarkoitus jäänee auki.
  Kumma juttu kun muslimin uhripääoma on aina ainakin 10 kertainen muiden uskontojen edustajiin verrattuna.
  Asillahan, tappoineen ole yhtään mitään tekemistä minkään kanssa ja kaikkein vähiten islamin.

  42
 5. Ei voi kuin ihmetellä missä maailmassa nämä elävät oikeasti. Joka viikko ollut montakin uutista keppostelusta, mutta silti unelma jatkuu. Ei helvetti soikoon.

  42
 6. Oulussa järjestettiin kävely Oululaisia vastaan. Katsotaan vaalien jälkeen miten kävellään.

  30
 7. Luulisi tyhmyyden jossakin vaiheessa tulleen tiensä päähän, mutta ei, ainakaan Oulussa. Vielä rimpuillaan siinä ihanuuden pumpulin pehmeässä maailmassa hulluuden hymy kasvoilla, kaikki hyvin. Lähes puolet Oulun lapsista raiskattu, marssikaan joskus heidänkin puolesta ja esittääkään kysymyksiä miltä heistä ja omaisista tuntuu?
  Sehän olisi tietenkin rasismia, myös suuttumuksen ja vihan aalto saattaapi satuttaa vierasta, meidän pitää kumartaa ja antaa anteeksi kaikki, uskoa kaikki heidän valheet, pyyhkiä per…t jne.

  20
 8. unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10695029

  ”– Toinen vaihtoehto on ajatella, että kustannukset ovat hyväksyttäviä, jos tällä tavoin autetaan vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä, Sarvimäki kirjoitti.”

  Näiden ihmisten (matujen) auttamatta jättäminen on pahuutta.

  Sen sijaan, jotta pahuuden sijasta voitaisiin tehdä hyvää, tarvitaan rahaa. Ja jotta saataisiin rahaa hyvyyteen, sitä täytyy ottaa jostain.

  Ratkaisu: Otetaan tulevien sukupolvien kontolle loputtomasti velkaa ja napataan vanhustenhoidosta niin paljon kuin suinkin vain kehtaa. Ja kehtaahan sitä, kun rahat menevät HYVYYTEEN!

  Kyllä vanhukset kuolevat kumminkin. Ei heille tarvitse mitään porkkanaa enää tarjota.

  Mutta onko hyvyyttä tehdä vanhuksille noin? SItä voi kukin suvakki miettiä tykönään.

  17
 9. jaa et miksi on tärkeää laittaa mutapäitä kouluihin ja päiväkoteihin…No siksi..että ihmiset..lapset…aivopestäisiin pitämään mutapäitä jotenkin normaalisti yhteiskuntaan kuuluvana ja jos ei ole mutapäitä tarpeeksi niiin se on tosi huonnooo seikka..ja sit tietty se et nuoret naiset saataisiin lisääntymäään mutapäiden kansssa..siis arjalaisten sijasta..makes sense

  15

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.