Vihapuhe FM 18.3. klo 20.00: Epäilty isku Utrechtissä

https://www.youtube.com/watch?v=n1exLPzV9AM&fbclid=IwAR06jcMfUaIQXA36NUCXrJ9nLfhuzXMBlPKo5LNurWsF6-c4y1b50waW5Ig

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vitjaantunut Stadilainen

Tosiaankin tämä viikko ja päivä on ollut aika kova ASYL:lle, Vihapuheelle ja Monollekin!
Pitää tuosta Kreeta Karvalan tolloilusta todeta jälleen tämä: Olen ollut sen aikaisessa somessa, eli silloin ns. ”purkeissa” 1980-luvun lopulta enkä koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä miten itsensä asiantuntijoiksi kokevat ihmiset ovat some-ilmiöstä riippuen AINA 5-10-jopa 20 vuotta jäljessä.
Eli ei ymmärretä vakiintuneita käsitteitä kuten ”trollaus”, ei ymmärretä sisäpiirien omaa slangia tai muuta puhetapaa, ei ymmärretä internetin toimintaa edes alkeellisella tasolla (Suvi Linden), ei oikein ymmärretä mikä on ”meemi”, jne…
Näiden ihmisten kanssa toimiminen on kuin jonkun vanhan hieman höperön mummon opettamista tietokoneiden käyttöön, eli erittäin turhauttavaa.
Lisäksi on aika kuvaavaa, ettei näillä tolloilla ole mitään muuta argumentteja kuin asioiden kieltäminen, poliisiuhkaukset, väkivalta tai sillä uhkaaminen. Ja tietenkin valehtelu.
Kaiken huipuksi nämä 20-30 vuottakin jälkeenjääneet ihmiset yrittävät selittää MINULLE jotain ”medialukutaidosta”… Luoja oi!

Kilttimies

Appropos, Tiinalla aito huoli valkoisen rodun synnytystapahtumien vähäisyydestä, mutta puheen lisäksi pitäisi duunata muutakin…