Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
18.3.2019 22:06

Tosiaankin tämä viikko ja päivä on ollut aika kova ASYL:lle, Vihapuheelle ja Monollekin!
Pitää tuosta Kreeta Karvalan tolloilusta todeta jälleen tämä: Olen ollut sen aikaisessa somessa, eli silloin ns. ”purkeissa” 1980-luvun lopulta enkä koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä miten itsensä asiantuntijoiksi kokevat ihmiset ovat some-ilmiöstä riippuen AINA 5-10-jopa 20 vuotta jäljessä.
Eli ei ymmärretä vakiintuneita käsitteitä kuten ”trollaus”, ei ymmärretä sisäpiirien omaa slangia tai muuta puhetapaa, ei ymmärretä internetin toimintaa edes alkeellisella tasolla (Suvi Linden), ei oikein ymmärretä mikä on ”meemi”, jne…
Näiden ihmisten kanssa toimiminen on kuin jonkun vanhan hieman höperön mummon opettamista tietokoneiden käyttöön, eli erittäin turhauttavaa.
Lisäksi on aika kuvaavaa, ettei näillä tolloilla ole mitään muuta argumentteja kuin asioiden kieltäminen, poliisiuhkaukset, väkivalta tai sillä uhkaaminen. Ja tietenkin valehtelu.
Kaiken huipuksi nämä 20-30 vuottakin jälkeenjääneet ihmiset yrittävät selittää MINULLE jotain ”medialukutaidosta”… Luoja oi!

Kilttimies
Kilttimies
19.3.2019 17:57

Appropos, Tiinalla aito huoli valkoisen rodun synnytystapahtumien vähäisyydestä, mutta puheen lisäksi pitäisi duunata muutakin…