Hakkaraisen autoteippaus räjäytti pajatson Virossa

Jos virolaiset saisivat äänestää Suomen eduskuntavaaleissa niin Teuvo Hakkarainen vetäisisi pajatson tyhjäksi. Hakkaraisen autoteippaus on nimittäin levinnyt virolaisten keskuudessa sosiaalisessa mediassa ja saanut varauksettoman kannatuksen.

Esimerkiksi yksi virolainen Facebook-palsta, jolla on 20 tuhatta seuraajaa ja tykkääjää jakoi Hakkaraisen autoteippauksesta kertovaa juttua:

 
Kommenteissa kysellään, että mitäs tässä nyt on rasistista, miksi tulijat eivät rakasta kotimaataan ja halua palata sinne. Toinen kyselee, että mitä rasistista siinä on, jos taistelee oman kotimaansa puolesta, tarkoittaen siis Hakkaraista. Juttua on jaettu edelleen kymmeniä kertoja muuallakin.
Teuvo Hakkaraisen voidaan siis sanoa tuoneen Suomelle pelkästään hyvää mainontaa etelänaapurissa. Todellinen brändäys. Yhtään kielteistä kommentia en ole huomannut palstoilla ja Hakkaraisen mainoslause jääneekin elämään jonkinlaisena urbaanina sloganina, ”Migrant, kust tulid, sinna lähed!”

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Sopiva käännös olsisi: Migrant, kusta tuli.

KJ

MATU sana pitäisi olla sanakirjassa. Sekä suvakkienkin käyttämä sana MUSTAMAALAUS pitäisi ehdottomasti lisätä sensuurikoneiston hittilistalle. Saan euforisen shokin joka kerta kun YLE:n suvakkilahjakkuus, Matti Rönkä puhuu valtakunnan propagandakanavan uutisissa mustaksimaalauksesta. Rönkä on heilaava ja pelottava uusnatsi.
Terveisin nimimerkillä: Mehän tienataan tällä!
PS. Niin Teuvolle, kuin kaikille muillekin isäänmaalaisille onnea tulevaan ja kiitokset vaikuttamisesta. Vaikeaa tämä ”lähetystyö” on, mutta kaikki taistelemaan Suomen puolesta kukin tavallaan.

Pessimisti

Mitä? katsooko joku vielä Rönkän Matin punikkivaleuutisia??

John McMunne

Vain uteliaimmat ja masokistisimmat…
Niin ja IDIOOTIT!

KJ

Obey your master!

KJ

Terve. Mä olen faktojen tarkastaja ja luen lehtiä ympäri maailmaa.
YLE on mielestäni siis paha propaganda-media.
Luen vieraskielisiä- ja tietenkin suomalaisia uutisia. Se antaa perspektiiviä huomata, että mitä vittua.
Teidän tavallisten natsien itsemääräämisoikeus on näköjään hukattu. Aina kannattaa kuunnella niin oppositiota kuin hallitustakin. YLE on hallituksen asialla. Jaan YLE:n ”uutisia” paljon ja muualta maailmalta kuuluu naurua.
Kaikkia uutisia kannattaa seurata, että pystyy erottamaan jyvät akanoista. If you get the point…

rasistinen, kelvoton nazi

Minä yritän joka päivä, niin näen missä menevät (ovat kaukana jäljessä aina valppaita ja teräviä pienmedioitamme).
Kiitos jutusta, kerrassaan omaperäinen tarina ja hilpeä näkökulma. Ainutkertainen pätkä historiaa tuli tallennettua ja silmiä jossain päin avattua, toivottavasti.

Jördis

Juups Rönkä on kyllä jotain muuta kuin ”neutraali” hyvä käytöksinen … Kerran kysyin miksi lukee valeuutisia Suomen kansalle monitorista… vastaus oli haukkumisia mm. olet nössö yms…. Täysin epästabiili ihminen…. Todella herkkähipiäinen…

Tari Jervo

Rönkä on hämmentävän psykoottinen persoona, pelottava kilahtelija. Mielipiteet saa olla tietysti kaikilla, mutta hän ei osaa toimia kuten uutisankkurin arvolle kuuluisi.
Suvakit yleisesti ovat muutenkin vaarallisia, monet heistä umpihulluja sadisteja. Täysin marxisminsa pauloissa.

Viel

MATU, MISTA TULET?
SINNE MENET!
JA SINNE JÄÄT!

Sam Colt

Virolaisten käännös ei ole ihan linjassa Teuvon oman tulkinnan kanssa. Teuvo sanoo että ”matu” tarkoittaa maaseudun tulevaisuutta (ehkä sen nimistä lehteä) ja kaikki muut mielipiteet saa kukin pitää.
Virolaisten ei tarvitse pelätä Matti Röngän paheksuntaa, vaan he voivat kääntää viestin, miten itse haluavat. Mielestään rehellisesti.
Vaaliteemana tuo tietenkin on ”ohut”, mutta äänillä mennään…

Kalle

Ai? Minä olen koko ajan luullut, että matu tulee sanoista MAhtava TUlevaisuus. Olen kuullut jonkun tulkitsevan sanan MAahan TUnkeutujaksi.

Aaatos Orpo

Täydellinen vaalimainos ja niin totta.

Sanna

Näin ajattelee isänmaallinen kansa, jota media ei ole ehtinyt mädättämään punavihreiksi feministeiksi.