Uussuomalainen tuomittiin kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tänään vuonna 1999 syntyneen Farhan Suleiman Farhanin useista seksuaalirikoksista 3 vuoden ja 10 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Syyksi luettuja rikoksia oli kolme törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, törkeä raiskaus, kaksi alkoholirikkomusta ja kiristys.
Seksuaaliset teot kohdistuivat kolmeen 14-15-vuotiaaseen tyttöön. Kahden kohdalla Farhan myös juotti tytöille alkoholia. Yhden kohdalla raiskaus tapahtui väkivaltaa käyttäen, Farhan piti tyttöä väkivalloin kiinni raiskauksen aikana.
Yhdessä tapauksessa tyttö oli alkoholista niin humalassa, että ei pystynyt kävelemään. Farhan kantoi tytön sänkyyn ja raiskasi tytön. Oikeus piti tekoa törkeänä ikäeron ja alkoholin juottamisen takia.
Toinen tyttö oli saanut myös juotavakseen Farhanin valmistamia paukkuja. Tämän jälkeen mies oli alkanut lähentelemään tyttöä. Tyttö oli kieltäytynyt, mutta Farhan oli väkivaltaa käyttäen saanut tytöltä vaatteet pois. Varsinaisesti Farhan ei lyönyt tyttöä, mutta istui tämän päällä, joten tyttö ei voinut tehdä vastarintaa. Tyttö oli kokenut tapahtumien jälkeen voimakasta ahdistusta.
Kolmannen tytön kohdalla Farhan väitti, että heillä oli seurustelusuhde, mutta oikeuden mukaan suhdetta ei ollut, sillä se ei ollut tasavertainen. Farhan oli niin ikään ottanut tytöstä alastonkuvia ja yritti niillä kiristää rahaa tytöltä.
Teot tapahtuivat viime vuoden maalis-toukokuun aikana ja kiristys lokakuussa.
Oikeus katsoi, että mainitut rikokset näytettiin toteen ja siitä palkkio olikin 3 vuotta 10 kuukautta vankeutta. Lisäksi maksettavaksi tuli pikku korvaukset. Farhan passitettiin Vantaan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.