Uussuomalainen tuomittiin kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tänään vuonna 1999 syntyneen Farhan Suleiman Farhanin useista seksuaalirikoksista 3 vuoden ja 10 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Syyksi luettuja rikoksia oli kolme törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, törkeä raiskaus, kaksi alkoholirikkomusta ja kiristys.
Seksuaaliset teot kohdistuivat kolmeen 14-15-vuotiaaseen tyttöön. Kahden kohdalla Farhan myös juotti tytöille alkoholia. Yhden kohdalla raiskaus tapahtui väkivaltaa käyttäen, Farhan piti tyttöä väkivalloin kiinni raiskauksen aikana.
Yhdessä tapauksessa tyttö oli alkoholista niin humalassa, että ei pystynyt kävelemään. Farhan kantoi tytön sänkyyn ja raiskasi tytön. Oikeus piti tekoa törkeänä ikäeron ja alkoholin juottamisen takia.
Toinen tyttö oli saanut myös juotavakseen Farhanin valmistamia paukkuja. Tämän jälkeen mies oli alkanut lähentelemään tyttöä. Tyttö oli kieltäytynyt, mutta Farhan oli väkivaltaa käyttäen saanut tytöltä vaatteet pois. Varsinaisesti Farhan ei lyönyt tyttöä, mutta istui tämän päällä, joten tyttö ei voinut tehdä vastarintaa. Tyttö oli kokenut tapahtumien jälkeen voimakasta ahdistusta.
Kolmannen tytön kohdalla Farhan väitti, että heillä oli seurustelusuhde, mutta oikeuden mukaan suhdetta ei ollut, sillä se ei ollut tasavertainen. Farhan oli niin ikään ottanut tytöstä alastonkuvia ja yritti niillä kiristää rahaa tytöltä.
Teot tapahtuivat viime vuoden maalis-toukokuun aikana ja kiristys lokakuussa.
Oikeus katsoi, että mainitut rikokset näytettiin toteen ja siitä palkkio olikin 3 vuotta 10 kuukautta vankeutta. Lisäksi maksettavaksi tuli pikku korvaukset. Farhan passitettiin Vantaan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
19.3.2019 15:13

Kun luin Ylen uutisen asiasta, alkoi monikulttuurisuushälytin heti soida. Eipä Paavon olisi tätä tarvinnut juttua kirjoittaa, jotta kukaan ei olisi muuten osannut aavistaa, että syyllinen on Fartham ennemminkin kuin Matti tai Ville.

Valtsu
Valtsu
19.3.2019 16:38
Vastaa...  Suomi Finland

YLE ei kertonut tekijää, vaikka tuomio on kirkkaasti yli maagisen kahden vuoden rajan?

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
19.3.2019 19:48
Vastaa...  Valtsu

Yle vapaaehtoisen maksukortin taa ja Yle raippavero poistettava kansalaisia kiusaamasta!

John McMunne
John McMunne
19.3.2019 15:51

Kunhan arvoisa herra Farhan Suleiman Farhan lusii kakun pois, niin hänet palkitaan Suomen kansalaisuudella.
Näin BKT, syntyvyys, ÄO, geenit, kulttuuri, tasa-arvo ym. kokevat aimo harppauksen.
Naurattaisi, jos ei itkettäisi!

Suomi Finland
Suomi Finland
19.3.2019 22:25
Vastaa...  John McMunne

Osa alas ja osa ylös. Ja osa menee kovaa vauhtia ylös, kunnes stoppi tulee kun ne laarinkin pohjat on kaluttu tyhjiksi.

JK
JK
19.3.2019 15:56

Tästäkin tuomiona VAIN 3 vuotta ja 10 kuukautta. Yhdestä raiskauksesta pitäisi tuomio olla AINA vähintään nyt saadun verran, puhumattakaan useammasta ja mukana vielä törkeä raiskaus. Huolimatta etsinestä taustasta, nämä saatanan raiskarit pitäisi tuomita aina ankarimman mukaan ja se ei saisi olla vähäinen.
Mikä näissä ahlyissa oikein on, että niillä on nuo lapset niin usein kohteina? Onko niillä todellakin se oma kulttuuri sellainen jossa lapsia nussitaan minkä ehditään ja se on normaalia toimintaa?
Ilman sen suurempaa rasisteeraamista, jokaisen vanhemman pitäisi varoitella lapsiaan, erityisesti tyttölapsia, olemaan olematta missään tekemisissä näiden Farthamien ja Muhammedien kanssa. Noista ei ole kuin harmia eikä ne kuulu Suomeen!

Katri
Katri
19.3.2019 16:44
Vastaa...  JK

Tehty jo. Sillä ei edes lopunperin ole mitään väliä että tyttö saa rasistin leiman kun ei suostu sanomaan sanaakaan noille, välttelee vaan. Rasistin leima kun ei ole kuitenkaan yhtä paha kuin että tulee raiskatuksi. Mielestäni nykytilanteessa on ihan terve reaktio pelätäkin noita.
Vähintään yhtä tärkeää on sitten pitää vanhemman oma suhde tyttäreen niin hyvänä ettei tarvetta teinikapinoinnille ole eli siitä syystä ei ainakaan ajauduta sitten noitten kanssa hengaamaan. Mulla itselläni oli onni kasvaa sinä aikana kun geelitukkia ei vielä näkynyt missään, vain se yksin on pelastanut minut koska omat vanhempani eivät olisi sitä tehneet.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
19.3.2019 16:25

Olen tietenkin shokissa.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
19.3.2019 19:51
Vastaa...  Juha Sipilä

Siitä paskapökäleen tuomiostako?

Anonymous
Anonymous
19.3.2019 21:42
Vastaa...  Juha Sipilä

etkö ole kuullut,sipilä kuoli edelliseen shokkiinsa,ei kestänyt enää.

Tupauuno
Tupauuno
19.3.2019 22:15
Vastaa...  Juha Sipilä

Sipilä oli sähköshokissa, mutta pääsi perskeles patterit loppumaan. Sähköposti antoi kuitenkin automaattivastauksen: Olen shokissa. Piste.

Kilttimies
Kilttimies
19.3.2019 17:16

Kuvitelkaa suomalainen kolmenkymmenetuhannen asukkaan suomalaiskylä, jossa vuoden 2015 jälkeen olisi tapettu, hakattu, puukotettu ja raiskattu kuten 2015 geelitukkalauma, jokavitun päivä uutinen vakavasta rikastuttamisesta. Kyseinen kylä olisi julistettu kriisialueeksi, mutta tästä roistolaumasta et saa sanoa pahaa sanaa.
Ja yhä suvakki-idiot kastelevat haaravälinsä näiden geelipäiden kainalossa. Oikeen vitun hyvää Minnakantin päivää suvakkiemoille narttupentuineen, niin sitä pitää…
Ps. Vieläkö Paavolla on se myöntämäni kuvatiedostolla toteutettu mitali lätkineen tallessa, vai onko jo asian mukaisessa kantavierteessä tullut deletoiduksi?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.3.2019 00:30
Vastaa...  Kilttimies

Onpahan pirullisen hyvä vertaus. Asun tuonkokoisessa kylässä, meille tuli parin kolmen tapon jälkeen poliiasema. (Nyt se on poissa, mutta saatiin lauma matuja.) Ei täältä oikein saa paikallislehtikään uutisia puserrettua, jotain aitaa maalattu porukalla, niin siitä tulee juttu. Takuulla ei kukaan ulkomailla ole kuullutkaan, saati manifestia rustannut.
Joutuu kylällä kulkiessa olemaan varuillaan, ei koskaan voi tietää, milloin se terroristi hyäkkää päälle. Mahdolllisuuus on hyvin pieni, mutta muutama vuosi sitten täysin mahdoton ajatuksenakaan.

Anonymous
Anonymous
19.3.2019 18:09

on tullut selväksi että nää matut raiskaa, muttei tee töitä,minkähän takia niistä sanotaan että ovat rikkaus ja voimavara,kenen rikkaus ja kenen voima

Un hombre sin nombre
Un hombre sin nombre
19.3.2019 20:54
Vastaa...  Anonymous

No, tietenkin niiden rikkaus ja voimavara, jotka näitä kehareita tänne Suomeen haalivat. Heille matuihin sijoitettu euro tulee kahtena takaisin.

Tupauuno
Tupauuno
19.3.2019 22:22

Näähää tarkoittaa vaan hyvää, kun katsoo tän päivän uutista, missä ennustetaan, että Suomessa räjähtää 2050 jälkeen valtava eläkepommi, jos ei oteta maahantunkeutujia apuun tekemään lisää lapsia. Siis nämä yrittävät vain PANNA asiat kuntoon vaikka väkisin.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.3.2019 00:40
Vastaa...  Tupauuno

Mitä helkkaria nyt taas. Luulisi tuon valheen olevan niin huonon, ettei sitä enää käytettäisi. Eletään kuitenkin vuotta.. hää, Thaimaassa, eli Siamissa on vuosi 2562, joten mikä fakin eläkepommi?