Ville Tavio: Maahanmuuttovirasto ei tiedä turvapaikan saaneiden rikollisten karkotusmäärää

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio pyysi tammikuussa maahanmuuttovirastoa selvittämään, kuinka monta turvapaikan saanutta rikollista Suomesta on karkotettu.

Tavio sai nyt kahden kuukauden odotuksen jälkeen vastauksen, jonka ydinsisältö on, että maahanmuuttovirastossa ei tiedetä karkotettujen turvapaikan saaneiden lukumäärää.

– Miettikää nyt miten uskomatonta! Edes asiasta vastaava viranomainen ei tiedä lukumäärää. Kukaan ei tiedä koko maassa, Tavio hämmästelee.

Tavio epäilee, että turvapaikan saaneita rikollisia karkotetaan äärimmäisen harvoin.

– Suomi on ulkomaalaisten rikollisten turvapaikka. Oikea rikollisten paratiisi, Tavio toteaa.

Maahanmuuttovirastosta Taviolle saapunut vastaus:

”Ikävä kyllä tässä asiassa joudutaan toteamaan, että luotettavia tilastoja asiasta ei ole kyetty muodostamaan johtuen tilastojen lähdejärjestelmän puutteista. Tietoa on saatavilla esimerkiksi siitä, kuinka monta pakolaisaseman lakkauttamispäätöstä on tehty, mutta näiden päätösten yhdistäminen mahdollisesti samassa prosessissa tehtyihin asiakkaiden karkottamispäätöksiin on teknisesti haasteellista johtuen tilastojen lähdejärjestelmän rakenteesta. Ikävä kyllä siis pyydettyä luotettavaa tilastotietoa ei aiemmasta arviosta poiketen kyetä tuottamaan.”

Ville Tavio

Kansanedustaja (Ps)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Ville Tavio: Maahanmuuttovirasto ei tiedä turvapaikan saaneiden rikollisten karkotusmäärää

 1. TV:n Mot-ohjelmassa kerrottiin eilen, että oikeasti Suomesta karkotettiin viime vuonna 2 rikollista ja tänä vuonna helmikuussa 4 rikollista. Todellisia karkotettuja ovat vain ne, jotka on kuljetettu Suomesta pois. Muut luvut ovat tilastokeikailua.

  37
 2. Mikäli karkotettava vastustaa karkotusta, valittaen päätöstä kaikissa mahdollisissa asteissa, vastaan haraaminen jatkuu vielä lentäkäntällä, ei onnistu karkotus. Viimeinen oljenkorsi karkotettavalla on ottaa yhteys lentokoneseisoja A.Pennaseen josko häneltä liikenesi aikaa poiketa kentällä. Siinä sitten keinot olikin, lahjomalla karkotettava muutamalla tonnilla, ei onnistu, heittäytymällä kiivaaksi homostelijaksi, tälläkin keinolla lupa jäädä unelmaa toteuttamaan kyllä heltiää.

  23
 3. Karkotuspäätökset toimeenpannaan poliisihallituksen kautta josta asia valuu ulkomaalaispoliisin työlistaan. Joutseno tai Metsälä saa parkuvan partalapsen hoivattavakseen. Jos valitus päätöksestä ehtii vaikka lentokentälle niin Abdul saa jäädä maahan käsittelyn ajaksi ja se käsittelyaika on pitkä jos esim. homous tai kääntyminen kristityksi yllätti oikeauskoisen ja perillä odottaa shariapartio. Jollei valituksen perustelut ole riittävät, pääsee Abdul melko nopeastikin rikastuttamaan lähtömaataan. Valituksia tehtailevat RHC-batikhäxat ja Ambrosius. Nääs ihmisoikeudet ovat just näitä rikollisia varten. Se ettei Migri tiedä voi johtua juur tästä valitusrumbasta joka ei kirjaudu jostain syystä tyypin historiikkiin vaan tulee uutena käsittelynä tietokantaan. Ei mikään mahdoton homma selvitettäväksi mutta kun haluja ei ole niin antaa vittu olla. Sitäpaitti kysyjä on persu. Mitä väliä, satuillaan sille jotain käsittämätöntä teknisesti haasteellista paskaa.

  24
 4. Suvakit ovat voitolla ja syy on ainostaan että vastavoimat riitelevät liikaa keskenään.

  1. Ei se ole ainoa syy. Kyllä mä pidän kaikkein pahimpana tätä umpimätää valtamediaa ja sen valheita. Tärkeimmät uutiset jäävät kansalta tietämättömiin. Ja suvakit hyväksyy tämän, kuten kaiken muunkin paskan. Kun kansa uskoo kaikken mitä Hs, Al, Ts, Ksml. plus kaikki muutkin lehdet ja Yle kertoo, niin jengi uskoo kaiken, eikä kyseenalaista mitään, kun ”lehdessä ja uutisissa niin kerran sanotaan”. Käsittämätöntä! Meidän hallitus oli tietoinen näistä rikoksista, mutta suunta oli ja on silti sama. Pahemmaksi vaan menee. Sananvapaus on tai ei. Suomessa sitä ei ole. Sensuuri puree kokoajan ja lujaa. Todella ihme, ettei tavalliset ihmiset huomaa mitään.

   21
 5. ”PS:n Tavio: Maahanmuuttovirasto ei tiedä turvapaikan saaneiden rikollisten karkotusmäärää”

  Takuulla tietää, muttei halua kertoa Taviolle ja perussuomalaisille ym. isänmaallisille, koska maahanmuuttoministeröllä ja porvarihallituksella/hallinnolla ei ole puhtaat jauhot pussissa ja tieto saisi aikaan aiheellista kritiikkiä sekä lisää PS:n kannatuksen nousua.

  17
 6. Tuo vastaus on poliittinen vastaus.
  On aivan selvää että niin maahanmuuttovirasto kuin poliisikin tietää tällaiset asiat.
  Näitä ei haluta julkistaa ja sen osoitti jo tuo MOT-ohjelma.
  Syynä yksinkertaisesti se että karkotettuja on vain muutama, onnistuneita sellaisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.