Ville Tavio: Maahanmuuttovirasto ei tiedä turvapaikan saaneiden rikollisten karkotusmäärää

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio pyysi tammikuussa maahanmuuttovirastoa selvittämään, kuinka monta turvapaikan saanutta rikollista Suomesta on karkotettu.

Tavio sai nyt kahden kuukauden odotuksen jälkeen vastauksen, jonka ydinsisältö on, että maahanmuuttovirastossa ei tiedetä karkotettujen turvapaikan saaneiden lukumäärää.

– Miettikää nyt miten uskomatonta! Edes asiasta vastaava viranomainen ei tiedä lukumäärää. Kukaan ei tiedä koko maassa, Tavio hämmästelee.

Tavio epäilee, että turvapaikan saaneita rikollisia karkotetaan äärimmäisen harvoin.

– Suomi on ulkomaalaisten rikollisten turvapaikka. Oikea rikollisten paratiisi, Tavio toteaa.

Maahanmuuttovirastosta Taviolle saapunut vastaus:

”Ikävä kyllä tässä asiassa joudutaan toteamaan, että luotettavia tilastoja asiasta ei ole kyetty muodostamaan johtuen tilastojen lähdejärjestelmän puutteista. Tietoa on saatavilla esimerkiksi siitä, kuinka monta pakolaisaseman lakkauttamispäätöstä on tehty, mutta näiden päätösten yhdistäminen mahdollisesti samassa prosessissa tehtyihin asiakkaiden karkottamispäätöksiin on teknisesti haasteellista johtuen tilastojen lähdejärjestelmän rakenteesta. Ikävä kyllä siis pyydettyä luotettavaa tilastotietoa ei aiemmasta arviosta poiketen kyetä tuottamaan.”

Ville Tavio

Kansanedustaja (Ps)

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
kanander
19.3.2019 12:07

TV:n Mot-ohjelmassa kerrottiin eilen, että oikeasti Suomesta karkotettiin viime vuonna 2 rikollista ja tänä vuonna helmikuussa 4 rikollista. Todellisia karkotettuja ovat vain ne, jotka on kuljetettu Suomesta pois. Muut luvut ovat tilastokeikailua.

toni lajos
toni lajos
19.3.2019 13:54

Mikäli karkotettava vastustaa karkotusta, valittaen päätöstä kaikissa mahdollisissa asteissa, vastaan haraaminen jatkuu vielä lentäkäntällä, ei onnistu karkotus. Viimeinen oljenkorsi karkotettavalla on ottaa yhteys lentokoneseisoja A.Pennaseen josko häneltä liikenesi aikaa poiketa kentällä. Siinä sitten keinot olikin, lahjomalla karkotettava muutamalla tonnilla, ei onnistu, heittäytymällä kiivaaksi homostelijaksi, tälläkin keinolla lupa jäädä unelmaa toteuttamaan kyllä heltiää.

Numento
Numento
19.3.2019 14:13

Karkotuspäätökset toimeenpannaan poliisihallituksen kautta josta asia valuu ulkomaalaispoliisin työlistaan. Joutseno tai Metsälä saa parkuvan partalapsen hoivattavakseen. Jos valitus päätöksestä ehtii vaikka lentokentälle niin Abdul saa jäädä maahan käsittelyn ajaksi ja se käsittelyaika on pitkä jos esim. homous tai kääntyminen kristityksi yllätti oikeauskoisen ja perillä odottaa shariapartio. Jollei valituksen perustelut ole riittävät, pääsee Abdul melko nopeastikin rikastuttamaan lähtömaataan. Valituksia tehtailevat RHC-batikhäxat ja Ambrosius. Nääs ihmisoikeudet ovat just näitä rikollisia varten. Se ettei Migri tiedä voi johtua juur tästä valitusrumbasta joka ei kirjaudu jostain syystä tyypin historiikkiin vaan tulee uutena käsittelynä tietokantaan. Ei mikään mahdoton homma selvitettäväksi mutta kun haluja ei ole niin antaa vittu olla. Sitäpaitti kysyjä on persu. Mitä väliä, satuillaan sille jotain käsittämätöntä teknisesti haasteellista paskaa.

Jurnu Tiihonen
Jurnu Tiihonen
19.3.2019 15:48

olisiko nollan ja nollan välissä?

Ike
Ike
19.3.2019 15:53

Olisiko maahanmuuttovirastossa aika vaihtaa vähän henkilökuntaa?

Ihan vitun sama, mutta aion äänestää siiitä huolimatta
Ihan vitun sama, mutta aion äänestää siiitä huolimatta
19.3.2019 17:03

Suvakit ovat voitolla ja syy on ainostaan että vastavoimat riitelevät liikaa keskenään.

tarkkailija
tarkkailija
19.3.2019 17:37

Ei se ole ainoa syy. Kyllä mä pidän kaikkein pahimpana tätä umpimätää valtamediaa ja sen valheita. Tärkeimmät uutiset jäävät kansalta tietämättömiin. Ja suvakit hyväksyy tämän, kuten kaiken muunkin paskan. Kun kansa uskoo kaikken mitä Hs, Al, Ts, Ksml. plus kaikki muutkin lehdet ja Yle kertoo, niin jengi uskoo kaiken, eikä kyseenalaista mitään, kun ”lehdessä ja uutisissa niin kerran sanotaan”. Käsittämätöntä! Meidän hallitus oli tietoinen näistä rikoksista, mutta suunta oli ja on silti sama. Pahemmaksi vaan menee. Sananvapaus on tai ei. Suomessa sitä ei ole. Sensuuri puree kokoajan ja lujaa. Todella ihme, ettei tavalliset ihmiset huomaa mitään.

Valehtelija valehtelija
Valehtelija valehtelija
19.3.2019 18:39

”PS:n Tavio: Maahanmuuttovirasto ei tiedä turvapaikan saaneiden rikollisten karkotusmäärää”
Takuulla tietää, muttei halua kertoa Taviolle ja perussuomalaisille ym. isänmaallisille, koska maahanmuuttoministeröllä ja porvarihallituksella/hallinnolla ei ole puhtaat jauhot pussissa ja tieto saisi aikaan aiheellista kritiikkiä sekä lisää PS:n kannatuksen nousua.

Jocke
Jocke
19.3.2019 22:44

Tuo vastaus on poliittinen vastaus.
On aivan selvää että niin maahanmuuttovirasto kuin poliisikin tietää tällaiset asiat.
Näitä ei haluta julkistaa ja sen osoitti jo tuo MOT-ohjelma.
Syynä yksinkertaisesti se että karkotettuja on vain muutama, onnistuneita sellaisia.

debis
debis
20.3.2019 16:40

mä tiedän..se on noin välillä nolla – kuusi