Västeråsiin rakennettava venäläis-ortodoksisen kirkon katsotaan olevan turvallisuusuhka Ruotsille

Västeråsissa on noussut kohu venäläis-ortodoksisen kirkon rakennuspaikasta. Nimittäin kirkon katsotaan olevan potentiaalinen venäläinen turvallisuusuhka Ruotsille.

Västeråsiin rakennettava venäläis-ortodoksinen puukirkko on ensimmäinen lajissaan Ruotsissa. Maakuntalehti VLT:n mukaan kirkko on kuitenkin turvallisuusuhka Ruotsille. Lehden mukaan Venäjä siirtää asemaansa kirkon avulla Ruotsiin, “sodan ja rauhan varjossa” strategiseen paikkaa Västeråsin lentokentän läheisyyteen.
– Tässä haetaan paikkaa, josta käsin voidaan toimia sitten kun sen aika tulee, VLT kirjoittaa.
Sen jälkeen lehti tuo esille kirkon papiston, joiden väitetään istuvan kahdella tuolilla, toisaalta rikollisella tuolilla, toisaalta kirkon tuolilla. Kirkon johdolla väitetään olevan yhteyksiä Venäjän valtioon, lisäksi epäillään mahdollisia mafiakytköksiä.
Kirkko on siis pieni puukirkko ja ensimmäinen vastaava Ruotsissa. Vastapainoksi laitan kartan Ruotsin moskeijoista.
[googlemaps https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1mrJAWhJiVFsqeN5iF3vi5GKI2uPA0-iv&w=740&h=680]

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Onhan tuo juttu huumoria onhan?

Sensuroimaton Totuus

Ei valitettavasti ole -ja se kertoo varsin selkeästi miten mielipuolinen maa ruåtsi todellisuudessa on.

Pinlaareni

Moskeijat on kivoja, mutta ortodoksinen kirkko on hirmuinen turvallisuusuhka – niissä kun varmaan värvätään syrjäytyneitä nuoria venäjän puolesta toimiviksi itsemurhapommittajiksi. On siinä toimittajalla puurot ja vellit sekaisin (pään lisäksi).

Kennedy

Venäläis-ortodoksiset joukkoraiskauksethan ja naismurhat ovat olleet Ruotsissa se suurin vaiettu salaisuus jo vuosikymmeniä. Hyvä että vihdoinkin tekevät asialle jotain.

Särmääjä

Nurin kurin vinksin vonksin ja tillin tallin. Seuraavaksi varmaan luterilaiset papit kiihottaa äärioikeistoterrorismia ja natsit suunnittelee joukkomurhaa.

Huru-ukko

Ei luterilaiset papit äärioikeistoterrorismia levitä ja kiihota. Paremminkin musulmaaniterroria, ja josta itsekin kiihottuvat.

Los6666

rauhanuskonnon joikutornithan ei oo mikään uhka millekkään, se on vaan sitä ihanaa “multikullttuuria”

Automies

Aivan sairasta panettelua.
Nykyään alkaa oikeasti olla vaikeaa tehdä erottelua todellisuuden ja huumorin välillä kun lukee uutisia Ruotsista?
Tuo maa on niin tuhottu jo ettei mitään rajaa, Ruotsilla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta sivistysmaiden joukossa enää.

T

“Kirkon johdolla väitetään olevan yhteyksiä Venäjän valtioon”
– Miten tämä eroaa Ruotsin valtiokirkosta?

Kossu

ei saatana……aina kun luulee että on nähnyt sen pöljimmän ruottalaisen jutun…..kohta putkahtaa uusi =D =D Kyllä mä mietin kovasti mistä tämä hurrien tyhmyys kumpuaa…..johtuuko se seitteketluvun “kansankoti” opeista ja voiko se juontaa näin pitkälle….vai onko mulla mennyt jotain ohi tässä parinkymmenen vuoden aikana……en tiedä mutta toi geeni alkaa olemaan ainut selitys asialle,se tyhmyysgeeni vähän samanlainen kun yön timo on musta geeneiltään on ruotsalainen tyhmä geeneiltään,kumpakaan ei asialle mitään voi vaikka haluaisi…….täytyy olla ei näitä uutisia ja aivopieruja muuten voi selittää…..ja kun osa hurreista uskookin noihin juttuihin…..kyllä se velivenäläinen tänne saa organisaation jos haluaa muutenkin kuin kiron rakentamalla,rajathan täällä on olleet levällään vuosikymmeniä =D =D

Puolueeton

Ruotsalaiset ovat poliittisesti vielä suomalaisia tyhmempi kansa sanoisi Paasikivi. Äänestävät vielä enemmän typeriä sipilöitä ja urpoja hallitsemaan maatataan kuin suomalaiset. Politiikastahan tässäkin on kysymys kuten on ilmastonmuutoksessakin, joka on mennyt niin perille, ettei yksikään vaaliehdokas uskalla sanoa “ilmastonmuutos on poliittinen eikä luonnollinen ilmiö”.
Pitää muistuttaa, maa oli 400 vuotta siteen universumin keskuksena, joka oli 1600 luvun politiikkaa. Politiikkaa oli helppo pitää yllä, kun siltähän maailma näyttää. Ilmastonmuutoksessa on se ikävä puoli, että sitä tuskin kukaan on huomannut, mutta nykyajan nopea media pystyy luomaan siihen syvän uskon omista havainnoista huolimatta.

Valtsu

Jos ruotsalainen multikulti olisi yleisurheilua, korkeushypyn rima olisi seiväshyppylukemissa. “Ja Svensson hyppäsi korkeutta juuri 6 ja puoli metriä!”

Onnellinen Suomi

Suomi on maailman onnellisin maa, Ruotsi taas Pohjoismaista onnettomin, vasta tilalla 7. Ehkä pari ortodoxista puukirkkoa nostaa mielialaa. Tai sitten ei. Niiden olisi ehkä pitänyt olla moskeijoita?
http://worldhappiness.report/ed/2019/

fatwantarkistaja

Kertoo paljon Ruotsin tilasta, eihän Pohjoismaitakaan ole, kuin 5 kpl. Ilmankos tekevät joukkoitsemurhaa kiduttamalla.

Pinlaareni

Pitää myös huomata, ettei joukkopsyykoosissaan piehtaroivien ruåtsalaisten, mielestä maassa olevien kymmenien måskeijoiden rahoitoitus liity mitenkään mihinkään…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Nykyään Pahkasika lehti ei menestyisi. Todellisuus kun on nykyään tarua ihmeellisempää.

Sensuroimaton Totuus

Jos on perehtynyt pohjolan historiaan (mitä ruåtsalaiset eivät ole väärentäneet) niin tämä(kään) uutinen ei yllätä -itseasiassa ortodoksisen uskonnon syrjiminen edustaa hyvin johdonmukaisesti sitä linjaa mitä sielunsa myyneet swenssonit ovat jo vuosisatoja ajaneet. Ulkokultaisuuden taakse kätkeytyy niin suuri pahuus ettei moni edes pysty käsittämään.

pöh

Eihän nyt toki islamilaiseen swedustaniin mitään kirkkoja voi rakentaa.