Monokulttuurin Lokka vs. Vehkoo-extra noin klo 19.15

Oulun käräjäoikeudessa vietettiin kaikinpuolin vaiherikas päivä. Kuten aiemmin arvelin niin Johanna Vehkoon puolustus perustui yhteen asiaan: yritetään näyttää toteen, että Junes Lokka on rasisti, fasisti ja natsi, jonka perusteella natsiksi sanominen ei sitten olisi kunnianloukkausta vaan pelkkä toteamus.

Käräjiä istuttiin kaiken kaikkiaan pitkästi kuusi tuntia. Suurin osa ajasta oli puolustuksen puheenvuoroa, jossa Vehkoo yritti todistaa Junes Lokkaa rasistiksi ja natsiksi. Vehkoo toi esille kymmeniä eri yhteyksistä kaapattuja filminpätkiä, yksittäisiä sanomisia yms, joilla yritettiin todistaa Lokka rasistiksi ja natsiksi. Esimerkiksi PVL:n tilaisuus, jossa Lokka oli kuvaamassa kääntyi puolustuksen puheissa kuulumiseksi Vastarintaliikkeeseen ja sitä myöten natsiksi. Lokka kertoi yksiselitteisesti, että ei kannata kansallissosialismia.
Niin ikään Vehkoo kertoi, että hän on joutunut Lokan systemaattisen vainon kohteeksi. Lokka on Vehkoon mukaan maalittanut ja masinoinut Vehkoota kohtaan vainokamppanjan. Esimerkkinä tästä keskusteltiin pitkään tapahtumasta, jonne Vehkoon piti tulla puhumaan. Lokka ja Kuru aikoivat tässä tilaisuudessa haastatella Vehkoota. Vehkoo koki kuitenkin turvallisuutensa uhatuksi ja perui tapahtuman. Lokka puolustautui kertomalla, että tarkoitus oli haastatella Vehkoota toimittajan ominaisuudessa.
Kaiken kaikkiaan koko päivä meni pelkästään siihen, että Vehkoo yritti todistaa Lokan olevan rasisti ja natsi.
Oikeus joutuu päätöksessään ottamaan nyt kantaa siihen, että onko Lokka rasisti ja natsi. Vehkoon tarkoitus oli osoittaa tämä samanlaisena tosiasiana kuin vaikkapa joku on sosiaalidemokraatti, rekkakuski tai mikä tahansa ominaisuus. Jos Lokka on oikeuden mielestä rasisti ja natsi, silloin Vehkoon lausuma ei täytä rikoksen tunnusmerkistöä vaan se oli toteamus siinä missä sanonta ”sinä olet sosiaalidemokraatti”. Jos taas Lokan ei katsota olevan rasisti ja natsi, silloin Vehkoon lausuma voidaan katsoa loukanneen kunniaa ja sakkotuomio on selvä.
Asiasta lisää hetken kuluttua alkavassa Monokulttuurissa. Alkamisajankohta on 19.15, mutta lähetyksen alku voi myöhästyä. Kärsivällisyyttä siis.
Linkki lähetykseen:
https://www.youtube.com/watch?v=-Elpnjz8Iuk&fbclid=IwAR39-ndXOEdvi5oL-zRpn8GMY72GD3vFRMq5Aj_eoDU1KX1zkNVfz_W_J44

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Linkki puuttuu, näitä kanavia on niin perkeleesti ettei pysty seuraamaan kaikkia erikseen 🙁 Tää olisi kyllä kiva katsoa nyt livenä.

Anonymous
Jari
IKirouta

Junes Lokka sai huimasti ilmaista mainos aikaa, jota ei millään rahalla voi nyky-suomessa saada.
HS, IL, ja Iltasanomat ”suora” sekä YLE erehtyi vilauttamaan alueuutisissa pätkän käräjäsalin tunnelmista.

Aikki.

Aamun jälkiviisaissa Lokan ilmainen mainostaminen jatkui.

Anonymous

Asyl kanavalta näköjään tulee viiden minuutin päästä
https://www.youtube.com/watch?v=-Elpnjz8Iuk

Kilttimies

Vehkoo on tunnettu viutun räpläämisestä, eikun vitun virkkaamisesta 🙂 Toivottavasti menee vituiksi koko puolustus.

Suvakeista pitäis päästä eroon

Syytä olisi mennä vihkoon moisen suvakin touhut.
Saakelin kirottu vinksahtanut ämmä on tuholainen maassamme tai syöpä suorastaan.

rasistinen, kelvoton nazi

Ei makeaa mahan täydeltä, eli enpä viitsi nyt katsoa pätkää, etten ihan nauruun kuole!
Mutta jos otetaan Vehkoon argumentointi. Tai logiikka? Rupeanko mä huutamaan Vehkoota suvakiksi ja sitten vielä lähteä epätoivoisesti puolustamaan tätä nimittelyä. Itse tekeemääni nimittelyä!? (Nazi – nimittelyt tosissaan ”pikkuisen”
painavampaa syyttelyä).
Onko tuo Big V saanut liikaa palkintoja? Miten kauan se on kuplassaan pyörinyt, kun täysin sokea.
Sokeus, vai tyhmyys, entäpä molemmat? Eikö tuo tosiaan tajua?

V-tuuntunut Stadilainen

AHHAHAHAHAHHAH! Ei vittu tämä lähetys on aivan puhdasta KULTAA!!
Nämä Vehkoon juristin esittämät aivopierut pitää levittää niin laajalle kuin ikinä mahdollista.
Siis että YLE:n yliopistokoulutettu ja palkittu faktantarkastaja käyttää tunnustuksellisen kommunistin parodiahaastattelua todisteena. Aivan uskomatonta sekoilua!

Vee-tuuntunut Stadilainen

MV-lehden toimihenkilö, natsimarssin järjestäjä, konferenssijuontaja, arjalaisten prinssi…
Ei jumalauta…! 🙂 Onko missään näistä todisteista/väitteistä mitään järkeä saatana 🙂
Vehkoo on ilmeisesti hankkinut nämä argumentit jonkun RHC:n joukko/parviäly sovellutuksella.

fatwantarkistaja

Tämä päivä osoittaa, että valtamedia on luhistumassa.. no eikä oo. Ei niiden tarvitse kuin kertoa tuomio ja meno yltyy yhä hurjemmaksi, monenkaan huomaamatta.
P.S. Hesari kertoili jutut aika oikein liveseurannassaan, ei siinä paljoa tohdi kusettaa. Tosin monellako sitä oli aikaa ja mielenkiintoa seurata. Artikkeli luultavasti jotain muuta.

Aikki.

Ylen jälkiviisaissa keskusteltiin Junes Lokan oikeudenkäynnistä. Kuten arvata saattaa Maria Pettersson oli otettu mukaan puolustamaan Vehkoota. Totuutta muunneltiin, kuten tavallista. Raivostuttaa, kun tuosta joutuu maksamaan Ylen pakkoveroa.