Oulun käräjäoikeudessa käsitellään tänään Johanna Vehkoon kunnianloukkaussyytettä Junes Lokkaa vastaan

Oulun käräjäoikeudessa alkaa tänään klo 09.00 istunto, jossa faktantarkistaja Johanna Vehkoota syytetään Junes Lokan kunnianloukkauksesta.

Vehkoo solvasi 2.11.2016 Lokkaa Facebookissa mm. rasistiksi ja natsiksi. Tarkastiottaen Vehkoo kirjoitti:

”Vähän asiaa suomalaisista natsipelleistä. Minun piti tänään esiintyä Rosan ja Saaran kanssa Rovaniemellä kirjakaupassa ja sitten vetää Hatun Feministinen kiroiluiltama paikallisessa baarissa. No, tulin kipeäksi, enkä päässyt lähtemään, joten Rosa ja Saara joutuivat ottamaan vastaan minulle tarkoitetun vastaanottopartion.
Tunnettu rasisti Junes Lokka ja Suomen Sisun pohjoissuomalainen aktiivi Tuukka Kuru saivat tietää minun olevan tulossa Rovaniemelle, joten he päättivät väijyttää minut. Aikomus oli esiintyä salanimillä ja ”haastatella” minua videolle ja ylipäätään häiriköidä.
Natsit olivat jutelleet suunnitelmastaan julkisesti Youtubessa, joten sain asiasta vihiä etukäteen. Niinpä kirjakaupassa oli Rosan ja Saaran turvana neljä vartijaa ja yksi siviiliasuinen poliisi. Mukava tietää, että tällaiset tapaukset otetaan tosissaan.”

Pohditaanpa hieman millaisen puolustusstrategiaa Vehkoo mahdollisesti käyttää. Kyseinen teksti oli siis Vehkoon Facebook-sivulla. Mahdollisesti hän voisi kiistää kirjoituksen vetoamalla vaikkapa siihen, että Facebook-tunnukset ja salasanat olivat tuntemattoman ystävänsä hallussa tai joku kaappasi Facebook-sivun ja kirjoitti asiattomuuksia ilman Vehkoon lupaa. Tämä ei kuitenkaan ole uskottava linja. Vehkoo on viisaampi ja hän luultavasti käyttää muita keinoja.
Sekään ei ole uskottavaa, että Vehkoo noin vain myöntäisi teon. Tai luultavasti hän myöntää teon kuvauksen, mutta kiistää itse kunnianloukkauksen. Ts. Vehkoo myöntää kirjoittaneensa tekstin, mutta kiistää rikoksen. Nimittäin kaikkein luultavimpaa on, että Vehkoo yrittää todistaa oikeudessa Lokan olevan rasisti ja natsi. Jos Vehkoo saa kasaan sellaisen todistuspaketin, jossa oikeudelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin todeta, että Lokka on rasisti ja natsi, silloin syyte hylätään.
Yhtäkaikki, tulossa varmasti pitkä ja mielenkiintoinen päivä.
Tapahtumaa voi seurata suorana livelähetyksenä Lokka & Wiikin Youtube-kanavalta:
https://www.youtube.com/watch?v=WJdG1Bw5gHM
 
Livelähetys tulee, jos oikeuden tuomari antaa kuvausluvan. Jos kuvauslupaa ei saada niin asiaa voi seurata livepäivityksinä Tiina Wiikin Facebook-tilitä, jossa kerrotaan minuutti minuutilta miten istunto etenee.

 
Pt-media päivittää tapahtumia sitä mukaa kun niissä tulee esille jotain mielenkiintoista. Kannattaa huomioida se, että luultavimmin oikeus ei anna asiasta päätöstä tänään vaan ns. kansliapäätöksenä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Loppuun gallup:
 

Pitäisikö kaikkia ihmisiä pakottaa muuttamaan sukupuolta ns. fifty-sixty-hengessä. Miehistä leikattaisiin naisia ja naisista miehiä?

View Results

Loading ... Loading ...
Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.3.2019 01:04

Saliin astuu shariaoikeus, joka tuomitsee Vehkoon Helvettiin kivittämällä. Ensin se kuitenkin ruoskitaan melkein hengiltä. Tässä kohtaa Vehkoo itkee onnesta, koska tuomiossa ei ole tippaakaan rasismia, eikä ihmisiä satu.
Arabi-Junes skriimaa ja saa Youtubelta erikoispalkinnon yhteisönormien massiivisesta noudattamisesta. Faktabaari ylistää totaalisesti.
Jos tuo akka saa todistettua, että elämme 30-luvulla, lupaan mennä Rautatientorin matuleiriin syömään hatullisen… Liityn myös NSDAP-puolueeseen.
P.S. Tiina käynyt ompeluasemalla näpäyttämässä melko hienon raanun, aidon näköinen tuo miukeli.

mr.flipflop
mr.flipflop
20.3.2019 03:26

Junes ja Tiina älkää helvetissä syökö niitä saatanan suklaalevyjä mitä teille lähetetään!!!

Vehkoo sekoo
Vehkoo sekoo
20.3.2019 10:18
Vastaa...  mr.flipflop

Natsihan tarkoittaa kansallissosialistia joten turhaan vehkoo termeillä joita ei tajua.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
20.3.2019 14:37
Vastaa...  mr.flipflop

Ei tuo vitun virkkaaja mitään tuomiota valitettavasti saaa, vaikka pitäisi tuon vuosi kovennettua vedellä ja leivällä lusia. Kyllä se virkkaa sellaiset vitu oikeudenkäynnin tuomareille että niillä on kiitollisuutta tuomita Junes sakkoihin ja korvauksiin tuolle suvakkih… olkoon!

Aikki.
Aikki.
20.3.2019 04:37

Saatte nähdä, että Vehkoo pääsee, kuin koira veräjästä.

anonymous racist
anonymous racist
20.3.2019 10:23
Vastaa...  Aikki.

Pitää valitettavasti varmaan paikkansa, mutta samaistus kyllä loukkaa syvästi koiria.

peräpää
peräpää
20.3.2019 13:01
Vastaa...  Aikki.

Olet oikeassa mutta silti Junes voittaa satavarmasti.
-varmistaa tällä Eduskuntaan pääsyn (=valemedia ei voi vaieta tapausta kuoliaaksi niin kuin yleensä tekee)
-jos Vehkooja tuomitaan, OK ja oikeus toteutuu
-Jos ei tuomita, todistuu oikeuslaitoksen poliittisuus. Vastaisuudessa saa siis kaikkia kutsua vapaasti natseiksi ja rasisteiksi, suvakkejakin (oikeammin fasisteiksi). Rasisti ja natsi- sanojen merkitys liukenee pois.

Valtsu
Valtsu
20.3.2019 06:15

Onpa tekstiä faktantarkastajalta, sananvapauspalkinnon saajalta ja JSN:n jäseneltä!
Nyt sitten katsotaan saako ’natsia’ huudella vapaasti vai ei. Sananvapauspalkintoon moinen epäilys ei vaikuttanut – olisikohan vaikka ’neekerin’ huutelu ollut yhtä yhdentekevää? – ja syökö se yhtään luottamusta toimia tehtävissä? Että onko vihapuhe pikkusen vastuutonta JSN:n jäseneltä tai YLE:n toimittajalta?
Vaikea nähdä, että ilman sakkoa selviäisi ja YLEssä tämä on meriitti, mutta JSN:lle on pirun kiusallista, jos sen jäsen on käyttänyt sananvapauttaan tuomion arvoisesti. Mutta eiköhän tämä pikku sakolla mene.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.3.2019 10:00
Vastaa...  Valtsu

Kertakaikkiaan kummallista, että tuo ’natsi’- sana nostetaan automaattisesti maahanmuuttokriittisen keskustelun yhteyteen kuin jokin itsestäänselvyys. Samoin kuin termit ’äärioikeistolainen’ ja ’rasisti’.
Teoriassa, jos maahanmuuttajat olisivat täysin kunnollista väkeä ilman poikkeusta, olisi ’rasisti’ termi ihan paikallaan, jos näitä ei hyväksyttäisi heidän ihonvärinsä tai kallonmuotonsa perusteella. Mutta koska todellisuus on kaukana siitä, että humanitaarisen maahanmuuttojärjestelyn kautta tulleet ihmiset olisivat kaikki virheettömiä, on törkeää, että selkeitä epäkohtia arvostelevia ihmisiä nimitellään natseiksi ja rasisteiksi.
Ehkäpä Pekka Siitoin olisi ollut asemassa, että natsi- nimitys ei olisi ollut kunnianloukkaus Siitoimen omastakaan mielestä, mutta nyt ollaan aika kaukana Pekka Siitoimesta.
Jos suvaitsevaisia nimitellään ’suvakeiksi’, on kyse aika lailla eri asiasta, että maahanmuuttokriittistä nimitellään ’rasistiksi’.
Suvakki on tuore termi, eikä se sisällä historiallista latausta kaikesta mahdollisesta negatiivisesta, mitä termin piiriin voitaisiin mieltää. Mutta ’rasisti’ termiin kuuluu kaikkea erittäin negatiivista lynkkauksista alkaen.
Valemedian hienot sananvapauden puolustajat itkevät lämmintä itkua Vehkoon puolesta.
On totta, että Junes käyttää poliittisista vastustajistaan karkeaa kieltä. Mutta saako Junesta siitä syystä nimitellä natsipelleksi (tai Tuukkaa) ja vihjailla, että johonkin tilaisuuteen saapuessaan näitä täytyy pelätä väkivaltaisuuden vuoksi?
No ei helvetissä saa! Jos nyt ei tule Vehkoolle tuomiota, niin sehän tarkoittaa sitä, että periaatteessa Junes rinnastetaan joukkomurhaajiin, vaikka Juneksen tarkoitus on suojella Suomen kansaa ja sen heikoimpia yksilöitä kaikelta siltä pahalta, mitä ulkomaalaiset rikolliset tuovat mukanaan meille pesiytyessään.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.3.2019 10:30
Vastaa...  Suomi Finland

”Lokkakaan ei väitä, että termit rasisti ja natsi olisivat valheellisia. Syyttäjä ja Lokka sanovat vain, että ne olivat halventavia.”
Tuo siis Vehkoon avustajan lausahdus.
Siis mitä helvettiä? Tuossahan mennään saivartelun kanssa aivan uudenlaiselle tasolle.
Toivottavasti oikeus tajuaa tai ylipäänsä haluaa tajuta, että on eri asia sanoa olevansa ’natsi’ ja ’rasisti’ kuin se, että sanoo olevansa natsi ja/tai rasisti. ’Natsi’ tarkoittaa tietenkin sitä, että ”kun poliittiset vastustajat nimittelevät minua natsiksi, niin kaipa minä sitten olen sellainen”.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.3.2019 16:31
Vastaa...  Suomi Finland

Vehkoo painottaa, että kyse on yhteiskunnallisesti merkittävästä asiasta. Monen sananvapaus on uhattuna, ja erityisesti naistoimittajia ja maahanmuutosta kirjoittavia yritetään vaientaa.
”Tämä on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma, joka on uhka meidän demokratiallemme.”
Syyttäjä ja Lokan avustaja kysyvät molemmat, miksi Vehkoo käytti Lokasta nimityksiä natsi ja rasisti.
”Minusta ne ovat perusteltuja ilmaisuja, kuten tässä on todistettu.”
Fasisti, natsi ja rasisti. Höpö höpö.
Uhka demokratialle on, jos tuollaisia nimityksiä saa vapaasti käyttää poliittisista vastustajista.
Jos poliittisen toimijan tyyli on räväkkä, se ei vielä oikeuta vertaamaan tätä sellaisiin ihmisiin, jotka ovat aiheuttaneet kymmenien miljoonien ihmisten kuoleman.
Vehkoo ja muut saavat Suomessa vapaasti kritisoida Lokkaa, mutta käyttäkööt muita termejä kuin nuo natsi, natsipelle, rasisti tai fasisti. Nuo termit loukkaavat meitä kannattajiakin.
En ole koskaan ottanut mitään yhteyttä Vehkooseen, enkä aio koskaan ottaakaan. Jos joku Lokan kannattaja niin on tehnyt ja palaute on ollut asiatonta, niin ei se oikeuta Vehkoota julistamaan meitä kaikkia natseiksi.

roisto
roisto
20.3.2019 06:46

Vehko ei ilmesty paikalle ja käsittelyä siirretään. Vehkon asian aja vetoaa johonkin käsittämättömään perusteeseen.

Miksu
Miksu
20.3.2019 07:09

IL:n salanimellä kirjoittava trollitoimittelija puhuu vihapuhetta pitkässä vuodatusjutussaan tästä asiasta. Ehdotan seuraavaksi kyseisen tahon haastamista. Poikkeuksellisen törkeä teksti:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f72d16e6-506d-4493-b096-b847b6ee45e3

Miksu
Miksu
20.3.2019 10:00
Vastaa...  Miksu

IL:ssä oli satakunta Junesta puolustavaa ja toimittelijaa arvostelevaa kommenttia ton jutun alla. Yllätys, yllätys, nyt ne katosi bittiavaruuteen! 😂😆😆😂 Alun pätkästä otin kuvakaappauksia ja laitan johonkin kun ehdin. Otin myös kuvakaappauksen tosta toimittelijan ulostuksesta koska mulla on fiilis että myös toi kirjoitus kokonaisuudessaan tulee pian katoamaan bittiavaruuteen…

Frank
Frank
20.3.2019 10:59
Vastaa...  Miksu

Huomio kiinnittyi samaan ja ihan asiallisia olivat. Laita jakoon

Miksu
Miksu
20.3.2019 18:25
Vastaa...  Frank

Juu, toi vaan aika juosten kustu kaappi kun siellä niin paljon kommentteja oli (eli vaan pieni osa niistä näkyy) mutta kyllä siitä jotain näkyy. Ladatkaa toi kuva ja ilman resizea katsokaa niin saa jotain selvääkin.
https://www.jottacloud.com/s/104a1272eb500594b59acc3d7b311b4ab3a

Miksu
Miksu
21.3.2019 10:11
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ihme muuten, että tonne toiseen juttuun on kommentit jätetty. Niitä sellainen palttiarallaa 400 kun nyt tässä aamusella tsekkasin. Jos illalla ehtii niin pitää niitä uusia tavata läpi, mutta kansan mielipide näyttää vahvasti olevan päinvastainen kuin tämän Vehkoon (ja jutut kirjoittavan Solmu Salminen nimisen trollin). Ei mene Vehkoon faktantarkistukset nyt kansalle läpi! 😉

Miksu
Miksu
21.3.2019 10:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Niin juu, se IL:n myöhempi juttu, jossa kommentit edelleen:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5ce83b23-8c27-488a-b0dd-71491106b805

Valtsu
Valtsu
20.3.2019 11:38
Vastaa...  Miksu

Järkyttävän tasoinen kirjoitus täysin aiheen vierestä. Kirjoittaja taitaa kuitenkin käyttää omaa nimeään.

NähtyOn
NähtyOn
20.3.2019 15:25
Vastaa...  Miksu

Laiton kyseiselle paskakasalle hiukan ”fanipostia”.

vitjaantunu Stadilainen
vitjaantunu Stadilainen
20.3.2019 16:21
Vastaa...  Miksu

Tuosta Iltalehden propagandistin jutustakin voisi varmaan tehdä tutkintapyynnön. Sen verran monta valheellista ja leimaavaa väitettä hän paskakirjoituksessaan Lokasta esittää.
Juuri niin kuin Tiina toteaa videolla: nyt mentiin ihan tosissaan näiden ihon alle. Propagandisti Salminen veti herneen peppuun!
Jos tuosta jatkuvasta natsisyyttelystä ei tule loppua niin varmaan voimme alkaa leimaamaan kaikkia esim. muslimeita terroristeiksi? Siis tällä valtamedian logiikalla..? Tämä siitäkin syystä, että nythän meillä viimein on ihan oikeita natseja, joihin nämä kirjoittajat yrittävät meitä valheellisesti yhdistää. Minä ainakaan en kannata kansallissosialismia!
Niin kauan kuin esim. suomalaisista saa esittää täysin yleistäviä ja halventavia väitteitä, mm. alkoholin käytöstä ja väkivaltaisuudesta, tulen itsekin jatkamaan ”vihapuhettani”. Kyllä minulle kelpaa se, että siivotaan kielenkäyttöä mutta silloin taitaa valtamedialta lähteä kaikki keinot mollata kämyjä, koska millään asiatiedoilla he eivät tässä pelissä meille pärjää!

Suomi Finland
Suomi Finland
20.3.2019 18:33

”toimittaja Johanna Vehkoolle luetaan käräjäoikeudessa syyte siitä, että hän nimitteli rasistista trollia Junes Lokkaa asianomistajalle sopimattomalla tavalla”
Trolli? Rasistinen? Tässähän Solmu heittelee täkyjä Juneksen lapaan.
Solmu itse omin sanoin todistaa agendan olemassaolon. Kaikki, jotka lukevat hänen kirjoituksensa ja vertaavat sitä itse käräjillä käsiteltävään asiaan näkevät, että agenda piilee juuri siinä, mitä hän jättää kertomatta. Vehkoon kirjoitus todellakin antaa kaiken muun lisäksi ymmärtää, että Tuukka ja Junes olisivat väkivaltaisia.
Jos Solmu olisi puolueeton, hän ei jättäisi tuota lukijoilta pimentoon. Mutta ei siis minkäänlaista Vehkoo- kritiikkiä ole löydettävissä tuosta tarinasta.
Solmun mielestä näköjään Vehkoolla on täysi oikeus heitellä tuollaisia leimoja.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
21.3.2019 07:18
Vastaa...  Suomi Finland

Solmu pisti aikaisemmin johonkin otsikkoon HallaAhon nimen todella törkyisen asiattomasti.
Kyseessä se puukkopunkkari, joka onnistui karkaamaan poliisilta, koska kuvaa ei julkaistu heti.
Hillitön Solmun keksimä agendajournalismi jyräsi siinäkin, tyyliin ”poliisi ei antanut etumatkaa, VAIKKA HallaAho niin väittää…”
tai jotain sinne päin, mutta ihan tolkuton Solmu-agenda siinä oli. Kuuluko rasmukseen tai RHC-neiteihin… Huokaus.

Jurnu Tiihonen
Jurnu Tiihonen
20.3.2019 07:27

”Hei Yle! Kuulin vaimoni poikaystävältä, että ohjelmassanne näkyi nazi. Meni päivä pilalle. Vieläkin harmittaa. Älkää näyttäkö nazeja enää. t. Runk in Finland” REPS!!

Anonymous
Anonymous
20.3.2019 08:40

tapahtuu vehkoolle mitä vain oikeudessa se on varmaa että ylen toimittajat pistävät oikeuskäsittelyn jälkeen sellaisen näytöksen päälle vehkoon puolesta ja lokkaa vastaan että lokka se roisto on.ja mitä tulee siihen kahvilaan missä vehkoon piti esiintyä jossa oli 4vartijaa ja1poliisi niin lokka ja kuru taisivat olla ainoat katsojat.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
20.3.2019 08:43

Kissakin sen tietää -globalismi on se vihollinen jota vastaan pitää taistella! Kaikki muu on vain sivuoireita.

tarkkailija
tarkkailija
20.3.2019 09:34

päivän iltalehti näyttää ,,, missä mennään suomessa ja kuka saa sanoa ja mitä

Särmääjä
Särmääjä
20.3.2019 16:35
Vastaa...  tarkkailija

Solmulla on äärimmäisen massiivinen someraivo

vinkkejä perusteluihin vehkon nujertamiseksi pitkä asia yhteys lista näiden hyvävelijien nais toimitajien in side politisoituneesta media mafiasta
vinkkejä perusteluihin vehkon nujertamiseksi pitkä asia yhteys lista näiden hyvävelijien nais toimitajien in side politisoituneesta media mafiasta
20.3.2019 11:13

junes voisi vedota Että miten tälläinen ääri vasemmiston silmin asiat suodatava ääri feministi
voi mika toimia puoleetomana toimittajana valtamediassaoikeidton valhein demonisijana *se juttu ylellä*ymm
oliko hän sokea esim NYT julkaisun Ari L palkitun toimittajan tapauksessa
miksi toimitajat sAavat sanoa mitä huvitaa ja vihapuhua
tapauukset kärkäinen brother crismas
aku louhimies porin jazz METSÄKEO JULKIKSET
Mee toon kampanjan syytömät ääri feminismi toimittajien uhrit *kuten vehko on*
joidenka valtamedian uhrit ovat nistaneet toimitajia kohtaan ilmeisesti
hänen mielestän väärin perustein rikos syyteet
Näkökulma: Tänään nähdään irvokas puuhasteluhetki Oulun käräjäoikeudessa
Toimittaja Johanna Vehkoolle luetaan käräjäoikeudessa syyte siitä, että hän nimitteli Junes Lokkaa asianomistajalle sopimattomalla tavalla.
Kunnianloukkausjutussa ei ole moneltakaan osin päätä eikä häntää
, kirjoittaa Iltalehden rikos- ja oikeustoimittaja *IL Solmu Salminen*.
**eikö tämä ole irvokasta vasemmiston faktaa** ääri politisoitunutta ääri vasemnalle
olevaa puolueetonta toimintaa
paisi että tarkoitus on vetää oikeistioa hanuriin valehtelemalla heistä törkeästi
huom vihapuhumalla paskaa esim että he ovat kuin 1940 luvun tyylisiä identtisiä nazeija
Huhumyllyn taustalla vaikuttavat ***etenkin äärioikeistoa tutkiva*** voi jeesus kun vihaava
journalismikollektiivi**
Kaivuri ja verkon disinformaatiosta tiedottava Sylttytehdas-kollektiivi.
MIETIKÄÄ OIKEASTI KEITÄ HE OVAT
https://huhumylly.info/mika-huhumylly/
Kaivurista mukana ovat olleet:
Mikael Brunila (mm. tekninen toteutus)
Veikka Lahtinen
Ja Sylttytehtaasta:
Petra Nyqvist
Johanna Vehkoo
Vehkoo kirjoittaa Ylen Kuningaskuluttajan sivuille joka toinen viikko ilmestyvää Valheenpaljastaja-juttusarjaa. Huhumylly sai alkunsa, kun Valheenpaljastaja kertoi saksalaisesta Hoaxmap-projektista.
Kollektiivien ulkopuolelta projektissa ovat olleet mukana:
Dan Koivulaakso
Aleksi Lilleberg (tekninen toteutus)
Marsh Norris (logon suunnittelu)
Huhumylly on toteuttu talkoovoimin. Työlle ei ole haettu rahoitusta mistään.
Samalla mietikää esim NYT Julkaisun valheita poliiseja vastaan* rasistinen facebook ryhmä*valeet
HS Ratsia ymm
D.T Uusoinin viha puhe sekä toimitajilta että komentojilta näissä
valtamedian vasemmisto liberaaleissa julkaisuissa
mistä he käivat lähde tietonsa CNN
Esm MTV3
merja yli anttilan ex työnantaja tavalaan Vehkon pomo nykyään Ylellä
ja kun tiedetään Meja ylianttilan asenne niin …….
Merja Ylä-Anttila Ylen toimitusjohtajaksi – taistelevien totuuksien aika jatkuu
Turun terrori-iskun jälkipyykki
https://www.suomenuutiset.fi/merja-yla-anttila-ylen-toimitusjohtajaksi-taistelevien-totuuksien-aika-jatkuu/
Ville Niinistö lähti höökimään etunojassa, kun tilanteet on päällä
ja huhuja tulee vaikka minkälaisia, niin lähtee levittämään sitä tarkastamatta,
että mitä oikeasti on tapahtunut, Ylä-Anttila selitteli **vihervasuri* Niinistön toimintaa seminaariväelle.
Samanlaista lempeää pitkämielisyyttä ei enää riittänyt Jussi Halla-aholle (ps.).
Kun perussuomalaisten puheenjohtaja jakoi somessa vaihtoehtomedian uutisen
Turun Sanomat ei myöskään missään vaiheessa ole julkaissut sellaista kuvaa,
jossa Hosseini auttaisi uhreja, vaikka toimittaja Rebekka Härkönen väitti sellaisen nähneensä.
MIETIKÄÄ KENEN JUTTU KUKA PÄÄTOIMITTAJANA
HERRAN JUMALA TÄTÄ VALTAMEDIAN HYVÄ VELI VASEMMISTO VIHEIDEN TOIMITTAJIEN
YHTEISTYÖ KORRUPTIOTA
https://www.hs.fi/nyt/art-2000005627136.html Johanna vehkon NYT
Rebekka Härkönen kirjoitti yhden jutun ja joutui pakenemaan kotikaupungistaan uhkausten vuoksi –
Nyt hän kertoo, miksi nykylaki ei suojele vihapuheen uhreja tarpeeksi
Viime elokuussa Rebekka Härkönen kirjoitti jutun, joka muutti yllättävällä tavalla hänen elämänsä.
Yle valitsi uuden toimitusjohtajansa kaikessa hiljaisuudessa:
Merja Ylä-Anttilasta tulee aviomiehensä pomo
Toimitusjohtajaa ei olisi tarvinnut palkata
Salailu on mahdollista, koska Yle toimii osakeyhtiömuodossa eikä se ole julkisyhteisö, joihin jätetyt työhakemukset taas ovat julkisia. Salailu näyttäytyy silti kyseenalaisena, koska Ylen toiminta rahoitetaan käytännössä kokonaan veronmaksajien rahoilla.
PS HESARI NOSTAA JUTUSAN IHMISIÄ ESILLE Jotka eivät liity koko nyt käsiteltävään asiaan
KUN HEIDÄN tuttava vasemmistolainen feministi propagadisti mafian yksi jäsen
TOIMITAJANSA ON SYYTETYJEN PEKILLÄ
OHI KOKO PÄÄ ASIAN
tämä on oikeasti kunnian loukkaus
Toimintamalli tuli näkyväksi MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin oikeudenkäynnissä. Hän ja kanssasyytetty Johan Bäckman ulkoistivat likaisen työn kannattajilleen julkaisemalla uhrien yhteystietoja.
Janitskin sai Helsingin käräjäoikeudessa ehdottoman vankeustuomion, Bäckman ehdollisen. He ovat valittaneet tuomioistaan hovioikeuteen.
// PUHEENJOHTAJA Hanne Aho //
jatkaa, että ulkomailta on omaksuttu myös malli, jossa vastustajiksi leimattuja kiusataan
tehtailemalla tutkintapyyntöjä matalalla kynnyksellä.”Kyseessä on malli, jolla pyritään murentamaan
***yhteiskuntaa ja demokratiaa** HOLY SHIT . Me emme ole yhteiskuntana valmistautuneet tähän kovin hyvin.
AHAAA
@RebekkaHarkonen
26. maalisk. 2018,
Tsemppiä oikeusvääntöön, @JessikkaAro !** Kokemuksesta**
tiedän, että ne ovat joka tapauksessa täydellisen hanurista uhrin kannalta.
**Vaikka oikeus sitten voittais**Eli kun nämä kaksi ovat hävineet perätömät ilmianto
kunnian loukaus syytensä* esim MV n
yhteiskuntaa ja demokratiaa. Me emme ole yhteiskuntana valmistautuneet tähän kovin hyvin.”
kuka niitä oikein tehtailee oikeasti mietikää mitä valheelista kuraa hän puhuu
keitä siellä käräjillä oleen oikein tuomittu vihapuheesta kun valtamedian toimitajat
niitä perätömiä rikos ilmoituksia tehtailevat
esim
JESSIKA ARO- REBEKKA HÄRKÖNEN
ja loppu tulos reilun demograatiseti ilman valtamedian avustusta
viha puheen demonisoinin häntä kohtaa juuri Askenkin
// PUHEENJOHTAJA Hanne Aho // Sulla Viha puhella halveksinalla *täysin ohi aiheen kontekstin*
***tarkoitukselisesti**** mustamallata näitä herroja ja mitä he edustavat **poliitisesti**
Toimintamalli tuli näkyväksi MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin oikeudenkäynnissä. Hän ja kanssasyytetty Johan Bäckman ulkoistivat likaisen työn kannattajilleen julkaisemalla uhrien yhteystietoja.
Janitskin sai Helsingin käräjäoikeudessa ehdottoman vankeustuomion, Bäckman ehdollisen. He ovat valittaneet tuomioistaan hovioikeuteen.
ja valtamedian ei noitavainoja ja viha puheetomat tviher vassuri koulukiusajin verratavat psyko valehteijat
juuri itse niitä kunniankoukkaus syyteuitä tehtäilevat herkkä hipiäisimat vinkujat
toimittajat hyppivät riemusta soihdut kädessä martyyreina
**MV:n Janitskinin pakkoluovutus Suomeen **
nyt on pakko pyytää anteeksi jutun pituutta mutta kun tämä kuvio ei lyhyemmin tulisi julki
olen teidän puolellanne en vastaan

Viistoontunu Stadilainen
Viistoontunu Stadilainen
20.3.2019 16:35

Kirjoitat sinänsä ihan asiaa, mutten tiedä onko tämä kommenttiosasto ihan oikea paikka tähän…
Nyt voisi olla aika perustaa oma blogi. Paavo tai joku muu täällä ehkä voi opastaa miten saat sellaisen avattua esim. Word Pressissä tms..?
Jos sinulla on jotain mielenkiintoista sanottavaa, saat varmasti lukijakunnan rakennettua lyhyessäkin ajassa! Onnea!

Zervuska Haidis!!!
Zervuska Haidis!!!
20.3.2019 12:01

Uuno Turhapuro Armeijan Leivissä konekirjoitus
vertaus askeisen jutun kirjoituksen nopeisiin virheisiin
ja sen lopputulos sori hävetää ehkä koko litanja
nyt loppui tämä leikki kaikkien riemuksi jopa *alle kirjoitaneen*laskeneen* puolesta
mulla on keski sormessa jänne tuppi tulehdus ja rakko sormessa
perse täynnä *istuna* haavoja
Zervuska Haidis!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dF3V4MVBEys
öööö
https://www.youtube.com/watch?v=4VNBu7wpluY

viimeisitä viimeinen on vaan pakko tämän mielipuolisuuden edessä
viimeisitä viimeinen on vaan pakko tämän mielipuolisuuden edessä
20.3.2019 13:38

katsokaa tätä kuvaa symboolisesti kumpi osapuoli on vapautuneeman näköinen
https://img.ilcdn.fi/sREIIQkkd70bXzXsxpVvM3F90g4=/full-fit-in/2048x/img-s3.ilcdn.fi/4fbfd0e649f8dd53f29cfdb9c7e27ed991e12d40fadd493efc5f48b76a70dbc6.jpg
mietikää vehko luimuilee käsiensä takana ja juneksella lamer salissa toditamassa tapahtumia
missä on ylen IL IS HS huomio huomio *LIVE Läheys* kamerat tuolla salissa
koska jälki uutisoinissa Yle ymm
VOI aina manipuloi tapauksista haastateluista editoiden videoihnsa * mieluisimmat* hetket eetriin *
kuten kun johana vehko haukku oikUeis sallissa taas häntä naziksi
ILTALEHDEN KOKO AKENDA PERUSTUU SIIHEN HEIDÄN JUTUISAA
paradoksalista syyte on juuri sen aiheen käsittely
NAZI SYYTÖKSISTÄ LOUKAAVASI VEHKON YLEN YMM ..TOIMITTAJAN SUULLA JUNEKSELLE
mutta nyt hän johanna vehko käytää oikeutta hyväkseen
eli haukkuman esiin tuomiseen todisteluun pelkästään sitä *että junes on nazi rasisti*
siis mitä vittua miten tämä voidaan sallia oikeudessa
ILTALEHTI
1
Vehkoo on asianajansa kanssa toimittanut käräjäoikeuteen peräti 37-sivuisen vastauksen. Puolustuksen mukaan Lokka on itsekin nimittänyt itseään
rasistiksi ja natsiksi.
Mies on saanut vastikään tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
2
Junes Lokka selittää väitettyjä natsiyhteyksiään oikeudessa –
Johanna Vehkoon kasvoille levisi epäuskoinen ilme
Oululainen kaupunginvaltuutettu Junes Lokka vastasi oikeudessa todisteisiin,
***joita toimittaja Johanna Vehkoo **esitti hänen natsiyhteyksistään.**
SIIS EDELEEN MITÄ VITTUA
TÄSSÄ JUTUSSA EI PUHTAKAAN MUUSTA KUIN ETTÄ JUNES ON RASISTI NAZI
Miten helvetissä nämä asiat voidaan käntää suomen valtamedian
ääri vasuri toimitajien jutuissa näin pää laeleen en tajua
lPS –Laskekaa kuinka monta /nazi/rasisti *junesta leimavaa*
siis juuri stä hänen kunniaa loukaavaa sanaa jutussa
iltalehden ääri loukaavassa jutussa
heti lööpissä 2 kertaa
Junes Lokka selittää väitettyjä****1* natsiyhteyksiään oikeudessa ****-
Johanna Vehkoon kasvoille levisi epäuskoinen ilme
Tänään klo 11:30
Oululainen kaupunginvaltuutettu Junes Lokka vastasi oikeudessa todisteisiin, j
oita toimittaja ****Johanna Vehkoo esitti hänen 2–****natsiyhteyksistään***.
miten helvetissä tämä voi olla mahdollista
iltalehden harjoittamana
mietikää oikeasti mitä he tekevät
syylistävät junesta naziksi surutta ilman mitään estoja
Johanna vehko lymyille oikeiston konservatiivien live kameroilta naama maassa
missä on johanan sermi
Aivan helvetin kipeetä ILTALEHDEN journalismia
TÄSSÄHÄN NÄKEE KUINKA HARHAISIA NÄMÄ IL SOLMU SALMISET OVAT
Ja kuinka sokeita he ovat siitä
mitä he tekevät juuri itse pahiten
eli kiusaavat viha puhuvat leimaavat demoniosoivat
ja mistä muita silti *syyttävät yksipuolisesti*
OIkEASTI missä helvetin VIHER myrkky kuplassa nämä IL Salmiset elävät
JUNEKSELLE VIHJE
ILTALEHTI MYÖS KÄRÄJILLE TÄSTÄ JUTUSTA
Junes Lokka selittää väitettyjä*** natsiyhteyksiään oikeudessa ****-
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/04ed74a4-2582-4711-ae55-b053ab541128
IL Solmu salminen
E ole koskaan törmannyt näin kaksinais moralistiseen jutuun aikaismmin
ja miten se käänetään jollian kierolla psykologialla
syytetyn puolustus asianajan äärimäseksi propagandaksi naziksi jälleen haukkuen
jo enestään nazksi leimarttua
jonka takia juuri Johanna vehko tuolla istuu OIKEUDESSA
suomen laki oikeusjärjestemmä hänet sinne passittetuna
junes ei ole se syytety Vit….IL . solmu salminen
VAAN KOLEEGASI Vähemmän arvostettu freelanser TOIMITTAJA JOHANNA VEHKO
ÄÄRI VASEMMISTO Ääri feministi ilmeiseti myös miesten vihaajja joka junes on
Nämä perkeleet kuvitelvat olevansa suomen lakien yläpuolella
tuomareita ja syytäjien puolustus asianajajien vastavalla mandaatilla
koulutuksella valalla varustetuina
pekästään /journalisteina tittelilään/ esim ILTALEHTI solmu salminen
sillä erotuksella jos journalisti joutuu syytetyn penkile
ja hänet tuomitaan päätös
on aina epä demokraatinen sen irvikuva kuullemma väärä päätös
sananvautta kaventava irvokas päätös suomen lain totutajilta tuomarilta
he muutuvat valtamedian toimitajin silmissä oudosti viholisiksi jos päätös ei miellytä
ja aloitavat tämän ehkä tuomarin armotoman noita vainokampanjan medioidensa sisällä kuten
HS teki valtionpetos jutussa kun nuijitiin savuavia kovalevyjä
ja poliisi teki hirveän koti etsinän muka ilman mitään oikeutta
vaikka oikeasti heillä oli täydet valtuudet siihen
mutta HS itkee verta vieläkin kuinka valtio potkii journalistia päähän epäoikeuden mukasesti muka
eli hehän toimivat kuin ääri vaemmiston anarkistit suomen lakia vastustaen oikeasti
ihan sama asenne vääriin tuomioihin kuten anarkisteilakin uuden vuoden jälkeen
kuka uskoo savuaviin kova levyihin kysymys

nän taputavan Göbbelisin Has Risen from the Graven juupa joella
nän taputavan Göbbelisin Has Risen from the Graven juupa joella
20.3.2019 17:00

**Loukkauksia netissä jakeleva*** Junes Lokka
vei Johanna Vehkoon oikeuteen kunniansa loukkaamisesta –
Toimittaja:
Johanna Vehkoon
**Natsia saa kutsua natsiksi**
tätä kai tarkoitit ja Demarien puolue lehti näytää sen ihan itse
mihin vehko pyrkii muiden kavereidensa
mafia hyvä veli vasuri journalistien kanssa *Natsia saa kutsua natsiksi**
mutta kun se väute pitäisi ensin todistaa faktaksi
ja hups johanna vehkon Aihuttama kunnianloukkaus
käänetääkin valtamediassa juneksen Nazi oikeuden käynniksi *eli onko *junes Aito pesunkestävä Nazi*
kerro oma mielipiteesi asiaan
mutta lue ensin wikipediasta mitä nazimi on ja vertaa sitä junekseen vuonna 2019
https://fi.wikipedia.org/wiki/Uusnatsismi
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi
https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsi-Saksa
junes edustaa juuri heitä kuten Mengel Gobbels itse Aatu Goorig ymm….
hän on kävelevä Zyklon B pullo
ÖHÖM Johannan mielestä
JA TOIMII SAMANLAILA OULUSSA KUNNALIS POLIITIKASSA
SUUNNITELEN KAASUKAMMOITA
JA OULUSSAHAN ON*PAKOTETTU YKSIPUOLUE JÄRJESTELMÄ*
OULUN 1Nazin Takia
siksi johanna vehkolla ON TÄYSIN PERUSTELUT *Natsia saa kutsua natsiksi**
AMMATTINA JUMALASTA SEURAAVA
FREELANSER RAHASTA VALTAMEDIAN MANDAATILLA JOURNALISTISET SYYT
IKUTSUA SUOMALAISIA OIKEISTON HMISIÄ VUONNA 2019 NAZIKSI
VAIN SIKSI ETTÄ HÄN ON VASEMMISTIOLAINEN
SILTI OMASTA JA KAVERI JOURNALISTIENSA MIELESTÄ
OBJEKTIVINEN PUOLUEETON VIRKAAJA VAIKKA OIKEASTI
HÄN ON IDIOOTTI YLIMIELINEN NOITA VAINOAJA UMPI POLITISOITUNUT NARSISTI
ÄÄRI FEMINEISTI VALEHTELIJA JONKA AJATUKSEN JUOKSU ON PUHDASTA
HYSTEERISTÄ PSYKOOSIA Natsia saa kutsua natsiksi**
Kunkas monta nazia löydät tästä kirjoituksesta
perkele syylistyn samaan kuin demari media
mutta *hiusen eri kantilta katsottuna *
Junes Vehkoon mielestä
https://www.youtube.com/watch?v=9B3yWSDtjHM

Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
20.3.2019 17:10

Seurasin HSn kirjoittelua ”oikeuden” kulusta. Sain lukemastani sellaisen kuvan, että Junes Lokka oli siellä syytettynä ??

Ai jai
Ai jai
20.3.2019 17:26
Vastaa...  Jarno Lehmussalo

Toimittajan ja kaupunginvaltuutetun oikeudenkäynti on merkittävä tapaus vihapuheen rajanvedossa –
”Saako *varasta nimittää varkaaksi?**”
heh heh yle
oletepa nokkella/ notkea rotta*
väntämäämään akendanne suomi nazi noita vainonnen *varkaudeksi*
vittu johanna saa tukea Natsia saa kutsua natsiksi*
ja Göbbels kuoli nauruun helsingin käräjä oikeuden pihaan
Rikosoikeuden professorin mukaan tapauksessa
on kyse siitä, loukkasiko toimittaja valtuutettua ihmisenä.
Unkariin mä koko illan tuijjotin DADA DADA DAA
https://www.youtube.com/watch?v=Y8ljxN7_AAw

Vittuuntunut Stadilaine'
Vittuuntunut Stadilaine'
20.3.2019 17:58
Vastaa...  Jarno Lehmussalo

Iltalehdessä aivan fantastista ulinaa!!! Esim:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5ce83b23-8c27-488a-b0dd-71491106b805
Itkuakin kuulema väännettiin 🙂
Kysymys: onko kukaan käynyt FYYSISESTI Vehkoon kimppuun tämän väitetyn ”maalittamisen” johdosta?! Joutuuko Vehkoo varomaan ja liikkumaan vaikkapa yleisötapahtumissa henkivartijoiden kanssa pelätessään fyysisiä hyökkäyksiä, joita itse on ollut aiheuttamassa mm. Lokkaa vastaan?!
Nuo paskatoimittajien selittelyt Lokkaa vastaan ovat todella säälittäviä ja osa heidän murenevaa uskottavuuttaan. Lehdistössä on nyt käynnissä kaksinaismoralismin maailmanmestaruuskisat. Lajeina mm. verbaali- ja logiikka-akrobatia sekä todistepujottelu.

Särmääjä
Särmääjä
20.3.2019 18:36

Roskalehdillä menny kovaa tunteisiin. Junes saanu ihan älyttömästi mainosta niiden turhautuneista purkauksesta.

Miksu
Miksu
20.3.2019 19:30

Nyt IL:ssä juttu Vehkoon itkemisistä ja ainakin vielä kommentit näkyvissä. Nyt otin niistä kunnollisen kuvakaapin, mutta kommenttia sinne tulee nyt sellaista tahtia etten koko ajan ehti uutta kaappia ottamaan etenkin kun kohta läksin saunaan. Siellä nyt jo kolmatta sataa kommenttia, joista n. 90% puolustaa Lokkaa. Jos kommentit taas katoaa bittiavaruuteen niin uploadaan ne, jotka on tallessa, taas jonnekin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5ce83b23-8c27-488a-b0dd-71491106b805

kanander
kanander
20.3.2019 19:38

Onko Vehkoo Juicen tytär, kun on niin kovasti sen näköinen kuin Juice oli nuorena?