Afrikaano kaappasi bussin Italiassa Milanossa

Italiassa Milanossa tehtiin eilen kummallinen terrori-isku, jossa senegalilainen 47-vuotias Ousseynou Syn kaappasi täydessä lastissa olleen linja-auton ja sytytti lopuksi sen tuleen.

Bussissa oli tekohetkellä 51 kouluikäistä lasta. Syn oli oikeasti bussinkuljettaja ja matkalla hän ikäänkuin yhtäkkiä kaappasi bussin ja suuntasi sen pois normireitiltä.
Miehen motiivi teolle oli se, että Italia ei päästä enää afrikaanoja Libyasta meren yli rantautumaan Italian rannikolle. Mies oli uhonnut lapsille bussissa, että jos Italia ei lopeta joukkomurhaamista merellä hän tappaa kaikki lapset. Mies oli myös huutanut, että kukaan ei selviä kuolemanbussin kyydistä.
Mies oli myös kerännyt lapsilta puhelimet pois, mutta yksi neuvokas 13-vuotias nuorukainen onnistui piilottamaan puhelimensa ja sai soitettua isälleen matkan aikana.

 
Lopulta poliisi onnistui lopulta kiilaamaan pakenevan bussin moottoritiellä. Kun auto saatiin pysähtymään poliisit onnistuivat pelastamaan kaikki lapset ennenkuin mies sytytti bussin tuleen. Kukaan ei loukkaantunut, mutta lapset järkyttyivät.
Milanon terrorismintorjuntapäällikkö Alberto Nobilin mukaan Ousseynou Syn ei kuulunut mihinkään terroristiryhmään. Syniltä harkitaan nyt kansalaisuuden poistoa ja karkoitusta tuomion lisäksi.
Linkin takaa löytyy filminpätkä kun bussi saatiin lopulta pysähtymään.
http://www.ilgiornale.it/video/milano/aiuto-scappa-scappa-bus-sperona-i-carabinieri-terrore-dei-1666047.html?mobile_detect=false

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JK

Oi kun Ousseynou Syn osaisi vetää suomalaisittain ja kertoisi saaneensa paniikkikohtauksen, eihän se mikään terroriteko ollut, eihän?

Tupauuno

Yksittäistapauksia sanoisi pöyristynyt Mykkänen. Sitä paitsi sytyttäähän ne kantaitalialaisetkin busseja tuleen.

Paavo Pökäle

Sipilä on koomassa, kun hänen ikioma kaverinsa pidätettiin. Miksi tuolla vielä harkitaan kansalaisuuden poistoa. Sehän pitäisi kuulua neekerille kuin manulle illalinen. Parempi olisi poistaa koko ukko muonavahvuudesta, niin tulisim halvemmaksi. Mitä maksaakaan yksi 44 mm. pati?

Barilla

Kaveri oli myös tunnettu seksuaalirikollinen, joten kiva kun sai ajaa oikein koulubussia.

Anonymous

ja näitä koulutetaan suomessakin kuskeiksi,toivottavasti silloin on kyydissä niitä joitten mielestä nämä ovat rikkaus ja voimavara.niin ja voisihan siellä sipiläkin kyydissä olla.

Heppu Korhonen

Se olisi jo näkemisen arvoista kun bussikuski ja matkustaja Sipilä kilpailisivat kumpi on enemmän shokissa.
Luultavasti Sipilä, koska kokemus.

peräpää

Afrikaano otti mallia Suomesta mutta hoiti homman loppuun.

Jarno Viitanen

Täällä epäonnistuminen ei aiheuttanut ku sakot…. Kattellaan mitä Italiassa saa… Vai tulisiko tänne pakoon… Kun ne pistää vankilaan…

Tuo mukavasti säpinää päivän touhuihin. Lisää tällaista

Aika keppostelija:):):)

Pena

Eikös nämä lahjakkaat moniosaajat ajele myös takseilla jo Helsingissäkin. Monikulttuuria kerrakseen.

Pinlaareni

Hirvittää ajatellakin, minkälaisen kepposen tuo keneeri olisi saanut aikaiseksi ilman tuota neuvokasta poikaa. Päästetty vielä kuskaamaan lapsia. Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi matuja halutaan kouluttaa bussikuskeiksi – Scania-kuskeiksi kouluttamisesta puhumattakaan.
Suvakki-”logiikalla” tällaisten tapausten ehkäisemiseksi Italian pitäisi nyt vaan sallia matu-invaasio, eikä rasistisesti pitää rannikkoaan suljettuna. Koska muuten suvakki polkee jalkaa ja kirkuu kuin vehkoo eräällä videolla. Video vehkoon kirkumisesta löytyy esim. Twitteristä.

Anonymous

Se merellä tappaminen loppuu kun ei noudeta enää ketään Libyan rannikolta. Sama juttu Australian suhteen, jossa merellä kuoleminen loppui kun ihmiset tajusivat etteivät pääse maihin, vaan käännytyksen, jos yrittävät tulla laittomasti.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Anonymous

toivottavasti tarkoitat omaa kotiasi kuten sipilä

Anonymous

Sarkasmi on vaikea laji….

Jo sivustaseuraaja

Onneksi itsellä ei enää ole pieniä lapsia koska he olisivat jatkuavassa vaarassa joutua kehitysmaalaisten seksuaalirikosten uhreiksi tai muuten tapaetuksi tulemisen vaarassa. Säälin tulevia sukupolvia ja heidän jälkeläisiään Euroopassa koska päättäjät ovat muuttaneet sivistyneen maailman brutaaliksi pedofiilien temmelyskentäksi. Vastustakaa kersat nykyistä väestönvaihtoa ja päättäjiä ennemmin kuin ilmasto mellakointia.

rasistinen, kelvoton nazi

No niin.
Ylessä on hiljaisuus niin totaalista, että korvia oikein särkee.

Suomi Finland

En ole valtamediassa nähnyt ainoatakaan juttua tästä tapahtumasta. Onko todella niin, ettei koulubussin kaappaaminen ole uutinen Suomessa? Agendajournalismia. Senhän ne yrittää viimeiseen asti kiistää, mutta näyttöä on jo vaikka kuinka. Vai mitä, Solmu Salminen?

toni lajos

Bensakanisterin kanssa aamuvuoroon saapuvan muuttajan aikeet selvitettävä, sanokoot yksityisyyttä valvovat viranomaiset mitä tahansa…