Afrikaano kaappasi bussin Italiassa Milanossa

Italiassa Milanossa tehtiin eilen kummallinen terrori-isku, jossa senegalilainen 47-vuotias Ousseynou Syn kaappasi täydessä lastissa olleen linja-auton ja sytytti lopuksi sen tuleen.

Bussissa oli tekohetkellä 51 kouluikäistä lasta. Syn oli oikeasti bussinkuljettaja ja matkalla hän ikäänkuin yhtäkkiä kaappasi bussin ja suuntasi sen pois normireitiltä.
Miehen motiivi teolle oli se, että Italia ei päästä enää afrikaanoja Libyasta meren yli rantautumaan Italian rannikolle. Mies oli uhonnut lapsille bussissa, että jos Italia ei lopeta joukkomurhaamista merellä hän tappaa kaikki lapset. Mies oli myös huutanut, että kukaan ei selviä kuolemanbussin kyydistä.
Mies oli myös kerännyt lapsilta puhelimet pois, mutta yksi neuvokas 13-vuotias nuorukainen onnistui piilottamaan puhelimensa ja sai soitettua isälleen matkan aikana.

 
Lopulta poliisi onnistui lopulta kiilaamaan pakenevan bussin moottoritiellä. Kun auto saatiin pysähtymään poliisit onnistuivat pelastamaan kaikki lapset ennenkuin mies sytytti bussin tuleen. Kukaan ei loukkaantunut, mutta lapset järkyttyivät.
Milanon terrorismintorjuntapäällikkö Alberto Nobilin mukaan Ousseynou Syn ei kuulunut mihinkään terroristiryhmään. Syniltä harkitaan nyt kansalaisuuden poistoa ja karkoitusta tuomion lisäksi.
Linkin takaa löytyy filminpätkä kun bussi saatiin lopulta pysähtymään.
http://www.ilgiornale.it/video/milano/aiuto-scappa-scappa-bus-sperona-i-carabinieri-terrore-dei-1666047.html?mobile_detect=false