Valtamedian paatos Oulun moskeija-iskuista kosahti

Eilinen Oulussa annetun raiskaustuomion teko tapahtui Oulun moskeijassa. Vajaan neljän vuoden vankeuteen tuomittu Muso Asoev toimitti ainakin osan lapsen ahdisteluistaan Oulun moskeijan tiloissa.

Asoev toimi moskeijassa jonkinlaisena lasten uskonnollisena opettajana. Nyt kyseessä olevan lapsen kohdalla Asoev ei voinut hillitä itseään vaan teki useita seksuaalisia lähentymisiä tyttöä kohtaa. Luultavasti Asoev olisi raiskannut tytön oikeasti, jos tyttö ei olisi osannut kertoa tapahtumista sivullisille. Oikeuden mukaan teko, vaikka täyttikin raiskauksen tunnusmerkit, Asoev kopeloi tyttöä seksuaalisesti mm. tämän alapäästä, mutta ei suorittanut yhdyntää.
On merkittävää huomata, että moskeijan päällikkö Abdul Mannan oli niin ikään todistajana oikeudessa. Vaikka oikeuden päätöksestä ei tule selville mitä Mannan on kertonut, silti asiaa voidaan avata hieman.
 
Oulun moskeija on joutunut viime aikoina useiden tihutöiden kohteeksi.
Moskeijan ikkunoita on rikottu ja seiniä töherretty. Nämä teot on kerrottu olevan suomalaisten rasistien ja natsien tekosia.
Pt-media otti asiasta selvää.
Muuan Oulussa jo lapsesta asti asunut irakilainen 40-vuotias mies kertoo, että ei ole uskonut alusta astikaan, että moskeijan tekojen takana olisi kantasuomalaisia. Irakilainen on työskennellyt vuosia Oulun naapurikaupungissa Iissä pizzeriassa ja asunut Oulussa. Nykyään mies asuu Tukholmassa, mutta hänellä on tiiviit yhteydet Oulun suuntaan, sillä hänen perheensä asuu siellä edelleen.
– Jossain vaiheessa nousi esille huhuja, että moskeijassa oli tapahtunut epäsopivia tekoja. Esille tuli jotain lapseen tai lapsiin kohdistuvia seksuaalisia tekoja. En usko, että kyseessä oli mikään systemaattinen toimi vaan lähinnä yhden pervertikon tekosia. Tiedän kyseisen miehen (Asoevin) vaikka en tunnekaan häntä.
Irakilaisen mukaan kaikki Oulun muslimit tietävät mikä taho on moskeijan tuhotöiden takana. Kukaan heistä ei yritä syyttää teosta suomalaisia, se on lähinnä suomalaisen median sepittämää tarinaa.
– Ainakin osan tihutöiden takana on jonkinlainen kosto ja turhautuminen siitä mitä on tapahtunut. Suomalaiset eivät ymmärrä sitä, että muslimiyhteisö on pieni ja kaikki tietävät mitä tapahtuu yhteisön sisällä. Toisaalta useimmat muslimit eivät ymmärrä mitä suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu. He eivät osaa kuin tönkkösuomea, eivät lue lehtiä, eivät seuraa uutisia ja ovat ihan pihalla mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu.
– Kun alkoi levitä huhua niin tietyt tahot kiehuivat (irakilainen ei halua mainita erikseen mitään tahoa, mutta luultvasti hän tarkoittaa tässä seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneen tytön puolella olevia ihmisiä). He ovat moskeijan tihutöiden takana. Itselleni tämä asia on aivan selvä. Oululaiset ovat mukavia ja välittömiä ihmisiä, eivät he tee tihutöitä.
Irakilaisen lainaus loppuu.
Näin ollen lienee aivan selvää, että rasisminvastustelijat ja valtamedia on pyrkinyt levittämään tarinaa oululaisista rasisteista. Se sopi hyvin siihen agendaan, jonka mukaan raiskaukset aiheuttivat lisääntyvää rasismia.