Valtamedian paatos Oulun moskeija-iskuista kosahti

Eilinen Oulussa annetun raiskaustuomion teko tapahtui Oulun moskeijassa. Vajaan neljän vuoden vankeuteen tuomittu Muso Asoev toimitti ainakin osan lapsen ahdisteluistaan Oulun moskeijan tiloissa.

Asoev toimi moskeijassa jonkinlaisena lasten uskonnollisena opettajana. Nyt kyseessä olevan lapsen kohdalla Asoev ei voinut hillitä itseään vaan teki useita seksuaalisia lähentymisiä tyttöä kohtaa. Luultavasti Asoev olisi raiskannut tytön oikeasti, jos tyttö ei olisi osannut kertoa tapahtumista sivullisille. Oikeuden mukaan teko, vaikka täyttikin raiskauksen tunnusmerkit, Asoev kopeloi tyttöä seksuaalisesti mm. tämän alapäästä, mutta ei suorittanut yhdyntää.
On merkittävää huomata, että moskeijan päällikkö Abdul Mannan oli niin ikään todistajana oikeudessa. Vaikka oikeuden päätöksestä ei tule selville mitä Mannan on kertonut, silti asiaa voidaan avata hieman.
 
Oulun moskeija on joutunut viime aikoina useiden tihutöiden kohteeksi.
Moskeijan ikkunoita on rikottu ja seiniä töherretty. Nämä teot on kerrottu olevan suomalaisten rasistien ja natsien tekosia.
Pt-media otti asiasta selvää.
Muuan Oulussa jo lapsesta asti asunut irakilainen 40-vuotias mies kertoo, että ei ole uskonut alusta astikaan, että moskeijan tekojen takana olisi kantasuomalaisia. Irakilainen on työskennellyt vuosia Oulun naapurikaupungissa Iissä pizzeriassa ja asunut Oulussa. Nykyään mies asuu Tukholmassa, mutta hänellä on tiiviit yhteydet Oulun suuntaan, sillä hänen perheensä asuu siellä edelleen.
– Jossain vaiheessa nousi esille huhuja, että moskeijassa oli tapahtunut epäsopivia tekoja. Esille tuli jotain lapseen tai lapsiin kohdistuvia seksuaalisia tekoja. En usko, että kyseessä oli mikään systemaattinen toimi vaan lähinnä yhden pervertikon tekosia. Tiedän kyseisen miehen (Asoevin) vaikka en tunnekaan häntä.
Irakilaisen mukaan kaikki Oulun muslimit tietävät mikä taho on moskeijan tuhotöiden takana. Kukaan heistä ei yritä syyttää teosta suomalaisia, se on lähinnä suomalaisen median sepittämää tarinaa.
– Ainakin osan tihutöiden takana on jonkinlainen kosto ja turhautuminen siitä mitä on tapahtunut. Suomalaiset eivät ymmärrä sitä, että muslimiyhteisö on pieni ja kaikki tietävät mitä tapahtuu yhteisön sisällä. Toisaalta useimmat muslimit eivät ymmärrä mitä suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu. He eivät osaa kuin tönkkösuomea, eivät lue lehtiä, eivät seuraa uutisia ja ovat ihan pihalla mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu.
– Kun alkoi levitä huhua niin tietyt tahot kiehuivat (irakilainen ei halua mainita erikseen mitään tahoa, mutta luultvasti hän tarkoittaa tässä seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneen tytön puolella olevia ihmisiä). He ovat moskeijan tihutöiden takana. Itselleni tämä asia on aivan selvä. Oululaiset ovat mukavia ja välittömiä ihmisiä, eivät he tee tihutöitä.
Irakilaisen lainaus loppuu.
Näin ollen lienee aivan selvää, että rasisminvastustelijat ja valtamedia on pyrkinyt levittämään tarinaa oululaisista rasisteista. Se sopi hyvin siihen agendaan, jonka mukaan raiskaukset aiheuttivat lisääntyvää rasismia.
 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Moneenko asti ehtii laskemaan ennen kuin evlut-papit irtisanoutuvat lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja/tai pahoittelevat rasismihöpinöitään? 1, 2, 3, 4…

Nestori Lundahl

Ei kukaan jaksa niin pitkälle laskea.
Se olisi varmaan pari googolplexiä.

Jere H

”He eivät osaa kuin tönkkösuomea, eivät lue lehtiä, eivät seuraa uutisia” eivätkä käy töissä, mutta rasittavat yhteiskuntaamme tukien saajina ja oikeusjärjestelmän kuormittajina.
He eivät ole Suomelle kuin kuluja.

Paavo Pökäle

Ja suuri vitutuksen aihe.

peräpää

Usein mietin, mikä on valtamedian motiivi tälle pupun suoltamiselle. Muoti? Pelko? Tyhmyys? Aate? Vai nuo kaikki yhteensä?

Sensuroimaton Totuus

Hajaannuksen luominen ja sen avulla tapahtuva kontrolloinnin lisääminen. Yksi päämääristä eli ”tiedustelu”laki on jo saavutettu propagandan avulla.
Ja jatkoa seuraa!

Pekka Nykänen

Kaikki yhteensä aate edellä.

El Comandante Cero

Jihad Juha on aivan oikeassa ehdottaessaan että Rotterhamissa tämä moskeija voisi toimia musulmaanien seksuaalisena koulutus- ja neuvontakeskuksena. Siellä näemmä on asiaan perehtynyttä ja syvää mielenkiintoa omaavaa henkilöitä jo valmiina. Esim. päiväohjelma 9.00-11.00 murrosikäisten afgaanipoikien tanssiharkat. 11.00-13.00 avioliittoon valmistava kurssi alle 6v tytöille. 13.00-15.00 avioliittoneuvontaa ja parisuhdeterapiaa 9v tytöille… että siihen malliin.

rocky

Onko nuo tanssiharkat ennen vai jälkeen eläinseksin kurssin?

El Comandante Cero

Se voidaan toteuttaa vaikka kirjekurssina Armas J Pullan ansiokkaasti kääntämästä kirjasta Ajatollah Ruhollah Khomeinin kootut ajatukset. Kirjassa on oikeasti kohta missä ajatollah opastaa oikeauskoisia shia-muslimeita yhtymään hyväksyttävällä tavalla lehmään, homostelu on syntiä joten sonnit on rauhoitettuja.

Miten onnistui?

Jos joku olisi 70- luvulla sanonut että Suomen kaupunkeihin- jopa Ouluun- tulee moskeijoita olisimme pitäneet sitä todella huonona vitsinä.

Helppoa kuin heinänteko

Äänestämällä päin persettä ja jatkamalla äänestämistä päin persettä.

Anonymous

Eläköön Monikulttuurisuus ,lisää mosfuckingmatuparaziitiskejat .Rasistit ulos maasta .Eläköön kullifaati !!!!! .

Klarsyn

Valtamedian toiminta alkaa kummastuttaa yhä enemmän. Riemusta kiljahdellen se kertoi moskeija-iskuista niin kauan kun uskoi niiden olevan kantasuomalaisten työtä ja vaikeni lasten raiskauksista kun ne osoittautuivat vierasmaalaisten tekosiksi, ja kun alkoi olla paine tunnustaa teot ulkomaalaisten teoiksi, niin se nosti nopeasti otsikoihin, kuinka huolissaan pitää olla kun suomalaisetkin raiskaavat. Miehet tekevät näitä tekoja. Tämän kaiken lisäksi toimittajat ilmeisesti haluaisivat niin mielellään saada luvan kutsua pahoiksi luokittelemiaan ihmisiä natseiksi, vaikka nämä eivät sitä olisikaan.

PieniEro

Joo. Muuten pakko taas todeta tähän vaikka valemediat sitä toitottaa että miehet raiskaa, niin sehän on vale. Yksikään raiskaaja ei ole tosissaan mikään mies. Ne on pelkkiä eläimiä jotka tekee noita tekoja.

Jocke

Päivän, 21.3. Hesarissa, paperi, on lyhyt uutinen tuosta jutusta. Siinä kerrotaan, syytetyn sanoneen että: ”Hänen mukaansa taustalla vaikutti velka-asia ja tyttö oli saatu valehtelemaan tapahtumista.”

Aappa

Toisaalta, jokainen tietää mikä on naispuolisten asema islamissa, ja olihan profeetta Muhammedin ’lempivaimokin’ ilmeisesti lapsi…joten…

Korppi

Oulun yli-paskaläjä, anteeksi imaami, sanoi myös että ei ole todisteita siitä että tämä olisi tapahtunut moskeijassa. Eli siis alle 10-vuotias lapsi ei ole löytänyt todistajiksi neljä muslimimiestä. Nythän se on kuulkaas niin että pikkutytölle lankesi kuolemantuomio, sharialain mukaan. Onhan pedofiilin kunnia kyseessä! Mitäs jos äänestettäisiin OIKEIN vaaleissa niin päästäisiin vihdoinkin kaikista näistä loisivista raiskaajatorakoista eroon?

Katri

Juttelin muutaman hyvin voivan eläkeläisen kanssa netin välityksellä. Eipä heitä kiinnosta. Kuulemma heille on sanottu että monikulttuurisuutta tarvitaan lisää niin onhan se äänestettävä silloin valtapuolueita, kaikki muu on radikaalinatsismia. Hitto mitä yököttäviä itsekkäitä vanhoja porsaita.

K.L.

Katri…ÄLÄPÄS yleistä!Kirjoituksesi oli todella loukkaava.On noita noin ajattelevia mutta niin on kaikissa ikäluokissa,on tullut nähtyä!Ja kuultua!Ja toisekseen,sinäkin vanhenet..oletko silloin itsekäs porsas?Häpeä!

Katri

Ja kalikka kalahti… lisäksi luetun ymmärtämisessä on sulla vakavia ongelmia. En tietenkään puhu kaikista vanhoista tai kaikista eläkeläisistä vaan niistä joiden kanssa juttelin, onhan heidän (teidän) joukkonne kuitenkin oltava suuri kun Sipilät ja Orpot tuolla puikoissa.

El Comandante Cero

Hevosmiesten tietotoimiston mukaan Jihad Juha on siirtynyt rauhansanalaisista korpelalaiseksi. Veli Sigurdin ennen sotia saama profetia on päivitetty. Jihad Juha ja 600 kpl federalisteja haetaan Junkerssin lähettämällä kristalliarkilla Kempeleen Zeppeliinin katolta Brysseliin. Halleluja

Anonymous

Toivottavasti uuden-seelannin malli Suomessa alkaa Oulussa ali-ihmisten kokoontumispaikasta.Yhtään viatonta uhria EI tule.

Sensuroimaton Totuus

Uuden-seelannin isku oli globalistien järjestämä false-flag.

Muistakaahan äänestyspaikalla

Kokoomusvaikuttajat matuista” He ovat voimavara, heidän motiviiensa arvostelmien on rasimia ja he ovat väkivallan uhreja ei sen tekijöitä.

h44

Hienoa että joku ottaa asioista selvää. N.s. vakavalla medialla on taloudellinen tulospaine takanaan ja toiminta sen mukaista. Oli kyse sitten lumipyryistä talvella tai moskeijan rikotusta lasiovesta, pieni dramatisointi ja sopiva lööppi lisää myyntiä mukavasti.

Anonymous

eikös yle kertonut tästä klo.20.30 lähetyksessään ja olivat kovasti pahoillaan että tuli kerrottua paskaa.

Anonymous

Solmu.salminen@iltalehti.fi
Lähettäkää korjaus pyyntö juttuun, saa solmun auki.

Mika

UmpiSolmuun se menee..

El Comandante Cero

Imaami muuten oli demarien varavaltuutettu Rotterhamissa, siellä onkin ollut viimevuosina demareilla erityisen kunnostautuneita varavaltuutettuja kuten tämä suomenkieltä ymmärtämätön lautamies joka norsunluurannikolaiseen perinteitä noudattaen pani tyttärensä paksuksi. Mutta Tytti täti ymmärtää moniarvoisen monikulttuurisuuden.

Valitettavasti

Eli näyttää että moskeijaiskut saavat jakoa.