Alkuviikosta vankeuteen tuomittu Farhan sai alennusta aiemmasta seksirikosvyyhdestään

Alkuviikosta vankeutta kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä saanut Farhan Suleiman Farhanin annettiin kirjaimellisesti jatkaa suomalaisiin tyttöihin kohdistunutta systemaattista vainoa.

Nimittäin ennen tätä alkuviikon tapausta, jossa Farhan raiskasi kolme 14-15-vuotiasta tyttöä, tuomittiin mies viimeksi tammikuussa seksuaalirikoksista. Hän sai sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä sekä pahoinpitelystä ehdollisen 7 kuukauden vankeuden.

Seksuaalirikoksissa Farhan oli saanut otettua jossain yhteydessä kuvia alle 15-vuotiaasta tytöstä, jossa tyttö oli vähissä pukeissa. Kuvassa tyttö ottaa aurinkoa yläosattomissa, mutta mahalleen maaten. Heillä oli jonkinlainen seurustelusuhde, mutta se loppui tytön tahdosta.

Nyt Farhan alkoi kiristämään tyttöä kuvilla, hän vaati, että jos seksiä ei tipu kuvat leviävät julkisuuteen. Farhan oli kertomansa mukaan vihainen kun tyttö oli ollut toisen pojan kanssa. Tyttö kertoi kiristyksestä kavereilleen, joiden kautta asia tuli sosiaalitoimiston tietoon ja sitä myöten poliisiasiaksi.

Pahoinpitelyssä Farhan oli lyönyt nyrkillä kaveriaan. Kaikki teot tapahtuivat Sipoossa syksyn 2017 aikana.

Oikeuden päätöksessä kerrotaan, että rangaistusta harkitessa pitää ottaa huomioon tekijän nuori ikä ja rangaistus on annettu ehdollisena, jotta se ei haittaisi Farhanin sosiaalista verkostoa. Toisaalta Farhanille määrättiin valvonta, koska sen katsottiin edistävän sosiaalista selviytymistä ja uusien rikosten ehkääisyä.

Ei toiminut tämä strategia tässä kohtaa.

Joensuussahan oli muutama päivä sitten aivan vastaava tapaus. Siellä oikeus päätti, että uussuomalainen nuorukainen määrätään ehdolliseen, jotta sosiaalinen elämä ei mene vankilan takia pilalle.

Uussuomalainen tuomittiin kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Alkuviikosta vankeuteen tuomittu Farhan sai alennusta aiemmasta seksirikosvyyhdestään

 1. Lisää Fahraneita Suomeen niin eläkkeetkin pelastuu – hyysärisanomat.

  35
 2. Ei paljon auta suomalaisten hoitosuhdetta, kun yksi hourupää musu vaatii pari vartijaa ja poliisi lisäksi.

  27
 3. Tähän sopii Eino Leinon tulkinta hyvin.

  Oi, Suomen äidit, soutakaa
  te meille sodan lasta,
  niin ylvästä, niin ylpeää,
  niin voiton- voimakasta,
  mi säilän terän tempoais
  ja nuorten lipun nostais –
  oi, Suomen äidit, soutakaa
  te lasta, joka kostais!

  1. En tiedä miksi kirjoitus meni noin päin persettä, mutta tuo: Tähän sopii Eino Leinon tulkinta hyvin. Pitäisi olla otsikkeena ensin.

 4. Ahkeruutta palkitaan ja oikeauskoisuus on syyntakeisuutta alentava seikka, joten kaipa tuo on ihan kohdallaan. Olisipa ollut vielä uhri pari lisää, niin olisi selvinnyt pienellä sakolla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.