Henna Kajava: Suomalaisten elämän vaikeuttamisella ei ole ilmaston kannalta merkitystä

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Henna Kajava: Suomalaisten elämän vaikeuttamisella ei ole ilmaston kannalta merkitystä

 1. Eihän tässä mistään ilmastosta kyse ole, vaan mielikuvilla rahastamisesta, suomalaisten alistamisesta ja kusettamisesta. Maat laitetaan ottamaan LAINAA, jotta kansallisomaisuus saadaan RYÖSTETTYÄ ja nämä punaviherkommarit ovat niitä hyödyllisimpiä idiootteja.

  71
  1. Nyt ei Henna Kajava tiedä mistä puhuu. Ei hiilidioksiidia ole liikaa ilmakehässä, vaan ennemminkin liian vähän, jolloin kasvit kärsivät, eivätkä tuota tarpeeksi happea ihmisten hengittää. Hiilidioksiidi ei ole mikään tekijä, joka aiheuttaisi maan lämpenemisen, siihen on olemassa ihan omat luonnon omat mekanismit syynä, eikä pienimmt ollenkaan tulivuoren purkaukset. Joku viisaampi voisi laskea, paljonko yksi keskikokoinen tulivuoren purkaus päästäöä nokea taivaalle ja sen kautta saa aikaan lämpenemistä. Sinne pitäisi vihertuhertajat joukolla tunkea, sinne tulivuoren moolokin kitaan, se puhdistaisi huomattavasti ilmaa!

 2. En kyllä lähde mitään sademetsiäkään metsittämään. Metsä kaadetaan, uusi istutetaan kusipäislahjoituksin. Uudet puut ovat öljypalmuja ja taas vitun rikkaat rikastuvat lisää, ostavat lisää metsää ja…

  Eipä tuommoiseen juuri yksi ihminen pysty vaikuttamaan, paitsi syytämällä nekin pennoset kelpoisaan eestiläiseen mediakonserniin, PT-mediaan.

  24
  1
 3. Nainen voisi suoraan kertoa mielipiteensä eikä kierrellä saadakseen ääniä. Ei kannattaisi epärehellisesti roikkua ilmastosopimuksessa omien etujensa tähden.

  1
  14
 4. Suomen osuus ilmastoa hiukkasen lämmittävistä kasvihuonekaasuista 0,14 %. Sen puolittamisella ei maailmaa pelasteta, mikäli maailma olisi katastrofin partaalla. Tämän ymmärtämiseen ei tarvita meteorologian opintoja vaan ihan peruskoulun matikalla pärjää. Sitä paitsi Suomessa on luontojaan maapallon keskilämpötilaa viileämpi ilma. Suomi ei luovuta lämmintä muulle mailmalle vaan on saamapuolella.

  12
  1. Suurin osa tuosta 0,14:sta menee asuntojen ja muiden tilojen lämmittämiseen ja 10% yksityisautoiluun. Puhutaan lillukanvarsista, ei siis mistään, millä olisi oikeasti vaikutusta.

 5. Jyväskylässä oli eläkelläisten pilkkilpailut, no mitäs lisäväriä tuli kisoihin? Sinne oli porhaltanut yhden puolueen edustaja huutelemaan vanhuksille mitä ekoterroristeja he ovat, olisi luullut että on vihreiden edustaja, mutta ei, oli persujen edustaja.
  Että on jumalauta ituhippi paskoja sitten persuissa.

  1
  12
     1. Onko hiukan vaikea persun perseenuolijoiden sulattaa totuutta peukuttelusta päätellen, olette kuin kiukkuisia pikkukersoja.

      1
      1
     2. Voit ihan huoletta kirjoittaa sen koko nimesi. Vihervasemmistolainen tuhertaja. Et olisi silloin enää Nimetön paskaläjä!

      1. Kerroppas mikä oli valetta, lainasin lehdistä sen mitä oli tapahtunut.
       Olet kyllä ite muslimin nuolija ja vihertävä kasa paskaa.

       Seuraavan kerran sinun tai muiden ”valeisänmaallisten” kannattaa sitten pitää turpansa kiinni kun ähälmit tekee rikoksia ja polpo ei tuo niitä julki, koska eihän teille sovi että persujenkaan tekoja tuodaan näkyviin.

 6. Miten eroaa persujen perseen haistelijat heidän vihaamasta polposta joka peittelee ählämeiden tekoja, huutelelette pitkin nettiä että kun polto ei ilmoita kaikkia tapauksia mitä ählämit tekee. Taasen te perseen haistelijat haluatte että ei tuoda julki mitä persut tekee, joten onneksi olkoon, olette samanlaista paskaa mitä polpokin.

  1
  3
  1. Voi siellä persuissa joku ”mätäomena” ollakkin. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät olla äänestämättä näitä omaan pesään paskovia pyrkyreitä .

   1. Persuille tuttua, heitä kun ei kiinnosta kun muslimin perse.
    Erittäin paljon persuja myös kiihottaa heidän ihannoimansa poliisilaki.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.