Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
watun tirkistelijä

Eihän tässä mistään ilmastosta kyse ole, vaan mielikuvilla rahastamisesta, suomalaisten alistamisesta ja kusettamisesta. Maat laitetaan ottamaan LAINAA, jotta kansallisomaisuus saadaan RYÖSTETTYÄ ja nämä punaviherkommarit ovat niitä hyödyllisimpiä idiootteja.

Paavo Pökäle

Nyt ei Henna Kajava tiedä mistä puhuu. Ei hiilidioksiidia ole liikaa ilmakehässä, vaan ennemminkin liian vähän, jolloin kasvit kärsivät, eivätkä tuota tarpeeksi happea ihmisten hengittää. Hiilidioksiidi ei ole mikään tekijä, joka aiheuttaisi maan lämpenemisen, siihen on olemassa ihan omat luonnon omat mekanismit syynä, eikä pienimmt ollenkaan tulivuoren purkaukset. Joku viisaampi voisi laskea, paljonko yksi keskikokoinen tulivuoren purkaus päästäöä nokea taivaalle ja sen kautta saa aikaan lämpenemistä. Sinne pitäisi vihertuhertajat joukolla tunkea, sinne tulivuoren moolokin kitaan, se puhdistaisi huomattavasti ilmaa!

fatwantarkistaja

En kyllä lähde mitään sademetsiäkään metsittämään. Metsä kaadetaan, uusi istutetaan kusipäislahjoituksin. Uudet puut ovat öljypalmuja ja taas vitun rikkaat rikastuvat lisää, ostavat lisää metsää ja…
Eipä tuommoiseen juuri yksi ihminen pysty vaikuttamaan, paitsi syytämällä nekin pennoset kelpoisaan eestiläiseen mediakonserniin, PT-mediaan.

Puolueeton

Nainen voisi suoraan kertoa mielipiteensä eikä kierrellä saadakseen ääniä. Ei kannattaisi epärehellisesti roikkua ilmastosopimuksessa omien etujensa tähden.

kanander

Suomen osuus ilmastoa hiukkasen lämmittävistä kasvihuonekaasuista 0,14 %. Sen puolittamisella ei maailmaa pelasteta, mikäli maailma olisi katastrofin partaalla. Tämän ymmärtämiseen ei tarvita meteorologian opintoja vaan ihan peruskoulun matikalla pärjää. Sitä paitsi Suomessa on luontojaan maapallon keskilämpötilaa viileämpi ilma. Suomi ei luovuta lämmintä muulle mailmalle vaan on saamapuolella.

Anonyymi

Suurin osa tuosta 0,14:sta menee asuntojen ja muiden tilojen lämmittämiseen ja 10% yksityisautoiluun. Puhutaan lillukanvarsista, ei siis mistään, millä olisi oikeasti vaikutusta.

NähtyOn

Jyväskylässä oli eläkelläisten pilkkilpailut, no mitäs lisäväriä tuli kisoihin? Sinne oli porhaltanut yhden puolueen edustaja huutelemaan vanhuksille mitä ekoterroristeja he ovat, olisi luullut että on vihreiden edustaja, mutta ei, oli persujen edustaja.
Että on jumalauta ituhippi paskoja sitten persuissa.

Kepun Emiiri

Kerro ihmeessä lisää, koska kuulostaa erehdyttävästi paskalta

NähtyOn

Helppoa aukoa tyhjää päätään kun ei seurata uutisia.
https://www.ksml.fi/kotimaa/Erikoinen-riita-repesi-el%C3%A4kel%C3%A4isten-pilkkikisoissa-S%C3%A4yn%C3%A4tsalossa-Teemu-Torssonen-saapui-muistuttamaan-el%C3%A4intensuojelusta-paikalle-my%C3%B6s-poliisi/1345025
Ilmeisesti pidät myös Pirkka pekka peteliusta hienona näyttelijänä, hän kun haluaa vihreisiin ja toivoo että polttomoottorit kielletään vuoteen 2030 mennessä.

Anonymous
Anonymous

Onko hiukan vaikea persun perseenuolijoiden sulattaa totuutta peukuttelusta päätellen, olette kuin kiukkuisia pikkukersoja.

Trilisser

Kannatat siis eläinrääkkäystä?

Paavo Pökäle

Voit ihan huoletta kirjoittaa sen koko nimesi. Vihervasemmistolainen tuhertaja. Et olisi silloin enää Nimetön paskaläjä!

Anonymous

Kerroppas mikä oli valetta, lainasin lehdistä sen mitä oli tapahtunut.
Olet kyllä ite muslimin nuolija ja vihertävä kasa paskaa.
Seuraavan kerran sinun tai muiden ”valeisänmaallisten” kannattaa sitten pitää turpansa kiinni kun ähälmit tekee rikoksia ja polpo ei tuo niitä julki, koska eihän teille sovi että persujenkaan tekoja tuodaan näkyviin.

Anonymous

joh..PPP petelius rommas mun silmissä

Anonymous

ppp olikin naurettava tyyppi,ei sitä kukaan ota vakavasti vaikka olis vihree

NähtyOn

Miten eroaa persujen perseen haistelijat heidän vihaamasta polposta joka peittelee ählämeiden tekoja, huutelelette pitkin nettiä että kun polto ei ilmoita kaikkia tapauksia mitä ählämit tekee. Taasen te perseen haistelijat haluatte että ei tuoda julki mitä persut tekee, joten onneksi olkoon, olette samanlaista paskaa mitä polpokin.

Carl

Voi siellä persuissa joku ”mätäomena” ollakkin. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät olla äänestämättä näitä omaan pesään paskovia pyrkyreitä .

Anonymous

oletko nähnyt kun joku haistelee persettä, rumaa mennä kurkkimaan.

NähtyOn

Persuille tuttua, heitä kun ei kiinnosta kun muslimin perse.
Erittäin paljon persuja myös kiihottaa heidän ihannoimansa poliisilaki.