Saksassa pidätettiin 11 islamistia epäiltynä terrori-iskun suunnittelusta

Saksalaiset mediat kertovat, että Keski-Saksassa Rhein-Mainin alueella otettiin kiinni 11 henkilöä epäiltynä suunnittelusta suureen terrori-iskuun.

Epäiltyjen kerrotaan suunnitelleen islamilaista terrori-iskua, jonka tarkoituksena oli tappaa mahdollisimman paljon vääräuskoisia. Ratsioihin otti osaa 200 erikoisjoukkojen poliisia ympäri maata. Kiinniotetut ovat iältään 20-42-vuotiaita. Pääepäillyt kuuluvat salafistiseen islamilaiseen ryhmään.
Syyttäjän mukaan miehet ovat ostaneet aseita ja vuokrasivat auton iskua varten. Tekoa oli rahoitettu ainakin 20 000 eurolla ja ratsioissa löydettiin myös rahaa.
The Local

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
22.3.2019 21:04

Voi kun kiva. Islamilainen terrorismi korvaa vasemmistolaisten terrorismin, koska terrorismin määrä täytyy olla vakio. Asiat olisivat liian hyvin, jos terroristeja ei olisi ollenkaan. Pitäähän länsimaissakin tuntea aitoa maailmantuskaa.
Nyt nuo pääsevät seuraavaan vaiheeseen:
Islamistien terroriohjesääntö tietysti kuuluu, että jos isku epäonnistuu ja joudut vankilaan, niin sitten toteutat radikalisointitehtävää. Näin maailmanlaajuinen kalifaatti pikku hiljaa rakennetaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
23.3.2019 02:27
Vastaa...  Suomi Finland

Niin, jihadia on monenlaista. Husukin vittuilee ja valehtelee ja elelee rahoillasi, sekin on jihadia. Jihadia on kulkea biojätepussiksi naamioituneena ja olla koko ajan paksuna. Jihadia on pyöriä kaltaistensa seassa ikänsä tuntematta ketään sen maalaista, missä asuu. Jihadia on pelata luokassa potkupalloa, ettei ihmisetkään opi lukemaan.

goy Vandal
goy Vandal
22.3.2019 22:04

Normipäivä monikulttuurisessa Euroopassa.
Huomatkaa muuten, miten valkoiset eivät saa koottua lainkaan isompia porukoita tällaisiin harrastuksiin vaikka meitä on täällä miljoonia. Ählyt sen sijaan muodostavat helpostikin 10-päisiä porukoita joiden mielestä terrorismi on ihan tavallinen harrastus.

Monikulttuurisuus on rikkautta
Monikulttuurisuus on rikkautta
22.3.2019 22:25

Luultavasti turhautuneita kaarnaveneinsinöörejä. Kun he eivät saaneet venettä kellumaan niin täytyi keksiä jotain muuta.

toni lajos
toni lajos
23.3.2019 11:48

Suuren massamurhan suunittelu oli toteutusta vaille lähes valmis, miten järkyttävään uutiseen ottaa kantaa Yle sekä muu valtamedia, kertoo Hakkaraisen tuomion koventumisesta, sakkoa lisättiin, myös Hakkaraisen auton teippaukset ovat saaneet Ylellä sangen suuren palstatilan. Näin meillä

Antti Sinkkonen
Antti Sinkkonen
25.3.2019 22:58

Joo.
Ja viikon päästä kaikki vapautetaan.
Joten se siitä.