Suomessa maahanmuuttajia koulutetaan päiväkoteihin ja kouluihin

TE-palvelut järjestää maahanmuuttajille monipalvelutyöntekijäkoulutusta. Koulutus on suunnattu työttömille tai sen uhan alla oleville maahanmuuttajille.

Monipalvelutyöntekijät työllistyvät mm. kuntien ja kaupunkien päiväkoteihin ja kouluihin. Koulutuksen ohessa saa kielikoulutusta. Päiväkotien ja koulujen lisäksi maahanmuuttaja voi työllistyä erilaisiin ravintola-alan yrityksiin.
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/683345?searchPhrase=monipalveluty%C3%B6ntekij%C3%A4&&&announced=0&sort=1

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jaa

Ulkomaalaisia pedofiilejä suomalaisten lasten kimppuun. Eliitti vihaa suomalaisia. Ei ihme että syntyvyys laskee.

Isomyy

Joillakin vain on sitä oikeaa osaamista.

Katri

Juurihan Kouvolassa oli se intialaisen ravintolan yksittäistapaus jossa pieni ruoanvalmistussattumus. Eli hyviä ruoan ja puhtauden monikulttuurisia hetkiä vaan.

Särmääjä

Moniosaamiseen kuuluu myös lasten ja nuorten vikittely.

Anonymous
Paavo Pökäle

Näinhän se menee:” Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa”. Nuo kun ei ole oppineet nuorena mitään, ei siis yhtikäs mitään, niin kuinka niitä voi opettaa edes vanhempana ja ennenkaikkea vanhimpina? Maitojunalla sosiaalipummit vaan kotiinsa ja sinne maataan rakentamaan!

petterinen

Minkä helvetin takia pitää sekoittaa maahanmuuttajat ja ”turvapaikanhakijat”? Turviksia tällä ilmoituksella varmaan haetaan, maahanmuuttajat ovat ihmisiä joilla jo on ammatti,työ,paikka missä asua yms.
Vai pitääkö nyt olettaa että yhtäkkiä turvapaikanhakija olisikin maahanmuuttaja?

ro

Miksi vitussa,päiväkoteihin ja kouluihin maahantunkeuteita lähes idiootteja muka töihin. Etniseen ravintolaan tiskaajaksi ehkä.Hienoja tavotteita loisiville arabi ja neekeri laumoille. Maahan muuttajat normaalisti ei näitä palveluja kaipaa, on työpaikka valmiina,jos meinaa elää suomessa.Miksi sekoitaa maahan tunkeutunee älyllisesti alikehittyneet sukurutsatut puoliapinat ja maahan työn perässä muutteneet keskenään.

Huru-ukko

Lieneekö tällaisen koulutuksen saanut sekin Lahtelainen joka oli koulussa duunissa ja pidätettiin lapsiin sekaantumisesta? Oli meenyt oppi perille, että kuormasta saa ja pitää syödä.

Anonymous

se mitä on tapahtunut oulussa ei siis tapahdu muualla.voisko pt-media julkaista nimiä minne vois lähettää vähän postia tästä hankkeesta

NähtyOn

Ei muuta kun pistämään tänne palautetta, eiköhän se tuolta löydy minne pistää haisevat menemään.
https://www.te-palvelut.fi/te/fi/nain_asioit_kanssamme/te_palvelut/yhteystiedot/index.html

toni lajos

Suomalaisen nuoren lapsen ja tytön tulee tietää kuinka maahamme kaukaa saapunut vieras on sangen innoissaan saadessaan tutustua nuoriin tyttöihin oikein luvan kanssa, tutustumisen ensiaskeleiden jälkeen voidaan ryhtyä käytännön toimiin, kuten Oulussa, sekä ympäri maata satelevista oikeudenkäyneistä ilmenee, tuomiolausekkeista on valitettavasti usein unohtunut tuomitun nimi, mutta valveutunut kansalainen kyllä tietää…Viranomaiset ylistävät tätä toimintaa erinomaisena, jopa ylpeilevät julkisuudessa sillä ihanuudella ja autuudella joka täyttää suomalaisen viranomaisen tyhjän pään.

Taas äimän käkenä

Uuskielinen sekoomuspuhe on muuttanut juhlapaikanhakijat, työvoimapulanpaikkaajiksi ja maahanmuuttajiksi.
Kintuille kussut rikkaus ja tienaus on muutettu onnellisuudeksi koska sitä on hankalampi mitata euroissa, suvakkivalkopesijöiltä ei työt lopu.
Monipalveluosaajat ja raiskausmoskeijat, ei ihme että pahkasika ei enää pysty kilpailemaan parodiamarkkinoilla.

kanander

Kun tuota ei pysty enää estämään, kiinnostaisi edes tieto näiden ”monipalveluosaajien” todellisesta työllistymisestä. Turvakkeistahan tässä on kyse.

Anonymous

Mikä virka tällainen monipalvelutyöntekijä yleensäkään on? Onko tällaisissa viroissa tänä päivänä ketään (suomalaista)? Käsittääkseni päiväkodeissa on vähintäänkin lapsi- ja perhetyön perustutkinnon suorittaneita, eikä mitään muutamassa viikossa koulutettuja tyyppejä.
Vai olenko täysin väärässä?

K.L.

Ei mitään virkaa.Yhtä Samaa sontaa kuin ne,jotain 140 virkaa, joita on perustettu noiden moniosaajien myötä.Veronmaksajien rahoja.Aivan naurettavaa touhua ja toisaalta niin vitautas!