Kurdijoukot: "Isis-terroristit ovat radikalisoituneet teidän maissanne, ja tulleet sotimaan meitä vastaan"

Tilanne Syyrian pohjoisosissa on kaaosmainen, mutta Kurdijoukkojen kerrotaan hoitavan tilannetta niin hyvin kuin mahdollista. Muutamalla eri pakolaisleirillä on yli 70 000 naista ja lasta, jossa on sekaisin isis-naisia ja tavallisia pakolaisia.

Syyriasta virtaa jatkuvalla syötöllä pakenevia ihmisiä kohti pohjoista. Tavalliset ihmiset luultavasti haluavat palata koteihinsa, mutta isiksen uskotaan miinoittaneet valtavia alueita, joten entisisllä isisalueilla ei käytännössä voi elää ennenkuin ne on miinaharavaoitu.
Pohjoiseen vaeltavat miehet sijoitetaan vankiloihin, sillä useimpien arvioidaan olleen isiksessä. Naiset sijoitetaan leireille lastensa kanssa.
Eri arvioiden mukaan leireillä ja vankiloissa arvioidaan olevan useita tuhansia isiksessä olleita uuseurooppalaisia. Yhden arvion mukaan 4 000 uuseurooppalaista. Monet ovat toisen polven maahantulijoita kera jonkin Eurooppalaisen maan kansalaisuus.
Kurdijoukot vetoavat nyt Eurooppaa, jotta nämä maat ottaisivat vastaan omat kansalaisensa eivätkä jättäisi heitä kurdien kontolle.

”He ovat radikalisoituneet teidän maissanne ja tulleet Euroopasta sotimaan meitä vastaan. Täällä on yhtä paljon isis-vankeja kuin oli isis-armeijassa. Me tarvitsemme nyt teidän apuanne.”

 

Hampaaton Eurooppa

Kansalaisuuden poistolla, ja kieltäytymällä ottaa takaisin maansa kansalaisia, Eurooppalaiset toimivat juuri niin hampaattomasti kuin  Eurooppa ylipäätään toimii kaikissa asioissa.
EU:n etelä-raja on vuotanut vuosiakausia ja miljoonia laittomia tulijoita on virrannut Eurooppaan. Jo laittomasti Euroopassa olevia ei saada pöngättyä vankileireille ja aloitettua massiivisia pakkopalautuksia. Päinvastoin laittomille ihmisille sorvataan monenlaisia avustus- ja tukipaketteja. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden annetaan jatkaa loputonta valitusrulettiaan, joka pumppaa veronmaksajien rahoja suoraan kankkulan kaivoon.
Länsi-Eurooppa on toisinsanoen toiminut vuosikymmeniä kuin lammaslauma. Määkimisen määrä lisääntyy kun pitäisi kantaa vastuuta. Kuten kurdit sanovat: ”He ovat radikalisoituneet Euroopassa ja tulleet sieltä tänne sotimaan meitä vastaan.”
Euroopalla ei siten käytännössä ole vaihtoehtoja kuin ottaa isis-terroristit takaisin kotiin. Mahdollisia vaihtoehtoja ei ole muita.
Kurdit voisivat ampua kaikki isis-terroristit, mutta enpä usko, että he alkavat systemaattiseen lahtaustyöhön. Syyriassa, jossa mahdolliset ihmisoikeusrikokset ovat tapahtuneet, ei ole minkäänlaista toimivaa oikeusjärjestelmää, koska systeemi on toistaiseksi romahtanut. Joten rikoksiin syyllistyneitä ei voida oikein saattaa oikeudenkaan eteen siellä, missä rikokset ovat tapahtuneet.
Joten, mitä jää vaihtoehdoksi?
Eurooppalaiset yrittävät tavan mukaan välttää vastuutaan ja luimistella asian unohduksiin. Joku muu hoitaakoot sen. Ihan kuten vuosiakausia on tehty Välimerellä. Silloin kun olisi pitänyt ampua varoituslaukauksia ja toimittaa meritaksia harjoittavat tahot oikeuteen laittomasta maahantulon järjestämisestä niin eurooppalaiset vain määkivät.
Määintä jatkuu.

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lakupekan anoppi

Jos Eurooppa lainkaan haluaa selviytyä sivistyneenä maanosana, mikä on tällä hetkellä varsin kyseenalaista, tarvitsemme lainmuutoksen joka asettaa stopin tällaiselle. Tarvitaan pysyvät maahantulokiellot varsinkin seksuaalirikollisille, näiden synteettisistä ihmisokeuksista riippumatta.
Entä jos näitä kidutetaan omassa maassaan? Vaikka tämä onkin melkoisen epätodennäköistä, jos niin käy, on se kyseisen raiskaajan oma vika. Ei meidän. Meissä ei ole mitään vikaa jos emme halua näiden villien vaistojen varassa liikkuvien elävän keskuudessamme. Se on sataprosenttisesti heidän vikansa.
Heitä toivotettiin tervetulleiksi alussa, mutta sitten he pitivät kammottavalla käytöksellään huolen siitä että ansaitsevat meidän halveksunnan. Koska misogynia ja raiskauskulttuuri ovat arkea heidän surkeissa kotimaissaan, tiedämme että he eivät aiko muuttua. Tiedämme myös että mitä enemmän heitä tänne tuomme, sitä vaarallisemmaksi Eurooppa muuttuu sen naisille.

Qroquius Kad

Ei Euroopalla olisi mitään hätää, jos vain me eurooppalaiset ymmärtäisimme kaikkialla äänestää kuten veljeskansamme unkarilaiset. Siellä eivät scaniat ajele ihan issekseen väkijoukkoihin, eikä näy raiskaus- tai ryöstöaaltoja.
Ei näy, koska ei näy muslimeja!
Niitä ei näy, koska unkarilaiset eivät niitä halua maahansa! Siksi he äänestivät ja äänestävät Perussuomalaisten veljespuoluetta Fidesziä, joka on hallituksessa pitänyt Unkarin turvallisena maana islamistiseen terrorismiin ja arkipäivän muslimiterroriin raiskausaaltoineen nähden.
Sellaista ei Unkarissa nähdä, koska unkarilaiset ymmärsivät äänestää oikein.
Ensi kuussa meiltä suomalaisilta kysytään, haluammeko me maahamme Ruotsin mallista räyhää?
Vai sittenkin Unkarin mallin mukaista rauhaa?
Valinta on meidän.

SinäHaluatTätäMuutenVastustaisit?

Islamilaiset johtajat hehkuttavat jo, että he ovat vallanneet Ranskan vuoteen 2050 mennessä, pelkästän lisääntymällä. Ja tästä eteenpäin, valloittaat he koko planeetan, näin ovat päättäneet.
https://www.infowars.com/palestinian-cleric-france-will-become-an-islamic-country-through-jihad/
Entä mitä me päätämme? Antaa näiden toteuttaa totalitarisminsa jälkipolvemme kiroukseksi? Ranskan valloittaminen on strateginen sotatoimenpide, koska silloin Ranskan ydinaseet ja ydinvoimalat ydinpommien valmistamiseksi siirtyvät islamistien käsiin peruuttamattomasti.

Anonymous

ei huolta ydinaseiden eikä voiman suhteen,sanoihan stub että ovat rikkaus ja voimavara,kyllä imaamit tietää mitä tehdä

pöh

koko maailmalle parempi kuin kielletään islam ja länsimaihin ei päästetä yhtään islamistia.

h44

Yleensä kyllä tuomiot jaetaan siinä maassa jossa on rikoksetkin tehty. Euroopassa nämä islamistit pääsevät kuin koira veräjästä, ei löydy todistajia eikä todisteita. Ei muuta kuin Assadin hellään huomaan nämä ISIS lauman rippeet.

Suomi Finland

Näin on. Eurooppa sanoo, ettei voi ottaa IS- terroristeja vastaan, koska näiden rikoksia on mahdotonta tutkia niin hyvin, että porukka saataisiin tuomittua linnan. Tietenkin olisi vaihtoehto, ettei edes yritettäisi tuomita IS- terroristeja oikeudessa. Heidät voitaisiin sulkea vankileireille määräämättömän pitkäksi ajaksi, mutta sehän ei kuitenkaan missään tapauksessa käy, koska täällä eletään OIKEUSVALTIOSSA.
IS- terroristit olisi siis muitta mutkitta laskettava tavallisen kansan sekaan aikapommiksi, jotta OIKEUSVALTIO voisi toimia johdonmukaisesti. Sehän olisi eliitin kannalta suoranainen itsemurha. Sitten kun jotain tapahtuisi, niin heidän päitään kansa vaatisi vadille. Ja sitä he pelkäävät niin paljon, että yrittävät välttää ottamatta niitä IS- terroristeja takaisin.
On suorastaan jännittävää seurata, mitä noille IS- ääliöille lähitulevaisuudessa tapahtuu. Madakaskarille?

Hampaaton aivoton Eurooppa

Ruotsin Moderaattien puheenjohtaja kävi äskettäin 5000 asukin pakolaisleirillä Kreikassa, asukeista kaikki olivat kouluttamattomia ja 83% afgaaneja (Expressen tänään). Syyrian leireiltä taas on tarjolla Daesh- sairaita, kouluttamattomia, sivistymättömiä, psyykkisesti häiriintyneitä aikapommeja.
Mikä ruusuinen tulevaisuus Euroopalla onkaan! Poliitikot häippäävät Karibiaan kun näppejä alkaa polttaa, me muut jäämme kaaokseen ja paskaan.

Monikulttuurisuus ja todellisuus

Väärin. Radikalisoitumisen syynä on vain ja ainoastaan muslimien oma kulttuurinen/uskonnollinen ympäristö. Islamin arvot ovat ristiriidassa demokraattisen maan arvojen/lakien kanssa ja ”radikalisoituneiden” muslimien on nähdäkseni mahdotonta integroitua demokraattiseen yhteiskuntaan. IS edustaa Kalifaattia ja kun on kysymys Kalifaatista niin silloin on kysymys Koraanin ”oikeasta” tulkkauksesta ja islamin eri lahkot tulkkaavat Koraania omien tiukkapipoisten näkökantojensa mukaan, siis ihan normaalia käytäntöä kun on kysymys uskonnoista. Eurooppa on kaulaansa myöten paskassa kun on kyse integroitumisesta. Euroopassa ei ymmärretä (muutamassa Euroopan maassa tämä ymmärretään) että toisenlaisessa todellisuudessa/kulttuurissa elävät yksilöt/ryhmät tarvitsisivat aivojen kokopesun ja huuhtelun, jos heistä meinataan saada demokraattiseen yhteiskuntaan sulautuvia kansalaisia. Terroristit pitäisi tuomita Haagissa ja heidän kuuluu olla vangittuna koko ajan, joko lähtömaissaan tai jossakin muualla.

PASKAPÖKALEMETAFORI

Pakolaistouhusta tulee mieleeni vanha juttu Suomesta kun joku meni uimahallissa valvojalle valittamaan vedessä kelluneesta paskapökäleestä. ”Kyllä se sinne sekoittuu” vastasi valvoja eikä tehnyt elettäkään pökäleen poistamiseksi.
Vaan entäs kun pökäleitä on 100.000, 1.000.000, 2.000.000?

Monikulttuurisuus ja todellisuus

Mielestäni syylliseksi havaituksi riittää se että on osallistunut terroristisen järjestön toimintaan. Mitään muita todisteita ei tarvita.

Zardoz

ISIS tai mutsis taistelijoita. AIVAN SAMA! Ne on kaikki MUSLIMEITA! Eikä heistä kukaan kuulu yhteenkään sivistyneeseen länsimaiseen maahan! Tappakoot toisiaan minkä ehtivät/viitsivät OMALLA maaperällään, ketään älykästä ihmistä ei voisi vähemmän kiinnostaa.

NähtyOn

Nimenomaan noin.
Ovat kyllä kurdit näyttäneet suomessa käytöksellään että ovat samaa paskaa kuin kaikki muslimit.

Länsimaat on silti toiminut todella typerästi

Joo näin on. Kurdit on myös roska sakkia, mutta voivat olla tuossa yksittäisessä asiassa oikeassakin.

Sensuroimaton Totuus

Pahempia, sillä kurdeilta löytyy vaikutusvaltaisemmat (((isännät))) taustalta. Siinä syy miksi he nauttivat suomessa diblomaattisesta koskemattomuudesta joka sisältää poliittisen poliisin erityissuojelun.

Sensuroimaton Totuus

Ulkomaalaiset tiedustelu-organisaatiot jotka hyvin pitkälti määrittelevät myös kaiken muun poliisitoiminnan suomessa. Mitään itsenäistä päätäntävaltaa ei ole ollut enää vuosikymmeniin ja kun uusi tiedustelulaki astuu voimaan tilanne huononee entisestään.

tira

Tästä asiasta olen Paavon kanssa hieman eri mieltä. Kurdien on turha vaatia tästä(kin) länsimaita vastuuseen. Eivät länsimaalaiset ole näitä sotureita radikalisoineet, vaan taustalla ovat ihan samat kulttuurit kuin lähtömaassakin. Toki pieni osa on ollut läntisiä käännynnäisiä.
Virhe tietenkin tehtiin jo siinä että rajoja ei pistetty ajoissa kiinni, tulijoiden annettiin vaellella vapaasti Euroopassa, edes alkeellisia henkilötietoja ei selvitetty, kansalaisuuksia ja oleskelulupia jaeltiin täysin perusteettomasti jne. Mutta pakkoko niitä virheitä on toistaa? Jos noita uuseurooppalaisia isislaisia on Syyriassa n. 4000, niin ei heitä saa eikä edes tarvitse palauttaa Eurooppaan. Oikea paikka olisi tietenkin syyrialainen vankila, mutta kun tuossa mainittiin syyrialaisten vaikeus päästä takaisin kotiseuduilleen niin hyvä ratkaisu olisi pistää joka iikka miinanraivaajaksi. Yleensähän kylväjä saa korjata sadonkin. Sillä aikaa kun pojat ovat purkuhommissa, EUlla on hyvin aikaa miettiä yhteinen – toivottavasti järkevä – ratkaisu. Toista paniikkiratkaisua emme todellakaan tarvitse.
Mitä oikeasti tulee tapahtumaan: länsimaita syyllistetään lisää ja vaaditaan miinanpurkajia, jälleenrakentajia ja loputtomasti rahaa (joka tod.näk. käytetään ”varmuuden vuoksi” asevarusteluun). Aivan riippumatta siitä, kuka on Suomessa seuraavana pääministerinä, hän vaatii että Suomen on oltava tässäkin etujoukoissa ja näyttämässä hyvää esimerkkiä, maksoi mitä maksoi.
Onkohan koraanissa muuten joku kohta jossa nimenomaisesti kielletään jälleenrakentaminen? Sen verran vastenmielistä touhua näyttää olevan muslimeille.

White Jihad

”Onkohan koraanissa muuten joku kohta jossa nimenomaisesti kielletään jälleenrakentaminen?” Jälleenrakentaminenhan on työtä. Muslimi ei työtä tee. Muslimilla on orjia, kuten Migrin kiimaiset tädit ja homosedät, KELA sekä älyvapaat, heikkoluonteiset, kaikesta anteeksipyytävät, oman maansa historian/tulevaisuuden tuhoavat white-guilt vasemmistosuvakit.

Death Jihad

Koraani sanoo absoluuttisena faktana uskovaisille, että tämä elämä on yhtä tyhjän kanssa, ja kaikki tämän maailman olosuhteiden parantaminen muuhun kuin jihadin eistämiseen on syntiä. Palkkio on kuoleman jälkeen kaikissa tällaisissa kuolemankulteissa, kuten islam, saatananpalvonta, lusiferinpalvonta jne.

NähtyOn

Et ilmeisemmin ole ikinä seurannut mitä nuo ihannoimasi kurdit on suomessa tehneet, vaikea tajuta että jos on muslimi, se on jo tärkein osoitus siitä että ko olio ei ole edes ihminen, saati sitten että on tuon vielä näyttäneet monet kerrat.
Pitäkööt sekasikiönsä.

tira

Eivät eurooppalaiset juokse karkuun, nythän on päinvastoin heräämässä asenne, että EU vihdoinkin pistää hanttiin kaiken nössöilyn jälkeen. Mokia on tehty ja paljon, mutta suuntaa voi muuttaa. Ehkä ei enää Ruotsissa mutta Suomessa pieni mahdollisuus. Jos isis-palaajat otetaan vastaan eikä heille koidu mitään terapiaa kummempia seuraamuksia teoistaan, tämä antaa selkeän signaalin noille yksinkertaisille sieluille että mitään väärää eivät ole tehneetkään. Hävinneenä ja nöyryytettynä ”soturina” palaaminen ei herätä katumusta ja nöyryyttä vaan pelkästään vihaa jota sitten siirretään seuraavallekin miespuoliselle sukupolvelle. Eivät tästä ne imaamit tai värvääjät tule kärsimään, vaan kantaväestö. Oletko Paavo tästä eri mieltä?

Lakupekan anoppi

Rankaisematta jättäminen ja islamistien maahan päästäminen tilanteessa jossa tulijat tasan tarkkaan jo tietävät että täällä voi raiskata tyttöjä ja saada vain ehdonalaista, on näille uskovaisille kivenkova todiste koraaninsa lauseista, että ”minä (allah) tasoitan tienne kun ryöstätte kaiken kuffareilta Minulle”.
Paapominen ja kiltisti oleminen näiden edessä tekee siis muslimeista ääri-muslimeja, jotka jo näkevät taivaan portit kunhan raiskaavat ja tuhoavat tarpeeksi kuffar-syntiä ennenkuin itse kuolevat, mikä on kuolemankulttilaisille päämäärä.

Paavo kanna vastuusi!

Haista sinä Paavo pitkä paska! Itsekin raivosuvakkina lähdit Ruotsiin neekereitä ja ählyjä halaamaan, ja kun paska osui tuulettimeen niin eikun Eestiin karkuun. Kanna nyt vastuusi ja ota muutama jihadisti kämppääsi kotoutumaan, koska sinä olet syyllinen!

jokuvaan

Tää on huippuavautuminen. Olisit vielä lisännyt Paavon meriiteihin, että ” Itsekin raivosuvakkina ja raivoraittiina…”
Tätä se vihapuhe tuottaa, sanoisinko mikroagressiota.

Rikollisia, ei "taistelijoita"

Kyse ei ole sotavangeista joiden kotimaahansa palautus on selviö, vaan terroristeista/rikollisista joiden rikosoikeudellinen käsittely tulee hoitaa maassa jossa he rikoksensa ovat tehneet. Kurdit voivat pitää löydöksensä piikkilankojen takana odottamassa Kurdistanian valtiollisen hallinnon muodostamista ja oikeuslaitoksen toiminnan aloitusta, nythän siihen vaikuttaisi avautuvan tilaisuus kulmakunnan täyden kaaoksen takia. Kova hinku ja huuto näilläkin on ollut omasta valtiosta jo vuosikymmeniä, mutta haluaisivat ilmeisesti vain löyhän klaanijärjestelmän hallitseman Paskastanian joka toimisi pohjattomana ”toivomuskaivona” länsimaille ja avustusjäjestöille. Kaadetaan rahaa sisään ja toivotaan.

Taas äimän käkenä

Suomen kansalaisuutta ruvettiin suvakkien toimesta jakamaan jokaiselle rajan yli läpsytelleelle kuin karkkia, kysyn vaan että kannattiko ja uskallatteko tulla perustelemaan suomalaisvastaista tekoanne?
Joko muuten Suomen kansalaisuuden jakamista ulkomaalaisille ollaan kieltämässä lailla, ajatellen sharia-Sannaa ja isishirviöitä jotka ulisevat sotavaino-turvapaikkaa Suomesta jo toistamiseen niin kielto ja jo myönnetyn kansalaisuuden poisto pitäisi saada laiksi pikakäsittelyllä kuin tiedustelulaki konsanaan (Sharia-Sannakin saa tyytyä muukalaispassiin jos ei onnistu tilaamaan sharia-passia Sellon kirjastosta).
Ei ISIS-hirviöitä Suomeen!
Ei ISIS-hirviöitä minnekkään!

Hilloa suupielissä

Vai meinasi Soini saada turpiinsa Odinilta (SVT)! M I K S I K Ö H Ä N?

Qroquius Kad

Joko Soini oli ärsyttänyt odinistia tai odinisti oli ärsyyntynyt Soiniin?

fatwantarkistaja

Tai sitten ei. Toistakymmentä googlettamaani lähdettä + TV-uutiset väittävät hyökkääjän takissa olleen Soldiers Of Odin -tunnukset. Googlen kuvahaun perusteella kyseessä olisi ns valeuutinen, sillä mistä lähtien logossa on ollut kirves/kirveitä (tapauksesta on muka vain yksi kunnon kuva, jota kaikki lehdet käyttävät)?
Ilmeisesti Mika Ranta, tai hänenä esiintyvä henkilö väittää, ettei hyökkijä ole jäsen.
Samapa tuo, Odinien syyksi meni ja pysyy. Onneksi tuo ei oikeudessa päde, eli yhdistystä ei voi tuon perusteella lakkauttaa.
P.S. Salaliittoteoria! Olisipa oiva vaalitempaus, kerrassaan ennennäkemätön.

Nakke

Support-vaatteita saa kuka tahansa ei-jäsen hankittua. Vai pelaako jokainen kannatushuivillinen jalkapallohuligaanikin kannattamassaan seurassa?

seant

Osaa ruotsalaiset myös ihmetellä tätä touhua you-videossa, mitä enemmän on tappanut sitä isomman lukaalin saa.
https://www.youtube.com/watch?v=hylrKiRln2c
ps. tekstin saa suomeksi huonolla suomella

Pessimisti

Silence of lambs, elokuvasta Uhrilampaat. Eurooppa ??

Sensuroimaton Totuus

U$rael – kurdit – sionismi = helvetti

okei

turun sanomat lohdutaa luo toivoa yhteis elosta
Euroopassa voi kuolla terrori-iskussa *suurin piirtein yhtä todennäköisesti kuin *salamaniskusta*.
https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4524172/Sodat+ja+terrorismi+tappavat+entista+vahemman+ihmisia
tästä jutusta joku voisi tehdä vasta
jutun joka olisi hitusn realstisempi
kun tämä esim suomi on maailman onnelisin maa tyylinen rustaus

fatwantarkistaja

Vain joka kolmas salamanisku tappaa, onkohan sama suhde terrori-iskussakin?
Leikkaakohan salama pipelin irti ja tunkee suuhun? Kaivaakohan se silmät päästä? Ottaakohan tuo sisäelimet ulos ja laittaa kiviä tilalle, ihan kuin Punahilkka-sadussa? Lohduttaako tieto toimenpiteen kohteena olevaa millään tavoin?

El Comandante Cero

Tuota siis Huhtasen Panu on Isiksen taistelija ja kurdi huligaani vain kävi uskonsotaa?

narsisti** pellet Järkyttävä väkivallan purkaus"

Puolueiden puheenjohtajat tuomitsevat hyökkäyksen Soinin kimppuun – ”Järkyttävä väkivallan purkaus”
tutota tuota
”Järkyttävä väkivallan purkaus”
näillä pelleillä kesti 2 päivää ennen kuin he järkytyivät oulun pedofilia ringistä
mietikää oikeasti näitä **narsisti** pellejä
keltaliivejä ammutaan jo kovilla mutta keiden käskystä ranskassa

timoja melkein lyödään SDP raiskaa kumpi järkytää ennemän *kiinnostaa ennemän*

miettikää oulun pedofiilin puolue taustaa SDP
onko antti rinteeltä kysytty GRILLATTU Valtamediassa asiasta mitään
EI kosla se olisi negatiivista SDP lle ja sdp tä kannatavile toimittajille
tai onko hän järkytynyt siitä yhtä näyttävästi kuten
Antti Rinne
Sivistyneessä demokratiassa politiikan erimielisyyksiä ei koskaan ratkaista väkivallalla. Vetoan puoluejohtajiin, että otamme yhteisen kannan kaikkea poliittista väkivaltaa vastaan. Demokratia on niin arvokas asia
, ***että sitä halveksuville tahoille on laitettava stoppi nyt heti.*
eikö mamu rilolisille pedofiileille pitäisi antti olla* yhtä jämptinä
koska *sdp vähemän on
kuka sitä Demokratiaa halveksii no nämä valta puolueet
kuman rikokset ovat oleet vakavampia SDP Poliitikkojen *insesti pedofilia*
vai Odinien kysymys
siis ihan oikeasti karuja
fakta pohjalta realielämästä tapahtumista josta olaan hyss ,,,,,,,,,,,,Ja hys hys hyssällät

habibaeduskuntaan.fi – maahantulleen musliman vaalisivu jossa ehdokkaana SDP:n somalitar. Kyseinen hijabiin pukeutunut rikastuttajatar tekee sydänkuvan kämmenellään, ja sen alla lukee Rohkeus, Inhimillisyys, HABIBA. SDP UUSIMAA Meillä taitaa olla sama suunta.
Takakannessa vaalimanifestinsa. Pointsit:
-Osallistetaan nuoria
-Koulutus kuuluu kaikille
-Yhdenvertainen työelämä
-Tarvitsemme kaikkien taidot käyttöön!
Miltä kuulostaa?

salamanisku

Euroopassa voi kuolla terrori-iskussa *suurin piirtein yhtä todennäköisesti kuin *salamaniskusta
,Mietikää mistä se oikeasti johtuu
siitä etä niitä terrorsti tekoja pystytään estämään 100 kpl vuodessa mietikää tilanetta jos ei niin olisi
ja tätä turun sanomien aivopierua
Euroopassa voi kuolla terrori-iskussa *suurin piirtein yhtä todennäköisesti kuin *salamaniskusta*
miksi betoni porsaat miksi rynkyt esillä miksi supon turvalisuus raportin uhka top 1
salamanisku
Saksa: poliisi vangitsi 10 islamilaista verilöylyä suunnitellutta muslimia.
”Äärioikeistolla” ei kytköstä, joten valtamediat vaikenevat
Jihadismi elää ja voi paksusti. Valhemedian vihanlietsonta kuvitteelisesta ”äärioikeiston” uhasta
suo otollisen kasvualustan jihadismille, joka elää ja kasvaa valheellisen
”nationalistirummutuksen” varjossa.
turun sanomat hys tätä ja vastapallo heti perään
valkiopyykaukseksi ja mietikää ajatuksella **mitä he valkopyykaavat **
Sodat ja terrorismi tappavat **entistä*** vähemmän ihmisiä
oöisiko turun sanomat huolestuneempioa ku joku kertoisi heille
oikeat faktat oikeista tutklmuslsista *puolueetomalta taholta *
onko George Soros taas käynyt kahvilla turun sanomien toimituksessa
Charlie heppooni toimittajat ihmeisään Ja Victor Orban

shit bang

mietikää mistä nämä poliitikot järkytyvät
ja mistä he pitävät turpansa kiinni ja **käskevät** muitakin pitämään
i see idiot rising
https://www.youtube.com/watch?v=qqK1FrO3BdM

rikos ja rangaistus

Osallistumalla terrorijärjestön toimintaan vapaaehtoisesti niinkuin tuonne kalifaattiin lähtijät teki on kaikille ankaran tuomion paikka samion kuin osallistuminen murhaan itse tekemättä sitä. Jokaiselle pitää antaa tuomio joka tuolla on ollut vapaaehtoisesti eikä alkaa hyysäämään vapaalla jalalla kaikenlaisella kotoutuksella rikos on rikos muissakin asioissa kaikki kiinni ja tuomarin eteen ei voi olla pienempää rangaistusta kuin linnatuomio..

Iltasanomat Nerokasta poliitista Sotkemista

mietikää kuinka ilta sanomat haluavat sotkea halla ahon ja PS
Tähän soinin sinisten demokratiaa vastaan olevassa lööpisään
Nerokasta Jäleen kerran Isäm maan ystävä Ulla APPELIISN JA Hänen
Puna viher vasuri maanpetturi median KUMPPANIT
Poliitikot tuomitsivat ulkoministeriin kohdistuneen väkivallanteon–
Halla-aho: ”Asioihin vaikutetaan äänestämällä eikä rähjäämällä”
ihan kuin halla aho nuhtelisi omiaan
että stop ystäväni odinit jätkät
koko Suomen oikeiston Alamaailman rikoliset
jätäkää timo ex yhden miehen mafia persu rauhaan
siis miettikää millaisen mielikuvan he IS saavat aikaan tällä lööppi kieroilulaan

fatwantarkistaja

Aatellaanpa… Kurdit ovat nuo vanginneet ja haluavat niistä eroon. He eivät voi tuomita. Syyrian hallitus ei ota vastaan, eikä mikään muukaan taho. Vankina pito maksaa rahaa ja sitoo resursseja, joita tarvitaan kipeästi muualla. Miten on toimitava?
Kurdit voivat saattaa nuo hallitsemansa alueen rajalle ja toivoa, että menevät Eurooppaan. Eurooppa voi oikein isolla rahalla hakea ne, joloin kurdit huokaisevat helpotuksesta. Mitä muita vaihtoehtoja muka on? Annetaanko Puuttinin harjoitusmaaleiksi? Ei hän niin tyhmä ole, että sen virheen tekisi.
Tulivat ne mitä kautta hyvänsä, tuomiota eivät tule saamaan, eli ovat vapaita suorittamaan terrori-iskujaan missä mielivätkään. Mikäli joku saa kymmenen vuoden vankeusrangaistuksen, se vaan lietsoo entistä pyhempään vihaan senkin 99%, jota ei tuomita. Ja kurdit hei, ne teidän vangitsemanne tyypit ovat vapaat heti saapumisestaan lähtien tulla kostamaan teille ja me maksetaan niille siitä. Nukukaa hyvin, kai teillä on pomminkestävät autot ja asunnot, sillä ne tulevat takaisin, jos sattuu huvittamaan. Niin toimii Eurooppa.
Kurdina keksisin jonkun aavikkokävelyn, jonka aikana sattusi itsestä riippumaton, erittäin valitettava tragedia. Kas kun me ne koulutimme, me ne rahoitimme ja me takuulla lähetämme ne takaisin riesaksenne. Teillä ei ole mitään mahdollisuuksia sanella meille mitään ehtoja, teillä ei ole muuta kuin itsenne.

taas ne kurrit

Kurdeja tuli tänne 90-luvulla, muistan sanonnan Kurrit sitä ja tätä.

Parantumatonta pahuutta

Ei mitään paskasakkia tänne takaisin. Ryssäkin tappoi ja paloitteli georgialaisen VOKissa(!!!), sai nyt 16 vuotta vankilaa ja (ryssalennusta?) kertoo päivän Expressen.
Meillä on niin paljon kaikenvärista, -kokoista ja -häiriöistä paskaporukkaa ennestään ettemme ehdi mitään Daeshpalaajia syynätä, tuomita ja vartioida lopun elämää ja kolmanteen polveen. Se tulee maksamaan miljardeja. Jos ei Kaalivati olisi kukistunut he kiduttaisivat, raiskaisivat ja murhaisivat tyytyväisinä edelleenkin. Näiltä tyypeiltä ovat kaikki estot ja katumukset jo aikoja sitten karisseet.

Acc

”Täällä on yhtä paljon isis-vankeja kuin oli isis-armeijassa. Me tarvitsemme nyt teidän apuanne”
Kyllä nuo kurdt osaavat hoitaa vangit siten, että heistä ei ole harmia kenellekään.
Avunpyyntö lienee rahanpyyntö. Luulisin niin. Rahan antaminen kurdeille on virhe. Jos heitä avustaa, heistä tulee avustettavia ikiajoiksi. Paras apu kurdeille on, ettei heitä auta ollenkaan. Silloin he oppivat auttamaan itse itseään. Eivät ole pystyneet edes suuresta lukumäärästään huolimatta muodostamaan omaa valtiota. Nyt on heillä näytön paikka. Tuskin pystyvät mihinkään. Väestön keskimääräinen ÄO ja impulssikontrolli eivät ole riittävän korkealla.