Kertoiko Suldaan Said Ahmed muunneltua totuutta Itiksen pahoinpitelystä?

Metrolaituri rullaportaista katsottuna.

Vasemmistoliiton vaaliehdokkaan Suldaan Said Ahmedin mukaan hänen kimppuunsa käytiin Itäkeskuksen metroasemalla. Poliisin mukaan asiaa tutkitaaan pahoinpitelynä ja kunnianloukkauksena.

Yleisradiolle Ahmed kertoi sanatarkasti odottaneensa metroa Itäkeskuksen metroaseman laiturilla kun kaksi nelikymppistä miestä alkoi solvaamaan häntä. Toinen tehosti lyömällä Ahmedia rintaan. Lisäksi Ahmedia haukuttiin vääräuskoiseksi. Ahmedin mukaan mies poistui paikalta maastopolkuppyörällä.
Aloitetaan vaikka polkupyörästä. Ahmed kertoo siis olleensa metrolaiturilla ja ainakin toinen solvaajista oli liikkeellä polkupyörällä. Jos tekijä poistui paikalta polkupyörällä niin jotta Ahmed tietäisi tämän, on tekijä ollut metroalueella polkupyörällä.
Nimittäin Itäkeskuksen metrolaituri on maan alla ja sinne pääsee vain rullaportaita pitkin. Tietenkin on mahdollista tulla rullaportaita pitkin polkupyörällä laiturille. Metrossa voi harvakseltaan nähdä henkilöitä, jotka kuljettavat polkupyörää metrossa. Mutta päiväsaikaan tämä ei ole mahdollista, sillä laiturilla ja junissa on niin paljon porukkaa, että polkupyörän kanssa liikkuminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Polkupyörää saa kyllä kuljettaa metrossa jos siellä on tilaa.

Tekijä pakeni polkupyörän kanssa rullaportaita ylös.
 
Toiseksi tekijä haukkui Ahmedia vääräuskoiseksi. Kuka rasistinatsi oikeasti haukkuu jotain toista ihmistä vääräuskoiseksi? Rasistinatsi voi solvata n****ksi, äh***ksi tai mitä muuta tahansa, mutta ei vääräuskoiseksi. Voisi kuvitella, että esim uskovainen helluntailainen solvaisi toista toisen uskonliikkeen henkilöä vääräuskoiseksi, mutta maastohousuihin ja pilottitakkiin sonnustautunut rasistinatsi ei ensimmäisenä saa päähänsä solvata mustaihoista vääräuskoiseksi.
Kaiken kaikkiaan Suldaan Said Ahmedin tarina kuulostaa tekaistulta. Vähän samaan tapaan kuin muutaman vuoden takainen lentokonejupakka, jossa Ahmed väitti, että hän ei pääse lentämään somalitaustansa takia Yhdysvaltoihin. Seuraavana päivänä selvisi, että Ahmed voi Suomen kansalaisena lentää aivan vapaasti kenenkään siihen puuttumatta.
Lue tästä Ahmedin lentokonejupakka jos on unohtunut.

Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa?


 

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suldaan sanoi Ahmed

Suldaan sepitti tämän tarinan välittömästi sen jälkeen kun tieto kurdien tekemästä eduskuntavaaliehdokkaan pahoinpitelystä uutisoitiin videon kera.
Siinä oli suuri vaara että ”oikeiston vaalivaikuttaminen” propaganda tulee paljastetuksi tyypillisenä vasemmiston kierona valheena, joten jotain piti keksiä jolla saadaan kurdiväkivallasta keskustelu nopeasti vaiennettua.

T

Kurdit keppostelleet? Minulta jäänyt jokin uutinen huomaamatta.

Tästä Suldaan Said nothing
T

Kiitos linkistä, joskin verenpaine nousi hyvin korkealle.

Valtsu

Pahin skenaario on se, että mahdollinen valehtelu paljastuu vasta vaalien jälkeen ja myötätuntojulkisuus vie kuin viekin Suldaanin eduskuntaan. Siinä olisi ihmettelemistä.

Huru-ukko

Eikö lie se simo toinin ”kimppuun” käynti ollut kiihokkena myöskin. Meinais että menee paremmin läpi, kun muitakin kiusataan
Siitä Korson kohelluksesta, se ainoa video jonka olen nähnyt, tai se pätkä, näyttää että ihan tarkoituksella hieroo sen kaverin poskea tantereeseen, ei mitään ainakaan ammattitaitoisia gorilloja toinin turviksina. Toinen ähältää ja äheltää yrittäen saada kättä selän taakse, onnistuukin siinä lopuksi, kas kun kaveri polvella painaa allaolevan miehen poskea asfalttiin. Että sellaisia, ja oihian sitä muka jotain hirveetäkin ehdokasta uhkaitu. Kykkä nyt on pahat persut pillastuneet, v niinku ketutus filmistä!!!

Anonymous

ekana kurdien hyökkäys panua ja miss v:tä vastaan ja heti perään soinin ja tämän sulttaanin tapaus,mikseihän uutisoitu ensimmäisenä tapahtunutta pahoinpitelyä josta on vielä video todisteena,olisiko syynä tekijänä oli median kultamunat niin ekana täytyy uutisoida ”keksitystä”suomalaisen hyökkäyksestä.

melkosia_pakolaisia

Muuten onkohan yhtään kurdia edes kuulusteltu siitä, Panu Huuhtanenko se nyt oli nimeltään reformistien ehdokas jonka kurdit hakkasivat sairaalakuntoon lipun kannattimina olevilla tangoilla narikkatorilla Helsingissä? Pakolaisena olevat kurdit on ottaneet isännä’n asenteen heille vieraassa maassa kuten Suomi. Kyllä asia niin on, että jos kurdi olis hakattu suomalaisten toimesta häkki olis heilahtanu suomalaiselle.Tuon varmempaa asiaa ei maanpäällä olekkaan.

Kari Jurri

Mistä tietää että Ahmed valehtelee?
Se puhuu…

Paavo Pökäle

Korjataan tuota sen verran, että se kuukeri puhuu mongertaen! Lähes tulkoon asunut koko ikänsä Suomen ja suomalaisten veronmaksajien elättinä, eikä ole oppinut edes auttavaa Suioemenkieltä. Paluulippu takaisin Somaliaan ja suomen kansalaisuus pois. Valepukkeja ei Suomessa kaivata, meillä on tarpeeksi Sipilöitä, Orpopettereitä ja Timo Soineja, jotka hoitavat meillä nuo valehtelut aina kun avaavat suunsa!

Exit Sandman

Jos tuo Kela-Sulttaani pääsee eduskuntaan niin saattaisi olla King-Kong vaikutus puolueeseen.

Juhama bin Lande

Sulttaani sepittää tuhannen ja yhden yön tarinoita…

Heino Keppi

Ottaiis nyt sen lentävän mattonsa ja lepattalis pois. Matkalla vois ottaa sen luudalla lentävän pernerin kyytiinsä

Valtsu

Nyt on sitten parempi löytyä näyttöä tarinoiden tueksi – ja sitähän Helsingin metrosta ei voi olla saamatta -, sillä muuten tämä on pyrkimys vaikuttaa vaaleihin. Lähinnä mietityttää, voiko etnototeemi olla niin pöljä, että virittäisi valheen, josta jää varmasti kiinni. Tilannekuvaukset ovat epäuskottavia, mutta mahdollisia. Noh, aika näyttää, mutta olisi syytä näyttää ennen vaaleja.

Ainahan noi valehtelee sen kuin kerkee

Todennäköisesti valehtelee. Näkee sen jo naamasta, lisäksi vasemmistoliittolainen ja musu. Todella vastenmielinen huijari koijari.

Sam Colt

No niin – rauhoitutaan! Olemme nyt nähneet näkkärin vaalimainoksen, jossa on totuutta saman verran kuin hänen kertomuksessaan poliiseille maahan tunkeutuessaan.
Ei aiheuta yhdenkään nuivan ja valistuneen meikäläisen kääntymistä hänen kannattajakseen.
Me jatkamme omaa vaalityötämme ja otamme jytkyn.

Nestori Lundahl

Somali+muslimi+poliitikko=valehtelija+valehtelija+valehtelija=emävalehtelija M.O.T.

Muumi

Miksi näihin ala-arvoisiin asioihin yhdistetään sana kyrpä. Se kun sattuu olemaan yks hienoimmista asioista maailmassa.

Anonymous

Afrikan sarvi..missä sijaitsee mukava maa..Zoomalia

Åttawia Suutelå

Tismallleen, no näinhän se on

Vormisto

Tuohan on aivan normaalia, että maahanmuuttajat mölyävät ja leikkisästi kisailevat nyrkkeineen itiksen metroasemalla. Nyt on vain ehkä sattunut semmoinen ”Eksä tiedä kuka mä oon?”-tilanne.

Särmääjä

Valtamediat jaksaa aina kertoa näitä huhuja ja tarinoita, mutta kun suorassa lähetyksessä kurdit hakkaa ihmisiä torilla ja siinä samassa murtaa yhden vaaliehdokkaan kättä niin eipä juuri tietoa tipu kun parin päivän jälkeen poliisin tiedotteesta. Samainen poliisi myös jäi suojelemaan kurdimellakkaa tapahtuman jälkeen niinkun joka kerta aiemminkin.

Kusipäät pois hallinnosta

Vittu mitä touhuu.

Anonymous

Miksi kurdpaskadit ei uskalla hakkaa ihmisiä UNGARIASSA, tšekissä, BULGARIASSA, SLOVAKIASSA,SLOVAKIASSA, SERBIASSA, SLOVENIASSA,PUOLASSA ?????????? Miksi siellä suldani saidi mutherfuckermedi ei uskalla vituilee ???????

Anonymous

Nyt tarina on muuttunut siten että kiusaaminen on alkanut Itäkeskuksessa, jatkunut metrossa aina Kontulaan saakka jossa kiusaaja pakeni pyörällä poliisia. Vieläköhän saamme uuden version tapahtumasta, sellaisen jonka Suldaad uskoo parhaiten vetoavan kansan tunteisiin. Jäämme odottamaan jatko-osaa tässä näytelmässä.

MIELTEN PAHOITTAJA (@KakkonenK)

oli toi kontula jo eilen tossa jutussa, ikäväkyllä

Ilmari

Tätä ihmettelin. Jos mies tulee fillarin kanssa metrovaunusta, ei hän voi päästä poliisia pakoon. Vaikka hän ehtisi pyörän selkään, hänet saadaan kiinni joko rullaportaiden tai hissin edessä.

fatwantarkistaja

Ihan Google-hakuun ”suldaan”, alkaa puskemaan uutista.
Todella Itäkeskuksessa tapahtui pahoinpitely, josta epäillyt ja uhri nousivat metroon. Kontulassa Suldaan tavoitti poliisipartion, joka ei tavoittanut epäiltyjä.
Kuitenkin poliisi twiittaa tehtävän olleen Itäkeskuksen metroasemalla. Onko kyseessä valvontakameran nauhantarkistustehtävä? Entä Suldaanin mainitsema takaa-ajo? Eikö se ole tehtävä? Onko nyt käynyt niin kuin Turussa kesällä, että tapahtuu päällekarkaus, mutta poliisia ei kiinnosta? Suldaan luuli poliisin etsivän tekijöitä, mutta nämä vain poistuivat paikalta, eikä tehtävää siksi ole kirjattukaan? Poliisin twiitissä nimittäin luki, ettei asiasta ole enempää tiedotettavaa, kyllä kai etsinnöistä olisi jotain mainittu.
Harjoittaako poliisi systemaattista rasismia? Onko uutisointi mennyt pieleen? Vaikuttaako uhrin shokkitila muistamiseen? Vai onko kyseessä epärehellinen somp.. ei, siitä ei voi olla kyse, sillä rivisomalit ovat aivan yhtä rehellisiä, kuin kaikki muutkin?

Åttawia Suutelå

Kyllä sauli nyt lähettää valtteri-jopon

Olavi Nissinen

Päänäyttelijä on vielä onneksi esillä. Parhaat näyttelijät pääsevät pitkälle.

”Suldaan Said Ahmed nousi metroon, ja miehet tulivat samaan metrovaunuun. Kaikki jäivät pois Kontulan asemalla.”
https://yle.fi/uutiset/3-10707274
PT media, nyt tarkkuutta juttuihin 😀

Ankki

Ei Ylen uutisessa sanota, että munamankelimies kavereineen olisivat oikeita suomalaisia.

Anonymous

Kalevakin poisti tämän ”uutisen” nopeasti, kun alkoi tulla niin montaa eri versiota.

Paavo Pökäle

Yle, nyt tarkkuutta juttuihinne ja kaikkiin!

Kun ei niin ei

Kunnianloukkaus? Minkä kunnian? Onko tämäkin niitä kunniakulttuurin kunniajuttuja?

korpisoturi

Ahmetin tarinaa vuotaa.

Kantasuomalainen

Tuon sulttaani kuukerin aiemmat älyttömyydet tietäen voidaan olla 99,99% varmoja siitä että tuoKIN ”pahoinpitely”juttu on taas täysin yhtä ”totta” kuin esim. ne normaalit elintasopakoloisten keksimät kurpitsavankkurisadut tp-hakemusten uusintakierroksilla.
Tuo tyyppi on jäänyt kiinni paskanpuhumisesta jo niin usein että onhan luonnollista että se kokeilee kerta toisensa jälkeen josko nyt menisi paskapuhe läpi, ei mene!!!

peräpää

Sulttaani on patologinen valehtelija ja tollo. Siis juuri sopiva kansanedustajaksi.

pöh

Tarina on vähintäänkin suuresti liioiteltu, mutta kyllä siellä itiksen metroasemallakin kulkee narkkareita fillaria taluttaen tai joskus polkienkin.
Jos suurin osa suomalaisista ei pidä siitä, että somali yrittää eduskuntaan, niin voisi vastavuoroisesti kysyä kuinka pidettyä somaliassa olisi se, että siellä päättäjiksi pyrkisi suomalaisia?
Ja kansalaisuus ei tosiaan tee somalista suomalaista, yhtään sen enempää kuin suomalaisestakaan somalia.

Huru-ukko

Eikös siellä somppumaassa joku Suomessa majaileva naikkonen pyrkinyt ihan pressaksi, näin muistelen. Taisi siitä olla juttua hyysärissä ja liekö ollut ylenannossakin? Ei sit kumminkaan pärjännyt

Sultaani on syöttänyt pajunköyttä vai olisko ollut liikaa khat kasvin vartta.

Eikö kukaan ole tarkistanut valvontakameroiden kuvia, niitähän tuolla piisaa.

Anonymous

Eikö hesarin ekaversiossa suldaan soittanut häkeen? Ja itiksestä kontulaan on 3minuuttia, yksi välipysäkki.
Suldaan on saanu vähän huomiota osakseen ja pahoittanut mielensä ku lihaisan vegeburgerin saatuaan. Mutta miksi tästä kirjoitetaan on taas niin ala-arvoista että oikein naurattaa pelleily

Anonymous

kertoiko muunneltua totuutta,sanotaan näin että se ihminen joka uskoo sulttaanin puheet ei saisi äänestää vaaleissa koska ihminen on silloin totaalisen tyhmä.

Sulttaani Saatanan Ahmatti

Vahva tarinankerronta perinne kuuluu kommunistiseen mouhkaamiseen.

linnut ovat kauniita

Ahmed ahne ei syö edes murusia pöytäni alta, syötän muruset mieluummin linnuille.

PeelsePuupi

Paavo, käsi sydämmellä, keksitkö nyt omasta päästä tuon polkupyöräjutun? Vai olisiko linkkiä juttuun, jossa puhutaan polkupyörästä? Itse en löytänyt viittausta polkupyörään kuin Iltalehden artikkelista, ja siinä tarina on ”hieman” toisenlainen kuin kuvaamasi.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5b8bf814-9011-4a06-9ca1-bb4aee4609ff

PeelsePuupi

Mieshän pakenikin polkupyörällä (poliisin mukaan) mutta ei sitä polkupyörää sinne metrolaiturille viety. Eli PT-media syyllistyi nyt muunnellun totuuden levittämiseen eli arkisesti ilmaistuna urpouteen…

Pena

Suldaan kertoi vaan tuhannen ja yhden yön tarinoitaan taas.

matii

todisteita ei ole,täyttä soopaa puhuu medialle.niinkuin yleensäkin ja ylekin.

Anonymous

Tästä on sulttaani antanut jo niin erilaisia kommentteja eri uutisoijille, että valhetta tämä on , ensiksikin ei ollut yhdessä uutisessa mitään lyöntiä, vaan tyrkännyt ja liimannut jonkin tarran, sekä paikat vaihtuu ja kaikki,sekä ennenkin jäänyt kiinni tekaistuista asioista, joissa itsensä uhriksi tehnyt, ei jatkoon zero points.

Aivar

Itseasiassa Suldaan vaikka onkin Suomen kansalainen niin hän ei saa matkustaa Yhdysvaltoihin vapaasti. Koska hän on Somaliassa syntynyt ja Somalia on USAn ei toivottujen listoilla.