Kertoiko Suldaan Said Ahmed muunneltua totuutta Itiksen pahoinpitelystä?

Metrolaituri rullaportaista katsottuna.

Vasemmistoliiton vaaliehdokkaan Suldaan Said Ahmedin mukaan hänen kimppuunsa käytiin Itäkeskuksen metroasemalla. Poliisin mukaan asiaa tutkitaaan pahoinpitelynä ja kunnianloukkauksena.

Yleisradiolle Ahmed kertoi sanatarkasti odottaneensa metroa Itäkeskuksen metroaseman laiturilla kun kaksi nelikymppistä miestä alkoi solvaamaan häntä. Toinen tehosti lyömällä Ahmedia rintaan. Lisäksi Ahmedia haukuttiin vääräuskoiseksi. Ahmedin mukaan mies poistui paikalta maastopolkuppyörällä.
Aloitetaan vaikka polkupyörästä. Ahmed kertoo siis olleensa metrolaiturilla ja ainakin toinen solvaajista oli liikkeellä polkupyörällä. Jos tekijä poistui paikalta polkupyörällä niin jotta Ahmed tietäisi tämän, on tekijä ollut metroalueella polkupyörällä.
Nimittäin Itäkeskuksen metrolaituri on maan alla ja sinne pääsee vain rullaportaita pitkin. Tietenkin on mahdollista tulla rullaportaita pitkin polkupyörällä laiturille. Metrossa voi harvakseltaan nähdä henkilöitä, jotka kuljettavat polkupyörää metrossa. Mutta päiväsaikaan tämä ei ole mahdollista, sillä laiturilla ja junissa on niin paljon porukkaa, että polkupyörän kanssa liikkuminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Polkupyörää saa kyllä kuljettaa metrossa jos siellä on tilaa.

Tekijä pakeni polkupyörän kanssa rullaportaita ylös.
 
Toiseksi tekijä haukkui Ahmedia vääräuskoiseksi. Kuka rasistinatsi oikeasti haukkuu jotain toista ihmistä vääräuskoiseksi? Rasistinatsi voi solvata n****ksi, äh***ksi tai mitä muuta tahansa, mutta ei vääräuskoiseksi. Voisi kuvitella, että esim uskovainen helluntailainen solvaisi toista toisen uskonliikkeen henkilöä vääräuskoiseksi, mutta maastohousuihin ja pilottitakkiin sonnustautunut rasistinatsi ei ensimmäisenä saa päähänsä solvata mustaihoista vääräuskoiseksi.
Kaiken kaikkiaan Suldaan Said Ahmedin tarina kuulostaa tekaistulta. Vähän samaan tapaan kuin muutaman vuoden takainen lentokonejupakka, jossa Ahmed väitti, että hän ei pääse lentämään somalitaustansa takia Yhdysvaltoihin. Seuraavana päivänä selvisi, että Ahmed voi Suomen kansalaisena lentää aivan vapaasti kenenkään siihen puuttumatta.
Lue tästä Ahmedin lentokonejupakka jos on unohtunut.

Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa?