Kertoiko Suldaan Said Ahmed muunneltua totuutta Itiksen pahoinpitelystä?

Metrolaituri rullaportaista katsottuna.

Vasemmistoliiton vaaliehdokkaan Suldaan Said Ahmedin mukaan hänen kimppuunsa käytiin Itäkeskuksen metroasemalla. Poliisin mukaan asiaa tutkitaaan pahoinpitelynä ja kunnianloukkauksena.

Yleisradiolle Ahmed kertoi sanatarkasti odottaneensa metroa Itäkeskuksen metroaseman laiturilla kun kaksi nelikymppistä miestä alkoi solvaamaan häntä. Toinen tehosti lyömällä Ahmedia rintaan. Lisäksi Ahmedia haukuttiin vääräuskoiseksi. Ahmedin mukaan mies poistui paikalta maastopolkuppyörällä.

Aloitetaan vaikka polkupyörästä. Ahmed kertoo siis olleensa metrolaiturilla ja ainakin toinen solvaajista oli liikkeellä polkupyörällä. Jos tekijä poistui paikalta polkupyörällä niin jotta Ahmed tietäisi tämän, on tekijä ollut metroalueella polkupyörällä.

Nimittäin Itäkeskuksen metrolaituri on maan alla ja sinne pääsee vain rullaportaita pitkin. Tietenkin on mahdollista tulla rullaportaita pitkin polkupyörällä laiturille. Metrossa voi harvakseltaan nähdä henkilöitä, jotka kuljettavat polkupyörää metrossa. Mutta päiväsaikaan tämä ei ole mahdollista, sillä laiturilla ja junissa on niin paljon porukkaa, että polkupyörän kanssa liikkuminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Polkupyörää saa kyllä kuljettaa metrossa jos siellä on tilaa.

Tekijä pakeni polkupyörän kanssa rullaportaita ylös.

 

Toiseksi tekijä haukkui Ahmedia vääräuskoiseksi. Kuka rasistinatsi oikeasti haukkuu jotain toista ihmistä vääräuskoiseksi? Rasistinatsi voi solvata n****ksi, äh***ksi tai mitä muuta tahansa, mutta ei vääräuskoiseksi. Voisi kuvitella, että esim uskovainen helluntailainen solvaisi toista toisen uskonliikkeen henkilöä vääräuskoiseksi, mutta maastohousuihin ja pilottitakkiin sonnustautunut rasistinatsi ei ensimmäisenä saa päähänsä solvata mustaihoista vääräuskoiseksi.

Kaiken kaikkiaan Suldaan Said Ahmedin tarina kuulostaa tekaistulta. Vähän samaan tapaan kuin muutaman vuoden takainen lentokonejupakka, jossa Ahmed väitti, että hän ei pääse lentämään somalitaustansa takia Yhdysvaltoihin. Seuraavana päivänä selvisi, että Ahmed voi Suomen kansalaisena lentää aivan vapaasti kenenkään siihen puuttumatta.

Lue tästä Ahmedin lentokonejupakka jos on unohtunut.

Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa?

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

56 thoughts on “Kertoiko Suldaan Said Ahmed muunneltua totuutta Itiksen pahoinpitelystä?

 1. Suldaan sepitti tämän tarinan välittömästi sen jälkeen kun tieto kurdien tekemästä eduskuntavaaliehdokkaan pahoinpitelystä uutisoitiin videon kera.

  Siinä oli suuri vaara että ”oikeiston vaalivaikuttaminen” propaganda tulee paljastetuksi tyypillisenä vasemmiston kierona valheena, joten jotain piti keksiä jolla saadaan kurdiväkivallasta keskustelu nopeasti vaiennettua.

  123
  1. Pahin skenaario on se, että mahdollinen valehtelu paljastuu vasta vaalien jälkeen ja myötätuntojulkisuus vie kuin viekin Suldaanin eduskuntaan. Siinä olisi ihmettelemistä.

   29
  2. Eikö lie se simo toinin ”kimppuun” käynti ollut kiihokkena myöskin. Meinais että menee paremmin läpi, kun muitakin kiusataan
   Siitä Korson kohelluksesta, se ainoa video jonka olen nähnyt, tai se pätkä, näyttää että ihan tarkoituksella hieroo sen kaverin poskea tantereeseen, ei mitään ainakaan ammattitaitoisia gorilloja toinin turviksina. Toinen ähältää ja äheltää yrittäen saada kättä selän taakse, onnistuukin siinä lopuksi, kas kun kaveri polvella painaa allaolevan miehen poskea asfalttiin. Että sellaisia, ja oihian sitä muka jotain hirveetäkin ehdokasta uhkaitu. Kykkä nyt on pahat persut pillastuneet, v niinku ketutus filmistä!!!

  3. ekana kurdien hyökkäys panua ja miss v:tä vastaan ja heti perään soinin ja tämän sulttaanin tapaus,mikseihän uutisoitu ensimmäisenä tapahtunutta pahoinpitelyä josta on vielä video todisteena,olisiko syynä tekijänä oli median kultamunat niin ekana täytyy uutisoida ”keksitystä”suomalaisen hyökkäyksestä.

   15
  4. Muuten onkohan yhtään kurdia edes kuulusteltu siitä, Panu Huuhtanenko se nyt oli nimeltään reformistien ehdokas jonka kurdit hakkasivat sairaalakuntoon lipun kannattimina olevilla tangoilla narikkatorilla Helsingissä? Pakolaisena olevat kurdit on ottaneet isännä’n asenteen heille vieraassa maassa kuten Suomi. Kyllä asia niin on, että jos kurdi olis hakattu suomalaisten toimesta häkki olis heilahtanu suomalaiselle.Tuon varmempaa asiaa ei maanpäällä olekkaan.

  1. Korjataan tuota sen verran, että se kuukeri puhuu mongertaen! Lähes tulkoon asunut koko ikänsä Suomen ja suomalaisten veronmaksajien elättinä, eikä ole oppinut edes auttavaa Suioemenkieltä. Paluulippu takaisin Somaliaan ja suomen kansalaisuus pois. Valepukkeja ei Suomessa kaivata, meillä on tarpeeksi Sipilöitä, Orpopettereitä ja Timo Soineja, jotka hoitavat meillä nuo valehtelut aina kun avaavat suunsa!

   52
  2. Jos tuo Kela-Sulttaani pääsee eduskuntaan niin saattaisi olla King-Kong vaikutus puolueeseen.

   16
  1. Ottaiis nyt sen lentävän mattonsa ja lepattalis pois. Matkalla vois ottaa sen luudalla lentävän pernerin kyytiinsä

   10
 2. Nyt on sitten parempi löytyä näyttöä tarinoiden tueksi – ja sitähän Helsingin metrosta ei voi olla saamatta -, sillä muuten tämä on pyrkimys vaikuttaa vaaleihin. Lähinnä mietityttää, voiko etnototeemi olla niin pöljä, että virittäisi valheen, josta jää varmasti kiinni. Tilannekuvaukset ovat epäuskottavia, mutta mahdollisia. Noh, aika näyttää, mutta olisi syytä näyttää ennen vaaleja.

  73
 3. Todennäköisesti valehtelee. Näkee sen jo naamasta, lisäksi vasemmistoliittolainen ja musu. Todella vastenmielinen huijari koijari.

  97
 4. No niin – rauhoitutaan! Olemme nyt nähneet näkkärin vaalimainoksen, jossa on totuutta saman verran kuin hänen kertomuksessaan poliiseille maahan tunkeutuessaan.
  Ei aiheuta yhdenkään nuivan ja valistuneen meikäläisen kääntymistä hänen kannattajakseen.
  Me jatkamme omaa vaalityötämme ja otamme jytkyn.

  33
 5. Somali+muslimi+poliitikko=valehtelija+valehtelija+valehtelija=emävalehtelija M.O.T.

  66
  1. Miksi näihin ala-arvoisiin asioihin yhdistetään sana kyrpä. Se kun sattuu olemaan yks hienoimmista asioista maailmassa.

 6. Tuohan on aivan normaalia, että maahanmuuttajat mölyävät ja leikkisästi kisailevat nyrkkeineen itiksen metroasemalla. Nyt on vain ehkä sattunut semmoinen ”Eksä tiedä kuka mä oon?”-tilanne.

  33
 7. Valtamediat jaksaa aina kertoa näitä huhuja ja tarinoita, mutta kun suorassa lähetyksessä kurdit hakkaa ihmisiä torilla ja siinä samassa murtaa yhden vaaliehdokkaan kättä niin eipä juuri tietoa tipu kun parin päivän jälkeen poliisin tiedotteesta. Samainen poliisi myös jäi suojelemaan kurdimellakkaa tapahtuman jälkeen niinkun joka kerta aiemminkin.

  75
  1. Miksi kurdpaskadit ei uskalla hakkaa ihmisiä UNGARIASSA, tšekissä, BULGARIASSA, SLOVAKIASSA,SLOVAKIASSA, SERBIASSA, SLOVENIASSA,PUOLASSA ?????????? Miksi siellä suldani saidi mutherfuckermedi ei uskalla vituilee ???????

 8. Nyt tarina on muuttunut siten että kiusaaminen on alkanut Itäkeskuksessa, jatkunut metrossa aina Kontulaan saakka jossa kiusaaja pakeni pyörällä poliisia. Vieläköhän saamme uuden version tapahtumasta, sellaisen jonka Suldaad uskoo parhaiten vetoavan kansan tunteisiin. Jäämme odottamaan jatko-osaa tässä näytelmässä.

  58
  1. Tätä ihmettelin. Jos mies tulee fillarin kanssa metrovaunusta, ei hän voi päästä poliisia pakoon. Vaikka hän ehtisi pyörän selkään, hänet saadaan kiinni joko rullaportaiden tai hissin edessä.

   24
  2. Ihan Google-hakuun ”suldaan”, alkaa puskemaan uutista.

   Todella Itäkeskuksessa tapahtui pahoinpitely, josta epäillyt ja uhri nousivat metroon. Kontulassa Suldaan tavoitti poliisipartion, joka ei tavoittanut epäiltyjä.

   Kuitenkin poliisi twiittaa tehtävän olleen Itäkeskuksen metroasemalla. Onko kyseessä valvontakameran nauhantarkistustehtävä? Entä Suldaanin mainitsema takaa-ajo? Eikö se ole tehtävä? Onko nyt käynyt niin kuin Turussa kesällä, että tapahtuu päällekarkaus, mutta poliisia ei kiinnosta? Suldaan luuli poliisin etsivän tekijöitä, mutta nämä vain poistuivat paikalta, eikä tehtävää siksi ole kirjattukaan? Poliisin twiitissä nimittäin luki, ettei asiasta ole enempää tiedotettavaa, kyllä kai etsinnöistä olisi jotain mainittu.

   Harjoittaako poliisi systemaattista rasismia? Onko uutisointi mennyt pieleen? Vaikuttaako uhrin shokkitila muistamiseen? Vai onko kyseessä epärehellinen somp.. ei, siitä ei voi olla kyse, sillä rivisomalit ovat aivan yhtä rehellisiä, kuin kaikki muutkin?

   11
   1
  3. Päänäyttelijä on vielä onneksi esillä. Parhaat näyttelijät pääsevät pitkälle.

  1. Jahas, Tarina on muuttunut päivän mittaan. Ensin ahdistelu tapahtui Itiksen metrolaiturilla, jonne Sulttaani hälytti poliisit.

   42
  2. Ei Ylen uutisessa sanota, että munamankelimies kavereineen olisivat oikeita suomalaisia.

   17
 9. Kalevakin poisti tämän ”uutisen” nopeasti, kun alkoi tulla niin montaa eri versiota.

  37
  1. Kunnianloukkaus? Minkä kunnian? Onko tämäkin niitä kunniakulttuurin kunniajuttuja?

   24
 10. Tuon sulttaani kuukerin aiemmat älyttömyydet tietäen voidaan olla 99,99% varmoja siitä että tuoKIN ”pahoinpitely”juttu on taas täysin yhtä ”totta” kuin esim. ne normaalit elintasopakoloisten keksimät kurpitsavankkurisadut tp-hakemusten uusintakierroksilla.
  Tuo tyyppi on jäänyt kiinni paskanpuhumisesta jo niin usein että onhan luonnollista että se kokeilee kerta toisensa jälkeen josko nyt menisi paskapuhe läpi, ei mene!!!

  33
 11. Sulttaani on patologinen valehtelija ja tollo. Siis juuri sopiva kansanedustajaksi.

  24
 12. Tarina on vähintäänkin suuresti liioiteltu, mutta kyllä siellä itiksen metroasemallakin kulkee narkkareita fillaria taluttaen tai joskus polkienkin.

  Jos suurin osa suomalaisista ei pidä siitä, että somali yrittää eduskuntaan, niin voisi vastavuoroisesti kysyä kuinka pidettyä somaliassa olisi se, että siellä päättäjiksi pyrkisi suomalaisia?
  Ja kansalaisuus ei tosiaan tee somalista suomalaista, yhtään sen enempää kuin suomalaisestakaan somalia.

  33
  1. Eikös siellä somppumaassa joku Suomessa majaileva naikkonen pyrkinyt ihan pressaksi, näin muistelen. Taisi siitä olla juttua hyysärissä ja liekö ollut ylenannossakin? Ei sit kumminkaan pärjännyt

 13. Sultaani on syöttänyt pajunköyttä vai olisko ollut liikaa khat kasvin vartta. sanoo:

  Eikö kukaan ole tarkistanut valvontakameroiden kuvia, niitähän tuolla piisaa.

  20
 14. Eikö hesarin ekaversiossa suldaan soittanut häkeen? Ja itiksestä kontulaan on 3minuuttia, yksi välipysäkki.
  Suldaan on saanu vähän huomiota osakseen ja pahoittanut mielensä ku lihaisan vegeburgerin saatuaan. Mutta miksi tästä kirjoitetaan on taas niin ala-arvoista että oikein naurattaa pelleily

 15. kertoiko muunneltua totuutta,sanotaan näin että se ihminen joka uskoo sulttaanin puheet ei saisi äänestää vaaleissa koska ihminen on silloin totaalisen tyhmä.

  12
 16. Ahmed ahne ei syö edes murusia pöytäni alta, syötän muruset mieluummin linnuille.

  1. Yle kertoi, kuten moni muukin media, polkupyörällä paenneesta miehestä. Kun laitat googleen hakusanat Suldaan Said Ahmed Itäkeskus niin ensimmäisessä Ylen uutisessa mainitaan polkupyörä.

   Juttu tosin elää. Ensimäisessä versiossa fillaristi pakeni Itiksessä, mutta uudessa versiossa fillaristi nousi metroon ja pakeni vasta Kontulassa.

   5
   1
   1. Mieshän pakenikin polkupyörällä (poliisin mukaan) mutta ei sitä polkupyörää sinne metrolaiturille viety. Eli PT-media syyllistyi nyt muunnellun totuuden levittämiseen eli arkisesti ilmaistuna urpouteen…

    1. Polkupyörä oli ensimmäisissä uutisissa metrolaiturilla ja tekijä pakeni paikalta Itäkeskuksessa. Sen jälkeen asia muuttui, että molemmat nousivat metroon ja tekijä pakeni Kontulassa.

     Aivan ensimmäisessä uutisessa teko tapahtui bussipysäkillä.

 17. Tästä on sulttaani antanut jo niin erilaisia kommentteja eri uutisoijille, että valhetta tämä on , ensiksikin ei ollut yhdessä uutisessa mitään lyöntiä, vaan tyrkännyt ja liimannut jonkin tarran, sekä paikat vaihtuu ja kaikki,sekä ennenkin jäänyt kiinni tekaistuista asioista, joissa itsensä uhriksi tehnyt, ei jatkoon zero points.

 18. Itseasiassa Suldaan vaikka onkin Suomen kansalainen niin hän ei saa matkustaa Yhdysvaltoihin vapaasti. Koska hän on Somaliassa syntynyt ja Somalia on USAn ei toivottujen listoilla.

  1. Jenkkeihin pystyi ainakin viime tapauksen aikaan lentämään Suomen kansalainen Jenkkeihin, se kansalaisuus oli tärkeää, ei syntymämaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.